| Μη ζορίζετε τα ηλεκτρικά!!! LED παντού... | |
|
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Highlander vstromhellasforum Enthusiast
| Θέμα: Απ: Μη ζορίζετε τα ηλεκτρικά!!! LED παντού... Τρι Οκτ 09 2012, 11:42 | |
| Προσοχή στο πως θα βγάλετε το παλιό. Κάπου έχει ένα κούμπωμα στο πλάι, μη σπάσετε τίποτα... |
|
| |
REDPOWER vstromhellasforum Enthusiast
| Θέμα: Απ: Μη ζορίζετε τα ηλεκτρικά!!! LED παντού... Τρι Οκτ 09 2012, 13:32 | |
| Λοιπόν ξεκιναμε προσοχή στο copy paste
ΛΙΣΤΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΩΝ ΓΙΑ ΑΓΟΡΑ ΦΛΑΣΕΡ
Δίπλα στο nickname αναφέρουμε την ποσότητα εντός παρενθέσεων 1. nikosdll (1) 2. billaros19(1) 3. Sailing (1) (παίζει ανάλογα με την τελική τιμή να θέλω και 2ο!) 4.Redpower(1) (Αναλογα με τη τελικη τιμη παντα)
Υ.Γ μια ερωτηση!!!!Αν αντικατασταθει δηλαδη το υπαρχον φλασερ με αυτο δε θα εχουμε προβλημα να βαλουμε led στα φλας αν καταλαβα καλα??? |
|
| |
Kostas_Ath Member
Ηλικία : 44 Τόπος : ΓΛΥΦΑΔΑ - ΜΑΝΤΟΥΔΙ Registration date : 26/09/2012
| Θέμα: Απ: Μη ζορίζετε τα ηλεκτρικά!!! LED παντού... Τρι Οκτ 09 2012, 14:56 | |
| ΛΙΣΤΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΩΝ ΓΙΑ ΑΓΟΡΑ ΦΛΑΣΕΡ
Δίπλα στο nickname αναφέρουμε την ποσότητα εντός παρενθέσεων 1. nikosdll (1) 2. billaros19(1) 3. Sailing (1) (παίζει ανάλογα με την τελική τιμή να θέλω και 2ο!) 4.Redpower(1) (Αναλογα με τη τελικη τιμη παντα) 5. Kostas_ath (1) |
|
| |
Sailing vstromhellasforum Enthusiast
| Θέμα: Απ: Μη ζορίζετε τα ηλεκτρικά!!! LED παντού... Τρι Οκτ 09 2012, 15:30 | |
| REDPOWER κάπως έτσι το έχω αντιληφθεί κι εγώ.....νομίζω όμως πως ναι..τόσο απλό είναι. |
|
| |
nikosdll Member
| Θέμα: Απ: Μη ζορίζετε τα ηλεκτρικά!!! LED παντού... Τρι Οκτ 09 2012, 15:45 | |
| Nαι αυτό ακριβώς κάνει αντικαθιστάς το παλιό και οκ |
|
| |
nikosdll Member
| Θέμα: Απ: Μη ζορίζετε τα ηλεκτρικά!!! LED παντού... Τρι Οκτ 09 2012, 15:59 | |
| Kαλησπέρα η τιμή δέν θα είναι πάνω από 25? ευευλπιστώ στην παρούσα φάση είμαι σε κατάσταση ανταλλαγής mail με τον προμηθευτή αν έχετε βρεί κάτι άλλο στείλτε link ή πάρτε προσφορές οι ίδιοι και το συζητάμε πάλι .
ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΕΧΩ ΒΡΕΙ ΑΥΤΟ |
|
| |
vassilis79 vstromhellasforum Enthusiast
Ηλικία : 45 Τόπος : ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ Registration date : 26/11/2009
| Θέμα: Απ: Μη ζορίζετε τα ηλεκτρικά!!! LED παντού... Τρι Οκτ 09 2012, 16:18 | |
| Γιατι δεν μιλατε με αυτον που σας λεει ο Χρηστος . Το ειχε συμφωνίσει στα €15 και ειναι και σωστος επαγγελματιας . Εγω ειχα ενα θεματακι του το εστειλα πισω και σε 1 εβδομαδα μου εστειλε καινουριο . |
|
| |
ΤΑΚΗΣ81 Member
| Θέμα: Απ: Μη ζορίζετε τα ηλεκτρικά!!! LED παντού... Τρι Οκτ 09 2012, 17:17 | |
| ΛΙΣΤΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΩΝ ΓΙΑ ΑΓΟΡΑ ΦΛΑΣΕΡ
Δίπλα στο nickname αναφέρουμε την ποσότητα εντός παρενθέσεων 1. nikosdll (1) 2. billaros19(1) 3. Sailing (1) (παίζει ανάλογα με την τελική τιμή να θέλω και 2ο!) 4.Redpower(1) (Αναλογα με τη τελικη τιμη παντα) 5. Kostas_ath (1) 6. ΤΑΚΗΣ81 (1)
|
|
| |
REDPOWER vstromhellasforum Enthusiast
| Θέμα: Απ: Μη ζορίζετε τα ηλεκτρικά!!! LED παντού... Τρι Οκτ 09 2012, 17:29 | |
| - vassilis79 έγραψε:
- Γιατι δεν μιλατε με αυτον που σας λεει ο Χρηστος .
Το ειχε συμφωνίσει στα ?15 και ειναι και σωστος επαγγελματιας . Εγω ειχα ενα θεματακι του το εστειλα πισω και σε 1 εβδομαδα μου εστειλε καινουριο . +650 |
|
| |
nikosdll Member
| Θέμα: Απ: Μη ζορίζετε τα ηλεκτρικά!!! LED παντού... Τρι Οκτ 09 2012, 19:58 | |
| ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΜΙΛΑΜΕ και με αυτόν του έχω στείλει e-mail περιμενω απάντηση, εκείνη η τιμή επιτεύχθηκε με ικανοποιητικό αριθμό συμμετεχόντων εμείς είμαστε ακόμα αυτοί που βλέπεις, και εγώ 15? θα ζητήσω.
Kαι προς ενημέρωση το flasher στο e-bay φαίνεται ΕΔΩ σε αυτόν είχε γίνει και το παλαιότερο p.b.
Έχει επεξεργασθεί από τον/την nikosdll στις Τρι Οκτ 09 2012, 20:27, 1 φορά |
|
| |
iannag vstromhellasforum Enthusiast
| Θέμα: Απ: Μη ζορίζετε τα ηλεκτρικά!!! LED παντού... Τρι Οκτ 09 2012, 20:26 | |
| Δεν θα ήταν καλύτερο η όλη συζήτηση να μεταφερθεί σε ξεχωριστό νήμα έτσι ώστε να μην χαλάμε το συγκεκριμένο; Φιλικά πάντα!
|
|
| |
nikosdll Member
| Θέμα: Απ: Μη ζορίζετε τα ηλεκτρικά!!! LED παντού... Τρι Οκτ 09 2012, 20:29 | |
| Αν επιθυμούν οι Mod δεν έχω πρόβλημα εγώ δέν μπορώ να το κάνω αυτό. |
|
| |
loverdos11 moderator
Ηλικία : 40 Τόπος : ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ Registration date : 11/03/2012
| Θέμα: Απ: Μη ζορίζετε τα ηλεκτρικά!!! LED παντού... Τρι Οκτ 09 2012, 22:46 | |
| - vassilis79 έγραψε:
- Γιατι δεν μιλατε με αυτον που σας λεει ο Χρηστος .
Το ειχε συμφωνίσει στα ?15 και ειναι και σωστος επαγγελματιας . Εγω ειχα ενα θεματακι του το εστειλα πισω και σε 1 εβδομαδα μου εστειλε καινουριο . + 650Αλλο 15? και αλλο 25? ... |
|
| |
nikosdll Member
| Θέμα: Απ: Μη ζορίζετε τα ηλεκτρικά!!! LED παντού... Τετ Οκτ 10 2012, 08:11 | |
| Dear nikosdll,
Hi
Thank you for your request.
The total comes to £284.80 but there really isn't much left in this for me.
I could drop this by £20.00 if purchased directly.
I understand this may not seem like a good disount but it is all that is left in this sale.
The total with shipping will come to £264.80.
If this is ok please send me your email address so I can invoice your paypal account.
Kind regards Kevin
H απάντηση από τον πρώτο προμηθευτή είναι αυτή και αφορά προσφορά για 15 κομμάτια , περιμένουμε και από αυτόν του Χρήστου και συνεχίζουμε!!!Ευχαριστώ..
Μιλάμε και με αυτόν του Χρήστου Λοβέρδο είναι 2 post επάνω. |
|
| |
derd
| Θέμα: Απ: Μη ζορίζετε τα ηλεκτρικά!!! LED παντού... Τετ Οκτ 10 2012, 10:18 | |
| - nikosdll έγραψε:
- Dear nikosdll,
Hi
Thank you for your request.
The total comes to £284.80 but there really isn't much left in this for me.
I could drop this by £20.00 if purchased directly.
I understand this may not seem like a good disount but it is all that is left in this sale.
The total with shipping will come to £264.80.
If this is ok please send me your email address so I can invoice your paypal account.
Kind regards Kevin
Απο αυτον το πηρα τελικα εγω παντως και μαζι με τα μεταφορικα βγηκε 25? . Σε απευθειας επικοινωνια μπας και κοψει κατι τα ιδια μου ειπε... |
|
| |
nikosdll Member
| Θέμα: Απ: Μη ζορίζετε τα ηλεκτρικά!!! LED παντού... Τετ Οκτ 10 2012, 10:54 | |
| - Κώδικας:
-
Απο αυτον το πηρα τελικα εγω παντως και μαζι με τα μεταφορικα βγηκε 25? . Σε απευθειας επικοινωνια μπας και κοψει κατι τα ιδια μου ειπε... έτσι ακριβώς το εξακριβωσα και γω . Ευχαριστώ πάντως. |
|
| |
nikosdll Member
| Θέμα: Απ: Μη ζορίζετε τα ηλεκτρικά!!! LED παντού... Τετ Οκτ 10 2012, 11:01 | |
| ΧΡΗΣΤΑΡΑ σε θυμήθηκε είσαι αξέχαστος φίλε. Λοιπόν αδέρφια η απάντηση του πωλήτή που είχε αγοράσει ο Χρηστάρας είναι η ακόλουθη: - Παράθεση :
- Yes i remind. We still could offer for 15 Euro each relay. So 15 relays will be 235 Euro incl. postage to greece.
Kind regards, WhiteLights-Germany www.whitelights.de Η λίστα μέχρι στιγμής είναι η παρακάτω αν μαζευτούμε θα πάρουμε την τιμή που βλέπετε... ΛΙΣΤΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΩΝ ΓΙΑ ΑΓΟΡΑ ΦΛΑΣΕΡΔίπλα στο nickname αναφέρουμε την ποσότητα εντός παρενθέσεων 1. nikosdll (1) 2. billaros19(1) 3. Sailing (1) (παίζει ανάλογα με την τελική τιμή να θέλω και 2ο!) 4.Redpower(1) (Αναλογα με τη τελικη τιμη παντα) 5. Kostas_ath (1) 6. ΤΑΚΗΣ81 (1) προτείνω να περάσουμε σε P.B. και βλέπουμε τι θα γίνει να ενημερωθούν και οι υπόλοιποι τυχόν ενδιαφερόμενοι. |
|
| |
Kostas_Ath Member
Ηλικία : 44 Τόπος : ΓΛΥΦΑΔΑ - ΜΑΝΤΟΥΔΙ Registration date : 26/09/2012
| Θέμα: Απ: Μη ζορίζετε τα ηλεκτρικά!!! LED παντού... Τετ Οκτ 10 2012, 11:10 | |
| |
|
| |
derd
| Θέμα: Απ: Μη ζορίζετε τα ηλεκτρικά!!! LED παντού... Παρ Οκτ 19 2012, 12:46 | |
| καλα χρυσα τα led αλλα δεν εχουν την ιδια διαχυση φωτος με τις κοινες λαμπες χωρις ανακλαστηρα οποτε η πατεντα ηταν αναποφευκτη... ανοιγμα λοιπον : [img] [/img] περασμα "ανακλαστηρα" (χεχε) : [img] [/img] και το τελικο αποτελεσμα (δεξι με ανακλαστηρα δεν ξερω βεβαια αν φαινεται η διαφορα σε αυτη τη γωνια): [img] [/img] Η διαφορα ειναι πολυ μικρη αλλα αυτο που ηθελα να πετυχω ηταν να 'γεμιζει' το κρυσταλλο σε ολες τις γωνιες |
|
| |
kgalano vstromhellasforum Enthusiast
Ηλικία : 39 Τόπος : Άγιος Δημήτριος Registration date : 04/08/2010
| Θέμα: Απ: Μη ζορίζετε τα ηλεκτρικά!!! LED παντού... Παρ Οκτ 19 2012, 13:25 | |
| |
|
| |
Eksantas Member
Τόπος : Πρεβεζα Registration date : 24/07/2011
| Θέμα: Απ: Μη ζορίζετε τα ηλεκτρικά!!! LED παντού... Παρ Οκτ 19 2012, 13:46 | |
| καλημέρα ! Θέλω να ρωτήσω όποιον φυσικά γνωρίζει : 1.Εγώ απο τα λεγόμενα έχω τις ΒΑU15S μιας και η μηχανή ειναι του 2009!Ποια είναι αυτή η πατέντα που κουμπώνει η μια στην αλλη και την ψάχνω??????? - hristos13gr έγραψε:
- Δείτε την φωτογραφία για να καταλάβετε την διαφορά...
Βέβαια με την πατέντα που έκανε ο JonnyS, μπορούμε τις πρώτες να τις κουμπώσουμε στη θέση των δεύτερων & τούμπαλιν!!! |
|
| |
| Θέμα: Απ: Μη ζορίζετε τα ηλεκτρικά!!! LED παντού... Παρ Οκτ 19 2012, 13:53 | |
| Τα φλασάκια μου τα άνοιξα κι εγώ αλλά έβαλα μέσα αυτοκόλλητη ανακλαστική ταινία και το αποτέλεσμα είναι σίγουρα καλύτερο απο μαμα. Εν αναμονή και των led τώρα. |
|
| |
derd
| Θέμα: Απ: Μη ζορίζετε τα ηλεκτρικά!!! LED παντού... Κυρ Οκτ 21 2012, 12:34 | |
| - Sailing έγραψε:
- Τα φλασάκια μου τα άνοιξα κι εγώ αλλά έβαλα μέσα αυτοκόλλητη ανακλαστική ταινία και το αποτέλεσμα είναι σίγουρα καλύτερο απο μαμα. Εν αναμονή και των led τώρα.
ποια ταινια ειναι αυτη και που μπορω να τη βρω γιατι οπου ρωταω με κοιτανε σα χαζοι.. |
|
| |
bandit vstromhellasforum Fanatic
Ηλικία : 59 Τόπος : θεσσαλονικη Registration date : 09/01/2011
| Θέμα: Απ: Μη ζορίζετε τα ηλεκτρικά!!! LED παντού... Κυρ Οκτ 21 2012, 13:40 | |
| - derd έγραψε:
- Sailing έγραψε:
- Τα φλασάκια μου τα άνοιξα κι εγώ αλλά έβαλα μέσα αυτοκόλλητη ανακλαστική ταινία και το αποτέλεσμα είναι σίγουρα καλύτερο απο μαμα. Εν αναμονή και των led τώρα.
ποια ταινια ειναι αυτη και που μπορω να τη βρω γιατι οπου ρωταω με κοιτανε σα χαζοι.. πχ http://www.tsourosmarine.gr/products_gr.asp?prodid=1044 http://www.marinlife.gr/asfalia/anaklastikes-tainies.html http://www.antoniou24.gr/p.Aytokolliti-antanaklastiki-tainia-Solas-74-gia-sosivia-zaketes-fouskota-kai-polles-alles-chriseis.235171.html |
|
| |
| Θέμα: Απ: Μη ζορίζετε τα ηλεκτρικά!!! LED παντού... Κυρ Οκτ 21 2012, 14:36 | |
| Εγώ το πήρα από το φιλαράκι μου που φτιάχνει αυτοκόλλητα όπου και έφτιαξα τα λογότυπα για τις ζάντες. Είναι αυτοκόλητο ανακλαστικό που πωλείται με το μέτρο. |
|
| |
| Μη ζορίζετε τα ηλεκτρικά!!! LED παντού... | |
|