Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

ΦόρουμΕικονοθήκηLatest imagesΕγγραφήΣύνδεση

Μοιραστείτε | 

ΚΑΦΕΔΕΣ-ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω 
Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 15 ... 27, 28, 29 ... 34 ... 40  Επόμενο
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
V - NIGHTHAWK
vstromhellasforum Fanatic
V - NIGHTHAWK

Τόπος : Από τον άλλο κόσμο κουφάλες..... κάμπος
Registration date : 06/07/2011

ΚΑΦΕΔΕΣ-ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ - Σελίδα 28 Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΚΑΦΕΔΕΣ-ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ   ΚΑΦΕΔΕΣ-ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ - Σελίδα 28 Icon_minitimeΔευ Ιουλ 16 2012, 17:48

Επιτελους περιμενω πως και πως να περασει αλλη μια ωρα στην δουλεια να παω να ετοιμαστω και να σας ερθω αδερφια να τα πουμε και απο κοντα!!!!!!

το λοιπον..... τα λεμε απο κοντα!!! να ησαστε καλα ολοι....

ΚΑΦΕΔΕΣ-ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ - Σελίδα 28 219724 ΚΑΦΕΔΕΣ-ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ - Σελίδα 28 219724 ΚΑΦΕΔΕΣ-ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ - Σελίδα 28 219724
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
v_kostas
Administrator
Administrator
v_kostas

Τόπος : Patra
Registration date : 10/07/2008

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΚΑΦΕΔΕΣ-ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ   ΚΑΦΕΔΕΣ-ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ - Σελίδα 28 Icon_minitimeΔευ Ιουλ 16 2012, 23:32

V - NIGHTHAWK έγραψε:
Επιτελους περιμενω πως και πως να περασει αλλη μια ωρα στην δουλεια να παω να ετοιμαστω και να σας ερθω αδερφια να τα πουμε και απο κοντα!!!!!!

το λοιπον..... τα λεμε απο κοντα!!! να ησαστε καλα ολοι....

ΚΑΦΕΔΕΣ-ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ - Σελίδα 28 219724 ΚΑΦΕΔΕΣ-ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ - Σελίδα 28 219724 ΚΑΦΕΔΕΣ-ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ - Σελίδα 28 219724
Καλό δρόμο Νυχτογέρακα!!! geia wlcm
v_kostas
Administrator
Administrator
v_kostas

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΚΑΦΕΔΕΣ-ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ   ΚΑΦΕΔΕΣ-ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ - Σελίδα 28 Icon_minitimeΔευ Ιουλ 16 2012, 23:46

VstromKILLER έγραψε:
παιδες ο καφες αυτης της τεταρτης εχουμε πει να γινει στο καφε ΑΚΤΗ στην παραλια του Καστελλοκαμπου!!!
Για την ωρα και τα σχετικα θα κανονισουν οι υπευθυνοι.Εγω απλα θα ανεβασω καποιες φωτο του μαγαζιου ωστε να δουμε αν συμφωνειτε η οχι!!!!!!

ΚΑΦΕΔΕΣ-ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ - Σελίδα 28 38961725125406165444810

ΚΑΦΕΔΕΣ-ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ - Σελίδα 28 26928425178655493453219

ΚΑΦΕΔΕΣ-ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ - Σελίδα 28 25558725178646160120840

ΚΑΦΕΔΕΣ-ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ - Σελίδα 28 19775525178648826787210

ΚΑΦΕΔΕΣ-ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ - Σελίδα 28 28270425125482498770553

ΚΑΦΕΔΕΣ-ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ - Σελίδα 28 31421725178650826787010

ΚΑΦΕΔΕΣ-ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ - Σελίδα 28 53280325178638160121620

ΚΑΦΕΔΕΣ-ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ - Σελίδα 28 57770625178641493454621

Ο καφές της Τετάρτης όπως είπε κι ο killer geek θα γίνει στον Καστελλόκαμπο!! thewave
Σκέφτομαι να πάω απο νωρίς για μπανάκι αν δεν δουλεύω, δεν ψήνεστε??Να πούμε κατα τις 20:00 + όποιος είναι μόνο για καφέ γιατι η ζέστη δεν παλεύεται.

ZESTI

Υγ. Αν είναι άλλος για μπανάκι γράψτε το να βρεθούμε εκεί. geia
VSTROMKILLER
Member
Member
VSTROMKILLER

Τόπος : ΠΑΤΡΑ
Registration date : 12/11/2010

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΚΑΦΕΔΕΣ-ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ   ΚΑΦΕΔΕΣ-ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ - Σελίδα 28 Icon_minitimeΤρι Ιουλ 17 2012, 00:18

Μεσα για μπανακι νωριτερα!!!!
V - NIGHTHAWK
V - NIGHTHAWK

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΚΑΦΕΔΕΣ-ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ   ΚΑΦΕΔΕΣ-ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ - Σελίδα 28 Icon_minitimeΤρι Ιουλ 17 2012, 19:42

καλως σας ηρθα αδερφια....

μολις γυρησα απο το Γαστουνι που ημουν για μπανιο και ηταν τελεια....... Κωστα θα σε παρω τηλ. για περαιτερω......

Ενα εχω να πω....

Τελειος καιρος..... τελεια θαλασσα.... τελειες γοργονες εχετε εδω χαμω.... xaxa xaxa xaxa xaxa xaxa xaxa
leonady2
gold member
gold member
leonady2

Registration date : 24/03/2009

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΚΑΦΕΔΕΣ-ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ   ΚΑΦΕΔΕΣ-ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ - Σελίδα 28 Icon_minitimeΤρι Ιουλ 17 2012, 19:50

Και ακόμα δεν σε έχουμε πάει στα καλύτερα..... lol!

Υπομονή αύριο φτάνει η μεγάλη στιγμή!!! Πάρε κυάλια, γυαλιά ηλίου και μια θερμοφόρα ti!
http://www.militsopoulos.com
V - NIGHTHAWK
V - NIGHTHAWK

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΚΑΦΕΔΕΣ-ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ   ΚΑΦΕΔΕΣ-ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ - Σελίδα 28 Icon_minitimeΤρι Ιουλ 17 2012, 20:00

leonady2 έγραψε:

Υπομονή αύριο φτάνει η μεγάλη στιγμή!!! Πάρε κυάλια, γυαλιά ηλίου και μια θερμοφόρα ti!

λεγε μου τεεεετοιααααα.... αχαχαχ καλα ειναι και αυτα αλλα εγω ηρθα να γνωρισω εσας....

...... παρεπιπτοντως εχθες αδερφια γνωρισα εναν πανω στην γεφυρα που δουλευει στον δρομο με τα κιτρινα φορτηγακια Razz Razz και μου ειπε οτι ξερει τον Γιωργο .... εχει και αυτος μουρλια με της μηχανες.....

Κώστααααα..... εφτασα 3ης εχθες το βραδυ και ειχε μια τελεια βραδια δεν μπορειτε να φανταστειτε....τελεια ηταν.....εφυγα απο την λαρισα με 45 βαθμους
leonady2
gold member
gold member
leonady2

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΚΑΦΕΔΕΣ-ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ   ΚΑΦΕΔΕΣ-ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ - Σελίδα 28 Icon_minitimeΤρι Ιουλ 17 2012, 20:04

V - NIGHTHAWK έγραψε:
leonady2 έγραψε:

λεγε μου τεεεετοιααααα.... αχαχαχ καλα ειναι και αυτα αλλα εγω ηρθα να γνωρισω εσας....

...... παρεπιπτοντως εχθες αδερφια γνωρισα εναν πανω στην γεφυρα και μου ειπε οτι ξερει τον Γιωργο .... εχει και αυτος μουρλια με της μηχανες.....

Μας για εμάς μιλάω που πήγε το μυαλό σου φίλε μου ? kolaraki

YOU! YOU! YOU! YOU! YOU!
V - NIGHTHAWK
V - NIGHTHAWK

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΚΑΦΕΔΕΣ-ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ   ΚΑΦΕΔΕΣ-ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ - Σελίδα 28 Icon_minitimeΤρι Ιουλ 17 2012, 20:49

leonady2 έγραψε:
V - NIGHTHAWK έγραψε:
leonady2 έγραψε:

...... παρεπιπτοντως εχθες αδερφια γνωρισα εναν πανω στην γεφυρα και μου ειπε οτι ξερει τον Γιωργο .... εχει και αυτος μουρλια με της μηχανες.....

Μας για εμάς μιλάω που πήγε το μυαλό σου φίλε μου ? kolaraki

YOU! YOU! YOU! YOU! YOU!

μην λες τετοια γιατι αρχιζω κ αγριευομαι..... ααχχααχαχχαχαχααχαχαχ
mounodoulos

Registration date : 07/08/2009

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΚΑΦΕΔΕΣ-ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ   ΚΑΦΕΔΕΣ-ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ - Σελίδα 28 Icon_minitimeΤρι Ιουλ 17 2012, 21:49

εμεις αν θελουμε να κανουμε μπανιο εκει πως πηγαινουμε? μιας και θα παμε διακοπες στο αιγιο?
απο ριο καφετεριες ευθεια?
leonady2
gold member
gold member
leonady2

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΚΑΦΕΔΕΣ-ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ   ΚΑΦΕΔΕΣ-ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ - Σελίδα 28 Icon_minitimeΤρι Ιουλ 17 2012, 21:59

Ο δρόμος στην παραλιακή του ριου κάποια στιγμή κόβεται, συνεχιζεις στον παράλληλο απο πάνω με κατεύθυνση προς πατρα και μετα απο κανά 2 χιλιόμετρα ο δρόμος κάνει ένα βυθισμα στο δεξί σου ακριβώς χέρι είναι ένα Σπιτι βαμμενο μωβ κανείς δεξιά και μετα βγαίνεις παραλία.

Αν δεν υπάρχει όμως λογος για να έρθεις πατρα νομίζω και πως στο Αιγιο έχει φοβερές παραλίες.

Διακοφτο, τράπεζα, τεμενη, λαμπιρι, λογγος, σελιανητικα, ακολη και ένα σωρό άλλες παραλίες kalmi που πιστεύω θα σε καλύψουν σε ότι και αν ζητάς.
mounodoulos

Registration date : 07/08/2009

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΚΑΦΕΔΕΣ-ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ   ΚΑΦΕΔΕΣ-ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ - Σελίδα 28 Icon_minitimeΤρι Ιουλ 17 2012, 22:35

εχω εξοχικο κοντα στα σελιανιτικα αλλα εκει δεν εχω παει
v_kostas
Administrator
Administrator
v_kostas

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΚΑΦΕΔΕΣ-ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ   ΚΑΦΕΔΕΣ-ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ - Σελίδα 28 Icon_minitimeΤρι Ιουλ 17 2012, 23:46

V - NIGHTHAWK έγραψε:
καλως σας ηρθα αδερφια....

μολις γυρησα απο το Γαστουνι που ημουν για μπανιο και ηταν τελεια....... Κωστα θα σε παρω τηλ. για περαιτερω......

Ενα εχω να πω....

Τελειος καιρος..... τελεια θαλασσα.... τελειες γοργονες εχετε εδω χαμω.... xaxa xaxa xaxa xaxa xaxa xaxa
Καλώς ήρθες Δημήτρη!! wlcm wlcm wlcm
Άυριο όπως είπαμε μπανάκι-καφεδάκι!! Τελικά θα μπορέσω να κατέβω στην Ακτή νωρίτερα μετά γυναικός στις 17:00 πιστεύω για μπανάκι και καπάκι καφεδάκι.Όσοι πιστοί προσέλθετε.. cooool cooool cooool
black_hawk
vstromhellasforum Enthusiast
black_hawk

Τόπος : ΠΑΤΡΑ - ΝΑΥΠΑΚΤΟΣ
Registration date : 10/03/2011

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΚΑΦΕΔΕΣ-ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ   ΚΑΦΕΔΕΣ-ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ - Σελίδα 28 Icon_minitimeΤετ Ιουλ 18 2012, 00:54

V - NIGHTHAWK έγραψε:
leonady2 έγραψε:

...... παρεπιπτοντως εχθες αδερφια γνωρισα εναν πανω στην γεφυρα που δουλευει στον δρομο με τα κιτρινα φορτηγακια Razz Razz και μου ειπε οτι ξερει τον Γιωργο .... εχει και αυτος μουρλια με της μηχανες.....

Κώστααααα..... εφτασα 3ης εχθες το βραδυ και ειχε μια τελεια βραδια δεν μπορειτε να φανταστειτε....τελεια ηταν.....εφυγα απο την λαρισα με 45 βαθμους

χαχαχαχ.... βρηκες παιδι να γνωρισεις..... οσο για τον Γιωργο που ξερει, εμενα λεει.... χαχαχαχα...
VSTROMKILLER
Member
Member
VSTROMKILLER

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΚΑΦΕΔΕΣ-ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ   ΚΑΦΕΔΕΣ-ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ - Σελίδα 28 Icon_minitimeΤετ Ιουλ 18 2012, 10:56

Αντε να ερθει το απογευμα να παμε για κανα μπανιο και καφε!!!!!!! kalmi kalmi
jk_prince
jk_prince

Τόπος : Πάτρα
Registration date : 06/09/2011

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΚΑΦΕΔΕΣ-ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ   ΚΑΦΕΔΕΣ-ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ - Σελίδα 28 Icon_minitimeΤετ Ιουλ 18 2012, 11:43

VstromKILLER έγραψε:
Αντε να ερθει το απογευμα να παμε για κανα μπανιο και καφε!!!!!!! kalmi kalmi
ναι το σπογευμα περίμενες εσύ να πας για μπάνιο...miffy
http://patra2.meteoclub.gr
VSTROMKILLER
Member
Member
VSTROMKILLER

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΚΑΦΕΔΕΣ-ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ   ΚΑΦΕΔΕΣ-ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ - Σελίδα 28 Icon_minitimeΤετ Ιουλ 18 2012, 11:45

Εχω κανει και τωρα το πρωι αλλα στον ιδρωτα!!!!!!! YOU!
v_kostas
Administrator
Administrator
v_kostas

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΚΑΦΕΔΕΣ-ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ   ΚΑΦΕΔΕΣ-ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ - Σελίδα 28 Icon_minitimeΤετ Ιουλ 18 2012, 13:06

Παίδες λόγω της ανεξέλεγκτης φωτιάς στην περιοχή που κανονίσαμε τον καφέ κι επειδή υπάρχη καπνός και στάχτες, θα μας ενημερώση ο vstromkiller αν είναι κατάλληλες οι συνθήκες για μπάνιο-καφε.οποτε αναμείνατε.. GRAFO
leonady2
gold member
gold member
leonady2

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΚΑΦΕΔΕΣ-ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ   ΚΑΦΕΔΕΣ-ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ - Σελίδα 28 Icon_minitimeΤετ Ιουλ 18 2012, 13:11

Προτείνω να φέρω μάσκες οξυγόνου pimp με ένα ή και δυο φίλτρα αναλόγως την προτίμηση του καθενός, awef να πουλήσουμε και εμείς τίποτα ρε φιλαράκι μην πάμε φυλακή! nanana

Αναμένω παραγγελίες asdf

felix felix felix
v_kostas
Administrator
Administrator
v_kostas

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΚΑΦΕΔΕΣ-ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ   ΚΑΦΕΔΕΣ-ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ - Σελίδα 28 Icon_minitimeΤετ Ιουλ 18 2012, 13:16

leonady2 έγραψε:
Προτείνω να φέρω μάσκες οξυγόνου pimp με ένα ή και δυο φίλτρα αναλόγως την προτίμηση του καθενός, awef να πουλήσουμε και εμείς τίποτα ρε φιλαράκι μην πάμε φυλακή! nanana

Αναμένω παραγγελίες asdf

felix felix felix
Ο θανατός σου η ζωή μου ρεε;;;;Θα χεστείς στο τάληρο!!!
VSTROMKILLER
Member
Member
VSTROMKILLER

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΚΑΦΕΔΕΣ-ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ   ΚΑΦΕΔΕΣ-ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ - Σελίδα 28 Icon_minitimeΤετ Ιουλ 18 2012, 13:36

Παιδες τελευταια ενημερωση απο το μαγαζι ειναι ολα καλα..
Αν αλλαξει κατι βλεπουμε!!!!!
V - NIGHTHAWK
V - NIGHTHAWK

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΚΑΦΕΔΕΣ-ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ   ΚΑΦΕΔΕΣ-ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ - Σελίδα 28 Icon_minitimeΤετ Ιουλ 18 2012, 14:12

Αν δειτε ενα μπλε V-STROM τουμπανο..... Razz Razz Razz Razz Razz Razz Razz

δεν θα ειμαι εγω.......χααχχαχααχαχαχαχ......

λοιπον παλικαρια αν ειναι κατα της 4ρης το πολυ θα σκασω μυτη........γιατι τωρα πριν λιγο ξυπνησα Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
jk_prince
jk_prince

Τόπος : Πάτρα
Registration date : 06/09/2011

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΚΑΦΕΔΕΣ-ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ   ΚΑΦΕΔΕΣ-ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ - Σελίδα 28 Icon_minitimeΤετ Ιουλ 18 2012, 14:17

V - NIGHTHAWK έγραψε:
Αν δειτε ενα μπλε V-STROM τουμπανο..... Razz Razz Razz Razz Razz Razz Razz

δεν θα ειμαι εγω.......χααχχαχααχαχαχαχ......

λοιπον παλικαρια αν ειναι κατα της 4ρης το πολυ θα σκασω μυτη........γιατι τωρα πριν λιγο ξυπνησα Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

Αντε να αυξηθουν λιγο τα μπλε VSTROM
http://patra2.meteoclub.gr
Jumaru
gold member
gold member
Jumaru

Τόπος : Πιο πανω απο τα ελατα
Registration date : 10/03/2011

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΚΑΦΕΔΕΣ-ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ   ΚΑΦΕΔΕΣ-ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ - Σελίδα 28 Icon_minitimeΤετ Ιουλ 18 2012, 14:56

Ειπαμε να του κανετε παρτυ υποδοχης αλλα μην τα καψετε κι ολα ρε...!!! 👅
Καλως μας ηρθες Δημητρη... cheers
κ αναμνηση να εχεις τις φωτιες στις παραλιες οχι στα δαση..!

Λιγο δυσκολο το βλεπω να ειμαι στον καφε μιας κ επιστρεφω σημερα απο ταξιδι..!!!

καλα να περασετε οτι κι αν κανετε..!!

geia
mitsaras v strom

mitsaras v strom

Τόπος : πατρα-Ζακυνθος
Registration date : 02/02/2011

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΚΑΦΕΔΕΣ-ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ   ΚΑΦΕΔΕΣ-ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ - Σελίδα 28 Icon_minitimeΤετ Ιουλ 18 2012, 15:45

ελα να μαζευομαστε τα μπλε......καλως ηρθες δημητρη θα τα πουμε απο κοντα...κολυμπωντας!!!χαχαχαχα bounce bounce bounce bounce bounce bounce bounce

ΚΑΦΕΔΕΣ-ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή 

Παρόμοια θέματα

+
Σελίδα 28 από 40Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 15 ... 27, 28, 29 ... 34 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
 :: ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΜΕΛΩΝ ΦΟΡΟΥΜ :: Ενότητα μελών φόρουμ Πελοποννήσου-
Μετάβαση σε: