|
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
nikSalonik Administrator
Ηλικία : 63 Τόπος : Νεάπολη θεσσαλονίκη Registration date : 09/10/2008
| Θέμα: Απ: ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ Σαβ Οκτ 15 2011, 12:38 | |
| _________________ VIDEO απο τις εξορμησεις μας
το καλύτερο δ ώ ρ ο σ 'εναν μοτοσυκλετιστή ειναι η ...επόμενη βόλτα... ...γιατι η ζωή ειναι σαν την μοτοσυκλέτα...δεν έχει όπισθεν !!!
Vstromhellasforum...μεσα μου κι εξω μου ....
|
|
| |
Vezouvios Administrator
Ηλικία : 46 Τόπος : Mακεδονια Registration date : 09/10/2009
| Θέμα: Απ: ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ Τετ Ιαν 25 2012, 08:58 | |
| O Δημος Νεαπόλεως μου έστειλε φαξ στο οποιο με ενημερώνει οτι ξεκινάει η αιμοδοσία απο τις 4 εως τις 10 φλεβαρη.
Κυριε Νικsalonic δικο σας...
_________________ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΔΡΟΜΟΣ ΗΛΙΑΣ Θεσσαλονικη.Ελλας www.vstromhellasforum.com Email:vezouvios@vstromhellasforum.com Vstrom -650 K4 Vstrom -1000 K7. MTS 1200s K16 |
|
| |
nikSalonik Administrator
| Θέμα: Απ: ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ Πεμ Ιαν 26 2012, 23:43 | |
| - Vezouvios έγραψε:
- O Δημος Νεαπόλεως μου έστειλε φαξ στο οποιο με ενημερώνει οτι ξεκινάει η αιμοδοσία απο τις 4 εως τις 10 φλεβαρη.
Κυριε Νικsalonic δικο σας...
ναι ξερω ...εγω εσυ και οι 10 γνωστοι καλοι ΦΙΛΟΙ αιμοδοτες ....ΝΑ ΤΟ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΠΙΤΑ !!! ....αλλωστε αποτελει μια παγια ανθρωπινη προσφορα της παρεας μας .. Η ΑΝΑΓΚΗ ΓΙΑ ΑΙΜΑ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΠΡΙΝ ΣΥΜΒΕΙ ΤΟ ΚΑΚΟ ... .... _________________ VIDEO απο τις εξορμησεις μας
το καλύτερο δ ώ ρ ο σ 'εναν μοτοσυκλετιστή ειναι η ...επόμενη βόλτα... ...γιατι η ζωή ειναι σαν την μοτοσυκλέτα...δεν έχει όπισθεν !!!
|
|
| |
nikSalonik Administrator
| Θέμα: Απ: ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ Τετ Φεβ 01 2012, 19:26 | |
| φου φου ....
ΠΕΜΠΤΗ 9 ΚΑΙ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ ....ΠΑΜΕ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ ....
η αιμοδοσία μας θα γινει στο Πρώην Δημαρχειο της Νεάπολης (περιοχή Στρεμπενιώτη) Ελ βενιζελου 125 εδώ ο χαρτης ... απο τις 10 το πρωι μεχρι τις 8 το βραδυ ...
ριξτε προτασεις να το οργανωσουμε ομαδικά ....ειδαλως ο καθενας ατομικα αρκει να αναφερει στην γραμματεια το ονοματεπωνυμο ΤΟΥ και οτι αιμοδοτει ΥΠΕΡ ΤΟΥ vstrom North Hellas Club .....
υ.γ. .... χαρα μας θα ειναι να δουμε και νεες φατσουλες ....
Η ΑΝΑΓΚΗ ΓΙΑ ΑΙΜΑ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ .....ΠΑΜΕ ΟΣΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ..."ΜΙΑ ΑΓΚΑΛΙΑ "
1. nikSalonik 2. Mageiras 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10.
_________________ VIDEO απο τις εξορμησεις μας
|
|
| |
JORDAN AFRICANOS Member
Ηλικία : 55 Τόπος : Θεσσαλονίκη Registration date : 11/10/2010
| Θέμα: Απ: ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ Τετ Φεβ 01 2012, 22:58 | |
| - niksalonik έγραψε:
ΠΕΜΠΤΗ 9 ΚΑΙ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ ....ΠΑΜΕ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ ....
1. nikSalonik 2. Mageiras 3. 5. 6. 7. 8. 9. 10.
SORRY ρε παιδες ... μετα συνειδητοποιησα οτι ειναι Πεμπτη και Παρασκευη και δουλευω βραδινος που να παρει η ευχη................ |
|
| |
nikSalonik Administrator
| Θέμα: Απ: ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ Πεμ Φεβ 02 2012, 18:49 | |
| up up up ΠΕΜΠΤΗ 9 ΚΑΙ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ ....ΠΑΜΕ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ .... η αιμοδοσία μας θα γινει στο Πρώην Δημαρχειο της Νεάπολης (περιοχή Στρεμπενιώτη) Ελ βενιζελου 125 εδώ ο χαρτης ... απο τις 10 το πρωι μεχρι τις 8 το βραδυ ... ριξτε προτασεις να το οργανωσουμε ομαδικά ....ειδαλως ο καθενας ατομικα αρκει να αναφερει στην γραμματεια το ονοματεπωνυμο ΤΟΥ και οτι αιμοδοτει ΥΠΕΡ ΤΟΥ vstrom North Hellas Club ..... υ.γ. .... χαρα μας θα ειναι να δουμε και νεες φατσουλες .... Η ΑΝΑΓΚΗ ΓΙΑ ΑΙΜΑ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ .....ΠΑΜΕ ΟΣΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ..."ΜΙΑ ΑΓΚΑΛΙΑ " 1. nikSalonik 2. Mageiras 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10. ..... ???? κανειςςςςςς _________________ VIDEO απο τις εξορμησεις μας
|
|
| |
Vezouvios Administrator
| Θέμα: Απ: ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ Πεμ Φεβ 02 2012, 19:09 | |
| ΠΕΜΠΤΗ 9 ΚΑΙ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ ....ΠΑΜΕ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ ....
η αιμοδοσία μας θα γινει στο Πρώην Δημαρχειο της Νεάπολης (περιοχή Στρεμπενιώτη) Ελ βενιζελου 125 εδώ ο χαρτης ... απο τις 10 το πρωι μεχρι τις 8 το βραδυ ...
ριξτε προτασεις να το οργανωσουμε ομαδικά ....ειδαλως ο καθενας ατομικα αρκει να αναφερει στην γραμματεια το ονοματεπωνυμο ΤΟΥ και οτι αιμοδοτει ΥΠΕΡ ΤΟΥ vstrom North Hellas Club .....
Η ΑΝΑΓΚΗ ΓΙΑ ΑΙΜΑ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ .....ΠΑΜΕ ΟΣΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ..."ΜΙΑ ΑΓΚΑΛΙΑ "
1. nikSalonik 2. Mageiras 3. Vezouvios εκτος απροόπτου κυρίως λόγω εργασίας 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10.
Αντε να δουμε συμμετοχές.... Τζάμπα ειναι μαγκες!!!!
Αντε και μετα φαγητο στον serraio _________________ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΔΡΟΜΟΣ ΗΛΙΑΣ Θεσσαλονικη.Ελλας www.vstromhellasforum.com Email:vezouvios@vstromhellasforum.com Vstrom -650 K4 Vstrom -1000 K7. MTS 1200s K16 |
|
| |
nikSalonik Administrator
| Θέμα: Απ: ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ Πεμ Φεβ 02 2012, 20:01 | |
| - Vezouvios έγραψε:
- ΠΕΜΠΤΗ 9 ΚΑΙ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ ....ΠΑΜΕ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ ....
1. nikSalonik 2. Mageiras 3. Vezouvios εκτος απροόπτου κυρίως λόγω εργασίας 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10.
Αντε να δουμε συμμετοχές.... Τζάμπα ειναι μαγκες!!!!
Αντε και μετα φαγητο στον serraio ΕΔΩ ...ΚΑΙ ΣΤΟ ΦΑΤΣΟΒΙΒΛΙΟ _________________ VIDEO απο τις εξορμησεις μας
|
|
| |
daffy
| Θέμα: Απ: ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ Πεμ Φεβ 09 2012, 09:39 | |
| 1. nikSalonik 2. Mageiras 3. Vezouvios εκτος απροόπτου κυρίως λόγω εργασίας 4. Daffy (Δεν ξέρω αν θα είμαι τη Παρασκευή στις 6:00 αλλά το μόνο σίγουρο είναι ότι θα δόσω αίμα γιατί τώρα μπορώ!!!) |
|
| |
avato gold member
Ηλικία : 53 Τόπος : Θεσσαλονίκη Registration date : 18/09/2008
| Θέμα: Απ: ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ Πεμ Φεβ 09 2012, 18:07 | |
| 1. nikSalonik 2. Mageiras 3. Vezouvios εκτος απροόπτου κυρίως λόγω εργασίας 4. Daffy (Δεν ξέρω αν θα είμαι τη Παρασκευή στις 6:00 αλλά το μόνο σίγουρο είναι ότι θα δόσω αίμα γιατί τώρα μπορώ!!!) 5. avato |
|
| |
DHMOKRITOS69 moderator
Ηλικία : 43 Τόπος : Θεσσαλονικη Registration date : 18/05/2010
| Θέμα: Απ: ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ Πεμ Φεβ 09 2012, 18:50 | |
| - avato έγραψε:
- 1. nikSalonik
2. Mageiras 3. Vezouvios εκτος απροόπτου κυρίως λόγω εργασίας 4. Daffy (Δεν ξέρω αν θα είμαι τη Παρασκευή στις 6:00 αλλά το μόνο σίγουρο είναι ότι θα δόσω αίμα γιατί τώρα μπορώ!!!) 5. avato 6.ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΣ69(ΕΓΩ ΘΑ ΕΡΘΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΔΩΣΩ ) |
|
| |
deep_sea Member
Ηλικία : 50 Τόπος : Θεσσαλονίκη Registration date : 02/03/2009
| Θέμα: Απ: ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ Πεμ Φεβ 09 2012, 21:23 | |
| Δυστυχώς, επειδή αύριο δε μπορώ να συμμετάσχω με την υπόλοιπη V-Strom παρέα, πήγα σήμερα το απόγευμα και, αφού παρέδωσα ένα σακουλάκι από το κοκκινόχρωμο υγρό που κυκλοφορεί μέσα μου, γεύτηκα το χυμό πορτοκάλι και τα κρακεράκια που προσφέρουν στο δημοτικό κατάστημα Νεάπολης. Προτείνω να περάσετε κι εσείς από εκεί να τα δοκιμάσετε, αφού όμως προηγουμένως παραδώσετε ένα σακουλάκι από το κοκκινόχρωμο υγρό που κυκλοφορεί μέσα σας. Φυσικά, μην ξεχάσετε να μνημονεύσετε το V-Strom North Hellas Club! Βεβαίως, μετά και για περισσότερη ανάκτηση δυνάμεων πήγα στον SakisSerraios. |
|
| |
nikSalonik Administrator
| Θέμα: Απ: ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ Πεμ Φεβ 09 2012, 21:32 | |
| ευγε Σταύρο μας ...η κοινοτητα μας σ ευχαριστεί .....
αύριο μαγκες εξι το απογευμα ...βλέπω ΠΟΛΎ ΚΟΣΜΟ ....
τέσπα ...αχρείαστο να ειναι ...τοτε θα με καταλάβετε !!!! _________________ VIDEO απο τις εξορμησεις μας
|
|
| |
DHMOKRITOS69 moderator
Ηλικία : 43 Τόπος : Θεσσαλονικη Registration date : 18/05/2010
| Θέμα: Απ: ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ Παρ Φεβ 10 2012, 11:32 | |
| |
|
| |
Jimmis gold member
Ηλικία : 53 Τόπος : ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ-- ΕΔΕΣΣΑ- ΒΟΛΟΣ Registration date : 17/05/2008
| Θέμα: Απ: ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ Παρ Φεβ 10 2012, 13:22 | |
| 1. nikSalonik 2. Mageiras 3. Vezouvios εκτος απροόπτου κυρίως λόγω εργασίας 4. Daffy (Δεν ξέρω αν θα είμαι τη Παρασκευή στις 6:00 αλλά το μόνο σίγουρο είναι ότι θα δόσω αίμα γιατί τώρα μπορώ!!!) 5. avato 6. jimmis |
|
| |
Vezouvios Administrator
| Θέμα: Απ: ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ Παρ Φεβ 10 2012, 17:56 | |
| Μαγκες δυστηχως δεν θα μπορεσω να ερθω σημερα. Ας ελπισουμε την επομενη αιμοδοσια να μπορεσω να ειμαι και εγω αναμεσα σας.
1. nikSalonik 2. Mageiras
3. Vezouvios εκτος απροόπτου κυρίως λόγω εργασίας 4. Daffy (Δεν ξέρω αν θα είμαι τη Παρασκευή στις 6:00 αλλά το μόνο σίγουρο είναι ότι θα δόσω αίμα γιατί τώρα μπορώ!!!) 5. avato 6. jimmis _________________ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΔΡΟΜΟΣ ΗΛΙΑΣ Θεσσαλονικη.Ελλας www.vstromhellasforum.com Email:vezouvios@vstromhellasforum.com Vstrom -650 K4 Vstrom -1000 K7. MTS 1200s K16 |
|
| |
nikSalonik Administrator
| Θέμα: Απ: ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ Σαβ Φεβ 11 2012, 12:57 | |
| οκ...παμε για την επομενη παιδες ΣΕ 4 ΜΗΝΕΣ ...δεν θα χει ουτε χιονια ουτε γρίπη...θα ειμαστε περισσότεροι....
ειμαστε ομως περήφανοι για τα μελη που κατάφεραν να αιμοδοτήσουν και για αυτους που θελανε αλλα δεν μπορουσαν λογω υποχρεώσεων η ασθενειών ....
1. Deep Sea Σταύρος 2. Daffy Γιάννης 3. Μαγειρας Χρήστος 4. Avato Ανέστης ... 5. Σε μουα
αξιος Συμπαραστάτης ο Δημοκριτος ....
υ.γ. αν ήρθε καποιος άλλος μετα τις 7 και 15 που έφυγα ας το δηλώσει !!!!
ΑΧΡΕΙΑΣΤΟ ΝΑ ΝΑΙ !!!! _________________ VIDEO απο τις εξορμησεις μας
|
|
| |
pegasusthes moderator
Τόπος : Θεσσαλονίκη Registration date : 07/04/2010
| Θέμα: Απ: ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ Σαβ Φεβ 11 2012, 15:13 | |
| Νίκο την ώρα που κατέβαινες από τον 3ο, ανέβηκα με το αναβατώρι. Μόλις τελείωσε ο Χρήστος φύγαμε όλοι μαζί (με τον Δημόκριτο). Την επόμενη φορά ελπίζω να δώσω κι εγώ καθώς ως αιμοδότης είχα δώσει πρόσφατα. |
|
| |
JORDAN AFRICANOS Member
Ηλικία : 55 Τόπος : Θεσσαλονίκη Registration date : 11/10/2010
| Θέμα: Απ: ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ Σαβ Φεβ 11 2012, 15:58 | |
| ΜΠΡΑΒΟ ρε αγόρια.........μακάρι στην επόμενη να ρεπάρω ή
τουλάχιστον να είμαι πρωινός ώστε να μπορώ το απόγευμα.... |
|
| |
LORDOS gold member
| Θέμα: Απ: ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ Σαβ Φεβ 11 2012, 22:51 | |
| Συγχαρητήρια για την προσπάθεια που κάνετε παιδιά.
Μακάρι να είναι αχρείαστο !!!
|
|
| |
kopeli gold member
| Θέμα: Απ: ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ Κυρ Φεβ 12 2012, 22:22 | |
|
Έχει επεξεργασθεί από τον/την kopeli στις Δευ Φεβ 13 2012, 12:03, 1 φορά |
|
| |
bandit vstromhellasforum Fanatic
Ηλικία : 59 Τόπος : θεσσαλονικη Registration date : 09/01/2011
| Θέμα: Απ: ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ Κυρ Φεβ 12 2012, 22:25 | |
| |
|
| |
nadware gold member
Ηλικία : 49 Τόπος : Θεσσαλονίκη Registration date : 22/01/2008
| Θέμα: Εθελοντική Αιμοδοσία Δευ Απρ 23 2012, 16:22 | |
| 9-15/6, γίνεται η καθιερωμένη (πλέον) αιμοδοσία Δήμου Νεάπολης-Συκεών. Δηλώνω συμμετοχή από τώρα κ αφήνω "το νήμα" στον σχετικό διαχειριστή (Νικόλα, αναλαμβάνεις οργάνωση!), για ενέργειες... - Κώδικας:
-
Μεταφέρθηκε στην ήδη υπάρχων σχετική ενότητα. εντίτ bozosd |
|
| |
nikSalonik Administrator
| Θέμα: Απ: ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ Τρι Απρ 24 2012, 23:08 | |
| - nadware έγραψε:
- 9-15/6, γίνεται η καθιερωμένη (πλέον) αιμοδοσία Δήμου Νεάπολης-Συκεών.
Δηλώνω συμμετοχή Ο Νικόλας(nadware) έκανε την αρχή (ευγε φιλε μου ) ...μαζι του κι εγώ ... .....για να μας δω ρε λεβεντόπαιδα !! 1.nadware 2.niksalonιk 3 4 5 6 7 8 9 10 _________________ VIDEO απο τις εξορμησεις μας
Έχει επεξεργασθεί από τον/την niksalonik στις Τετ Μάης 30 2012, 23:06, 1 φορά |
|
| |
nick thalasolikos gold member
Τόπος : ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ Registration date : 28/01/2008
| Θέμα: Απ: ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ Τετ Απρ 25 2012, 01:17 | |
| nadware έγραψε: 9-15/6, γίνεται η καθιερωμένη (πλέον) αιμοδοσία Δήμου Νεάπολης-Συκεών.
Δηλώνω συμμετοχή
Ο Νικόλας(nadware) έκανε την αρχή (ευγε φιλε μου ) ...μαζι του κι εγώ ...
.....για μας δω ρε λεβεντόπαιδα !!
1.nadware 2.niksalonιk 3.nick vounovios 4 5 6 7 8 9 10 |
|
| |
|