| ΚΛΕΙΔΑΡΙΑ ΚΡΑΝΟΥΣ ΤΙ ΛΕΤΕ? | |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
STRO MAN Member
| Θέμα: ΚΛΕΙΔΑΡΙΑ ΚΡΑΝΟΥΣ ΤΙ ΛΕΤΕ? Κυρ Μάης 08 2011, 21:08 | |
| για να μην κουβαλαμε το κρανος μαζι μας οσοι δεν ειναι fan της βαλιτσας υπαρχουν μερικες λυσεις αλλες ακριβες αλλες φθηνες http://www.cityauto.gr/moto/article.citymoto.gr?aid=1935 http://www.helmetsecure.com/ |
|
| |
nikSalonik Administrator
Ηλικία : 63 Τόπος : Νεάπολη θεσσαλονίκη Registration date : 09/10/2008
| Θέμα: Απ: ΚΛΕΙΔΑΡΙΑ ΚΡΑΝΟΥΣ ΤΙ ΛΕΤΕ? Κυρ Μάης 08 2011, 23:38 | |
| χρονια τώρα κλειδωμενο το κρανος (full face) στο τιμονι με τον κλασσικο τρόπο που κοστιζει 5?... εδώ το γνωστο σε ολους μας ...λουκέτο
υ.γ. ...και φυσικά εννοώ κλειδωμα για μια συντομη σταση ---- σε μερος πολυσύχναστο -----κι οταν η μηχανη ειναι σε σχετική εποπτεία ...αλλοιως ...παρτο μαζι σου αγγαλιτσα .....οτι κλειδωνει ξεκλειδωνει .....γνώμη μου εεεεεε!!!!! _________________ VIDEO απο τις εξορμησεις μας
το καλύτερο δ ώ ρ ο σ 'εναν μοτοσυκλετιστή ειναι η ...επόμενη βόλτα... ...γιατι η ζωή ειναι σαν την μοτοσυκλέτα...δεν έχει όπισθεν !!!
Vstromhellasforum...μεσα μου κι εξω μου ....
|
|
| |
man_OS gold member
Ηλικία : 47 Τόπος : Αγ. Παρασκευή Registration date : 23/08/2008
| Θέμα: Απ: ΚΛΕΙΔΑΡΙΑ ΚΡΑΝΟΥΣ ΤΙ ΛΕΤΕ? Δευ Μάης 09 2011, 00:22 | |
| ρε σεις δεν δίνει η σουζούκι από μαμά ένα τσιμπριδιλόνι που μπαίνει κάτω από τη σέλα σε ένα αγκιστρο και περνάς εκεί το κράνος; Δεν έχετε από δαύτο; |
|
| |
bozosd vstromhellasforum Fanatic
Ηλικία : 49 Τόπος : ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ Registration date : 12/12/2009
| Θέμα: Απ: ΚΛΕΙΔΑΡΙΑ ΚΡΑΝΟΥΣ ΤΙ ΛΕΤΕ? Δευ Μάης 09 2011, 00:39 | |
| - man_OS έγραψε:
- ρε σεις δεν δίνει η σουζούκι από μαμά ένα τσιμπριδιλόνι που μπαίνει κάτω από τη σέλα σε ένα αγκιστρο και περνάς εκεί το κράνος; Δεν έχετε από δαύτο;
Πολύ σωστός ο Μάνος. Και οχι ένα αλλά δύο.Μην έχει παράπονο ο συνεπιβάτης..... |
|
| |
STRO MAN Member
| Θέμα: Απ: ΚΛΕΙΔΑΡΙΑ ΚΡΑΝΟΥΣ ΤΙ ΛΕΤΕ? Δευ Μάης 09 2011, 12:40 | |
| δεν ειναι οτι καλητερο <<ανοιξε κλεισε τη σελα>>
τελικως βρηκα τη λυση και προεβην στην αγορα της κατωθη αν και θα προτιμουσα την πιο πανω που ειναι σταθερη (απαγορευτικη λογω κοστους). http://flash-pub.com/pub/ebooks/128192af0e/index.php#/46
ks 220 kappa |
|
| |
sifalios Member
| Θέμα: Απ: ΚΛΕΙΔΑΡΙΑ ΚΡΑΝΟΥΣ ΤΙ ΛΕΤΕ? Σαβ Μάης 28 2011, 13:59 | |
| - man_OS έγραψε:
- ρε σεις δεν δίνει η σουζούκι από μαμά ένα τσιμπριδιλόνι που μπαίνει κάτω από τη σέλα σε ένα αγκιστρο και περνάς εκεί το κράνος; Δεν έχετε από δαύτο;
Το δικό μου που το πήρα μεταχειρισμένο δεν τα είχε αυτά, ξέρουμε αν μπορώ να τα βρω σε κανά ebay? Σε ένα search που έκανα δεν βρήκα κάτι παρόμοιο. Ευχαριστώ Σήφης |
|
| |
manostaz
| Θέμα: Απ: ΚΛΕΙΔΑΡΙΑ ΚΡΑΝΟΥΣ ΤΙ ΛΕΤΕ? Κυρ Μάης 29 2011, 20:36 | |
| οταν η πισω βαλιτσα μου ειναι γεματη απλα πιανω το λουρακι του κρανους αναμεσα στα καπακια της πισω βαλιτσας...κ οταν χρειαζεται το κανω κ στα δυο κρανη..οχι οτι δεν μπορουν να μου τα κλεψουν απλα για να νομιζω οτι τα κλειδωσα....εννοειται πως αυτο θα το κανω σε πολυσυχναστους χωρους... |
|
| |
terino gold member
| Θέμα: Απ: ΚΛΕΙΔΑΡΙΑ ΚΡΑΝΟΥΣ ΤΙ ΛΕΤΕ? Κυρ Μάης 29 2011, 23:26 | |
| - manostaz έγραψε:
- οταν η πισω βαλιτσα μου ειναι γεματη απλα πιανω το λουρακι του κρανους αναμεσα στα καπακια της πισω βαλιτσας...κ οταν χρειαζεται το κανω κ στα δυο κρανη..οχι οτι δεν μπορουν να μου τα κλεψουν απλα για να νομιζω οτι τα κλειδωσα....εννοειται πως αυτο θα το κανω σε πολυσυχναστους χωρους...
Παλίκαρε μου έχουν φάει κράνος πολύ καλύτερα κλειδωμένο και στο κέντρο της Αθήνας... αν δεν μπαίνει στη μπαγκαζιέρα πάρτο αγκαζέ... θα κλαίς όπως έκλαιγα και γω... |
|
| |
manostaz
| Θέμα: Απ: ΚΛΕΙΔΑΡΙΑ ΚΡΑΝΟΥΣ ΤΙ ΛΕΤΕ? Δευ Μάης 30 2011, 00:38 | |
| λευτερη εχουν κλεψει κολητο..μεσα απο την μπαγκαζιερα.κρανος αξιας 700 ευρο.ενα βραδυ δεν το πηρε πανω στο σπιτι κ την αλλη μερα ελειπε..οποτε ειναι να μην σου τυχει..βεβαια φυλαγε τα ρουχα σου να εχεις τα μισα..θεωρω οτι στην ΑΘΗΝΑ οσα μετρα κ να παρεις ασφαλειας ειναι λιγα |
|
| |
tolismark vstromhellasforum Enthusiast
| Θέμα: Απ: ΚΛΕΙΔΑΡΙΑ ΚΡΑΝΟΥΣ ΤΙ ΛΕΤΕ? Δευ Μάης 30 2011, 07:59 | |
| |
|
| |
sifalios Member
| Θέμα: Απ: ΚΛΕΙΔΑΡΙΑ ΚΡΑΝΟΥΣ ΤΙ ΛΕΤΕ? Δευ Μάης 30 2011, 11:20 | |
| |
|
| |