| ΙΔΕΕΣ-ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΕΚΔΡΟΜΩΝ | |
|
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
v_kostas Administrator
| Θέμα: Απ: ΙΔΕΕΣ-ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΕΚΔΡΟΜΩΝ Παρ Ιαν 14 2011, 20:40 | |
| |
|
| |
aristrom gold member
| Θέμα: Απ: ΙΔΕΕΣ-ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΕΚΔΡΟΜΩΝ Παρ Ιαν 14 2011, 22:06 | |
| Συναντηση λοιπον μετα τη γεφυρα στο αντιριο στις 10 και φυγαμε!!!!!!!!! Οσοι πιστοί προσελθετε!! Για οποιον αποφασισει τελευταια στιγμη να ερθει στην παρεα μας θα περιμενουμε μεχρι τις 10,15 |
|
| |
Επισκέπτ Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: ΙΔΕΕΣ-ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΕΚΔΡΟΜΩΝ Τετ Ιαν 19 2011, 16:36 | |
| Αν κανει τετοια λαμπαδα καιρο και Σαββατο μηπως θελετε να αλλαξουμε προορισμο για καπου πιο μακρια ή να συνεχισουμε οπως το εχουμε σχεδιασει για την ψητοκατασταση ??? Λεω εγω τωρα ...... |
|
| |
aris_n gold member
| Θέμα: Απ: ΙΔΕΕΣ-ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΕΚΔΡΟΜΩΝ Τετ Ιαν 19 2011, 16:41 | |
| Εγώ για να πω την μαύρη μου αλήθεια....και επειδή βλέπω ο καιρός να γυρίζει τούμπα, προς το καλύτερο, το Σάββατο....λέω να πηγαίναμε καμία Λευκάδα που το έχω άχτι....Είναι λίγο αρκετούτσικα τα Χλμ αλλά άμα ξεκινήσουμε νωρίς 8-9 νομίζω οτι θα είμαστε κομπλέ. Επίσης καλός προορισμός είναι και ενα Θέρμο ή μια Αράχωβα, αλλά επειδή παίζουνε βουνά σε αυτούς τους προορισμούς δεν εγγυώμαι οτι δεν θα βραχούμε... |
|
| |
Επισκέπτ Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: ΙΔΕΕΣ-ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΕΚΔΡΟΜΩΝ Τετ Ιαν 19 2011, 17:00 | |
| Και γω φιλαρακι αυτη τη σκεψη ειχα. Με μια σταση Αμφιλοχια για τυροπιτοκαφεδα μια χαρα ειναι. Ρακιτα διπλα ειναι κ μπορουμε να το κανουμε οποτε γουσταρουμε αλλωστε απο χοληστεροειδη αιγοπροβατια δεν νομιζω να ξεμεινουμε : Αρα : Πατρα -Λευκαδα Συναντηση 9:00 αναχωρηση 9:15 (αν με στησετε παλι σβηστε το κινητο μου κ χωριζουμε )στο Parking πριν τα διοδια της γεφυρας στο Αντιριο αφου την περασετε. Να δουμε ποσοι ψηνονται αλλιως βλεπουμε .... 1. aris_n 2. Jumaru |
|
| |
aris_n gold member
| Θέμα: Απ: ΙΔΕΕΣ-ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΕΚΔΡΟΜΩΝ Τετ Ιαν 19 2011, 17:09 | |
| Το viamichelin.com το υπολογίζει 179 χλμ και 3.5 ώρες ταξίδι. 24.22 ευρώ διόδια και βενζίνες (one way). |
|
| |
Επισκέπτ Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: ΙΔΕΕΣ-ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΕΚΔΡΟΜΩΝ Τετ Ιαν 19 2011, 17:23 | |
| - aris_n έγραψε:
- Το viamichelin.com το υπολογίζει 179 χλμ και 3.5 ώρες ταξίδι. 24.22 ευρώ διόδια και βενζίνες (one way).
Ποια διοδια 1.8 πληρωνουμε γεφυρα oneway (αν θελουμε !!!) Θελεις να αφησουμε τη σταση Αμφιλοχια και να παμε απο Αρτογεφυρα (σταση) και μετα απο Ακταιο (διοδια) και να κατεβουμε απο Βονιτσα-αμφιλοχια (σταση) ή και εναλλαξ .... |
|
| |
aris_n gold member
| Θέμα: Απ: ΙΔΕΕΣ-ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΕΚΔΡΟΜΩΝ Τετ Ιαν 19 2011, 17:38 | |
| Εγω δεν εχω κανένα πρόβλημα με την διαδρομή, χιλιόμετρα να ναι και οτι να ναι |
|
| |
v_kostas Administrator
| Θέμα: Απ: ΙΔΕΕΣ-ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΕΚΔΡΟΜΩΝ Τετ Ιαν 19 2011, 18:21 | |
| Φαντασου να ειχαμε και υπευθυνο εκδρομων!!!! Παιδια αφηστε με να το σκεφτω ενα δευτερολεπτο και μετα να πω ναι!!!!
3.v_kostas 4...
Ειστε σιγουροι για τον καιρο;; Ο μετεωρολογος jumaru τι λεει;;; |
|
| |
gandalf vstromhellasforum Enthusiast
| Θέμα: Απ: ΙΔΕΕΣ-ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΕΚΔΡΟΜΩΝ Τετ Ιαν 19 2011, 20:48 | |
| |
|
| |
Επισκέπτ Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: ΙΔΕΕΣ-ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΕΚΔΡΟΜΩΝ Τετ Ιαν 19 2011, 23:05 | |
| - Gadalf έγραψε:
- ο μετεωρολόγος μας "Jumaru"
Θα ξυπνησουμε το πρωι...θα παρουμε ενα τυροπιτοκαφεδο κ μολις ανοιξει το ματι μου θα σου πω που θα παμε χαχαχα Προσπαθησε να πεις 5 φορες γρηγορα "μετεωρολογος " χωρις να το βλεπεις. - Gadalf έγραψε:
- μπορεί να δοκιμάσουμε και τη στολή θα μπάσει..δε θα μπάσει,,,
Μηπως θες να φορεσω τα νεα μποτακια κ να τα δοκιμασω στη μπανιερα να σου πω απο τωρα ??? Καθηστε μεχρι την Παρασκευη να δουμε πως θα παει κ εχουμε επιλογες παντως καιρου. Απλα βλεπουμε αν κ οι υπολοιποι εχουν το χρονο κ τη διαθεση να αλλαξουμε σχεδιο .... Αλλιως οπως τα ξερετε. 1. aris_n 2. Jumaru 3. v_kostas 4. Gadalf 5. |
|
| |
| Θέμα: Απ: ΙΔΕΕΣ-ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΕΚΔΡΟΜΩΝ Πεμ Ιαν 20 2011, 11:52 | |
| - jumaru έγραψε:
-
Προσπαθησε να πεις 5 φορες γρηγορα "μετεωρολογος " χωρις να το βλεπεις. - jumaru έγραψε:
- Μηπως θες να φορεσω τα νεα μποτακια κ να τα δοκιμασω στη μπανιερα να σου πω απο τωρα ???
Πάνο ευτυχώς που είναι και οι άλλοι και μας συμμαζεύουν λιγάκι.....διαφορετικά δεν ξέρω που θα έφτανε η χάρη μας Πάντως ναι είμαστε κομπλέ παντως καιρού 1. aris_n 2. Jumaru 3. v_kostas 4. Gadalf 5. |
|
| |
NICK414 gold member
Ηλικία : 46 Τόπος : C:Program Files Registration date : 10/10/2009
| Θέμα: Απ: ΙΔΕΕΣ-ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΕΚΔΡΟΜΩΝ Πεμ Ιαν 20 2011, 12:19 | |
| |
|
| |
tezas gold member
| Θέμα: Απ: ΙΔΕΕΣ-ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΕΚΔΡΟΜΩΝ Πεμ Ιαν 20 2011, 18:47 | |
| Και εγω μεσα ειμαι παιδια, αν μας αφησει ο καιρος γιατι βλεπω απο αυριο εως και δευτερα πολυ κακοκαιρια με καταιγιδες |
|
| |
aris_n gold member
| Θέμα: Απ: ΙΔΕΕΣ-ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΕΚΔΡΟΜΩΝ Πεμ Ιαν 20 2011, 19:17 | |
| Δυστυχώς έτσι το βλέπω και εγώ ρε γμτ στα τελευταία "τρεξίματα" του Ποσειδώνα... |
|
| |
v_kostas Administrator
| Θέμα: Απ: ΙΔΕΕΣ-ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΕΚΔΡΟΜΩΝ Πεμ Ιαν 20 2011, 19:23 | |
| - aris_n έγραψε:
- Δυστυχώς έτσι το βλέπω και εγώ ρε γμτ στα τελευταία "τρεξίματα" του Ποσειδώνα...
Ειδωμεν!!! Μην μασατε.. |
|
| |
| Θέμα: Απ: ΙΔΕΕΣ-ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΕΚΔΡΟΜΩΝ Πεμ Ιαν 20 2011, 20:31 | |
| Παιδιά αν δε μας το επιτρέψει ο καιρός στο φινάλε (μέχρι την επομένη) θα κυνηγήσουμε τα και μιας και θα μας πιάσει και το βουνό μετά πατάμε και κανα Εεεεεεε με συγχωρείτε πλάκα κάνω ε....παρασύρθηκα....μην παρεξηγηθούμε |
|
| |
| Θέμα: Απ: ΙΔΕΕΣ-ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΕΚΔΡΟΜΩΝ Παρ Ιαν 21 2011, 18:44 | |
| Παίδες ο καιρός χάλασε για τα καλά όπως βλέπετε ...και βάρυνε αρκετά και μάλιστα δε βρέχει που σημαίνει ότι μαζεύει πιθανότατα και ετοιμάζεται για ξεσπάσματα.. Προς τη Ρακίτα ο καιρός είναι ακόμα χειρότερος αφού είναι και ομιχλώδης ..... οπότε και θα μας ταλαιπωρήσει Οπότε κρατάμε τις ορέξεις μας τόσο για εκδρομή όσο και για ψητοκατάσταση για την επόμενη φορά. Όλα αυτά βέβαια δεν τα λέω μόνος μου να σημειώσω εδώ, αλλά ύστερα από συνεννόηση προ ολίγου και με τον μετεωρολόγο μας... Ελπίζω μόνο να μην πρόλαβε κάποιος να πάρει κρέατα .... αφού μέχρι τελευταία στιγμή έπρεπε να περιμένουμε Μέχρι την επόμενη συνάντηση |
|
| |
v_kostas Administrator
| Θέμα: Απ: ΙΔΕΕΣ-ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΕΚΔΡΟΜΩΝ Παρ Ιαν 21 2011, 19:16 | |
| Οκ Νίκο κανονίζουμε να πιούμε κανα καφέ ΣΚ μέσα στην Πάτρα. |
|
| |
aris_n gold member
| Θέμα: Απ: ΙΔΕΕΣ-ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΕΚΔΡΟΜΩΝ Σαβ Ιαν 22 2011, 10:14 | |
| Έχει ο καιρός γυρίσματα τελικά...Ρε που την βρήκε αυτή τη λιακάδα σήμερα;;;;; |
|
| |
| Θέμα: Απ: ΙΔΕΕΣ-ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΕΚΔΡΟΜΩΝ Σαβ Ιαν 22 2011, 10:18 | |
| |
|
| |
Επισκέπτ Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: ΙΔΕΕΣ-ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΕΚΔΡΟΜΩΝ Σαβ Ιαν 22 2011, 17:43 | |
| |
|
| |
Επισκέπτ Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: ΙΔΕΕΣ-ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΕΚΔΡΟΜΩΝ Πεμ Φεβ 03 2011, 00:27 | |
| Διωξε καλε Θεουλη καθε συννεφια απο τον ουρανο, την καρδια και το μυαλο μας το Σαββατο ....
Ετσι να αφησουμε τα "κουτια" και να ανοιξει λιγο το ματι μας βολταροντας με τα αλογατα μας !!!!
1. Jumaru 2. 3. 4.
|
|
| |
| Θέμα: Απ: ΙΔΕΕΣ-ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΕΚΔΡΟΜΩΝ Πεμ Φεβ 03 2011, 11:49 | |
| Διωξε καλε Θεουλη καθε συννεφια απο τον ουρανο, την καρδια και το μυαλο μας το Σαββατο .... Ετσι να αφησουμε τα "κουτια" και να ανοιξει λιγο το ματι μας βολταροντας με τα αλογατα μας !!!! 1. Jumaru 2. Gadalf 3. 4. |
|
| |
aristrom gold member
| Θέμα: Απ: ΙΔΕΕΣ-ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΕΚΔΡΟΜΩΝ Πεμ Φεβ 03 2011, 14:57 | |
| - Jumaru έγραψε:
- Διωξε καλε Θεουλη καθε συννεφια απο τον ουρανο, την καρδια και το μυαλο μας το Σαββατο ....
Ετσι να αφησουμε τα "κουτια" και να ανοιξει λιγο το ματι μας βολταροντας με τα αλογατα μας !!!!
1. Jumaru 2. 3. 4.
Το Σαββατο θα σουχω λιγα συνεφακια με κρυο,ενω την Κυριακη επειδη βολευει καλυτερα το φιλο σου τον aristrom θα σου εχω μια λιακαδα με ανοδο της θερμοκρασιας!!!
Ο ΘΕΟΣ
|
|
| |
| ΙΔΕΕΣ-ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΕΚΔΡΟΜΩΝ | |
|