| Συμετοχές πατρινών για την 1η Πανελλήνια vstromhellasforum | |
|
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
v_kostas Administrator
| Θέμα: Απ: Συμετοχές πατρινών για την 1η Πανελλήνια vstromhellasforum Δευ Σεπ 19 2011, 11:36 | |
| - man_OS έγραψε:
- ρε σεις αυτή η εικόνα στο βίντεο με τον λεονάντι στις μπυρομαχίες, ξεπηδάει συνεχώς μπροστά μου... Δηλαδή αυτό το παλικάρι λαρύγγι δεν έχει; από το στόμα κατευθείαν στο στομάχι σε ευθεία;;
Ρε εμεις νομίσαμε οτι κατάπιε το σφηνοπότηρο!!! |
|
| |
man_OS gold member
Ηλικία : 47 Τόπος : Αγ. Παρασκευή Registration date : 23/08/2008
| Θέμα: Απ: Συμετοχές πατρινών για την 1η Πανελλήνια vstromhellasforum Δευ Σεπ 19 2011, 11:36 | |
| α...δηλαδή ΔΕΝ το κατάπιε;;;;; |
|
| |
leonady2 gold member
| Θέμα: Απ: Συμετοχές πατρινών για την 1η Πανελλήνια vstromhellasforum Δευ Σεπ 19 2011, 11:41 | |
| - man_OS έγραψε:
- ρε σεις αυτή η εικόνα στο βίντεο με τον λεονάντι στις μπυρομαχίες, ξεπηδάει συνεχώς μπροστά μου... Δηλαδή αυτό το παλικάρι λαρύγγι δεν έχει; από το στόμα κατευθείαν στο στομάχι σε ευθεία;;
Μην τους πιστεύεις fontomonaz είναι...... μου το είχαν πει πως θα το έκαναν πριν φτάσουμε..... Θα έμαθες ή θα κατάλαβες πως δεν πίνω ούτε αναψυκτικά έτσι.....? Ρε παιδιά στείλτε μου και εμένα αυτό το βίντεο γιατί δεν εχει πέσει στα χέρια μου ακόμα. |
|
| |
man_OS gold member
Ηλικία : 47 Τόπος : Αγ. Παρασκευή Registration date : 23/08/2008
| Θέμα: Απ: Συμετοχές πατρινών για την 1η Πανελλήνια vstromhellasforum Δευ Σεπ 19 2011, 11:45 | |
| αυτή τη σκηνή φίλε πρέπει να την κάνεις animated gif και να την βάλεις στην υπογραφή σου... Δηλαδή για όνομα πια... |
|
| |
terino gold member
| Θέμα: Απ: Συμετοχές πατρινών για την 1η Πανελλήνια vstromhellasforum Δευ Σεπ 19 2011, 11:46 | |
| |
|
| |
vgorgio
Ηλικία : 50 Τόπος : Γιαννιτσά Registration date : 10/06/2010
| Θέμα: Απ: Συμετοχές πατρινών για την 1η Πανελλήνια vstromhellasforum Δευ Σεπ 19 2011, 13:19 | |
| καλησπέρα στα παιδιά από την Πάτρα. https://www.youtube.com/watch?v=jppgjdcR-IY&feature=related θα ήθελα να σας ευχαριστήσω για την παρέα και τα κερασμένα ποτά το βράδυ τις παρασκευής ,αλλά και να πω ότι εσείς δώσατε τον τόνο και το κέφι στο γλέντι του Σαββάτου. Ελπίζω να έχουμε όλοι υγεία ,χρόνο και.................χρήμα(που δεν το βλέπω το τελευταίο) να τα ξαναπούμε. Χαιρετίσματα σε όλους σας από τα Γιαννιτσά . Γιώργος -Έφη |
|
| |
leonady2 gold member
| Θέμα: Απ: Συμετοχές πατρινών για την 1η Πανελλήνια vstromhellasforum Δευ Σεπ 19 2011, 13:51 | |
| |
|
| |
gmavrid gold member
Ηλικία : 44 Τόπος : Σέρρες-Θεσσαλονίκη Registration date : 20/02/2008
| Θέμα: Απ: Συμετοχές πατρινών για την 1η Πανελλήνια vstromhellasforum Δευ Σεπ 19 2011, 14:01 | |
| |
|
| |
morfeas Administrator
Ηλικία : 50 Τόπος : Ηλιούπολη Registration date : 14/01/2008
| Θέμα: Απ: Συμετοχές πατρινών για την 1η Πανελλήνια vstromhellasforum Δευ Σεπ 19 2011, 14:05 | |
| Μόνο μπράβο!!!!!!!!!!! Οι άνθρωποι του χρόνου θα κάνουν το καρναβάλι στην Αγία Άννα!!!!!!!!!!!!!! είσαστε τρελοκομεία σας βγάζω το καπέλο δώσατε τον ρυθμό στην Πανελλήνια μας ........... και σας ευχαριστώ για το κέρασμα του Σαββάτου!!! ραντεβού στην επόμενη εκδρομή του φόρουμ ( ξέρετε που ) η οποία θα ανακοινωθεί εντός της εβδομάδας! _________________ Δημήτρης K. mail:info@vstromhellasforum.com MOTOtaxidiotis |
|
| |
NICK414 gold member
Ηλικία : 46 Τόπος : C:Program Files Registration date : 10/10/2009
| Θέμα: Απ: Συμετοχές πατρινών για την 1η Πανελλήνια vstromhellasforum Δευ Σεπ 19 2011, 17:00 | |
| |
|
| |
v_kostas Administrator
| Θέμα: Απ: Συμετοχές πατρινών για την 1η Πανελλήνια vstromhellasforum Δευ Σεπ 19 2011, 21:44 | |
| |
|
| |
v_kostas Administrator
| Θέμα: Απ: Συμετοχές πατρινών για την 1η Πανελλήνια vstromhellasforum Δευ Σεπ 19 2011, 22:26 | |
| |
|
| |
Jumaru gold member
Ηλικία : 45 Τόπος : Πιο πανω απο τα ελατα Registration date : 10/03/2011
| Θέμα: Απ: Συμετοχές πατρινών για την 1η Πανελλήνια vstromhellasforum Δευ Σεπ 19 2011, 22:29 | |
| |
|
| |
nikSalonik Administrator
Ηλικία : 63 Τόπος : Νεάπολη θεσσαλονίκη Registration date : 09/10/2008
| Θέμα: Απ: Συμετοχές πατρινών για την 1η Πανελλήνια vstromhellasforum Δευ Σεπ 19 2011, 23:27 | |
| _________________ VIDEO απο τις εξορμησεις μας
το καλύτερο δ ώ ρ ο σ 'εναν μοτοσυκλετιστή ειναι η ...επόμενη βόλτα... ...γιατι η ζωή ειναι σαν την μοτοσυκλέτα...δεν έχει όπισθεν !!!
Vstromhellasforum...μεσα μου κι εξω μου ....
|
|
| |
v_kostas Administrator
| Θέμα: Απ: Συμετοχές πατρινών για την 1η Πανελλήνια vstromhellasforum Δευ Σεπ 19 2011, 23:37 | |
| |
|
| |
leonady2 gold member
| Θέμα: Απ: Συμετοχές πατρινών για την 1η Πανελλήνια vstromhellasforum Τρι Σεπ 20 2011, 00:07 | |
| |
|
| |
black_hawk vstromhellasforum Enthusiast
Ηλικία : 37 Τόπος : ΠΑΤΡΑ - ΝΑΥΠΑΚΤΟΣ Registration date : 10/03/2011
| Θέμα: Απ: Συμετοχές πατρινών για την 1η Πανελλήνια vstromhellasforum Τρι Σεπ 20 2011, 00:29 | |
| |
|
| |
| Θέμα: Απ: Συμετοχές πατρινών για την 1η Πανελλήνια vstromhellasforum Τρι Σεπ 20 2011, 00:31 | |
| - vgorgio έγραψε:
- καλησπέρα στα παιδιά από την Πάτρα.
https://www.youtube.com/watch?v=jppgjdcR-IY&feature=related θα ήθελα να σας ευχαριστήσω για την παρέα και τα κερασμένα ποτά το βράδυ τις παρασκευής ,αλλά και να πω ότι εσείς δώσατε τον τόνο και το κέφι στο γλέντι του Σαββάτου. Ελπίζω να έχουμε όλοι υγεία ,χρόνο και.................χρήμα(που δεν το βλέπω το τελευταίο) να τα ξαναπούμε. Χαιρετίσματα σε όλους σας από τα Γιαννιτσά . Γιώργος -Έφη και εμεις χαρηκαμε πολυ που σας γνωρισαμε... και ελπιζω να τα ξαναπουμε... |
|
| |
VSTROMIMHS Member
Ηλικία : 41 Τόπος : ΠΑΤΡΑ-ΘΕΣΠΡΩΤΙΑ-ΛΕΥΚΑΔΑ-ΠΑΤΡΑ Registration date : 11/06/2010
| Θέμα: Απ: Συμετοχές πατρινών για την 1η Πανελλήνια vstromhellasforum Τρι Σεπ 20 2011, 09:07 | |
| - black_hawk έγραψε:
- vgorgio έγραψε:
- καλησπέρα στα παιδιά από την Πάτρα.
https://www.youtube.com/watch?v=jppgjdcR-IY&feature=related θα ήθελα να σας ευχαριστήσω για την παρέα και τα κερασμένα ποτά το βράδυ τις παρασκευής ,αλλά και να πω ότι εσείς δώσατε τον τόνο και το κέφι στο γλέντι του Σαββάτου. Ελπίζω να έχουμε όλοι υγεία ,χρόνο και.................χρήμα(που δεν το βλέπω το τελευταίο) να τα ξαναπούμε. Χαιρετίσματα σε όλους σας από τα Γιαννιτσά . Γιώργος -Έφη και εμεις χαρηκαμε πολυ που σας γνωρισαμε... και ελπιζω να τα ξαναπουμε... |
|
| |
| Θέμα: Η ΖΩΗ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ Τρι Σεπ 20 2011, 18:57 | |
| Εχω 2 μερες τωρα που δεν προλαβαινω να κοιταω φωτογραφιες, βιντεο, να κανω σχολια εδω στο φορουμ και στο facebook... αυτο το πλατυ χαμογελο οταν τα βλεπω ολα αυτα δεν λεει να φυγει με τιποτα απο το προσωπο μου. (δεν θα πω για την φωνη μου που ακομα δεν εχει στρωσει). και τι μου ήρθε εντελως ξαφνικα... μιας και επιασε βροχη σημερα... να μαζευτουμε να παμε σε ενα βουνο... τζακι, ψητουρα, και πολυ τσιπουρο και κρασι...!!!! εχει να γινει χαμος...!!! δεν το εβαλα στις εκδρομες γιατι δεν με ενδιαφερει καν το μερος... μονο η παρεα...!!! αντε παιδια οργανωθείτε...!!!!! |
|
| |
leonady2 gold member
| Θέμα: Απ: Συμετοχές πατρινών για την 1η Πανελλήνια vstromhellasforum Τρι Σεπ 20 2011, 20:21 | |
| Ούτε οι φωτογραφίες, ούτε τα βίντεο, ούτε τα σχόλια εδω στο φόρουμ ή στο fc σε κάνουν να γελάς ακόμα με πλατύ χαμόγελο.... Άλλος είναι ο λόγος Γιώργη και δεν θα το πω εγω, θα σε αφήσω να ξεδιπλωθείς μόνος σου..... Όσο για την ιδέα που είχες βουνό, τζάκι, ψητούρα και κρασί την βρίσκω υπέροχη ιδέα, τόσο καλή που και αύριο το βράδυ αν θέλετε το κανονίζουμε......! Πάμε να κανά και να τίποτα. |
|
| |
v_kostas Administrator
| Θέμα: Απ: Συμετοχές πατρινών για την 1η Πανελλήνια vstromhellasforum Τρι Σεπ 20 2011, 20:35 | |
| Τα ωραία κρατάνε λίγο όπως λένε και σε εμάς δεν υπήρχε εξαίρεση... κρατήστε την ορεξή σε υψηλά επίπεδα γιατί ακολουθεί εκδρομή σύντομα!!! |
|
| |
leonady2 gold member
| Θέμα: Απ: Συμετοχές πατρινών για την 1η Πανελλήνια vstromhellasforum Τρι Σεπ 20 2011, 20:51 | |
| |
|
| |
CHRIS POWER
Ηλικία : 48 Τόπος : Ναυπακτο. Registration date : 08/10/2009
| Θέμα: Απ: Συμετοχές πατρινών για την 1η Πανελλήνια vstromhellasforum Τρι Σεπ 20 2011, 20:58 | |
| |
|
| |
dimitris k2 Member
Ηλικία : 37 Τόπος : ΑΓΡΙΝΙΟ/ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ Registration date : 06/09/2010
| Θέμα: Απ: Συμετοχές πατρινών για την 1η Πανελλήνια vstromhellasforum Τρι Σεπ 20 2011, 22:49 | |
| Γιωργαρα ειλικρινα τα λογια σου πιστευω οτι αντιπροσωπευουν πολλους εδω μεσα!!! Απο την μερα που γυρισαμε ολη την ωρα σκεφτομαι σκηνικα και γελαω σαν τον βλαμενο μονος μου...Αυτες οι αναμνησεις ομως ειναι που μας δινουν δυναμη να αντεξουμε ολες τις καθημερινες μ@λ@κιες!!!! Νιωθω τυχερος που σας εχω γνωρισεις...(ολα τα παλικαρια εδω μεσα).... και οφειλω ενα Μεγαλο ευχαριστω για τις μαγευτικες στιγμες που μου εχετε χαρισει!!! Οσο για το κρασακι - ψητουρα - τζακι κανονιστε το και αναμενω ενημερωση...Οπου γαμος και χαρα η βασιλο πρωτη!!! Να ειμαστε ολοι καλα και πιστευω οτι με αυτην την γαματη παρεα και χημεια που εχουμε δεν προκειτε να μας ξενερωσει τιποτα.... |
|
| |
| Συμετοχές πατρινών για την 1η Πανελλήνια vstromhellasforum | |
|