|
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
chefbf vstromhellasforum Enthusiast
Ηλικία : 51 Τόπος : ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ - ΑΤΤΙΚΗΣ Registration date : 29/02/2008
| Θέμα: έτσι για να γουστάρουμε Πεμ Φεβ 10 2011, 19:47 | |
| ήρθα και εγώ εδώ . αναίρεσα για δεύτερη φορά (μάλλον επειδή δεν το κατάλαβα την πρώτη) το νόμο ότι υπάρχουν μοτοσυκλετιστές που έχουν πέσει και αυτοί που θα πέσουν . Έτσι μετά απο 2 μήνες και αφού άφησα το γύψο πριν καμιά 15 αριά μέρες ήρθε το δεύτερο πακέτο . εχθές το μεσημέρι κατεβαίνοντας κεντρικό δρόμο στους αγίους Αναργύρους μεγάλη η χάρη τούς , το όχημα με τον παππού γύρο 65 που ερχόταν αντίθετα από εμένα θυμήθηκε ότι έπρεπε να στρίψει . Μπένι λιπών στο ρεύμα το δικό μου όπου και δεν πρόλαβε να κάνει ολοκλήρωση την σκέψη του και τον πέτυχα . όλα αυτά σε απόσταση λιγότερο απο 5 μέτρα . προσπάθησα να το κοκαλώσω όπου από το μπλοκάρισμα στράβωσε η δισκοπλακα και τον πέτυχα στο φανάρι -προφυλαχτήρα -καπό . εγώ πετάχτηκα επάνω απο την μηχανή αφού πρώτα άνοιξα τρύπα στο ντεπόζιτο με τα @@ και πρόλαβα να μαζέψω τα χέρια πριν τα σπάσω σε καμιά κόντρα και έσκασα επάνω στο μπαμπριζ και απο εκεί με κολοτουμπα στον αέρα και κατέληξα στο δρόμο . ο απολογισμός είναι οτι εμένα με πονάνε οι προσαγωγοί απο το σφίξιμο να κρατήσω το μηχανάκι και το μωρό μου στην εντατική όπου φτάνει το ποσό γύρο στα 2000 με 2500? . ο παππούς επέμενε να λέει ότι δεν φταίει μέχρι που τον άρχισα στα καντήλια . μετά που ήρθε η αστυνομία προσπάθησε να πλησίαση τούς αστυνομικούς για να τούς πει να γράψουν οτι δεν φταίει μέχρι που τον παίρνει χαμπάρι ο σκούπας (πετροσ - πλεριο ) και μου το σφυρίξει και ρίξαμε ένα καυγά γερο εκεί . επέμενε ότι θα έκανε αρνητική δήλωση μέχρι που του είπα ότι θα του πάρω και τα σώβρακα .και όλος τυχαίως δεν αισθανόμουν και πολύ καλά το απόγεμα που μιλήσαμε . σήμερα με πήρε τηλέφωνο χεσμένος και μου είπε ότι έκανε θετική δήλωση το λαμογιο. Διαβάστε τώρα τη θέλει άλλαγμα : φτερό μπροστά βάση βαλίτσας πατάκι πίσω τιμόνι (έγινε στριτ ) μανετεσ αντίβαρα μπροστινό σύστημα (μπουκάλες και και οι μπότες μιας και η μια άνοιξε ) τα φανάρια μιας και πάνε πακέτο .(έχει ένα γδάρσιμο το αριστερό ) κάγκελα ψυγείο το πλαστικό που πιάνουν τα προβολακια (δεν έσπασαν τεράστιε σαλιγκαράκι έκανες καλή δουλειά ) πλαϊνά πλαστικά και βεβαίως το μηχανάκι θα πάει καλιμπρα να μετρηθεί και τι άλλο θα βγούνε στην πορεία . μάγκες προσέχετε στο δρόμο ότι είχα βάλει απο πρώτη δευτέρα ήμουνα προσέχετε και φοράτε κράνος και μπουφάν αυτά με έσωσαν και δεν έσπασα τίποτα . ΥΓ τώρα θα με λέτε απο μάγειρα (τα σιδερένια @@) |
|
| |
nikSalonik Administrator
Ηλικία : 63 Τόπος : Νεάπολη θεσσαλονίκη Registration date : 09/10/2008
| Θέμα: Απ: έτσι για να γουστάρουμε Πεμ Φεβ 10 2011, 20:02 | |
| αμαν ρε Βασίλη ...."πονεσα" λεμε....να ναι το τελευταίο φίλε..... Σ Ι Δ Ε Ρ Ε Ν Ι Ο Σ !!!!!! υ.γ. συντομα και η καλή σου στο δρομο ξανά!!!!! _________________ VIDEO απο τις εξορμησεις μας
το καλύτερο δ ώ ρ ο σ 'εναν μοτοσυκλετιστή ειναι η ...επόμενη βόλτα... ...γιατι η ζωή ειναι σαν την μοτοσυκλέτα...δεν έχει όπισθεν !!!
Vstromhellasforum...μεσα μου κι εξω μου ....
|
|
| |
roVer
Ηλικία : 55 Τόπος : ...Αιγάλεω City... Registration date : 06/03/2008
| Θέμα: Απ: έτσι για να γουστάρουμε Πεμ Φεβ 10 2011, 20:11 | |
| τα λεμε καθε μερα.....ΖΟΥΓΚΛΑ Η ΑΘΗΝΑ...!!! περαστικα σε βασιλη σεσενα αλλα και στη ...καλησου.....!!! |
|
| |
kopeli gold member
| Θέμα: Απ: έτσι για να γουστάρουμε Πεμ Φεβ 10 2011, 20:13 | |
| Πολύ ατυχία ρε Βασίλη.Ας είναι το τελευταίο,τυχερός που είσαι καλά και δεν έσπασες τίποτα.Το εργαλείο θα το φτιάξεις. Περαστικά Bill. |
|
| |
Nickolaos Member
| Θέμα: Απ: έτσι για να γουστάρουμε Πεμ Φεβ 10 2011, 20:15 | |
| Περαστικα και να ειναι το τελευταιο!!!!!! |
|
| |
| Θέμα: Απ: έτσι για να γουστάρουμε Πεμ Φεβ 10 2011, 20:20 | |
| |
|
| |
Hypersonic vstromhellasforum Enthusiast
Ηλικία : 47 Τόπος : Πετρουπολη, Καλλιθεα Registration date : 12/04/2010
| Θέμα: Απ: έτσι για να γουστάρουμε Πεμ Φεβ 10 2011, 20:21 | |
| Περαστικα....
Αλλα εξηγησε μου κατι... Με ποια δικαιολογια ο παππους "δεν εφταιγε" ? |
|
| |
gmavrid gold member
Ηλικία : 44 Τόπος : Σέρρες-Θεσσαλονίκη Registration date : 20/02/2008
| Θέμα: Απ: έτσι για να γουστάρουμε Πεμ Φεβ 10 2011, 20:29 | |
| Το μεταφέρω κι εδώ:
Περαστικά και πραγματικά αγύριστα αυτή τη φορά! |
|
| |
| Θέμα: Απ: έτσι για να γουστάρουμε Πεμ Φεβ 10 2011, 20:34 | |
| - hypersonic έγραψε:
- Περαστικα....
Αλλα εξηγησε μου κατι... Με ποια δικαιολογια ο παππους "δεν εφταιγε" ? με την δικαιολογία οτι αυτός ήταν 40 χρόνια οδηγός και εγώ ήμουνα λέει αφηρημένος . εκεί είναι που φόρτωσα για τα καλά τα σκέφτομαι και γελάω ρε παίδες αφού δεν τον βούτηξα πάλη καλά. κατέβηκε μια κηρία που καθόταν στο μπαλκόνι και τα είδε όλα να μου φέρει λίγο νερό και του λέει το έφαγες το παλικάρι κολογερε στεγνά και του ζητάς και ευθύνες δεν ντρέπεσαι λιγάκι κολογερε . έπρεπε να το βλέπατε αυτό πολύ γέλιο. όχι φερτούς στο μυαλό σας να γελάσετε μια γιαγιά να το λέει αυτό χααχαχαχχαχαχα |
|
| |
gmavrid gold member
Ηλικία : 44 Τόπος : Σέρρες-Θεσσαλονίκη Registration date : 20/02/2008
| Θέμα: Απ: έτσι για να γουστάρουμε Πεμ Φεβ 10 2011, 20:36 | |
| Οι γιαγιάδες, όταν δεν είναι εμπόδια (χαχα), είναι η καλύτερη υποστήριξη που μπορεί να σου τύχει! Ειδικά αν έρθει set με την τσάντα της που την χρησιμοποιεί ο όπλο! |
|
| |
| Θέμα: Απ: έτσι για να γουστάρουμε Πεμ Φεβ 10 2011, 20:37 | |
| |
|
| |
Επισκέπτ Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: έτσι για να γουστάρουμε Πεμ Φεβ 10 2011, 20:59 | |
| Περαστικα σου φιλε .... Για τη γιαγια : θα ηταν σαν αυτη που βουτηξε σε τσαντιες τους κλεφτες στην Αγγλια ..!!!! Για το παππου : αστα να πανε .... ελαχιστοι ειναι αυτοι που θα παραδωσουν διπλωμα κ ειδικα σε επαρχιακες περιοχες θα δεις και στα ποδια μπροστα να εχουν κ κανα πιτσιρικι-εγγονι μιας κι εχουν εμπειρια τοσα χρονια να την περασουν κ στις νεοτερες γενιες .... |
|
| |
man_OS gold member
Ηλικία : 47 Τόπος : Αγ. Παρασκευή Registration date : 23/08/2008
| Θέμα: Απ: έτσι για να γουστάρουμε Πεμ Φεβ 10 2011, 21:07 | |
| περαστικά ρε μπιλ και το νου σου ρε μουτζωμένε |
|
| |
Rory moderator
| |
| |
σαλιγκάρι gold member
Ηλικία : 50 Τόπος : Περιστέρι Registration date : 11/09/2008
| Θέμα: Απ: έτσι για να γουστάρουμε Πεμ Φεβ 10 2011, 21:23 | |
| παναθεμα σε μαγειρα.....................παναθεμα σε...................αντε στον αγιο κυπριανο να σε διαβασουν λεβεντη μου.....μαγια σου κανανε?
περαστικα στο μωρο σου μιας και απ οτι καταλαβα εισαι ο.κ
υ.γ..........................τα μοναστηροπροβολακια των 20 ευρω μπετον αρμε?.............χε χε χε χε |
|
| |
morfeas Administrator
Ηλικία : 50 Τόπος : Ηλιούπολη Registration date : 14/01/2008
| Θέμα: Απ: έτσι για να γουστάρουμε Πεμ Φεβ 10 2011, 22:03 | |
| Περαστικά και από δω φίλος!Σιδερένιος και ποτέ ξανά! το στρόμα....το κόβω για ολική!!!!οπότε...μήπως λέω μήπως.....να κοιτάς κάτι με έλικα!!!!! _________________ Δημήτρης K. mail:info@vstromhellasforum.com MOTOtaxidiotis |
|
| |
SECTOR 11 Member
| Θέμα: Απ: έτσι για να γουστάρουμε Πεμ Φεβ 10 2011, 22:04 | |
| ...περαστκα και αγυριστα φιλαρακι... |
|
| |
| Θέμα: Απ: έτσι για να γουστάρουμε Πεμ Φεβ 10 2011, 23:11 | |
| |
|
| |
cantona vstromhellasforum Enthusiast
Ηλικία : 52 Τόπος : Λουτσαίος Registration date : 10/03/2008
| Θέμα: Απ: έτσι για να γουστάρουμε Πεμ Φεβ 10 2011, 23:47 | |
| Περαστικά κι αγύριστα Μπιλ. |
|
| |
| Θέμα: Απ: έτσι για να γουστάρουμε Παρ Φεβ 11 2011, 00:02 | |
| |
|
| |
massai gold member
| Θέμα: Απ: έτσι για να γουστάρουμε Παρ Φεβ 11 2011, 00:41 | |
| Μπίλαρε αφού δεν έχεις χάσει την αίσθηση του χιούμορ, ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ και αυτό είναι που έχει σημασία. Περαστικά και αγύριστα... Δε με λες, μήπως ήρθε ο καιρός να πάρεις κάτι σε ξύστρα;; |
|
| |
| Θέμα: Απ: έτσι για να γουστάρουμε Παρ Φεβ 11 2011, 01:07 | |
| |
|
| |
paitos gold member
| Θέμα: Απ: έτσι για να γουστάρουμε Παρ Φεβ 11 2011, 01:11 | |
| Περαστικα ρε Βασιλη!!!! Και σιδερανιΑ |
|
| |
sakismip vstromhellasforum Fanatic
| Θέμα: Απ: έτσι για να γουστάρουμε Παρ Φεβ 11 2011, 01:12 | |
| περαστικά ρε φίλε κα ποτέ ξανά.....τι να πω ρε γαμώτο!!!! |
|
| |
toumpanos gold member
Ηλικία : 43 Τόπος : νεα σμυρνη Registration date : 31/01/2008
| Θέμα: Απ: έτσι για να γουστάρουμε Παρ Φεβ 11 2011, 13:14 | |
| - morfeas έγραψε:
- Περαστικά και από δω φίλος!Σιδερένιος και ποτέ ξανά!
το στρόμα....το κόβω για ολική!!!!οπότε...μήπως λέω μήπως.....να κοιτάς κάτι με έλικα!!!!! Kαι λέω εγώ τώρα ότι αν πάρεις τον έλικα, σε παρόμοια στραβή, τον βάζεις μπρος κ πετάς πάνω απο το τουτου.. χαχα.. Εχθές πρωί πηγαίνοντας στην δουλειά μου με την τσίμπλα στο μάτι 35χρονος μ@λ@κ@ς με την μάνα του μέσα, μπροστά στα μάτια μου από την αντίθετη κατεύθυνση κ ενώ είχε κόκκινο, του ήρθε η Θεία φώτιση ενώ με βλέπει ότι έρχομαι, περιμένει να πλησιάσω καλά κ τελευταία στιγμή δίνει μία κ περνάει! Φρενάρω (με το παπί) κ του φωνάζω "που πας ρε μ@λ@κ@"......??????? Ο τύπος με βρίζει κ σταματάει δεξιά (προφανώς για ν'αποβιβάσει την μάνα του) κ με αγριοκοίταγε κιόλας!!! Αναστροφή η πάπια πάω δίπλα του στο παράθυρο ( για να του τα πώ ) κ αντί να καταλάβει την μαλακία του (περνά κόκκινο, πάει να με σκοτώσει, με βρίζει κιόλας), κάνει νάνοίξει την πόρτα για να με δείρει!!!!! Του φράζω την πόρτα γιατί ήμουν κ δίπλα του κ του φωνάζω πόσο μ@λ@κ@ς μπορεί να σαι..!! Μου απαντάει με τσαμπουκά ότι τί να κανε αφου ήταν μέσα στην μέση του δρόμου (δεν ξέρω που κόλλαγε αφού στο φανάρι περίμενε) με απτέλεσμα να μην κρατηθώ άλλο έκανα ήδη πολύ υπομονή... του δωσα μια μπουνιά στην κεφάλα μπας κ ξυπνήσει!!!!! Σάστισε με κοίταζε μου λεγε συνέχεια "τί να κάνω αφου ήμουν μεσα στην μέση του δρόμου" , μια μάνα δίπλα να με παρακαλαει "φύγε αγόρι μου" κ μα το Θεό ντράπηκα τόσο πολύ για αυτή την μάνα που της βάρεσα το παιδί της μπροστά στα μάτια της.. Έδωσα μία κ έφυγα... Συμπέρασμα: Ο Ελληνάρας κάνει την μ@λ@κι@ του κ σε βρίζει κ σου ζητάει τα ρέστα κ πάει να σε δείρει!! Μα το Θεό ήθελα να του βάλω το σκατοκάφελο του μέσα στο τιμόνι αλλά........................... |
|
| |
|