| Εξολκέας,γνήσιου φίλτρου λαδιού. | |
|
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
christosx13
| Θέμα: Απ: Εξολκέας,γνήσιου φίλτρου λαδιού. Παρ Απρ 27 2012, 13:21 | |
| ευχαριστω για τις απαντησεις μασσαι και τερινο
απλα επειδη μενω σε νησι και δεν εχει πρακτικερ κλπ καταστηματα δεν ξερω αν μπορεσω να το βρω απο κανα e bay η αλλου απο ιντερνετ.
και εφοσον το βρω,μετα αυτο θα κανει μονο για τα φιλτρα της suzuki κ οχι για αλλη μαρκα σωστα? |
|
| |
terino gold member
| Θέμα: Απ: Εξολκέας,γνήσιου φίλτρου λαδιού. Παρ Απρ 27 2012, 13:26 | |
| Πάρτο από το λινκ που σου δίνει ο μασάι. Αξιόπιστο μαγαζί είναι, έχουμε ψωνίσει κατά καιρούς πολλά πράγματα... |
|
| |
massai gold member
| Θέμα: Απ: Εξολκέας,γνήσιου φίλτρου λαδιού. Παρ Απρ 27 2012, 13:43 | |
| - terino έγραψε:
- Πάρτο από το λινκ που σου δίνει ο μασάι. Αξιόπιστο μαγαζί είναι, έχουμε ψωνίσει κατά καιρούς πολλά πράγματα...
Δεν τον συμφέρει ρε συ... ο louis έχει 15 ευρώ μεταφορικά... εκτός βέβαια και ψωνίσει από εκεί και άλλα πράγματα. Χρήστο ψάξου στο νησί σου, λογικά κάτι θα υπάρχει, ρώτα σε μοτοαξεσουάρ και το πολύ πολύ να σου παραγγείλει κάτι αν δεν έχει ήδη |
|
| |
christosx13
| Θέμα: Απ: Εξολκέας,γνήσιου φίλτρου λαδιού. Παρ Απρ 27 2012, 13:47 | |
| οκ φιλε ευχαριστω
επειδη δεν συμφερει μονο του (μαζι με τα μεταφορικα παει στα 21 ευρω) θα δω μηπως με την ευκαιρια παρω και τιποτα ακομα που χρειαζομαι. |
|
| |
devisor
Registration date : 25/08/2010
| Θέμα: Απ: Εξολκέας,γνήσιου φίλτρου λαδιού. Δευ Απρ 21 2014, 14:00 | |
| Yo και χρόνια πολλά! Ξέρει κανείς που μπορούμε να βρούμε το καρύδι για το μαμά φίλτρο; Ο εξωλκέας με την αλυσίδα λύγισε, προφανώς είναι της πλάκας και δυστυχώς ο σέρβιςμαν το έχει καρασφίξει κι εκνευρίζομαι... |
|
| |
Miskin Member
Τόπος : ΑΘΗΝΑ Registration date : 25/05/2008
| Θέμα: Απ: Εξολκέας,γνήσιου φίλτρου λαδιού. Δευ Απρ 21 2014, 20:42 | |
| - devisor έγραψε:
- Yo και χρόνια πολλά!
Ξέρει κανείς που μπορούμε να βρούμε το καρύδι για το μαμά φίλτρο; Ο εξωλκέας με την αλυσίδα λύγισε, προφανώς είναι της πλάκας και δυστυχώς ο σέρβιςμαν το έχει καρασφίξει κι εκνευρίζομαι...
Σπ. Πάτση στον Καραισκο. 10 ? KS Tools. Αν βρεις φθηνότερα πάρτο γιατί για μένα δεν αξίζει αυτά τα λεφτά. Εγώ τα έδωσα αλλά το μετάνιωσα. |
|
| |
Επισκέπτης Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: Εξολκέας,γνήσιου φίλτρου λαδιού. Τρι Απρ 22 2014, 12:15 | |
| Μόλις γύρισα απο αντιπροσωπία στην Μιχαλακόπουλου... Φίλτρο λαδιού 8.60 και ο "εξωλκεας" 26.60 παραγγελία - παραλαβή σε 15 μέρες. Πήρα μονο το φίλτρο και την εκανα. Δυστυχώς γύρισα όλη την Μιχαλακόπουλου πανω κάτω σε οτι βενζινάδικο και καταστημα με μοτοαξεσουαρ υπήρχε και δεν πούλαγε κανεις τα universal κλειδιά. |
|
| |
devisor
| Θέμα: Απ: Εξολκέας,γνήσιου φίλτρου λαδιού. Τρι Απρ 22 2014, 12:18 | |
| LOL Γελάω γιατί πριν από κανένα 2ωρο κι εγώ μιχαλακοπούλου ήμουν. Ανέβηκα τα σκαλιά στα ανταλλακτικά και μόλις ξεκίνησε να λέει είκοσι...είχα γυρίσει πλάτη. Πήρα ένα universal από δίπλα (ένα είχε) στα 9 ευρώ. Αν το χρειαστείς εδώ είμαστε, Ζωγράφου μένω |
|
| |
Επισκέπτης Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: Εξολκέας,γνήσιου φίλτρου λαδιού. Τετ Απρ 23 2014, 13:25 | |
| Τελικα πηρα απο τα Πρακτικερ με 7.5 ευρω αυτα με την αλυσιδα. Πριν απο λιγο τελειωσε η αλλαγη λαδιων και φιλτρου για πρωτη φορα μονος μου. Ολα ηταν σφηγμενα στο φουλ, το φιλτρο δε, σχεδον το κατεστρεψα απο την δυναμη μεχρι να το ξεβιδωσω. Αγχωθηκα παρα πολυ, τελικα τα καταφερα. Βγηκαν περιπου 2800 ml λαδιου (συν περιπου 200 ml που ειχα βγαλει στην αρχη διοτι ηταν πανω απο το φουλ). Κατα τ' αλλα πληρωνω τοσα χρονια εναν απο τους καλυτερους εξουσιοδοτημενους.
|
|
| |
devisor
| Θέμα: Απ: Εξολκέας,γνήσιου φίλτρου λαδιού. Τετ Απρ 23 2014, 13:27 | |
| Αυτό απ'το πράκτικερ εμένα μου λύγισε (4.5 το πήρα ρε συ, μήπως πήρες άλλο . Τόσο σφιγμένο ήταν το φίλτρο. Γι'αυτό πήρα το ποτήρι να τελειώνω. Κι εγώ τον εξουσιοδοτημένο πληρώνω.. |
|
| |
Επισκέπτης Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: Εξολκέας,γνήσιου φίλτρου λαδιού. Τετ Απρ 23 2014, 13:55 | |
| Ναι το αλλο πηρα. 4.5 ειχε το κινεζικο, αυτο που πηρα ηταν ρωσικο ή βουλγαρικο. Ναι ηταν παρα πολυ σφηγμενο. Το εφερα δυο τρεις στροφες με το κλειδι και μετα μπορουσα με το χερι. Στο βιδωμα το πηγα οσο πηγαινε μονο με χερι.
Μ' αρεσει που καποιοι το ξεσφηγκουν μονο με το χερι |
|
| |
Marcopolo gold member
| Θέμα: Απ: Εξολκέας,γνήσιου φίλτρου λαδιού. Τετ Απρ 23 2014, 14:09 | |
| στα αυτοκινητα το σφιγγουν μονο με το χερι. |
|
| |
Miskin Member
Τόπος : ΑΘΗΝΑ Registration date : 25/05/2008
| Θέμα: Απ: Εξολκέας,γνήσιου φίλτρου λαδιού. Σαβ Μάης 10 2014, 12:30 | |
| - Miskin έγραψε:
- devisor έγραψε:
- Yo και χρόνια πολλά!
Ξέρει κανείς που μπορούμε να βρούμε το καρύδι για το μαμά φίλτρο; Ο εξωλκέας με την αλυσίδα λύγισε, προφανώς είναι της πλάκας και δυστυχώς ο σέρβιςμαν το έχει καρασφίξει κι εκνευρίζομαι...
Σπ. Πάτση στον Καραισκο. 10 ? KS Tools. Αν βρεις φθηνότερα πάρτο γιατί για μένα δεν αξίζει αυτά τα λεφτά. Εγώ τα έδωσα αλλά το μετάνιωσα. Και η απόδειξη ότι έκανα μαλακία που πήρα το KS, με 20 ? θα έπαιρνα αυτό που είναι ρυθμιζόμενο από 60mm ως 120 mm. Κάνει και για το αμάξι. |
|
| |
| Εξολκέας,γνήσιου φίλτρου λαδιού. | |
|