|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
lazaros_thess
Ηλικία : 35 Τόπος : ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ Registration date : 26/05/2011
| Θέμα: ΦΩΤΑ Xenon ΘΕΣ/ΝΙΚΗ Τετ Οκτ 05 2011, 12:45 | |
| Χαίρεται παίδες! Σκέφτομαι τώρα τελευταία να βάλω φώτα xenon στην καλή μου.. Θα ήθελα την βοήθεια από τους φίλους Σαλονικιούς για το που πρέπει να απευθυνθώ καθ'ότι δεν το κατέχω και πολύ με τα ηλεκτρολογικά.. Όποιος μπορεί να βοηθήσει και με γενικές πληροφορίες όπως κόστος κτλ. Ευχαριστώ πολύ! |
|
| |
boss vstromhellasforum Enthusiast
Ηλικία : 54 Τόπος : θεσσαλονικη Registration date : 07/07/2009
| Θέμα: Απ: ΦΩΤΑ Xenon ΘΕΣ/ΝΙΚΗ Τετ Οκτ 05 2011, 12:58 | |
| - lazaros_thess έγραψε:
- Χαίρεται παίδες! Σκέφτομαι τώρα τελευταία να βάλω φώτα xenon στην καλή μου.. Θα ήθελα την βοήθεια από τους φίλους Σαλονικιούς για το που πρέπει να απευθυνθώ καθ'ότι δεν το κατέχω και πολύ με τα ηλεκτρολογικά.. Όποιος μπορεί να βοηθήσει και με γενικές πληροφορίες όπως κόστος κτλ. Ευχαριστώ πολύ!
ΒΑΓΓΕΛΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ!!!!!!!!!!!!! (ερχεται βοηθεια σε λιγο φιλος απλα δεν σε πηρε χαμπαρι ακομα ) |
|
| |
LORDOS gold member
| Θέμα: Απ: ΦΩΤΑ Xenon ΘΕΣ/ΝΙΚΗ Πεμ Οκτ 06 2011, 13:56 | |
| ΕΦΤΑΣΕΕΕΕΕΕ !!! Λοιπον φιλε Λαζαρε. XENON αγορασα απο το ebay 40 γιουργια (4300 k) και τα περασαμε στο κινητο συνεργειο του bandit. "Για το περασμα υπαρχουν οι φιλοι ,για ολα τα αλλα υπαρχει η mastercard".
|
|
| |
lazaros_thess
| Θέμα: Απ: ΦΩΤΑ Xenon ΘΕΣ/ΝΙΚΗ Πεμ Οκτ 06 2011, 17:10 | |
| Ευχαριστώ πολύ τον φίλο λόρδο.. Μήπως μπορείς να μου πεις αναλυτικά ποιον τύπο έβαλες στην καλή σου?.. |
|
| |
LORDOS gold member
| Θέμα: Απ: ΦΩΤΑ Xenon ΘΕΣ/ΝΙΚΗ Πεμ Οκτ 06 2011, 18:35 | |
- Ευχαριστώ πολύ τον φίλο λόρδο.. Μήπως μπορείς να μου πεις αναλυτικά ποιον τύπο έβαλες στην καλή σου?..
Λαζαρε με την πρωτη ευκαιρια που θα βρω, θα σου στειλω το link καθοτι τωρα οπως γνωριζεις μου ειναι ΑΔΥΝΑΤΟΝ. Κανε και καμια περασια απο τον καφε να σου τα πω φατσα-φατσα. Υ.Γ Στον καφε μπορει να εισαι τυχερος και να συναντηθεις με τον γκουρου της ηλεκτρολογιας (gmavrid) !!! |
|
| |
lazaros_thess
| Θέμα: Απ: ΦΩΤΑ Xenon ΘΕΣ/ΝΙΚΗ Πεμ Οκτ 06 2011, 21:56 | |
| έγινε ευχαριστώ πολύ πάντως.. Θα προσπαθήσω την επόμενη την Τετάρτη να έρθω να τα πούμε και από κοντά.. |
|
| |
LORDOS gold member
| Θέμα: Απ: ΦΩΤΑ Xenon ΘΕΣ/ΝΙΚΗ Πεμ Οκτ 06 2011, 22:31 | |
- έγινε ευχαριστώ πολύ πάντως.. Θα προσπαθήσω την επόμενη την Τετάρτη να έρθω να τα πούμε και από κοντά..
|
|
| |
th3_b3st gold member
Ηλικία : 38 Τόπος : Θεσσαλονίκη-Δράμα Registration date : 19/03/2008
| Θέμα: Απ: ΦΩΤΑ Xenon ΘΕΣ/ΝΙΚΗ Σαβ Οκτ 08 2011, 22:56 | |
| Για κοίτα εδώ... http://viewitem.eim.ebay.gr/55W-HID-BiXenon-Ballast-Kit-H43-6000K-light-2-Bulb-1/230666622309/item |
|
| |
nikSalonik Administrator
Ηλικία : 63 Τόπος : Νεάπολη θεσσαλονίκη Registration date : 09/10/2008
| Θέμα: Απ: ΦΩΤΑ Xenon ΘΕΣ/ΝΙΚΗ Σαβ Οκτ 08 2011, 23:05 | |
- Σκέφτομαι τώρα τελευταία να βάλω φώτα xenon στην καλή μου..
.....προσοχή με τα Xenon παιδες .....οχι φτινατζούρες no name και μηδενικο after sales....εγώ υπέφερα ..και κονταψα να καψω το μηχανακι λεμε .....προσοχή λοιπον ..... υ.γ. ....ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΞΑΝΑΒΑΛΩ XENON .... δεν υπάρχει λογος λεμε !!!! γνωμη μου εεεεεε _________________ VIDEO απο τις εξορμησεις μας
το καλύτερο δ ώ ρ ο σ 'εναν μοτοσυκλετιστή ειναι η ...επόμενη βόλτα... ...γιατι η ζωή ειναι σαν την μοτοσυκλέτα...δεν έχει όπισθεν !!!
Vstromhellasforum...μεσα μου κι εξω μου ....
Έχει επεξεργασθεί από τον/την niksalonik στις Σαβ Οκτ 08 2011, 23:14, 1 φορά |
|
| |
shadow.gr. vstromhellasforum Enthusiast
Ηλικία : 48 Τόπος : ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ Registration date : 25/05/2008
| Θέμα: Απ: ΦΩΤΑ Xenon ΘΕΣ/ΝΙΚΗ Σαβ Οκτ 08 2011, 23:37 | |
| σωστος ο νικ.αφου δεν εχουμε και φαναρια για ξενον ποιος ο λογος??
εγω εβαλα λαμπιτσες narva ασπρες και εχω και ωραιο χρωμα και ποιο δυνατο φως... |
|
| |
|