|
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Επισκέπτ Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: έτσι για να γουστάρουμε Παρ Φεβ 11 2011, 13:45 | |
| Α, ρε Billy... Είσαι τυχερός. Τα σίδερα, όπως έχουμε ξαναπεί, φτιάχνουν, αφού είσαι εσύ καλά δε λέμε τίποτα. Τα "να προσέχεις" δυστυχώς στην Αθήνα δεν πολυισχύουν γιατί όσο και να προσέχεις, ορίστε ο παππούλης, δε θέλει και πολύ... Κρίμα για το μωρό αλλά μην ανυσηχείς, τα σίδερα φτιάχνονται. Περαστικά και αγύριστα πανάθεμα τους κουτάκηδες, τους κοιμησμένους...
Πάνο... Έχω έρθει στο σημείο που έφτασες κι εσύ και σβούριξα κι εγώ μία σε ένα ζωντανό με Jeep που με αλλαγή λωρίδας με έκλεισε και κόντεψε να με πετάξει στο κράσπεδο που χωρίζει τα 2 ρεύματα και μου το 'παιζε και τσαμπουκάς. Χαλαρός με το χέρι στο παράθυρο, μόνο που δε γέλαγε... Θέλει να είσαι τέρας ψυχραιμίας όταν βρεθείς αντιμέτωπος με την αναισθησία ενός κουτάκια. Δυστυχώς, δε νιώθουν. Δεν καταλαβαίνουν οτι απο μιά τέτοια χοντράδα μπορεί ο άλλος να τραβιέται για όλη του τη ζωή, δεν χαμπαρίζουν, ότι και να λέμε, ότι και να κάνουμε, οι χοντράδες είναι στο αίμα του Έλληνα οδηγού (για να μη μιλήσω και για τις Ελληνίδες με το τιμόνι στο στόμα). |
|
| |
gmavrid gold member
Ηλικία : 44 Τόπος : Σέρρες-Θεσσαλονίκη Registration date : 20/02/2008
| Θέμα: Απ: έτσι για να γουστάρουμε Παρ Φεβ 11 2011, 13:48 | |
| - toumpanos έγραψε:
- κ μα το Θεό ντράπηκα τόσο πολύ για αυτή την μάνα που της βάρεσα το παιδί της μπροστά στα μάτια της.. Έδωσα μία κ έφυγα...
Χμ, αυτό λέει κάτι φίλε μου... +1 από εμένα... |
|
| |
Lordjohn vstromhellasforum Enthusiast
Ηλικία : 47 Τόπος : N. Smirni-Athens Registration date : 15/02/2008
| Θέμα: Απ: έτσι για να γουστάρουμε Παρ Φεβ 11 2011, 14:07 | |
| Ρε μ@λ@κ@ πηγαινε σε κανα μοναστηρι να σε βαφτισουν με αγιασμο και να σε διαβασουν! Σπασιμο το καλοκαιρι, τωρα αυτο... Τι να πω? Προσοχη ρε σε ολους μας... Αυτο που σου ετυχε ειναι η μεγαλυτερη μου ανησυχια φιλε οταν οδηγω... Οπως και το να στριψουν αποτομα ενω ειμαι αριστερα και να με παρουν μαζι... (ετσι την επαθα με το συντριπτικο...) ΜΑΚΡΥΑ και ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΡΕΕΕΕ! ΟΛΟΙ ΝΑ ΧΑΙΡΟΜΑΣΤΕ ΤΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ.... ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ!
Υ.Γ. Ρε μπιλ τι σπασουαρ φορας μωρη κουφαλα και το βαθουλωσες ετσι? Απο τιτανιο? |
|
| |
bozosd vstromhellasforum Fanatic
Ηλικία : 49 Τόπος : ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ Registration date : 12/12/2009
| Θέμα: Απ: έτσι για να γουστάρουμε Παρ Φεβ 11 2011, 14:33 | |
| Περαστικά σου φίλε μου και ποτέ ξανά. Το ευχάριστο της υπόθεσης είναι οτι είσαι εσυ καλά και μπορείς με χιούμορ και αισιοδοξία να μοιράζεσαι την ατυχία που σε βρήκε. Γρήγορη και ολοκληρωτική να είναι η αποκατάσταση των ζημιών στην κούκλα σου.
|
|
| |
georgaras gold member
| Θέμα: Απ: έτσι για να γουστάρουμε Παρ Φεβ 11 2011, 15:16 | |
| Φιλαράκι περαστικά και αγύριστα... Μην αγχώνεσαι όλα φτιάχνουν δεν είναι τρελή η ζημιά και ευτυχώς σου έκανε ο μπάρμπας δήλωση. Σου εύχομαι να έχει καλή ασφαλιστική και να ξεμπλέξεις γρήγορα. Πάρε τα φράγκα και ξανά καντο κούκλα το εργαλείο και καλύτερο από πριν...! Πιστεύω τα 2.500 θα τα πάρεις αμέσως... Υ.Γ Μην ακούω αηδίες για έλικα και άλλα τέτοια... Εμείς V-stroma σε γνωρίσαμε ... V-stromas να μείνεις...άσε στην άκρη τους κ*λ*γερμανους... Keep Rocking παλικάρι .. άραξε τώρα ξεκουράσου, μην τα σκέφτεσαι και βάζε τις ροκιες που γουστάρουμε στον σταθμό! |
|
| |
mikios vstromhellasforum Fanatic
Ηλικία : 42 Τόπος : Ηράκλειο, Κρήτη Registration date : 25/02/2008
| Θέμα: Απ: έτσι για να γουστάρουμε Παρ Φεβ 11 2011, 15:19 | |
| ρε Μπίλη, μας κούφανες! Πάρε κάτι με έλικα που λέει κ ο Δημήτρης... |
|
| |
stam gold member
Ηλικία : 40 Τόπος : πάνω στη σέλα... Registration date : 19/11/2009
| Θέμα: Απ: έτσι για να γουστάρουμε Παρ Φεβ 11 2011, 15:47 | |
| - chefbf έγραψε:
και εδώ ο σιδερόπουτσις
μια εικόνα με λίγα χιλιόμετρα και σας τα δείχνω ως παράδειγμα αποφύγεις
κατ'αρχήν περαστικά φίλε.
κατά δευτερον, τη φωτογραφία κράτα τη στο πορτοφόλι. θα σου χρησιμέυσει αν κάποια γκόμενα ρωτήσει τίποτα για την "ισχύ" του εργαλείου....
|
|
| |
chefbf vstromhellasforum Enthusiast
Ηλικία : 51 Τόπος : ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ - ΑΤΤΙΚΗΣ Registration date : 29/02/2008
| Θέμα: Απ: έτσι για να γουστάρουμε Παρ Φεβ 11 2011, 15:53 | |
|
Έχει επεξεργασθεί από τον/την chefbf στις Παρ Φεβ 11 2011, 15:59, 1 φορά |
|
| |
toumpanos gold member
Ηλικία : 43 Τόπος : νεα σμυρνη Registration date : 31/01/2008
| Θέμα: Απ: έτσι για να γουστάρουμε Παρ Φεβ 11 2011, 15:55 | |
| Βασίλ.. τα 'χεις ακόμη, ψάχτηκες...? Ή θα λες στ'@αρχίδι@ μου όπως στο ανέκδοτο κ θα δείχνεις τον ώμο σου...? |
|
| |
Επισκέπτ Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: έτσι για να γουστάρουμε Παρ Φεβ 11 2011, 16:19 | |
| |
|
| |
| Θέμα: Απ: έτσι για να γουστάρουμε Παρ Φεβ 11 2011, 16:23 | |
| |
|
| |
Vezouvios Administrator
Ηλικία : 46 Τόπος : Mακεδονια Registration date : 09/10/2009
| Θέμα: Απ: έτσι για να γουστάρουμε Παρ Φεβ 11 2011, 16:29 | |
| Βασιλη περαστικα και αγυριστα φιλε.Οσο για το Vstrom τα λεμε και τα ξαναλεμε,Σιδερα ειναι που φτιαχνουν,και εαν αυτο ειναι αδυνατον η δεν υπαρχει ορεξη για το συγκεκριμενο,Τοτε χτυπας ενα προπελισιο,αν και θα προτιμουσα να σε εβλεπα με κανενα τιγρη 1050. Υ.Σ επειδη σε κυνηγαει τελευταια,μηπως να αρχισεις να κανεις περισσοτερο παρεα με τον τουμπανο και να τον εχεις απο μπροστα?? _________________ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΔΡΟΜΟΣ ΗΛΙΑΣ Θεσσαλονικη.Ελλας www.vstromhellasforum.com Email:vezouvios@vstromhellasforum.com Vstrom -650 K4 Vstrom -1000 K7. MTS 1200s K16 |
|
| |
| Θέμα: Απ: έτσι για να γουστάρουμε Παρ Φεβ 11 2011, 16:50 | |
| |
|
| |
toumpanos gold member
| Θέμα: Απ: έτσι για να γουστάρουμε Σαβ Φεβ 12 2011, 10:11 | |
| O toumpanos με όλα αυτα που βλέπει πλέον στους δρόμους ( ειδικά στην κόλαση που λέγεται Αθήνα ) έχει γίνει πολύ κυρία στην οδήγηση. |
|
| |
vagelisv
Ηλικία : 55 Τόπος : ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ Registration date : 16/05/2010
| Θέμα: Απ: έτσι για να γουστάρουμε Σαβ Φεβ 12 2011, 12:46 | |
| φιλαρακο περαστικα και καλη αναρρωση. |
|
| |
giannis81 Member
| Θέμα: Απ: έτσι για να γουστάρουμε Σαβ Φεβ 12 2011, 16:09 | |
| Τουμπανε δεν ξερω ποσο τουμπανος εισαι αλλα ειδα εναν πραγματικα τεραστιο τυπο σημερα στη Μεσογειων με στρωμα με εξτρας και με παραλλαγη πανω - κατω (τι ακριβως βγηκε να κυνηγησει δεν καταλαβα, μαλλον τις μπροστινες σε αποσταση χιλιομετρων μηχανες). Αν ησουν εσυ δε σε εκοψα και για πολυ κυρια στην οδηγηση! |
|
| |
gmavrid gold member
Ηλικία : 44 Τόπος : Σέρρες-Θεσσαλονίκη Registration date : 20/02/2008
| Θέμα: Απ: έτσι για να γουστάρουμε Σαβ Φεβ 12 2011, 17:16 | |
| Ο τούμπανος έχει bandit 1250... |
|
| |
giannis81 Member
| Θέμα: Απ: έτσι για να γουστάρουμε Σαβ Φεβ 12 2011, 17:59 | |
| Καταλαβα, γεμισε η Αθηνα τουμπανους, παω να φαω την πρωτεινη μου! |
|
| |
Bretsos gold member
Τόπος : Φυλακισμένος στην Αθήνα... Registration date : 06/03/2009
| Θέμα: Απ: έτσι για να γουστάρουμε Σαβ Φεβ 12 2011, 19:41 | |
| τι θα γίνει με την περίπτωση σου ρε Βασίλη? εύχομαι ταχεία ανάρρωση και ας είναι το τελευταίο! |
|
| |
| Θέμα: Απ: έτσι για να γουστάρουμε Σαβ Φεβ 12 2011, 20:25 | |
| μακάρι ρε χρηστο να είναι το τελευταίο αν και τρίτωσε απο το καλοκαίρι . |
|
| |
jOnnYs gold member
Τόπος : Οπου φυσάει ο άνεμος... Registration date : 12/04/2010
| Θέμα: Απ: έτσι για να γουστάρουμε Κυρ Φεβ 13 2011, 09:17 | |
| Περαστικά σου,και απο εμένα, και γρήγορη ανάρωση σε εσένα και στην καλή σου. KAΙ ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ.. ____________________________________________________________________ |
|
| |
toumpanos gold member
| Θέμα: Απ: έτσι για να γουστάρουμε Δευ Φεβ 14 2011, 09:19 | |
| - giannis81 έγραψε:
- Τουμπανε δεν ξερω ποσο τουμπανος εισαι αλλα ειδα εναν πραγματικα τεραστιο τυπο σημερα στη Μεσογειων με στρωμα με εξτρας και με παραλλαγη πανω - κατω (τι ακριβως βγηκε να κυνηγησει δεν καταλαβα, μαλλον τις μπροστινες σε αποσταση χιλιομετρων μηχανες). Αν ησουν εσυ δε σε εκοψα και για πολυ κυρια στην οδηγηση!
Kαγκουρίτσες κτλ.. κτλ.. μόνο εθνική σε ανοιχτό δρόμο. Μέσα στην πόλη΄ελάχιστα πράγματα αν κ κάποιες φορές με ψιλοτρώει ο καρπός μου.. |
|
| |
maverick
Registration date : 26/01/2009
| Θέμα: Απ: έτσι για να γουστάρουμε Πεμ Φεβ 17 2011, 23:32 | |
| Αμάν ρε ξάδερφε! Τώρα το είδα και πόνεσε η ψυχή μου! Τι γκαντεμια είναι αυτή που σε κυνηγάει ρε φίλε! Τι να πώ ρε συ, κάνε κανα ευχέλαιο! Πραγματικά ρε συ σε πάει... μαμιώντας. Ευτυχώς που δεν έπαθεσ κάτι εσύ. ¨Οσο για το μωρό σου , υπομονή φίλε και θα γίνει καλά και αυτό. Έχω κάτι φλασάκια, καθρέπτες και αντίβαρα "μεταχείρω" αν τα χρειαστείς πες μου! Περαστικά και Αγύριστα φίλε, και να είναι η τελευταία σου στραβή αυτή! Να τα πούμε και απο κοντά ρε συ. |
|
| |
bandit vstromhellasforum Fanatic
Ηλικία : 59 Τόπος : θεσσαλονικη Registration date : 09/01/2011
| Θέμα: Απ: έτσι για να γουστάρουμε Παρ Φεβ 18 2011, 00:20 | |
| Περαστικά σου φίλε μου και ποτέ ξανά μια ερώτηση φορούσες και "κρανακια" στα @@ |
|
| |
gkstd
| Θέμα: Απ: έτσι για να γουστάρουμε Σαβ Φεβ 19 2011, 08:46 | |
| Περαστικά σε σένα και την καλή σου .... |
|
| |
|