| Μη ζορίζετε τα ηλεκτρικά!!! LED παντού... | |
|
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Kostas_Ath Member
Ηλικία : 44 Τόπος : ΓΛΥΦΑΔΑ - ΜΑΝΤΟΥΔΙ Registration date : 26/09/2012
| Θέμα: Απ: Μη ζορίζετε τα ηλεκτρικά!!! LED παντού... Σαβ Οκτ 27 2012, 19:59 | |
| - Eksantas έγραψε:
- καλημέρα !
Θέλω να ρωτήσω όποιον φυσικά γνωρίζει :
1.Εγώ απο τα λεγόμενα έχω τις ΒΑU15S μιας και η μηχανή ειναι του 2009!Ποια είναι αυτή η πατέντα που κουμπώνει η μια στην αλλη και την ψάχνω???????
- hristos13gr έγραψε:
- Δείτε την φωτογραφία για να καταλάβετε την διαφορά...
Βέβαια με την πατέντα που έκανε ο JonnyS, μπορούμε τις πρώτες να τις κουμπώσουμε στη θέση των δεύτερων & τούμπαλιν!!! Δεν ξέρω την πατέντα αλλα εγω πήρα ΑΥΤΑ . Δεν έχουν έρθει ακόμα για να σου πω εάν είναι καλα, όμως σίγουρα κάνουν για το Κ9 |
|
| |
REDPOWER vstromhellasforum Enthusiast
| Θέμα: Απ: Μη ζορίζετε τα ηλεκτρικά!!! LED παντού... Πεμ Νοε 01 2012, 19:04 | |
| Ρε παιδια εγω που εχω λευκα κρυσταλα στα φλας να παω σε κατι σαν αυτα που λεει ο φιλος παραπανω ή σε κατι τετοιο http://www.ebay.com/itm/2-Light-Bulb-Lamp-1156-BAU15S-12V-13-5050-SMD-LED-Amber-/320968077619?pt=Motors_Car_Truck_Parts_Accessories&hash=item4abb303133&vxp=mtr αν εχουν διαφορα βεβαια??? |
|
| |
billaros19
Registration date : 14/12/2010
| Θέμα: Απ: Μη ζορίζετε τα ηλεκτρικά!!! LED παντού... Παρ Νοε 02 2012, 09:48 | |
| χθες τοποθέτησα στο κωλοφάναρο τις παρακάτω λάμπες http://xenonlights.gr/index.php/led/42-1156
και στο φωτάκι της πινακίδας το led http://xenonlights.gr/index.php/led/46-led-T10
της πινακίδας είναι πολύ καλό! όσον αφορά τα άλλα 2 στο κωλοφάναρο έχω να επισημάνω ότι δεν είναι πολύ φωτεινά για τον λόγο ότι δεν χρησιμοποιούν τον ανακλαστήρα μέσα από το φανάρι.... είμαι στη διάθεση του καθενός που θέλει να τα δει φορεμένα |
|
| |
derd
| Θέμα: Απ: Μη ζορίζετε τα ηλεκτρικά!!! LED παντού... Παρ Νοε 02 2012, 11:12 | |
| - Sailing έγραψε:
- Εγώ το πήρα από το φιλαράκι μου που φτιάχνει αυτοκόλλητα όπου και έφτιαξα τα λογότυπα για τις ζάντες. Είναι αυτοκόλητο ανακλαστικό που πωλείται με το μέτρο.
απο που τα παιρνεις με το μετρο ? εχω φαει το τοπο και δε μπορω να βρω ! |
|
| |
nikosdll Member
| Θέμα: Απ: Μη ζορίζετε τα ηλεκτρικά!!! LED παντού... Παρ Νοε 02 2012, 12:14 | |
| - billaros19 έγραψε:
- χθες τοποθέτησα στο κωλοφάναρο τις παρακάτω λάμπες
http://xenonlights.gr/index.php/led/42-1156
και στο φωτάκι της πινακίδας το led http://xenonlights.gr/index.php/led/46-led-T10
της πινακίδας είναι πολύ καλό! όσον αφορά τα άλλα 2 στο κωλοφάναρο έχω να επισημάνω ότι δεν είναι πολύ φωτεινά για τον λόγο ότι δεν χρησιμοποιούν τον ανακλαστήρα μέσα από το φανάρι.... είμαι στη διάθεση του καθενός που θέλει να τα δει φορεμένα και γω αυτά έβαλα αλλά νομίζω ότι για την πινακίδα θέλει αυτο επειδή φωτίζει καθετα προς το δρόμο |
|
| |
billaros19
| Θέμα: Απ: Μη ζορίζετε τα ηλεκτρικά!!! LED παντού... Παρ Νοε 02 2012, 12:36 | |
| από το xenonlights που το πηρα για την πινακιδα μου το εφτιαξε ωστε να φεγγει προς τα κατω |
|
| |
| Θέμα: Απ: Μη ζορίζετε τα ηλεκτρικά!!! LED παντού... Παρ Νοε 02 2012, 12:40 | |
| - REDPOWER έγραψε:
- Ρε παιδια εγω που εχω λευκα κρυσταλα στα φλας να παω σε κατι σαν αυτα που λεει ο φιλος παραπανω ή σε κατι τετοιο http://www.ebay.com/itm/2-Light-Bulb-Lamp-1156-BAU15S-12V-13-5050-SMD-LED-Amber-/320968077619?pt=Motors_Car_Truck_Parts_Accessories&hash=item4abb303133&vxp=mtr αν εχουν διαφορα βεβαια???
Kαμια αποψη???? |
|
| |
Kostas_Ath Member
| Θέμα: Απ: Μη ζορίζετε τα ηλεκτρικά!!! LED παντού... Παρ Νοε 02 2012, 12:47 | |
| - REDPOWER έγραψε:
- REDPOWER έγραψε:
- Ρε παιδια εγω που εχω λευκα κρυσταλα στα φλας να παω σε κατι σαν αυτα που λεει ο φιλος παραπανω ή σε κατι τετοιο http://www.ebay.com/itm/2-Light-Bulb-Lamp-1156-BAU15S-12V-13-5050-SMD-LED-Amber-/320968077619?pt=Motors_Car_Truck_Parts_Accessories&hash=item4abb303133&vxp=mtr αν εχουν διαφορα βεβαια???
Kαμια αποψη???? Ποια η διαφορα???? κι εγω λευκα κρυσταλα εχω... αλλα οι λαμπες που ειναι στο λινκ δεν εχουν καμια διαφορα με αυτες που λεω εγω. Δηλαδη δεν βλεπω καποιο λογο που να μην ταιριαζουν οι μεν η οι δε εαν κατι δεν καταλαβα καντο πιο λιανα να το κουβεντιασουμε |
|
| |
| Θέμα: Απ: Μη ζορίζετε τα ηλεκτρικά!!! LED παντού... Παρ Νοε 02 2012, 12:56 | |
| Βγαζοντας εχθες το κρυσταλο του φλας ειδα οτι το χρωμα της λαμπας ειναι προς το ασπρο ή ετσι μου φανηκε τουλαχιστον...Η λαμπα δεν πρεπει να εχει αλλαχθει απο τοτε που το αγορασα το μοτο(Ειναι οι μαμα λαμπες δηλαδη)...Το πηρα απο φιλο το μοτο....Οποτε λες οτι δεν εχουν καμμια διαφορα μεταξυ τους οι 2 λαμπες???Αυτη που λες και αυτη που εβαλα του λινκ??? |
|
| |
Kostas_Ath Member
| Θέμα: Απ: Μη ζορίζετε τα ηλεκτρικά!!! LED παντού... Παρ Νοε 02 2012, 12:59 | |
| - REDPOWER έγραψε:
- Βγαζοντας εχθες το κρυσταλο του φλας ειδα οτι το χρωμα της λαμπας ειναι προς το ασπρο ή ετσι μου φανηκε τουλαχιστον...Η λαμπα δεν πρεπει να εχει αλλαχθει απο τοτε που το αγορασα το μοτο(Ειναι οι μαμα λαμπες δηλαδη)...Το πηρα απο φιλο το μοτο....Οποτε λες οτι δεν εχουν καμμια διαφορα μεταξυ τους οι 2 λαμπες???Αυτη που λες και αυτη που εβαλα του λινκ???
ΕΙναι ακριβως ιδιες σαν δυο σταγονες νερο!!!! Θα σου προτεινα να παρεις αυτες που βρηκες εσυ, γιατι φαινεται οτι ειναι πιο φτηνες απο αυτες που εχω παρει εγω και τις περιμενω να ερθουν |
|
| |
| Θέμα: Απ: Μη ζορίζετε τα ηλεκτρικά!!! LED παντού... Παρ Νοε 02 2012, 13:05 | |
| - kostas_ath έγραψε:
- REDPOWER έγραψε:
- Βγαζοντας εχθες το κρυσταλο του φλας ειδα οτι το χρωμα της λαμπας ειναι προς το ασπρο ή ετσι μου φανηκε τουλαχιστον...Η λαμπα δεν πρεπει να εχει αλλαχθει απο τοτε που το αγορασα το μοτο(Ειναι οι μαμα λαμπες δηλαδη)...Το πηρα απο φιλο το μοτο....Οποτε λες οτι δεν εχουν καμμια διαφορα μεταξυ τους οι 2 λαμπες???Αυτη που λες και αυτη που εβαλα του λινκ???
ΕΙναι ακριβως ιδιες σαν δυο σταγονες νερο!!!!
Θα σου προτεινα να παρεις αυτες που βρηκες εσυ, γιατι φαινεται οτι ειναι πιο φτηνες απο αυτες που εχω παρει εγω και τις περιμενω να ερθουν Ε καλα μη νομιζεις τρελη διαφορα γιατι εχει και τα μεταφορικα οποτε πανω κατω τα ιδια ειναι!!!4 πηρες μονο για τα φλας ή πανε και για αλλου???? |
|
| |
Kostas_Ath Member
| Θέμα: Απ: Μη ζορίζετε τα ηλεκτρικά!!! LED παντού... Παρ Νοε 02 2012, 13:09 | |
| - REDPOWER έγραψε:
- kostas_ath έγραψε:
- REDPOWER έγραψε:
Θα σου προτεινα να παρεις αυτες που βρηκες εσυ, γιατι φαινεται οτι ειναι πιο φτηνες απο αυτες που εχω παρει εγω και τις περιμενω να ερθουν Ε καλα μη νομιζεις τρελη διαφορα γιατι εχει και τα μεταφορικα οποτε πανω κατω τα ιδια ειναι!!!4 πηρες μονο για τα φλας ή πανε και για αλλου???? Η διαφορα ειναι γυρω στα δυο δολαρια οι τεσσερεις λαμπες πιο φτηνες οι δικες σου με τα μεταφορικα. Δεν χρειαζεσαι πανω απο τεσσερεις γιατι αυτες μπαινουν στα φλας μονο, εκτος εαν θελεις να εχεις και καμια παραπανω για back up |
|
| |
| Θέμα: Απ: Μη ζορίζετε τα ηλεκτρικά!!! LED παντού... Παρ Νοε 02 2012, 13:15 | |
| - kostas_ath έγραψε:
- REDPOWER έγραψε:
- kostas_ath έγραψε:
- REDPOWER έγραψε:
Θα σου προτεινα να παρεις αυτες που βρηκες εσυ, γιατι φαινεται οτι ειναι πιο φτηνες απο αυτες που εχω παρει εγω και τις περιμενω να ερθουν Ε καλα μη νομιζεις τρελη διαφορα γιατι εχει και τα μεταφορικα οποτε πανω κατω τα ιδια ειναι!!!4 πηρες μονο για τα φλας ή πανε και για αλλου???? Η διαφορα ειναι γυρω στα δυο δολαρια οι τεσσερεις λαμπες πιο φτηνες οι δικες σου με τα μεταφορικα. Δεν χρειαζεσαι πανω απο τεσσερεις γιατι αυτες μπαινουν στα φλας μονο, εκτος εαν θελεις να εχεις και καμια παραπανω για back up Σωστο και αυτο!!Σε ευχαριστω...Μολις εφυγε η παραγγελια και αναμενω???? |
|
| |
| Θέμα: Απ: Μη ζορίζετε τα ηλεκτρικά!!! LED παντού... Παρ Νοε 02 2012, 13:26 | |
| Παιδια τι λετε για αυτες για να αλλαξω τη λαμπα απο το κωλοφαναρο????Θα χρειαστω κατι επιπλεον για να την τοποθετησω και να τη δεχτει???? http://www.ebay.com/itm/Red-1156-P21W-Ba15s-8-5050-SMD-LED-Brake-Tail-Turn-Signal-Rear-Light-Bulb-Lamp-/221147946367?pt=LH_DefaultDomain_0&var=&hash=item337d71dd7f |
|
| |
| Θέμα: Απ: Μη ζορίζετε τα ηλεκτρικά!!! LED παντού... Παρ Νοε 02 2012, 13:37 | |
| Καποιος γιατι λεω να τη παρω.... |
|
| |
msp vstromhellasforum Enthusiast
Ηλικία : 48 Τόπος : Athens, Ellas - Shantou, China Registration date : 27/10/2009
| Θέμα: Απ: Μη ζορίζετε τα ηλεκτρικά!!! LED παντού... Παρ Νοε 02 2012, 13:45 | |
| Αυτά: http://xenonlights.gr/index.php/led/42-1156 είναι πολύ ακριβά όπως και γενικά τα led στην Ελλάδα. Κρίμα που δεν έχω καταφέρει να τα βρω στο ebay! Προσωπικά θέλω να πάω σε κάτι τέτοιο: Που όμως και πάλι είναι πανάκριβο, άρα θα το φτιάξω μόνος! |
|
| |
billaros19
| Θέμα: Απ: Μη ζορίζετε τα ηλεκτρικά!!! LED παντού... Παρ Νοε 02 2012, 13:47 | |
| συμφωνω οτι ειναι ακριβα αλλα τα πηρα και τα εβαλα αμεσως...εχεις δικιο...ε δεν θα γλυτωνα και πολλα απο ebay |
|
| |
| Θέμα: Απ: Μη ζορίζετε τα ηλεκτρικά!!! LED παντού... Παρ Νοε 02 2012, 13:48 | |
| - msp έγραψε:
- Αυτά: http://xenonlights.gr/index.php/led/42-1156 είναι πολύ ακριβά όπως και γενικά τα led στην Ελλάδα. Κρίμα που δεν έχω καταφέρει να τα βρω στο ebay!
Προσωπικά θέλω να πάω σε κάτι τέτοιο:
Που όμως και πάλι είναι πανάκριβο, άρα θα το φτιάξω μόνος! Τι λες για αυτα που εβαλα παραπανω για κωλοφαναρο??? |
|
| |
| Θέμα: Απ: Μη ζορίζετε τα ηλεκτρικά!!! LED παντού... Παρ Νοε 02 2012, 13:57 | |
| Καποιος να μου πει μια αποψη ωστε να τη παρω τωρα???? |
|
| |
Ηλικία : 48 Τόπος : Athens, Ellas - Shantou, China Registration date : 27/10/2009
| Θέμα: Απ: Μη ζορίζετε τα ηλεκτρικά!!! LED παντού... Παρ Νοε 02 2012, 13:59 | |
| - REDPOWER έγραψε:
- Καποιος να μου πει μια αποψη ωστε να τη παρω τωρα????
Αν όντως θες κάτι για μαμά κωλοφάναρο έχω την εντύπωση πως θέλεις λευκό φωτισμό, αφού το κόκκινο χρώμα το δίνει το πλαστικό του φαναριού. Αν θες κάτι όμορφο πάρε κωλοφάναρο με τη μία! |
|
| |
| Θέμα: Απ: Μη ζορίζετε τα ηλεκτρικά!!! LED παντού... Παρ Νοε 02 2012, 14:01 | |
| Οχι μωρε λεω να μεινω στο μαμα προς το παρον...Εχει και σε ασπρο απο οτι βλεπω..Λεει οτι δυναμη εχει 0,18w η μια..Λες να ειναι κερι??? |
|
| |
| Θέμα: Απ: Μη ζορίζετε τα ηλεκτρικά!!! LED παντού... Παρ Νοε 02 2012, 14:02 | |
| αυτο δηλαδη http://www.ebay.com/itm/White-1156-P21W-Ba15s-8-5050-SMD-LED-Brake-Tail-Turn-Signal-Rear-Light-Bulb-Lamp-/321015329946?pt=LH_DefaultDomain_0&var=&hash=item4abe01349a |
|
| |
| Θέμα: Απ: Μη ζορίζετε τα ηλεκτρικά!!! LED παντού... Παρ Νοε 02 2012, 14:04 | |
| Η φωτεινότητα μετριέται σε lumens, τα watt είναι θέμα τροφοδοσίας και επίσης προτείνω cool white! |
|
| |
| Θέμα: Απ: Μη ζορίζετε τα ηλεκτρικά!!! LED παντού... Παρ Νοε 02 2012, 14:05 | |
| - REDPOWER έγραψε:
- αυτο δηλαδη http://www.ebay.com/itm/White-1156-P21W-Ba15s-8-5050-SMD-LED-Brake-Tail-Turn-Signal-Rear-Light-Bulb-Lamp-/321015329946?pt=LH_DefaultDomain_0&var=&hash=item4abe01349a
NAI |
|
| |
| Θέμα: Απ: Μη ζορίζετε τα ηλεκτρικά!!! LED παντού... Παρ Νοε 02 2012, 14:05 | |
| Δηλαδη τι λες για αυτες που λεω ασχετα απο το cool white????? |
|
| |
| Μη ζορίζετε τα ηλεκτρικά!!! LED παντού... | |
|