| stam's love down.... (updated!!!) | |
|
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
stam gold member
Ηλικία : 40 Τόπος : πάνω στη σέλα... Registration date : 19/11/2009
| Θέμα: stam's love down.... (updated!!!) Πεμ Μαρ 31 2011, 14:08 | |
| Είπα, αφου γράφω στα υπόλοιπα θέματα ας φάω μια σαβούρα να γράψω κι εδώ....
Πως γίνεται 8.20 να βρίσκεσαι ξαπλωμένος στο κρεβάτι σου, και 8.45 να βρίσκεσαι ξαπλωμένος μέσα στα βρωμόνερα στην άσφαλτο...
Περιγράφω: Σαν άλλη μία ρουτινιάρα μέρα ξυπνάω, μπανάκι, πρωινό, φοράω το αποβραδύς κολλαρισμένο πουκαμισάκι και ξεκινάω για δουλειά.... Με το που ξεκινάω, αρχίζει να ρίχνει κάτι ψιλές.... Η απόσταση μέχρι τη δουλειά 5,5 χλμ και μέσος χρόνος περίπου 10 λεπτά διότι μεγάλο μέρος της απόστασης είναι ανοιχτός δρόμος... χωρίς αδιάβροχο αρχίζει το υφασμάτινο παντελόνι να νοτίζει και η βρόχα να χοντραίνει...
30 μέτρα από γνωστη καρμανιολοδιασταύρωση και στοπ, αφήνω γκάζι με στροφές στις 4.500 περίπου.... κάτω γλίτσα ο δρόμος, έβρεχε κι όλας, χωρίς φρένο ή γκάζι η μηχανή χλούπ... κάτω!!!
Ενώ ήμουν με ελάχιστη ταχύτητα σερνόμουν για 25-30 μέτρα μέσα στα βρωμόνερα χωρίς να μπορώ να σταματήσω τον εαυτό μου...!! και ενώ έχω αφήσει τη μηχανή να φύγει μόνη της, τη βλέπω να με προσπερνά, και να χώνεται στη διασταύρωση.
και είχε και στοπ η μαλακισμένη και δεν φρέναρε!!! για καλή μου τύχη δεν ερχόταν κανείς και δεν τη χτύπησε... σηκώνομαι, την πλησιάζω ξενερωμένος, την κοιτάω αυστηρά, και τη σηκώνω... τότε προσέχω ότι έβγαιναν και σαπουνάδες από λούκι πολυκατοικίας...
Έλεος λέω...!!! την καβαλάω ενώ όλοι κοιτάνε ένα ούφο που δεν μιλάει μετά τη σαβούρα του, και φεύγω...
Απολογισμός:
νερά μέχρι την κ@λοτρυπ1δα... σκισμένο καλό μάλλινο παντελόνι:50 ευρώ κουρεμένο αντίβαρο...: 30-40 ευρώ...? γδαρμένα κάγκελα και ξώφαλτσα και η βάση του μπόζου για τα προβολάκια: ότι πάρει ο μπογιατζής όταν τα βάψω.
όρθιος, γερός, με μικρές γρατσουνίτσες στο χέρι: αξία ανεκτίμητη! δόξα τω θεώ όλα καλά.
Απόφαση της στιγμής: αύριο βάζω road attack τα μαμίσια με προδώσανε....
το παραπάνω το αφιερώνω σε όλους τους φίλους που έχουν πεσει σε αντίστοιχες συνθήκες...
Έχει επεξεργασθεί από τον/την stam στις Τρι Οκτ 04 2011, 17:09, 1 φορά |
|
| |
psilos Member
Ηλικία : 51 Τόπος : Ν.Κηφισιά-Αθήνα Registration date : 09/02/2011
| Θέμα: Απ: stam's love down.... (updated!!!) Πεμ Μαρ 31 2011, 14:30 | |
| |
|
| |
Translatoras Member
Ηλικία : 52 Τόπος : τα Βράχια της Πειραϊκής Registration date : 21/11/2009
| Θέμα: Απ: stam's love down.... (updated!!!) Πεμ Μαρ 31 2011, 14:35 | |
| Αχ βρε Σταμέλο.....
Τυχερός είσαι.
Σκέψου τα χίλια μύρια όσα θα μπορούσαν να έχουν συμβεί (π.χ. να ερχόταν άλλος μοτοσυκλετιστής και να τον σαβούρδιαζε η ατίθαση Σταμελίτα !!!)
Όσο για τα μπουγαδόνερα στους δρόμους, δεν έχω να πω τίποτα καινούριο.
Φτηνά τη γλύτωσες. Μακάρι να μην χρειαστεί να ανοίξεις άλλο θέμα εδώ.
Περαστικούλια!! |
|
| |
ΓιαννηςΚ9 Member
Τόπος : ΑΘΗΝΑ Registration date : 12/11/2009
| Θέμα: Απ: stam's love down.... (updated!!!) Πεμ Μαρ 31 2011, 14:36 | |
| Περαστικα και ποτε ξανα..!!!!!!! Μην στεναχωριεσαι αφου δεν χτυπησες ολα καλα..!!!! Τα υπολοιπα γινονται.... Οσο για λαστιχα ηθελα να στο σχολιασω οταν ανεβασες φοτο της μηχανης σου αλλα δεν το εκανα.. Αλλαξε τα να εχεις το κεφαλι σου ησυχο και ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ!!!!!! |
|
| |
gandalf vstromhellasforum Enthusiast
| Θέμα: Απ: stam's love down.... (updated!!!) Πεμ Μαρ 31 2011, 14:37 | |
| Πάλι καλά φίλε μου ..... τίποτα άλλο ..... Υ.Γ: αν επιτρέπεται με τα μαμίσια πόσα χιλιόμετρα είχες γράψει? |
|
| |
σαλιγκάρι gold member
Ηλικία : 50 Τόπος : Περιστέρι Registration date : 11/09/2008
| Θέμα: Απ: stam's love down.... (updated!!!) Πεμ Μαρ 31 2011, 14:49 | |
| πραγματικά μικρό το κακό! Περαστικά . . . . .είμαι σίγουρος οτι με το πέρασμα του χρόνου θα το θυμάσαι με χαμόγελο. |
|
| |
......... vstromhellasforum Fanatic
Τόπος : Registration date : 31/03/2010
| Θέμα: Απ: stam's love down.... (updated!!!) Πεμ Μαρ 31 2011, 14:53 | |
| φταις ρε φιλε!!!!..γιατι πηρες μηχανη?? δεν βλεπεις οτι οι δρομοι ειναι μονο για τρακτερ??...δεν ξερεις οτι ενα μεγαλο ποσοστο νεοελληνα περιμενει την βροχη για να βγαλει τις σαπουναδες του στον δρομο και να μην γινει αντιληπτος.......ας προσεχες στην Ελλαδα γεννηθηκες!!!.. ας προσεχες!! υ.γ ολο το αστειο γινετε με αφορμη του οτι εισαι καλα, εισαι γερός και η κουκλα σου δεν επαθε τιποτα!! ..να σαι παντα καλα και να σε προσεχουν οι αγιοι καθε μερα οπως εκαναν σημερα!! |
|
| |
massai gold member
| Θέμα: Απ: stam's love down.... (updated!!!) Πεμ Μαρ 31 2011, 14:55 | |
| Περαστικά σας και ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ! |
|
| |
ΜΙΤΣ vstromhellasforum Enthusiast
| Θέμα: Απ: stam's love down.... (updated!!!) Πεμ Μαρ 31 2011, 14:56 | |
| Σε ματιάξανε ρε φίλε φτου-φτου-φτου Πριν λιγες μέρες καμαρώναμε την καλή σου!!! Πάλι καλά που δεν χτύπησες και μπράβο για την ψυχραιμία σου, που σηκωσες την μηχανή και έφυγες. Ειμαι και εγώ στην ίδια φάση με τα λάστιχα και όλο αναβάλω να αλλάξω τα μαμίσια αλλα οποτε βλέπω νερα κάτω τρέμει το φυλοκαρδη μου. Εχω 18.000 χλμ και είναι τριών ετών, μου φαίνεται ότι με επεισες να τα αλλάξω πιο γρήγορα. |
|
| |
Hypersonic vstromhellasforum Enthusiast
Ηλικία : 47 Τόπος : Πετρουπολη, Καλλιθεα Registration date : 12/04/2010
| Θέμα: Απ: stam's love down.... (updated!!!) Πεμ Μαρ 31 2011, 15:00 | |
| Θα σου ελεγα περαστικα, αλλα δε χρειαζεται αφου δεν επαθες τιποτα... Θα σου πω ομως ευτυχως...
Ειπαμε οταν βρεχει μειωνονται οι τριβες... κακο για το μεταξυ ελαστικου και δρομου, αλλα καλο για το μεταξυ παντελονιου και δρομου...
Οσο για τα λαστιχα, αν ειχε γλιτσα ή σαπουναδες, ο,τι και να φορας δεν τη γλυτωνεις...
υ.γ. Απαγερευεται απο το νομο να ριχνει καποιος ή να συνονται απο καπου οικιακα νερα (και ειδικα σαπουναδες) στο δρομο.... λογο προκλησης ολοσθηροτητας... |
|
| |
man_OS gold member
Ηλικία : 47 Τόπος : Αγ. Παρασκευή Registration date : 23/08/2008
| Θέμα: Απ: stam's love down.... (updated!!!) Πεμ Μαρ 31 2011, 15:02 | |
| περαστικά και αγύριστα αγορίνα! Ποτέ ξανά ποτέ ποτέ ποτέ |
|
| |
stam gold member
Ηλικία : 40 Τόπος : πάνω στη σέλα... Registration date : 19/11/2009
| Θέμα: Απ: stam's love down.... (updated!!!) Πεμ Μαρ 31 2011, 15:07 | |
| - Gandalf έγραψε:
- Πάλι καλά φίλε μου ..... τίποτα άλλο .....
Υ.Γ: αν επιτρέπεται με τα μαμίσια πόσα χιλιόμετρα είχες γράψει? 16000 και κατι περιπου.... αλλά τα νιώθω σαν καμένα... αργούν να ζεσταθούν και η επιφάνειά τους είναι πολύ λεία και γλυστερή... ακόμα και στεγνό όταν είναι το οδόστρομα, και πάλι δεν έχουν καλή συμπεριφορά... είπαμε, εγώ φταίω που το ανέβαλα συνεχώς... να' στε καλά παιδιά και ευχαριστώ για τα σχόλιά σας. είμαι ακόμα στη δουλειά και ξενερώνω με την τρύπα στο καλό μου το παντελόνι, αλλά κατά βάθος ξέρω ότι πολύ φτηνά τη γλύτωσα... καλή μέρα σας και πάντα όρθιοι!!! |
|
| |
akaliptos vstromhellasforum Enthusiast
| Θέμα: Απ: stam's love down.... (updated!!!) Πεμ Μαρ 31 2011, 15:18 | |
| φιλε ευτυχως οι απωλειες ειναι μηδαμινες και μονο υλικες!!!με προβληματισες!κλεινω σε λιγες μερες τα 10000 χλμ με το μωρο μου και τα μαμισια λαστιχα και δεν ειχα μεχρι τωρα προβλημα!!!! |
|
| |
ioarma gold member
| Θέμα: Απ: stam's love down.... (updated!!!) Πεμ Μαρ 31 2011, 15:18 | |
| μια δυσαρεστη εμπειρια!!!!εμπειρια ομως!!!!ποτε ξανα!!!! |
|
| |
bozosd vstromhellasforum Fanatic
Ηλικία : 49 Τόπος : ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ Registration date : 12/12/2009
| Θέμα: Απ: stam's love down.... (updated!!!) Πεμ Μαρ 31 2011, 15:26 | |
| Περαστικά φίλε Σταμέλο και αγύριστα. Πάνω απ' όλα σημασία έχει οτι είσαι εσυ γερός και φυσικά η μπουμπού σου την έβγαλε με μικροζημιές.
|
|
| |
Hypersonic vstromhellasforum Enthusiast
Ηλικία : 47 Τόπος : Πετρουπολη, Καλλιθεα Registration date : 12/04/2010
| Θέμα: Απ: stam's love down.... (updated!!!) Πεμ Μαρ 31 2011, 15:34 | |
| - stam έγραψε:
είμαι ακόμα στη δουλειά και ξενερώνω με την τρύπα στο καλό μου το παντελόνι, Βγαλε το παντελονι. Δεν ειναι σωστο να εισαι με τρυπια ρουχα στη δουλεια.... |
|
| |
tazakos gold member
Ηλικία : 44 Τόπος : Καλλιθέα ,από Καβαλα Registration date : 22/05/2008
| Θέμα: Απ: stam's love down.... (updated!!!) Πεμ Μαρ 31 2011, 15:42 | |
| ΟΥΦ, ΠΕΡΑΣΤΙΚΆ Κ ΑΓΎΡΙΣΤΑ! |
|
| |
sombralb Member
| Θέμα: Απ: stam's love down.... (updated!!!) Πεμ Μαρ 31 2011, 15:54 | |
| Δεν σου λεω περαστικα, αφου οπως ειπες μονο γρατζουνιες και πληγωμενο εγωισμο εχεις... Αλλα κριμα ρε φιλε...! Σε καταλαβαινω γιατι το μονο μεσο μετακινησης που εχω ειναι η μηχανη και ειναι δυσκολο να την αποχωριστω, αλλα να θυμασαι σε ποια χωρα ζουμε....
Τεσπα, ποτε ξανα και σε κανεναν! Τα λεμε στην εκδρομη! |
|
| |
socrates vstromhellasforum Fanatic
Τόπος : Αθήνα, Χαλκίδα Registration date : 25/06/2010
| Θέμα: Απ: stam's love down.... (updated!!!) Πεμ Μαρ 31 2011, 15:54 | |
| Πάλι καλά!!! Ήσουν αρκετά τυχερός στην ατυχία σου αφου οι απώλειες ήταν μικρές και όλα διορθώνονται εύκολα. Σοφή η απόφαση για αλλαγή στα λάστιχα. Θα σου πρότεινα να προσέξεις και την ενδυμασία σου πάνω στην μηχανή γιατί και τα 10km της πόλης είναι πολλά. Ίσως ένα 2ο κουστούμι στην δουλειά βοηθάει για τα μικροατυχήματα. |
|
| |
VSTROMAKIAS vstromhellasforum Enthusiast
| Θέμα: Απ: stam's love down.... (updated!!!) Πεμ Μαρ 31 2011, 16:49 | |
| Ποτε ξανα φιλε.Ευτυχως και εσυ και το στρωμα την βγαλατε με μικρογρατζουνιες. Γιαυτο ΔΟΞΑ ΤΟΝ ΘΕΟ να λες γιατι τα πραγματα μπορει να ηταν και χειροτερα.
|
|
| |
Επισκέπτ Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: stam's love down.... (updated!!!) Πεμ Μαρ 31 2011, 16:56 | |
| !!!! Περαστικά ρε Stam... Πωωω, ρε γαμώτο τη μούτζα είναι αυτή τελευταία! Μη στεναχωριέσαι για πλαστικά, μεταλικά, άψυχα αντικείμενα φίλε. Όλα θα βρεθούν και θ' αντικατασταθούν, αφού δε χτύπησες εσύ, τέλος καλό, όλα καλά. Μαμίσια λάστιχα;;;; ΠΟΤΕ των ΠΟΤΩΝ. Δεν μπορώ να τα συγκρίνω σε τίποτα και πουθενά με τα EXP που φοράω τα τελευταία 10Κ χλμ.
Να είσαι πάντα καλά, πάντα όρθιος και μακριά από 'μας τέτοιες καταστάσεις.
Υ.Γ. Έχω πατήσει λάδια πηγαίνοντας στη δουλειά, με ελάχιστη ταχύτητα, ένα πρωινό και το πως την κράτησα όρθια μόνο εγώ το ξέρω... |
|
| |
terino gold member
| Θέμα: Απ: stam's love down.... (updated!!!) Πεμ Μαρ 31 2011, 17:26 | |
| - stam έγραψε:
και είχε και στοπ η μαλακισμένη και δεν φρέναρε!!! Έλιωσα στο γέλιο!!!
Απόφαση της στιγμής: αύριο βάζω road attack τα μαμίσια με προδώσανε.... Έτσι είναι δυστυχώς... έχουμε το ελάττωμα αυτό σαν ράτσα να περιμένουμε να γίνει το κακό, και γω τα ίδια!
Όπως και να'χει αφού βγήκες αλώβητος όλα καλά, εύχομαι να μη ξαναγίνει και σταμάτα να ανεβάζεις φωτό από την καλή σου, σε ματιάξανε γιατί την έχεις όμορφη. |
|
| |
sakismip vstromhellasforum Fanatic
| Θέμα: Απ: stam's love down.... (updated!!!) Πεμ Μαρ 31 2011, 17:28 | |
| αφού είσαι εσύ καλά χέσε το παντελόνι κ τα βρομόνερα.....τέλος καλό όλα καλά!!! |
|
| |
strombriger Member
| Θέμα: Απ: stam's love down.... (updated!!!) Πεμ Μαρ 31 2011, 17:29 | |
| Περαστικα , ποτε ξανα , εστω και αυτο το τοσο ασημαντο |
|
| |
apopsi21 Member
Ηλικία : 51 Τόπος : Ν.ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΑΤΤΙΚΗΣ Registration date : 07/01/2010
| Θέμα: Απ: stam's love down.... (updated!!!) Πεμ Μαρ 31 2011, 17:37 | |
| Τα σιδερα επισκευάζονται , οι ανθρωποι οχι. ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΘΑ ΠΑΝΕ |
|
| |
| stam's love down.... (updated!!!) | |
|