| stam's love down.... (updated!!!) | |
|
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Επισκέπτ Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: stam's love down.... (updated!!!) Τετ Απρ 13 2011, 13:12 | |
| Συμφωνώ ρε Γιώργο αλλά έχω βαρεθεί να περιμένω να λειτουργήσουν οι "μηχανισμοί" για να βρω το δίκιο μου και αυτό κάνει την κατάσταση ακόμα χειρότερη στους δρόμους. Η Λέσβος είναι η γενέτειρα της μητέρας μου και δυστυχώς, έχω γνωρίσει πολύ κόσμο από 'κει με τη συμπεριφορά που αναφέρεις (δεν θα το έλεγα κι απ' τα πιο φιλόξενα νησιά). Τώρα για την τροχαία εκεί δε γνωρίζω. Εύχομαι μόνο να μην επιδεικνύουν τέτοιον υπερβάλλοντα ζήλο στο λειτούργημα που ασκούν, όπως εδώ στην Αθήνα... |
|
| |
stam gold member
Ηλικία : 40 Τόπος : πάνω στη σέλα... Registration date : 19/11/2009
| Θέμα: Απ: stam's love down.... (updated!!!) Τετ Απρ 13 2011, 15:55 | |
| - groi1000 έγραψε:
- Κι αυτό γιατί όταν την τελευταία φορά που έκανα παρατήρηση σε μια θείτσα,βγήκε ο μάγκας ο άντρας της με τη καραμπίνα δήθεν ότι την καθάριζε και μου είπε ''Εξαφανίσου ρε...'' Κι όταν του είπα ''Έλα να με διώξεις'' η απάντησή του ήταν ''Ο διοικητής στο τάδε τμήμα της τοπικής ΕΛΑΣ είναι κολλητός,θα μου τα κλάσεις αρχ...'' Πώς σου φαίνεται το επίπεδο?Γιατί εγώ τρελάθηκα με τον π....η
εσύ ξέρεις που μένει και που είναι το κουτί του... αυτός ξέρει που μένεις...? Επίσης, θα είναι λίγο δύσκολο να αποδείξεις μετά από μισή ώρα και βάλε που θα έρθει η αστυνομία, ότι τα υγρά που έβγαιναν από το λούκι, ήταν λιπαρά, ή γλιστερά...! |
|
| |
Hypersonic vstromhellasforum Enthusiast
Ηλικία : 47 Τόπος : Πετρουπολη, Καλλιθεα Registration date : 12/04/2010
| Θέμα: Απ: stam's love down.... (updated!!!) Τετ Απρ 13 2011, 16:13 | |
| - dimnik83 έγραψε:
- Να κάνω λιγουλάκι το δικηγόρο του διαβόλου τώρα;....
Εχεις χαλασει εσυ..... πως τα λες ετσι??? Μπορεις να κανεις κατι αλλο.... να βαλεις λιγη σαλτσα.... "Ναι, 100, εκει;" "Περνουσα απο τον ταδε δρομο με τη μηχανη και γλυστρισα σε καποια σαπουνονερα που εριχνε ενας στο αυτοκινητο του, πραγμα που συμφωνα με το αρθρο 12 του ΚΟΚ ειναι παρανομο και εχει προστιμο 400?. Αλλα αυτο δε με νοιαζει, γιατι δε χτυπησα και εχω και μεικτη ασφαλεια στο μηχανακι, οποτε δε θα πληρωσω τη ζημια. Το σημαντικο ομως ειναι οτι οπως σηκωθηκα να φυγω ο τυπος αυτος ειχε ανοιχτο το πορτ μπαγκαζ και ειδα μεσα οτι ειχε 2-3 οπλα. Στειλτε καποιον οπωσδηποτε! " |
|
| |
Επισκέπτ Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: stam's love down.... (updated!!!) Τετ Απρ 13 2011, 16:21 | |
| |
|
| |
groi1000 vstromhellasforum Fanatic
| Θέμα: Απ: stam's love down.... (updated!!!) Τετ Απρ 13 2011, 16:48 | |
| - stam έγραψε:
- groi1000 έγραψε:
- Κι αυτό γιατί όταν την τελευταία φορά που έκανα παρατήρηση σε μια θείτσα,βγήκε ο μάγκας ο άντρας της με τη καραμπίνα δήθεν ότι την καθάριζε και μου είπε ''Εξαφανίσου ρε...'' Κι όταν του είπα ''Έλα να με διώξεις'' η απάντησή του ήταν ''Ο διοικητής στο τάδε τμήμα της τοπικής ΕΛΑΣ είναι κολλητός,θα μου τα κλάσεις αρχ...'' Πώς σου φαίνεται το επίπεδο?Γιατί εγώ τρελάθηκα με τον π....η
εσύ ξέρεις που μένει και που είναι το κουτί του... αυτός ξέρει που μένεις...?
Επίσης, θα είναι λίγο δύσκολο να αποδείξεις μετά από μισή ώρα και βάλε που θα έρθει η αστυνομία, ότι τα υγρά που έβγαιναν από το λούκι, ήταν λιπαρά, ή γλιστερά...! Σταμέλο και να μή με ξέρει,το ότι περνάω 3-4 φορές καθημερινά από το σπίτι του λέει πολλά για την περίπτωση που πιαστούμε στις μπουνιές ή ενδεχομένως σε κάτι χειρότερο.Το βασικό όμως που θέλω να μάθω είναι αν πρέπει οπωσδήποτε να είναι τα νερά με σαπούνια!Δηλαδή αν δώ εγώ σκέτα νερά μέσα στο δρόμο (γιατί είναι και κωλόδρομοι ''γυαλί'') δε μπορώ να τον κράξω?Η τακτική που σκέφτομαι να ακολουθήσω είναι αρχικά να μη πώ τίποτα,να πάρω την τροχαία,να τον αφήσω το μ@λ@κ@ να ρίχνει νερά και να εμφανιστώ με το που θα σκάσει μύτη η τροχαία (εάν έρθει).Πιό πιθανό να του τη σφίξουν έτσι. Εάν δεν έρθει η τροχαία θα πάω να παραπονεθώ στο τμήμη.1,2,3, θα βαρεθούνε να μ'ακούνε και κάποια άκρη θα βγεί (πιστεύω δηλαδή). Δημήτρη είσαι δηλαδή εν μέρει Μυτιληνιός,ε? Φίλε είναι περίεργοι άνθρωποι εδώ και με όρεξη για καβγά.Η φιλοξενία άγνωστη λέξη,τουλάχιστον από όσα έχω δεί εγώ όσα χρόνια μένω εδώ.Βασικά μου γυρίζουν τα μυαλά οι μάγκες εδώ αλλά τους ανέχομαι όσο μπορώ.Όταν τελειώσει η υπομονή μου θα αρχίσω τις μηνύσεις και όποιον πάρει ο Χάρος |
|
| |
Επισκέπτ Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: stam's love down.... (updated!!!) Τετ Απρ 13 2011, 16:59 | |
| 50 - 50 είμαι... ΠοντιοΜυτηληνιός! Τρελή μίξη λέμε... Μισός Βόρειος σε λέω, μισός νησιώτς... Είμαι Η Δημήτρης, του μουρέλ' τς Λεν'ιτσ'ς και ο γιός του Θόδωρα απ' τα Σέρρας! Double Hit Combo! Οι φίλοι μου με φωνάζουν και ασταμάτητο ή επικίνδυνο ενίοτε (ή εννοείται!!!!) |
|
| |
groi1000 vstromhellasforum Fanatic
| Θέμα: Απ: stam's love down.... (updated!!!) Τετ Απρ 13 2011, 17:03 | |
| |
|
| |
| Θέμα: Απ: stam's love down.... (updated!!!) Τετ Απρ 13 2011, 17:10 | |
| - dimnik83 έγραψε:
- 50 - 50 είμαι... ΠοντιοΜυτηληνιός!
ΟΚ, ετσι εξηγειται... που τελευταια συμφωνουμε.... Εγω ειμαι 100% Ποντιος και εχω κανει φανταρος στη Μυτιληνη.... Sorry και για το |
|
| |
GD Member
Ηλικία : 43 Τόπος : ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ Registration date : 15/03/2011
| Θέμα: Απ: stam's love down.... (updated!!!) Τετ Απρ 13 2011, 17:33 | |
| Περαστικά stam!! Έχω γλιστρήσει και εγώ με το σκούτερ που είχα πριν σε μια διασταύρωση(βρομόνερα) που με είχε πιάσει το κόκκινο.Με το που πήρα την στροφή :&^%*&%*&%^: Ειλικρινά δεν καταλαβαίνεις τι σου έρχεται!!Μόνο να περνάνε και να είμαστε γεροί όλα τα άλλα φτιάχνονται και είναι απλά αναμνήσεις-εμπειρίες μετά από λίγο!! |
|
| |
stam gold member
| Θέμα: Απ: stam's love down.... (updated!!!) Τρι Οκτ 04 2011, 17:08 | |
| τελικά τα σαπουνόνερα με κυνηγάνε....
10.00 σήμερα πρωί πανεπιστημίου και βουκουρεστίου, πάω να ανέβω το κράσπεδο του πεζοδρομίου. βλέπω πως είναι λίγο βρεγμένο και προληπτικά ανοίγομαι για να το ανέβω σχετικά πιο κάθετα... με γωνία 70 μοιρών περίπου προς το πεζοδρόμιο, πάω να ανέβω και με το που πατάει ο μπροστά τροχός, φλουπ φεύγει στο πλάι και παρ' τον κάτω τον Σταμ μαζί με το μωρό... βρίζοντας πάω να σηκωθώ και βλέπω στα 10 μέτρα μπροστά να προηγείται το καθαριστικό του δήμου το οποίο έπλενε την άκρη του δρόμου... η επιτυχία του η μεγάλη...? καθαρίζει με σαπούνι μαζι!!!!!! παω να πατήσω και γλυστράει το παπούτσι μου πάνω σε φουσκαλίτσες από σαπουνόνερο που είχε μείνει πάνω στο μαρμάρινο κράσπεδο...
Παίδες, σαπουνόνερο και μάρμαρο νομίζω είναι δυνατός συνδυασμός...
Σταμέλος - Καθαριστικό του δήμου.... -> 0-1 ο δήμος με καθάρισε! απολογισμός..... στραβομουτσούνιασμα για όλη την ημέρα, γδαρσίματα στα κάγκελα, και σπάσιμο δεξιάς χούφτας...
και μη χειρότερα!! |
|
| |
msp vstromhellasforum Enthusiast
Ηλικία : 48 Τόπος : Athens, Ellas - Shantou, China Registration date : 27/10/2009
| Θέμα: Απ: stam's love down.... (updated!!!) Τρι Οκτ 04 2011, 17:12 | |
| Εγώ αήμερα την άφησα και γλύστρισε μαλακά όταν πήγα να ανέβω το πεζοδρόμιο μπροστά στη Γαλλική πρεσβεία. Λιωμένο γλυστερό μάρμαρο. Για κάτι τέτοιες ατυχίες νιώθω τυχερός που έχω κάγκελα! Ευτυχώς ούτε γρατζουνιά ούτε ζημιά! |
|
| |
ΠΑΝΟΣ16
Ηλικία : 47 Τόπος : ΝΕΑΠΟΛΗ ΠΕΙΡΑΙΑ Registration date : 13/02/2011
| Θέμα: Απ: stam's love down.... (updated!!!) Τρι Οκτ 04 2011, 21:04 | |
| προσοχη παιδες!!! και μη χειροτερα!!!! ας ειναι μονο αυτα!!!!! ηθικον ακμαιοτατο!! |
|
| |
sakk Member
Ηλικία : 40 Τόπος : ΠΑΤΡΑ-ΑΘΗΝΑ Registration date : 18/02/2008
| Θέμα: Απ: stam's love down.... (updated!!!) Τρι Οκτ 04 2011, 23:01 | |
| τι γκαντεμια ειναι αυτη ρε γαμω την τυχη μου!!!!! |
|
| |
terino gold member
| Θέμα: Απ: stam's love down.... (updated!!!) Τρι Οκτ 04 2011, 23:12 | |
| Όταν σε λέω εγώ κουλάδι εσύ κοροϊδεύεις!!! Περαστικά και αγύριστα μάναρε! |
|
| |
mavras vstromhellasforum Enthusiast
Registration date : 16/06/2010
| Θέμα: Απ: stam's love down.... (updated!!!) Τρι Οκτ 04 2011, 23:19 | |
| τι να πω ρε γμτ...?? περαστικα και μακρυα απο ολους μας. |
|
| |
nikSalonik Administrator
Ηλικία : 63 Τόπος : Νεάπολη θεσσαλονίκη Registration date : 09/10/2008
| Θέμα: Απ: stam's love down.... (updated!!!) Τετ Οκτ 05 2011, 00:04 | |
| ωχ.... τωρα το δα συνάδελφε ....
ουτε παρατηρησεις ουτε σχολια ....τετοιες σαβουρντες ....σε κανουν πιο "Σοφο" !!!!!
ποτε ξανα μονο !!!! να ναι κι η τελευταια .......
μακια Σταμ!!!!
_________________ VIDEO απο τις εξορμησεις μας
το καλύτερο δ ώ ρ ο σ 'εναν μοτοσυκλετιστή ειναι η ...επόμενη βόλτα... ...γιατι η ζωή ειναι σαν την μοτοσυκλέτα...δεν έχει όπισθεν !!!
Vstromhellasforum...μεσα μου κι εξω μου ....
|
|
| |
bozosd vstromhellasforum Fanatic
Ηλικία : 49 Τόπος : ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ Registration date : 12/12/2009
| Θέμα: Απ: stam's love down.... (updated!!!) Τετ Οκτ 05 2011, 13:39 | |
| Σταμέλο εφόσον είσαι εσυ καλά,σ'αυτές τις περιπτώσεις πρέπει να λέμε τέλος καλό ολα καλό. Στα αγύριστα και ας είναι το τελευταίο φιλαράκο.... |
|
| |
| Θέμα: Απ: stam's love down.... (updated!!!) Τετ Οκτ 05 2011, 15:56 | |
| Επειδη την εχω πατησει και εγω με το Transalp σε ανεβασμα σε πεζοδρομιο με μαρμαρινη γωνια (και το transalp ανεβαινει πιο "ευκολα" λογο ψηλοτερων αναρτησεων και σε ψηλοτερα πεζοδρομια), χωρις να πεσω/πεσει ομως, το εχω κοψει το καθετο ανεβασμα σε πεζοδρομια απο το πεζουλακι. Μονο απο ραμπα παρκιγκ ή ραμπα στις γωνιες... εκτος και αν δεν υπαρχει αλλος τροπος και τοτε με πολλη προσοχη και εντελως καθετα...
Τοτε με το TA ειχα ανεβει υπο γωνια. Η μπροστινη ανεβηκε κανονικα, αλλα η πισω για να ανεβει σπιναρε μεχρι να ερθει καθετα στο πεζοδρομιο και μετα φιλοτιμηθηκε...
Περαστικα! και στους 2 σας. |
|
| |
Ηλικία : 48 Τόπος : Athens, Ellas - Shantou, China Registration date : 27/10/2009
| Θέμα: Απ: stam's love down.... (updated!!!) Τετ Οκτ 05 2011, 16:18 | |
| Άσε γιατί πριν κανά χρόνο μου έχει τύχει και ράμπα μεταλλική εντελώς λεία, χωρίς καν λίγα δοντάκια για πρόσφυση και εκεί μου σπίναρε η πίσω ρόδα, πήρε κλίση η μηχανή και την άφησα πάλι να πλαγιάσει απαλά. |
|
| |
Vamael vstromhellasforum Enthusiast
Ηλικία : 52 Τόπος : Νέα Σμύρνη-Καρυά Registration date : 27/09/2010
| Θέμα: Απ: stam's love down.... (updated!!!) Τετ Οκτ 05 2011, 16:29 | |
| Ευτυχώς μικρό το κακό. Περαστικά γείτονα. |
|
| |
jk_prince vstromhellasforum Enthusiast
| Θέμα: Απ: stam's love down.... (updated!!!) Τετ Οκτ 05 2011, 17:06 | |
| |
|
| |
stam gold member
| Θέμα: Απ: stam's love down.... (updated!!!) Τετ Οκτ 05 2011, 17:56 | |
| |
|
| |
nikSalonik Administrator
Ηλικία : 63 Τόπος : Νεάπολη θεσσαλονίκη Registration date : 09/10/2008
| Θέμα: Απ: stam's love down.... (updated!!!) Τετ Οκτ 05 2011, 18:07 | |
| _________________ VIDEO απο τις εξορμησεις μας
το καλύτερο δ ώ ρ ο σ 'εναν μοτοσυκλετιστή ειναι η ...επόμενη βόλτα... ...γιατι η ζωή ειναι σαν την μοτοσυκλέτα...δεν έχει όπισθεν !!!
Vstromhellasforum...μεσα μου κι εξω μου ....
|
|
| |
| Θέμα: Απ: stam's love down.... (updated!!!) Πεμ Οκτ 06 2011, 12:25 | |
| - stam έγραψε:
@msp: μιχάλη αφού έπεσε στη ράμπα μετά τη χάζευες να τσουλάει μέχρι να βρει ίσωμα....? Όχι, μικρή ράμπα ήτανε και καλά για να ανεβαίνεις ψηλό πεζοδρόμιο και να έχεις πρόσβαση σε γκαράζ, αλλά εντελώς λεία. Απλώς πλάγιασε πάνω στα κάγκελα με την πίσω ρόδα στο δρόμο και την μπροστά πάνω στο πεζοδρόμιο. |
|
| |
O PERLAS
Ηλικία : 35 Τόπος : ATHENS - PATRAS - RHODOS Registration date : 26/08/2011
| Θέμα: Απ: stam's love down.... (updated!!!) Πεμ Οκτ 06 2011, 20:49 | |
| |
|
| |
| stam's love down.... (updated!!!) | |
|