Γιώργο οταν με το καλό έρθεις θα δείς οτι δεν πρόκειτε για φυσιολογικά άτομα...
καλα αυτο σιγουρα το εχω καταλαβει..... αλλα ποιος ειναι ο Γιωργος???? ΜΕ λένε Δημητρη - Δημητρακη - Τακη - Μήτσο - Μητρο και μολις ''τελειωσα'' την επεξηγηση....
Ρε πώς μου χει κάτσει!! Γειά σου ρε Μήτσο!!
αδελφε Κωστα ενημερωσε το εκ Λαρισαιων αδελφο πως εισαι υπευθυνος βαπτισεων εις την ενορια μας...!! αδυνατεις βεβαια να θυμηθεις τα ονοματα, ακομα δε οταν κρατας εις τον σαρκιον σου ακομα τις ακολασιες εκ Ζακυνθου μετα μπυρων, μοσκιτων, ροζ προστυχων λικερ της αποθανουσας Μαιριλιν μονροε, ρακιων και λοιπους πειρασμους του ουστ οξω αποδω ..!!!
Jumaru gold member
Ηλικία : 45 Τόπος : Πιο πανω απο τα ελατα Registration date : 10/03/2011
Αν δεν θέλετε να γίνει ο καφές αύριο στο Μόλο (λόγω υπερβολικής ζέστης) και ψαχνέτε ίσως κάποια παραλία καλό θα ήταν να λέγαμε 1-2 γνώμες για να πέρναμε μια απόφαση όσο το δυνατόν γρηγορότερα....!
Φιλούμπες
v_kostas Administrator
Αν δεν θέλετε να γίνει ο καφές αύριο στο Μόλο (λόγω υπερβολικής ζέστης) και ψαχνέτε ίσως κάποια παραλία καλό θα ήταν να λέγαμε 1-2 γνώμες για να πέρναμε μια απόφαση όσο το δυνατόν γρηγορότερα....!
Φιλούμπες
Αντρέα επειδή έχω δουλειά αύριο κανονίστε μέρος αφου ψήνεστε για εκτός κι αν προλάβω θα έρθω να σας δώ.
προτείνω λοιπόν στο ΤΑΜ-ΤΟΥΜ στο Ρίο αφού θα έχει υπερβολική ζέστη και δεν είναι και πολύ μακριά!!!δεν ξέρω αν συμφωνείτε?
Οπου πεις εσύ οχι!!,
αμ εγώ φταίω ρε,που κοιτάω να δροσιστείτε και να είσαστε μέσα σε όμορφες παρουσίες.δεν φταίει κανείς άλλος.να κάτσετε να ψηθείτε στο τσιμέντο,να κάνετε σάουνα μες το κατακαλόκαιρο!!!
leonady2 gold member