Τι ειναι αυτο ρε παιδια και ακριβως τι δουλεια κανει πανω στην μηχανη? Ο πωλητης λεει οτι αλλαζει ολη η μηχανη και ειδικα στις στροφες και στις μεγαλες ταχυτητες. Απλα ρωταω μηπως καποιος εχει βαλει κατι παρομοιο στην μοτοσυκλετα του......
Επισκέπτ Επισκέπτης
Θέμα: Απ: Τι ειναι αυτο ? Τετ Μαρ 30 2011, 13:03
Βοηθάει καθόλου αυτό;
Δεν το γνωρίζω καθόλου το συγκεκριμένο άλλα συνήθως Steering damper έχουν οι αγωνιστικές και οι endurάδικες. Τώρα για το v-strom... Τι να σου πω;
Στην ουσία σταθεροποιεί το τιμόνι. Ναι, στις μεγάλες ταχύτητες (όπως αυτές που πιάνει το v-strom!!! ) και στις στροφές (όπως αυτές που παίρνει το v-strom ). Ίσως και να είναι καλό αλλά δεν πιστεύω πως είναι κάτι το απαραίτητο για τις μηχανές μας. Όποιος ψηθεί να το φορέσει ας μας πει εντυπώσεις.
Υ.Γ. Μηχανή με Steering Damper που έχω οδηγήσει είναι μία ZX10R... Νομίζω πως εκεί είναι απ' τα απαραίτητα (το είχε από μαμά πάνω και ήταν της OHLINS)
John The Son vstromhellasforum Enthusiast
Τόπος : Ξανθη Registration date : 27/04/2009
Θέμα: Απ: Τι ειναι αυτο ? Τετ Μαρ 30 2011, 13:10
Το φοραει ο Σταματης Newfish το εχω δοκιμασει και ειναι αρκετα καλο αλλα δεν ξερω αν αξιζει τα λεφτα του.. Στην ουσια ειναι ρυθμιζομενο (αντισταση στην κινηση) σταμπιλιζατερ τιμονιου..
thanasiss Member
Registration date : 17/09/2010
Θέμα: Απ: Τι ειναι αυτο ? Τετ Μαρ 30 2011, 13:13
ΑΑΑΑΑΑΑΑΑ καταλαβα τι ειναι..... Ευχαριστω αδελφια για την διευκρινηση...... Οποτε μαλλον για τοσα λεφτα δεν αξιζει
mikios vstromhellasforum Fanatic
Ηλικία : 42 Τόπος : Ηράκλειο, Κρήτη Registration date : 25/02/2008
Θέμα: Απ: Τι ειναι αυτο ? Τετ Μαρ 30 2011, 17:31
σε σώνει από tank-slap και συννημένο high-side.
lexis
Θέμα: Απ: Τι ειναι αυτο ? Τετ Μαρ 30 2011, 23:45
Ένα video μπορούμε να έχουμε για το tank slap γιατί δεν έχω ιδέα τι είναι?
tazakos gold member
Ηλικία : 44 Τόπος : Καλλιθέα ,από Καβαλα Registration date : 22/05/2008
Θέμα: Απ: Τι ειναι αυτο ? Τετ Μαρ 30 2011, 23:56
χεχε, την μοτό του νιούφη με το εν λόγω μπιμπλίκι την φιλοξενώ στο γκαράζ μου 3 μήνες που είναι μπάρκο..το σταμπιλάιζερ κάνει καλή δουλειά, λειτουργεί με πολλούς τρόπους, έχει κύκλωμα που επενεργεί αντιστεκόμενο στις απότομες αλλαγές κατεύθυνσης κ στην πορεία κάνει πιο στιβαρό το μπροστινό, ελέγχεις κ μοίρες όπου λειτουργεί κ άλλα ωραία περίεργα πράματα. Για την εγκατάστασή του σου αλλάζει την τιμονόπλακα κ δεν μπαίνει με αποστάτες τιμονιού, αυτά. Αν μου περισσεύαν λίγο παραπάνω θα το είχα σίγουρα, γύρω στο 250ρι βγαίνει πλέον.
Translatoras Member
Ηλικία : 52 Τόπος : τα Βράχια της Πειραϊκής Registration date : 21/11/2009
Θέμα: Απ: Τι ειναι αυτο ? Πεμ Μαρ 31 2011, 00:02
Μετά από φρένα , αναρτήσεις , γέφυρα , ζελατίνα , φίλτρο το v-strom γίνεται όντως τρομερό μηχανάκι ! !
Ψεύτη!!!!!
Translatoras Member
Ηλικία : 52 Τόπος : τα Βράχια της Πειραϊκής Registration date : 21/11/2009
Θέμα: Απ: Τι ειναι αυτο ? Πεμ Μαρ 31 2011, 00:04
tazakos έγραψε:
Αν μου περισσεύαν λίγο παραπάνω θα το είχα σίγουρα, γύρω στο 250ρι βγαίνει πλέον.
Γιατί δεν το κάνεις δώρο στην κοπελιά για τα γενέθλιά της.....;;;;;;;;;;;;
Θα της φανεί πολύ χρήσιμο και θα της αποδείξεις πόσο πολύ τη σκέφτεσαι και ότι νιώθεις τις πραγματικές της ανάγκες!!!!
Ωχχχ
Σπάμαρα εεεεε;;;
Έχει επεξεργασθεί από τον/την Translatoras στις Πεμ Μαρ 31 2011, 00:13, 1 φορά
VagelisSTROM Member
Ηλικία : 39 Τόπος : Εξαρχεια-Αιγαλεω Registration date : 27/05/2009
Θέμα: Απ: Τι ειναι αυτο ? Πεμ Μαρ 31 2011, 00:05
lexis έγραψε:
Ένα video μπορούμε να έχουμε για το tank slap γιατί δεν έχω ιδέα τι είναι?
Στην ουσια με λιγα λογια παει να σου πεταξει το τιμονι απο τα χερια..
Τι ειναι αυτο ?
Σελίδα 1 από 1
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης