Φίλε μου καλά έκανες και ανέφερες το θέμα σου εννοείται πως στην αντιπροσωπεία πάμε
μονάχα για όσο χρόνο ισχύει η εγγύηση και για κανέναν άλλο λόγο .... τουλάχιστον αυτό
έχω αποκομίσει εγώ προσωπικά ......Την Κυριακή θα πάω και εγώ το αμάξι για service και
είναι μετά τα 2 χρόνια της εγγύησης το πρώτο service που είναι εκτός εγγύησης. Φυσικά και έχω κλείσει ήδη σε μη
εξουσιοδοτημένο συνεργείο. Το εξουσιοδοτημένο συνεργείο σου πιάνει τον ποπό με τα 2 χέρια
και σαν να μη φτάνει αυτό σε κλέβει και κανονικότατα..... φίλος έμεινε από λάδια μερικές εβδομάδες
αφού πήρε το αμάξι από το επίσημο συνεργείο ...... το συμπέρασμα τα λάδια είχαν να αλλαχτούν - συμπληρωθούν
προ αμνημονεύτων χρόνων ..... προσοχή μεγάλη παιδιά .... με Έλληνες έχουμε να κάνουμε ......
Υ.Γ: Τυγχάνει να έχω cabrio και γω .... ευτυχώς δεν μου έχει παρουσιάσει κάτι παρόμοιο ..... το μόνο
θέμα ήταν ότι είχε κολλήσει σε κάποια φάση λίγο μετά τα 2 χρόνια η δεξιά μπουκάλα και δεν άνοιγε η οροφή ...
.... καθώς πήγαινα με την ψυχή στο στόμα πόσα θα μου κοστίσει το ρημάδι .... ευτυχώς παρότι στην επίσημη αντιπροσωπεία
μου πήραν 50 ευρώ, η γκαντεμιά ότι η εγγύηση είχε τελειώσει μόλις ένα μήνα πριν (ίσως για αυτό δε μου κόψαν και τον ποπο)
αλλά γενικότερα ..... μόλις λήξει η εγγύηση ..... βουουουουουουουρρρρρρρρρρ μακριά και αλάργα ..... από αντιπροσωπείες ...