| ΙΔΕΕΣ-ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΕΚΔΡΟΜΩΝ | |
|
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Επισκέπτ Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: ΙΔΕΕΣ-ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΕΚΔΡΟΜΩΝ Δευ Φεβ 07 2011, 15:16 | |
| |
|
| |
FEBU Member
| Θέμα: Απ: ΙΔΕΕΣ-ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΕΚΔΡΟΜΩΝ Δευ Φεβ 07 2011, 15:27 | |
| - Jumaru έγραψε:
- apk έγραψε:
- 111, Κωλοσούρτης, Παραλία Νέας Κίου, Ναύπλιο. Επιστροφή από την Εθνική.
http://maps.google.com/maps?f=d&source=s_d&saddr=P%C3%A1tra,+Hellas&daddr=37.825,21.67766+to:%CE%9D%CE%B1%CF%8D%CF%80%CE%BB%CE%B9%CE%BF,+%CE%95%CE%BB%CE%BB%CE%AC%CF%82&hl=el&geocode=FYG3RwIdaq5LASkt7SSlmTVeEzGgjLniLL0ABA%3BFegpQQIdXMZKASnZZeiEs4RgEzHxI6jZLL0AEw%3BFbQ-PQIdWQhcASnJulj4UPCfFDEwirniLL0ABA&mra=dpe&mrcr=0&mrsp=1&sz=9&via=1&dirflg=t&sll=37.947735,22.27275&sspn=1.507418,2.458191&ie=UTF8&z=9
Απλα .... Respect
Το Ναυπλιο σαν σημειο συναντησης Πελοπονησσου κι οχι μονο ... ειναι μακραν Best of the best >>!!!!!
Για στασεις που προτεινεις ..... ???? 1. Λάμπεια ή Πάος 2. Τρίπολη (Πλατεία Άρεως) και στο γυρισμό McDonald's Κιάτο Η εκδρομή μπορεί να γίνει και διήμερη, με διανυκτέρευση στην Παλαιά Επίδαυρο και επιστροφή από την Παλιά Εθνική all the way, Άργος-Κόρινθο-Πάτρα ή Επίδαυρος-Λουτρά Ελένης (φανταστική μοτοδιαδρομή, ρωτήστε τους Αθηναίους)-Κόρινθο-Πάτρα. Γίνεται, το κάνω συχνά όταν γυρίζω από το σπίτι μου (Άργος) στην Πάτρα. |
|
| |
aristrom gold member
| Θέμα: Απ: ΙΔΕΕΣ-ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΕΚΔΡΟΜΩΝ Δευ Φεβ 07 2011, 15:47 | |
| - apk έγραψε:
- Jumaru έγραψε:
- apk έγραψε:
http://maps.google.com/maps?f=d&source=s_d&saddr=P%C3%A1tra,+Hellas&daddr=37.825,21.67766+to:%CE%9D%CE%B1%CF%8D%CF%80%CE%BB%CE%B9%CE%BF,+%CE%95%CE%BB%CE%BB%CE%AC%CF%82&hl=el&geocode=FYG3RwIdaq5LASkt7SSlmTVeEzGgjLniLL0ABA%3BFegpQQIdXMZKASnZZeiEs4RgEzHxI6jZLL0AEw%3BFbQ-PQIdWQhcASnJulj4UPCfFDEwirniLL0ABA&mra=dpe&mrcr=0&mrsp=1&sz=9&via=1&dirflg=t&sll=37.947735,22.27275&sspn=1.507418,2.458191&ie=UTF8&z=9
Απλα .... Respect
Το Ναυπλιο σαν σημειο συναντησης Πελοπονησσου κι οχι μονο ... ειναι μακραν Best of the best >>!!!!!
Για στασεις που προτεινεις ..... ???? 1. Λάμπεια ή Πάος 2. Τρίπολη (Πλατεία Άρεως) και στο γυρισμό McDonald's Κιάτο
Η εκδρομή μπορεί να γίνει και διήμερη, με διανυκτέρευση στην Παλαιά Επίδαυρο και επιστροφή από την Παλιά Εθνική all the way, Άργος-Κόρινθο-Πάτρα ή Επίδαυρος-Λουτρά Ελένης (φανταστική μοτοδιαδρομή, ρωτήστε τους Αθηναίους)-Κόρινθο-Πάτρα. Γίνεται, το κάνω συχνά όταν γυρίζω από το σπίτι μου (Άργος) στην Πάτρα. ωωωωωω!!!!εχει και κατι λιακαδες!..........μαρεσςςς!!!! |
|
| |
v_kostas Administrator
| |
| |
Επισκέπτ Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: ΙΔΕΕΣ-ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΕΚΔΡΟΜΩΝ Δευ Φεβ 07 2011, 16:26 | |
| Κι εγω μεσα για μονοημερη .....
Ο δρομος απο Κορινθος-Παλια Επιδαυρο-Λυγουριο(best παϊδακια)-Ναυπλιο ειναι τελειος αλλα λεω να το κανονισουμε καλοκαιρακι κανα διημερο που θα εχει και κοσμο θα μπορουμε να κανουμε και καμια βουτια ..... εχει και camping αλλα γνωριζω και ξενοδοχους εκει !!!!
|
|
| |
N@sos Member
Ηλικία : 37 Τόπος : PATRA-TOLO Registration date : 12/04/2010
| Θέμα: Απ: ΙΔΕΕΣ-ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΕΚΔΡΟΜΩΝ Δευ Φεβ 07 2011, 18:00 | |
| - Jumaru έγραψε:
- Κι εγω μεσα για μονοημερη .....
Ο δρομος απο Κορινθος-Παλια Επιδαυρο-Λυγουριο(best παϊδακια)-Ναυπλιο ειναι τελειος αλλα λεω να το κανονισουμε καλοκαιρακι κανα διημερο που θα εχει και κοσμο θα μπορουμε να κανουμε και καμια βουτια ..... εχει και camping αλλα γνωριζω και ξενοδοχους εκει !!!!
Εσυ??Γνωριζεις ξενοδοχους?Αποκλειεται!!!χαχαχαχααχαχαχα Εξαιρετικη διαδρομη σιγουρα! |
|
| |
Επισκέπτ Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: ΙΔΕΕΣ-ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΕΚΔΡΟΜΩΝ Δευ Φεβ 07 2011, 21:06 | |
| - apk έγραψε:
- Jumaru έγραψε:
- apk έγραψε:
Απλα .... Respect
Για στασεις που προτεινεις ..... ???? 1. Λάμπεια ή Πάος 2. Τρίπολη (Πλατεία Άρεως) και στο γυρισμό McDonald's Κιάτο
Εγω ειμαι υπερ αυτης της διαδρομης !!!! Συνδιαζει βουνο, θαλασσα, πρασινο, στροφες, Εθνικη, κι αν εχει κ καλη παρεα ...... !!!! |
|
| |
gandalf vstromhellasforum Enthusiast
| Θέμα: Απ: ΙΔΕΕΣ-ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΕΚΔΡΟΜΩΝ Δευ Φεβ 07 2011, 21:53 | |
| |
|
| |
FEBU Member
| Θέμα: Απ: ΙΔΕΕΣ-ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΕΚΔΡΟΜΩΝ Δευ Φεβ 07 2011, 22:17 | |
| Εγώ είμαι μέσα για 20 ή 27 Φεβρουαρίου, δείτε το και τα λέμε. |
|
| |
aris_n gold member
| Θέμα: Απ: ΙΔΕΕΣ-ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΕΚΔΡΟΜΩΝ Τρι Φεβ 08 2011, 09:36 | |
| Πω πω παίδες έχω λιώσει με τις φωτό λέμε!!!! Πρέπει να περάσατε super επι 1.000.000 φορές.... Έχω σκάσει που δεν τα κατάφερα και έπρεπε να λείπω.... Λοιπόν δεν έχω άλλες υποχρεώσεις σύντομα και ο καλός καιρός αναμένεται να διατηρηθεί και το προσεχές ΣΚ....Λέτε να ξανατσουλήσουμε;;;; Για δάσος και στροφές που θέλει ο Άρης η διαδρομή απο Φολόη μέχρι και Λαμπεια είναι αυτό που του χρειάζεται..... |
|
| |
| Θέμα: Απ: ΙΔΕΕΣ-ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΕΚΔΡΟΜΩΝ Τρι Φεβ 08 2011, 14:39 | |
| Άρη φίλε ελπίζουμε στην επόμενη να μας τιμήσεις με την παρουσία σου και εσύ αλλά και ο Θανάσης Οι ιδέες που έχουν ήδη πέσει στο τραπέζι πολύ καλές |
|
| |
Επισκέπτ Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: ΙΔΕΕΣ-ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΕΚΔΡΟΜΩΝ Τρι Φεβ 08 2011, 15:38 | |
| - apk έγραψε:
- Εγώ είμαι μέσα για 20 ή 27 Φεβρουαρίου, δείτε το και τα λέμε.
20 Φεβρουαριου ειναι κ για μενα καλη ημερομηνια για τη μονοημερη μεχρι Ναυπλιο που προτεινες ...!!! - aris_n έγραψε:
- Πω πω παίδες έχω λιώσει με τις φωτό λέμε!!!! Πρέπει να περάσατε super επι 1.000.000 φορές....
Έχω σκάσει που δεν τα κατάφερα και έπρεπε να λείπω.... Λοιπόν δεν έχω άλλες υποχρεώσεις σύντομα και ο καλός καιρός αναμένεται να διατηρηθεί και το προσεχές ΣΚ....Λέτε να ξανατσουλήσουμε;;;; Για δάσος και στροφές που θέλει ο Άρης η διαδρομή απο Φολόη μέχρι και Λαμπεια είναι αυτό που του χρειάζεται..... Μας εφτιαξες ... μας εφτιαξες κ τελικα δεν ηρθες .....!!!! (η απουσια σου ηταν αισθητη κ στεναχωρηθηκαμε γιατι γνωριζαμε ποσο ηθελες αυτο το ταξιδι αλλα .....υπηρχε λογος !) Αν θελετε κατι για Σαββατο μπορω οχι ομως την Κυριακη γιατι εχω αγωνα ....!!!! Επιπλεον θα προτεινα να καθαριστει το Link : "Εκδρομες" απο κουβεντες, πλακες, κλπ κλπ και να μεινουν μονο οι φωτογραφιες κ τα βιντεο !!!! Αυτο μπορει να γινεται σε τακτα χρονικα διαστηματα ωστε να μην χρειαζεται να ανοιγουμε 2ο κ 3ο κι ετσι να'ναι μαζεμενο κ να φαινεται πολυ πιο ομορφο κ στους αδελφους απο αλλες περιοχες.....!!!! Τις μλκς που κανουμε κ λεμε μπορουμε να τις γραφουμε κ στο "οτι να'ναι" ή κ οπου θελει ο καθενας .... |
|
| |
aris_n gold member
| Θέμα: Απ: ΙΔΕΕΣ-ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΕΚΔΡΟΜΩΝ Τρι Φεβ 08 2011, 15:49 | |
| Έχεις δίκιο Πάνο για το καθάρισμα του θρέντ. Το βράδυ ή μόλις βρώ χρόνο θα ρίξω ενα σφουγγάρισμα. Λέω να χωρίσω το θρέντ σε μικρότερα π.χ " Λευκάδα- 6/2/2011" που θα έχει τις φωτό και το aftermath της εκδρομής και αντίστοιχα και για προηγούμενες. Το παρόν λίνκ να μετονομαστεί σε "Προτάσεις εκδρομών" κτλ κτλ, οπου θα πέφτει κουβέντα και κανόνισμα κτλ κτλ και μετά την επιστροφή μας απο τις εκδρομές να ανοίγεται ξεχωριστό θρέντ με τις φωτό και τον ανάλογο σχολιασμό για την εμπειρία κτλ κτλ. Τι λέτε και οι υπόλοιποι; (πολύ κτλ κτλ δεν έπεσε; ) |
|
| |
Επισκέπτ Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: ΙΔΕΕΣ-ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΕΚΔΡΟΜΩΝ Τρι Φεβ 08 2011, 16:03 | |
| - aris_n έγραψε:
- Έχεις δίκιο Πάνο για το καθάρισμα του θρέντ. Το βράδυ ή μόλις βρώ χρόνο θα ρίξω ενα σφουγγάρισμα. Λέω να χωρίσω το θρέντ σε μικρότερα π.χ " Λευκάδα- 6/2/2011" που θα έχει τις φωτό και το aftermath της εκδρομής και αντίστοιχα και για προηγούμενες. Το παρόν λίνκ να μετονομαστεί σε "Προτάσεις εκδρομών" κτλ κτλ, οπου θα πέφτει κουβέντα και κανόνισμα κτλ κτλ και μετά την επιστροφή μας απο τις εκδρομές να ανοίγεται ξεχωριστό θρέντ με τις φωτό και τον ανάλογο σχολιασμό για την εμπειρία κτλ κτλ. Τι λέτε και οι υπόλοιποι;
(πολύ κτλ κτλ δεν έπεσε; ) Εγω πιστευω πως η οργανωση, οι προτασεις, οι συμμετοχες, τα σχολια να μεινουν κ να ονομαστει "Προτασεις εκδρομων" οπως ειπες. χωρις φωτογραφιες. Οι φωτογραφιες να μπουν ολες μαζι σε κατεβατο σαν ημερολογιο μαζι με τα βιντεο σαν "Εκδρομες" ( με ημερομηνια, τοποθεσιες, nicknames συμμετεχοντων ... διχως σχολια) ειμαι της αποψης να μην τις χωρισεις σε ξεχωριστα θρεντ. Τα κτλ κτλ κτλ ειναι πολλα αλλα ελειπες κ δεν μπορω να αναφερθω σε αυτα ...... χαχαχαχαχα επιφυλασσομαι ως τον καφε .... ή το Σαββατο να εξηγησω !!! περισσοτερα απο τους αλλους γιατι θα εκτεθω ....!!!! Αυτα απο μενα με εκτιμηση |
|
| |
| Θέμα: Απ: ΙΔΕΕΣ-ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΕΚΔΡΟΜΩΝ Τρι Φεβ 08 2011, 16:14 | |
| Έτσι συντονιστάδες αναλάβετε δράση συμφωνώ να χωρίσεις το θρεντ σε μικρότερα ανάλογα με την εκδρομή όπως έγραψες π.χ " Λευκάδα- 6/2/2011" να γίνει ένα νοικοκύρεμα συμφωνώ το παρόν λινκ να μετονομαστεί σε "Προτάσεις εκδρομών" αλλά δε συμφωνώ να ανοίγεται ξεχωριστό thread μετά την επιστροφή μας από τις βόλτες, οι εντυπώσεις/εμπειρίες μετά από κάθε εκδρομή πρέπει να συμπεριλαμβάνονται στο θρεντ της κάθε εκδρομής και να είναι μαζεμένα όλα εκεί photo/σχόλια και άλλα λοιπά που αφορούν κάθε φορά την εκάστοτε βόλτα έτσι θα είναι ολοκληρωμένο το thread και παράλληλα δε θα χαθεί η μπάλα |
|
| |
Επισκέπτ Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: ΙΔΕΕΣ-ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΕΚΔΡΟΜΩΝ Τρι Φεβ 08 2011, 16:24 | |
| - Gadalf έγραψε:
- Έτσι συντονιστάδες αναλάβετε δράση
συμφωνώ να χωρίσεις το θρεντ σε μικρότερα ανάλογα με την εκδρομή όπως έγραψες π.χ " Λευκάδα- 6/2/2011" να γίνει ένα νοικοκύρεμα συμφωνώ το παρόν λινκ να μετονομαστεί σε "Προτάσεις εκδρομών" αλλά δε συμφωνώ να ανοίγεται ξεχωριστό thread μετά την επιστροφή μας από τις βόλτες, οι εντυπώσεις/εμπειρίες μετά από κάθε εκδρομή πρέπει να συμπεριλαμβάνονται στο θρεντ της κάθε εκδρομής και να είναι μαζεμένα όλα εκεί photo/σχόλια και άλλα λοιπά που αφορούν κάθε φορά την εκάστοτε βόλτα έτσι θα είναι ολοκληρωμένο το thread και παράλληλα δε θα χαθεί η μπάλα
Αμα γραφουμε ρε Νικο εντυπωσεις, εμπειριες, καταστασεις παλι χαλια θα γινει ..... σκεψου καθε 2-3 φωτο να εχει 5-10 αναφορες κ 2-3 σχολια απο αλλους = μπαχαλο Αυτα τα γραφουμε στο "Προτασεις-Εμπειριες Εκδρομων" Π.Ε.Ε. {πως λεμε ΔΝΤ-ΟΗΕ-ΣΑΤΓ) Εγω προσωπικα θα ηθελα να παταω "Εκδρομες" κ να ειναι ολες οι σελιδες με φωτο. Παραδειγμα :
Τοποθεσια-διαδρομη-ημερομηνια-συμμετεχοντες στην αρχη !!! κι απο κατω ολες οι φωτο που εχουμε μαζεψει. |
|
| |
| Θέμα: Απ: ΙΔΕΕΣ-ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΕΚΔΡΟΜΩΝ Τρι Φεβ 08 2011, 16:42 | |
| |
|
| |
v_kostas Administrator
| Θέμα: Απ: ΙΔΕΕΣ-ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΕΚΔΡΟΜΩΝ Τρι Φεβ 08 2011, 20:37 | |
| Στον καφε θα συζητηθουν ολα... |
|
| |