|
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Vezouvios Administrator
Ηλικία : 46 Τόπος : Mακεδονια Registration date : 09/10/2009
| Θέμα: Απ: ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ Τρι Οκτ 11 2011, 10:06 | |
| 1. niksalonik 2. deamon 3. nick vounovios 4. mageiras 5. avato 6jimmis? 7 Vezouvios 8 9 10
_________________ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΔΡΟΜΟΣ ΗΛΙΑΣ Θεσσαλονικη.Ελλας www.vstromhellasforum.com Email:vezouvios@vstromhellasforum.com Vstrom -650 K4 Vstrom -1000 K7. MTS 1200s K16 |
|
| |
LALAS Member
Ηλικία : 46 Τόπος : θεσσαλονικη Registration date : 05/08/2011
| Θέμα: Απ: ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ Τρι Οκτ 11 2011, 12:52 | |
| θα ηθελα πολυ να ερθω ,ωστε να σας γνωρισω κιολας,αλλα συνπεφτει με την αιμοδοσια του χωριου μου την Κυριακη Ελπιζω να μπορεσω να ερθω την Τεταρτη να τα πουμε απο κοντα |
|
| |
fanfaras
Ηλικία : 37 Τόπος : θεσ/νικη-καστορια Registration date : 06/09/2010
| Θέμα: Απ: ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ Τρι Οκτ 11 2011, 13:08 | |
| ....αν δεν αλλαξει κατι στο προγραμμα μου τοτε θα ειμαι και εγω παρων για κατι τοσο σημαντικο... παμε για το 2 στα 2...
1. niksalonik 2. deamon 3. nick vounovios 4. mageiras 5. avato 6jimmis? 7 Vezouvios 8 fanfaras 9 10 |
|
| |
kopeli gold member
| Θέμα: Απ: ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ Τρι Οκτ 11 2011, 20:24 | |
| 1. niksalonik 2. deamon 3. nick vounovios 4. mageiras 5. avato 6 .jimmis? 7 .Vezouvios 8 .fanfaras 9 10 |
|
| |
JORDAN AFRICANOS Member
Ηλικία : 55 Τόπος : Θεσσαλονίκη Registration date : 11/10/2010
| Θέμα: Απ: ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ Τρι Οκτ 11 2011, 21:50 | |
| Μπραβο παιδια ειστε αψογοι.Δεν εχει περασει μηνας απο την τελευταια φορα που εδωσα αιμα.Μπορω να δωσω παλι τωρα? |
|
| |
Vezouvios Administrator
Ηλικία : 46 Τόπος : Mακεδονια Registration date : 09/10/2009
| Θέμα: Απ: ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ Τρι Οκτ 11 2011, 22:49 | |
| - JORDAN AFRICANOS έγραψε:
- Μπραβο παιδια ειστε αψογοι.Δεν εχει περασει μηνας απο την τελευταια φορα
που εδωσα αιμα.Μπορω να δωσω παλι τωρα? οχι Αλλα η παρουσια σου εφόσον μπορείς να ερθεις ε θα κανει ελαφρια την βελονα που θα μας τρυπήσει _________________ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΔΡΟΜΟΣ ΗΛΙΑΣ Θεσσαλονικη.Ελλας www.vstromhellasforum.com Email:vezouvios@vstromhellasforum.com Vstrom -650 K4 Vstrom -1000 K7. MTS 1200s K16 |
|
| |
V-STRONG Member
Ηλικία : 54 Τόπος : VARDARIS BEACH Registration date : 11/10/2010
| Θέμα: Απ: ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ Τρι Οκτ 11 2011, 23:10 | |
| ...όχι Ιορδάνη... και ευχαριστώ και πάλι για το αίμα που δώσατε και εσύ και ο Ντένης και ο Pegasus.. Υπάρχει ακόμη μια φιάλη αίμα στο όνομα του πατέρα μου στο Ιπποκράτειο. Υπάρχει κάποιος τρόπος να το πάρει αυτό το αίμα το club? Αν ξέρει κανείς την διαδικασία ας μου πει να το μεταφέρω. Ιφιγένεια |
|
| |
narcissus moderator
Ηλικία : 45 Τόπος : Θες άλλο Νίκη Registration date : 12/06/2010
| Θέμα: Απ: ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ Τρι Οκτ 11 2011, 23:16 | |
| - V-STRONG έγραψε:
- ...όχι Ιορδάνη... και ευχαριστώ και πάλι για το αίμα που δώσατε και εσύ και ο Ντένης και ο Pegasus.. Υπάρχει ακόμη μια φιάλη αίμα στο όνομα του πατέρα μου στο Ιπποκράτειο. Υπάρχει κάποιος τρόπος να το πάρει αυτό το αίμα το club? Αν ξέρει κανείς την διαδικασία ας μου πει να το μεταφέρω.
Ιφιγένεια Τσίμπα και ένα like……και αν δεν γίνει, φτάνει που το σκέφτηκες! _________________ ʼʼΔίκασον Κύριε τους αδικούντας με, πολέμησον τους πολεμούντας μεʼʼΨαλμός 35-1 Δαυίδ Ενέπνεε τον αγώνα για την ελευθερία του Γένους, το 1821 Όλοι θέλουν το καλό μου…, αλλά εγώ δεν θα αφήσω να μου το πάρουν! Η ζωή είναι ένας κώλος, γ@μ@ τον πριν σε χεσει!Ο έρωτας.... .....με έρωτα περνάει... ..! |
|
| |
kopeli gold member
| Θέμα: Απ: ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ Τετ Οκτ 12 2011, 07:12 | |
| - narcissus έγραψε:
- V-STRONG έγραψε:
- ...όχι Ιορδάνη... και ευχαριστώ και πάλι για το αίμα που δώσατε και εσύ και ο Ντένης και ο Pegasus.. Υπάρχει ακόμη μια φιάλη αίμα στο όνομα του πατέρα μου στο Ιπποκράτειο. Υπάρχει κάποιος τρόπος να το πάρει αυτό το αίμα το club? Αν ξέρει κανείς την διαδικασία ας μου πει να το μεταφέρω.
Ιφιγένεια Τσίμπα και ένα like……και αν δεν γίνει, φτάνει που το σκέφτηκες! Το like πάει στην Ιφιγένεια +1 και απο εμένα. 1. niksalonik 2. deamon 3. nick vounovios 4. mageiras 5. avato 6 .jimmis? 7 .Vezouvios 8 .fanfaras 9. 10. |
|
| |
nikSalonik Administrator
Ηλικία : 63 Τόπος : Νεάπολη θεσσαλονίκη Registration date : 09/10/2008
| Θέμα: Απ: ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ Τετ Οκτ 12 2011, 11:32 | |
| - V-STRONG έγραψε:
Ιφιγένεια ...δυστηχώς οταν το αιμα δίνεται απο μεμονωμενα ατομα οπως και στην δικη σας περιπτωση δεν γινεται να επιστραφει η να δωθει η να χρεωθει σε καποια αλλη τραπεζα ...διαδικαστικα το λεω πως ετσι ειναι ,,,τωρα αν υπάρχει δικος σου ανθρωπος και γνωστα ελληνικα παραθυρα "ισως" .....κατα την γνωμη μου...."δεν υπάρχει αυτή η φιάλη πλέον "... για ολα οσα αναφερθηκαν παραπανω ... αλλα και γιαυτο τον λογο επιπλέον ... κινητοποιουμαστε για την δικη μας τραπεζα συμμετοχές για ... ΔΙΝΩ ΑΙΜΑ ΔΙΝΩ ΖΩΗ ....ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 14/10/2011 ...6 ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΝΕΑΠΟΛΗΣ εδώ ο χαρτης 1. niksalonik 2. deamon 3. nick vounovios 4. mageiras 5. avato 6 .jimmis? 7 .Vezouvios 8 .fanfaras 9. 10. _________________ VIDEO απο τις εξορμησεις μας
το καλύτερο δ ώ ρ ο σ 'εναν μοτοσυκλετιστή ειναι η ...επόμενη βόλτα... ...γιατι η ζωή ειναι σαν την μοτοσυκλέτα...δεν έχει όπισθεν !!!
Vstromhellasforum...μεσα μου κι εξω μου ....
|
|
| |
kopeli gold member
| Θέμα: Απ: ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ Πεμ Οκτ 13 2011, 17:46 | |
| ΠΕΣ ΤΟΥ ........πάμε για αιμοδοσία. |
|
| |
deep_sea Member
Ηλικία : 50 Τόπος : Θεσσαλονίκη Registration date : 02/03/2009
| Θέμα: Απ: ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ Πεμ Οκτ 13 2011, 23:24 | |
| Παιδάκια επειδή την Παρασκευή δεν θα μπορέσω να έρθω, πήγα σήμερα στο Δημαρχείο Νεάπολης και έδωσα 10 λεπτά απ΄ το χρόνο μου. Φυσικά και κατεγράφησαν για το V-Strom North Hellas Club.
Σ’ αυτούς που θα πάνε αύριο τους εύχομαι ΚΑΛΟ ΞΕΖΟΥΜΙΣΜΑ!
|
|
| |
LORDOS gold member
| Θέμα: Απ: ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ Πεμ Οκτ 13 2011, 23:32 | |
| - deep_sea έγραψε:
- Παιδάκια επειδή την Παρασκευή δεν θα μπορέσω να έρθω, πήγα σήμερα στο Δημαρχείο Νεάπολης και έδωσα 10 λεπτά απ΄ το χρόνο μου.
Φυσικά και κατεγράφησαν για το V-Strom North Hellas Club.
Σʼ αυτούς που θα πάνε αύριο τους εύχομαι ΚΑΛΟ ΞΕΖΟΥΜΙΣΜΑ!
+ 1 Στον Σταύρο !!! |
|
| |
kopeli gold member
| Θέμα: Απ: ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ Πεμ Οκτ 13 2011, 23:37 | |
| ΠΕΣ ΤΟΥ...........Μπράβο Σταύρο,είσαι ωραίος. |
|
| |
sakisserraios vstromhellasforum Enthusiast
Ηλικία : 59 Τόπος : θεσσαλονικη/μακεδονια Registration date : 21/02/2010
| Θέμα: Απ: ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ Παρ Οκτ 14 2011, 00:37 | |
| |
|
| |
LORDOS gold member
| Θέμα: Απ: ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ Παρ Οκτ 14 2011, 08:39 | |
| ΠΕΣ ΤΟΥΣ ότι σήμερα ΟΛΟΙ πρέπει να είμαστε στην αιμοδοσία στις 18:00.
ΔΩΣΟΥΜΕ ΔΕΝ ΔΩΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΡΟΝΤΕΣ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΜΨΥΧΏΣΟΥΜΕ ΤΑ ΑΔΕΡΦΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΔΩΣΟΥΝ.
ΚΑΙ ΠΕΣ ΤΟΥΣ ΟΤΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΠΑΙΞΕΙ ΚΑΦΕΔΑΚΙ !!!! |
|
| |
GeNmE
Ηλικία : 41 Τόπος : Thessaloniki Registration date : 26/01/2009
| Θέμα: Θέμα: Απ: ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ Παρ Οκτ 14 2011, 10:31 | |
| 1. niksalonik 2. deamon 3. nick vounovios 4. mageiras 5. avato 6 .jimmis? 7 .Vezouvios 8 .fanfaras 9. GeNmE 10.
|
|
| |
nick thalasolikos gold member
Τόπος : ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ Registration date : 28/01/2008
| Θέμα: Απ: ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ Παρ Οκτ 14 2011, 11:46 | |
| ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 14 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 6.00 ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΣΤΟ ΠΑΛΑΙΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΝΕΑΠΟΛΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗ ΠΡΩΗΝ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ ΣΤΡΕΜΠΕΝΙΩΤΗ.Θα ακολουθησει καφες!
1. niksalonik 2. deamon 3. nick vounovios 4. mageiras 5. avato 6 .jimmis? 7 .Vezouvios 8 .fanfaras 9. GeNmE 10. |
|
| |
narcissus moderator
Ηλικία : 45 Τόπος : Θες άλλο Νίκη Registration date : 12/06/2010
| Θέμα: Απ: ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ Παρ Οκτ 14 2011, 14:51 | |
| ΠΕΣ ΤΟΥ…………κάποιοι έχουν μαγαζί στην άλλη άκρη της πόλης και δουλεύουν…
Αλλά και ΠΕΣ ΤΟΥ…………..ότι αν δεν έχουν άλλοι καλή δικαιολογία για να μην πάνε ότι είναι…..
….απαράδεκτοι…….ΠΕΣ ΤΟΥ!
_________________ ʼʼΔίκασον Κύριε τους αδικούντας με, πολέμησον τους πολεμούντας μεʼʼΨαλμός 35-1 Δαυίδ Ενέπνεε τον αγώνα για την ελευθερία του Γένους, το 1821 Όλοι θέλουν το καλό μου…, αλλά εγώ δεν θα αφήσω να μου το πάρουν! Η ζωή είναι ένας κώλος, γ@μ@ τον πριν σε χεσει!Ο έρωτας.... .....με έρωτα περνάει... ..! |
|
| |
DHMOKRITOS69 moderator
Ηλικία : 43 Τόπος : Θεσσαλονικη Registration date : 18/05/2010
| Θέμα: Απ: ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ Παρ Οκτ 14 2011, 16:37 | |
| Τα λετε η μονο εμεις τα ακουμαι εγω βρεχει δεν βρεχει θα ερθω για την παρεα να μην τρομαξη κανεις |
|
| |
nikSalonik Administrator
| Θέμα: Απ: ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ Παρ Οκτ 14 2011, 21:11 | |
| ολα πήγανε καλά ....καναμε το καθηκον μας ..... ευχαριστουμε θερμα οσους παραβρέθηκαν και στηριξαν την αιμοδοσία και φυσικα ακομη περισσότερο οσους αιμοδότησαν.... στην αιμοδοσία απλώς παραβρέθηκαν και για καποιο λογο φάγανε πόρτα ..οι παρακατω : 1. LORDOS ( χικ)...ουδεν σχόλιον ....δεν έχει χαβαλε ??? εεεε δεν παίζω 2. JIMMYS ( ηπιε τα "ληγμενα " του πριν αιμοδοτησει ...που πα ρε καραμήτρο ) 3. DIMOKRITOS ( δεν ειχε αίμα..περίσσιο ...ο ανθρωπος με τις άσπρες φλέβες ) 4 NIKSALONIK ( υψηλη πίεση - έρπης - οριο ήλικιας και άλλα πολλά που προστατεύονται απ το ιατρικο απόρρητο ) 5. .................................. κι επιπλέον Αιμοδότησαν οι Παρακάτω κι εδώ πέφτουν τα ΡΙΣΠΕΚΤ και τα Like (μη τα ξεχάσετε )1. AVATO 2. VOUNOVIOS 3. DEAMON (νεο μελος ) 4. GeNmE 5. MAGEIRAS 6. FANFARAS 7. DEEP_SEA 8. ...................υ.γ. - narcissus έγραψε:
- ότι αν δεν έχουν άλλοι καλή δικαιολογία για να μην πάνε ότι είναι…..
….απαράδεκτοι…….ΠΕΣ ΤΟΥ! ειπαμε εσύ εισαι για πολλά Like .....ρε μ αρεσει ο τρόπος που σκέφτεσαι !!!!! τσάκωτο λοιπον !!!!! _________________ VIDEO απο τις εξορμησεις μας
το καλύτερο δ ώ ρ ο σ 'εναν μοτοσυκλετιστή ειναι η ...επόμενη βόλτα... ...γιατι η ζωή ειναι σαν την μοτοσυκλέτα...δεν έχει όπισθεν !!!
|
|
| |
LORDOS gold member
| Θέμα: Απ: ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ Παρ Οκτ 14 2011, 22:11 | |
| |
|
| |
DHMOKRITOS69 moderator
| Θέμα: Απ: ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ Παρ Οκτ 14 2011, 23:12 | |
| |
|
| |
nikSalonik Administrator
| Θέμα: Απ: ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ Παρ Οκτ 14 2011, 23:52 | |
| _________________ VIDEO απο τις εξορμησεις μας
|
|
| |
DHMOKRITOS69 moderator
| Θέμα: Απ: ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ Σαβ Οκτ 15 2011, 09:47 | |
| |
|
| |
|