Ηλικία : 45 Τόπος : Πιο πανω απο τα ελατα Registration date : 10/03/2011
Θέμα: Απ: Συμετοχές πατρινών για την 1η Πανελλήνια vstromhellasforum Τετ Σεπ 21 2011, 00:00
Τι να πρωτοθυμηθω απο την εκδρομη ?? Πιανω τον εαυτο μου να χασκογελα συνεχεια.... Τις φωτο τις βλεπω ξανα κ ξανα κ ολοι οι γνωστοι με ρωταν τι εγινε εκει !!! Πως να τους εξηγησω που ζοριζομαι και να μιλησω ακομα ετσι που ειναι ο λαιμος.
Παροτι ξεκινησε στραβα η Δευτερα με το "κουτι" να βγαζει προβληματα να τρεχω στις αντιπροσωπειες να παρω αλλο κ μεσα στο νταβανο να ξεφορτωνω κ να φορτωνω ξαναματαπαλι με αποτελεσμα να φαω ολη τη ζεστη τη μεσημεριανη στους δρομους κ να τρεχω να προλαβω τα ραντεβου κ σαν να μην εφτανε αυτο σημερα ανοιξαν οι ουρανοι κ εγω κλασικα με καλοκαιρινα ρουχα κ διχως ομπρελα με το νερο μεσα στα μαγαζια κ τους δρομους με αμαξια κολλημενα, για να παω στο κεντρο νομιζα πως ανεβαινω τη Χαλκιδα κ τα νερα αλλαζουν..... ειδικα μολις ειδα καπνους απο μπροστα
Οτι κ να συμβει ομως το χαμογελο δεν φευγει...!!!! ξερω πως εχω διπλα μου ανθρωπους που μας ενωσε μια μηχανη κ ο καθενας δινει με το ξεχωριστο χαρακτηρα του κατι παραπανω για να με κανει καλυτερο ανθρωπο κ να με γεμισει χαρα, ευτυχια, ελπιδα σ'αυτους τους δυσκολους καιρους.
Να ημαστε καλα ολοι ωστε να εχουμε την ευκαιρια στο μελλον να ζησουμε ομορφες, ξεχωριστες μερες σαν αυτες του 3ημερου.... κ ελπιζω στην επομενη να μπορουν να δωσουν κ υπολοιποι το παρων.
***κ πουστε ρεεεεεε να επιστρεψω κ εγω για τα τζακια κ τα ψητουρια !!!!!
Συμετοχές πατρινών για την 1η Πανελλήνια vstromhellasforum