|
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
pegasusthes moderator
Τόπος : Θεσσαλονίκη Registration date : 07/04/2010
| Θέμα: Απ: ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ Κυρ Νοε 13 2016, 14:25 | |
| Συμπέρασμα από την προσωπική μου παρουσία στην αιμοδοσία, είναι η όλο και μικρότερη συμμετοχή των μελών μας. Έχω δώσει αίμα για πολλούς άλλους, γνωστούς και αγνώστους αλλά μέχρι εδώ. Προτεραιότητα από δω και πέρα μόνο στους αιμοδότες, όσοι δίνουν ζωή θα παίρνουν και ζωή. Δεν είναι τίποτα 10 λεπτά υπόθεση απ την ζωή μας. Για καφεδάκια, μπυρίτσα και τσάρκα έχουμε άφθονη ώρα. Εγώ προσωπικά δεν ξαναδίνω αίμα για τον κάθε τυχάρπαστο που θα μου το αιτηθούν τηλεφωνικά. Φυσικά το θέμα "τροχαίο" και κάποιες ειδικές περιπτώσεις είναι άλλη υπόθεση και εκεί δεν υπάρχουν σχόλια, είναι έκτακτο και βοηθάμε όλοι. Οι υπόλοιποι "προγραμματισμένοι" ας φρόντιζαν, κοντεύω τα 50, δίνω αίμα από τα 19 και θα δίνω μέχρι να μου το απαγορεύσει ο ντόκτορας. Δεν δέχομαι από 25-30χρονους να μην έχουν καβάντζα για τον εαυτό τους και την οικογένειά τους τουλάχιστον 5-8 φιάλες αίμα για έκτακτες καταστάσεις και να ψάχνουν λύσεις σε αυτούς που έχουν μεριμνήσει. Είναι θέμα ευαισθησίας και παιδείας και ναι γίνομαι κυνικός αλλά έτσι είναι στην πραγματικότητα. Ας ελπίσουμε στην επόμενη αιμοδοσία να υπάρξει μαζική προσέλευση γιατί όλοι μας κάποτε θα το χρειαστούμε - αυτό είναι δεδομένο. _________________ Θα τα κάνω όλα λουλούδια transalp 600Vstrom 650MT-09 TracerTriumph Tiger Sport 1050 |
|
| |
pashaloua Administrator
Τόπος : Θεσσαλονίκη Registration date : 14/01/2013
| Θέμα: Απ: ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ Κυρ Νοε 13 2016, 21:04 | |
| - pegasusthes έγραψε:
- Συμπέρασμα από την προσωπική μου παρουσία στην αιμοδοσία, είναι η όλο και μικρότερη συμμετοχή των μελών μας. Έχω δώσει αίμα για πολλούς άλλους, γνωστούς και αγνώστους αλλά μέχρι εδώ. Προτεραιότητα από δω και πέρα μόνο στους αιμοδότες, όσοι δίνουν ζωή θα παίρνουν και ζωή. Δεν είναι τίποτα 10 λεπτά υπόθεση απ την ζωή μας. Για καφεδάκια, μπυρίτσα και τσάρκα έχουμε άφθονη ώρα. Εγώ προσωπικά δεν ξαναδίνω αίμα για τον κάθε τυχάρπαστο που θα μου το αιτηθούν τηλεφωνικά. Φυσικά το θέμα "τροχαίο" και κάποιες ειδικές περιπτώσεις είναι άλλη υπόθεση και εκεί δεν υπάρχουν σχόλια, είναι έκτακτο και βοηθάμε όλοι. Οι υπόλοιποι "προγραμματισμένοι" ας φρόντιζαν, κοντεύω τα 50, δίνω αίμα από τα 19 και θα δίνω μέχρι να μου το απαγορεύσει ο ντόκτορας. Δεν δέχομαι από 25-30χρονους να μην έχουν καβάντζα για τον εαυτό τους και την οικογένειά τους τουλάχιστον 5-8 φιάλες αίμα για έκτακτες καταστάσεις και να ψάχνουν λύσεις σε αυτούς που έχουν μεριμνήσει.
Είναι θέμα ευαισθησίας και παιδείας και ναι γίνομαι κυνικός αλλά έτσι είναι στην πραγματικότητα. Ας ελπίσουμε στην επόμενη αιμοδοσία να υπάρξει μαζική προσέλευση γιατί όλοι μας κάποτε θα το χρειαστούμε - αυτό είναι δεδομένο. Συμφωνώ φίλε, υπάρχει πολύς κόσμος που μπορεί να δώσει και δε το κάνει. Δε μιλώ γιαυτους που έχουν πρόβλημα αλλά σε αυτό το κόσμο που λέει δε γαμε... Μακάρι να το κάνουν και να μη το λένε δημόσια αλλά δε το πιστεύω πως γίνεται έτσι. Εύχομαι να μη το χρειαστούμε ποτέ βέβαια. Όσο μπορώ θα δίνω είναι ένας κανόνας και για εμένα. _________________ |
|
| |
nikSalonik Administrator
Ηλικία : 63 Τόπος : Νεάπολη θεσσαλονίκη Registration date : 09/10/2008
| Θέμα: Απ: ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ Δευ Νοε 14 2016, 14:17 | |
| ωραια!!! καπως ετσι ειναι οπως λεει ο Γιάννης ....βεβαιως θα βοηθησουμε και ατομα που αποδεδειγμενα δεν μπορουν να δωσουν (ιατρικοι λογοι κτλπ) αλλα και παλι αυτοι οι ιδιοι θα πρεπει να προσπαθουν να βοηθουν την ομαδα , καποιος απ το συγγενικο η φιλικο τους περιβαλλον σιγουρα θα μπορει να αιμοδοτησει ...δεν το χουμε δει ακομη , μακαρι να το δουμε στο μελλον !!! Σε γενικες γραμμες η ιδεα της τραπεζας αιματος στηριζετε στα παραπανω που εκτενως αναφερθηκαν ...κι επι πλεον δεν θα πουμε οχι στο να βοηθησουμε και τον ξαδερφο και τον φιλο και τον γνωστο του μελους μας κι ας μη τον γνωριζουμε προσωπικα ... η αιμοδοσια ΓΙΝΕΤΑΙ κι ειναι θειο "δωρο" για τον ΑΝΘΡΩΠΟ κι οχι μονο για συγγενεις και φιλους αλλα οι φιαλες ειναι περιορισμενες και λογικο ειναι να γινεται μια "επιλογη " με την διαδικασια της προτεραιοτητας .... καλη συνεχεια και βοηθηστε την ομαδα και κατ επεκταση τον κοσμο του περιβαλλοντος στο οποιο ζειτε !!!! και μη το ξεχασετε !!! - nikSalonik έγραψε:
- ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ ΣΕ ΟΛΟΥς ΟΣΟΥΣ ΑΙΜΟΔΟΤΗΣΑΝ ΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΑΝ ΟΜΑΔΑ (αιμοδοσια νεαπολης-συκεων )
επειδη θελω να διασταυρωσω τις πληροφοριες που παιρνω απ τα παιδια του δημου με την πραγματικη κατασταση κι επειδη ισως μας ξεφυγουν καποιες "εγγραφες " θελω αν και οι περισσοτεροι εισαστε στην τηλεφωνικη μου αντζεντα... να μου στειλετε με PM ΤΟ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΣΑς ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ ΚΑΙ ΠΟΣΕς ΦΟΡΕς ΑΙΜΟΔΟΤΗΣΑΤΕ ...
ΕΤΣΙ θα εχουμε μια πιο ολοκληρωμενη εικονα για την κυκλικη διαδικασια οταν παρεχουμε φιαλες αιματος σε δικους μας ανθρωπους ...
και παλι μπραβο σε οσους τα καταφεραν .... _________________ VIDEO απο τις εξορμησεις μας
το καλύτερο δ ώ ρ ο σ 'εναν μοτοσυκλετιστή ειναι η ...επόμενη βόλτα... ...γιατι η ζωή ειναι σαν την μοτοσυκλέτα...δεν έχει όπισθεν !!!
Vstromhellasforum...μεσα μου κι εξω μου ....
|
|
| |
nick thalasolikos gold member
Τόπος : ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ Registration date : 28/01/2008
| Θέμα: Απ: ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ Δευ Νοε 14 2016, 15:32 | |
| Παρασκευή στο 90+ έγινε δουλίτσα όλα οκ. Το θέμα είναι ότι καν δεν προσπαθούν να έρθουν να δώσουν και ας μη δώσουν.Ιατρικως κάνει κάλο ιδιος στους άντρες τουλάχιστον δύο φορές το χρόνο. Πιστεύω ότι το θέμα είναι καθαρά εγωιστικό του τύπου εγώ τώρα είμαι υγειης δεν το χρειάζομαι.Μακαρι παίδες να μην το χρειαστείτε πότε. |
|
| |
pashaloua Administrator
| Θέμα: Απ: ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ Δευ Νοε 14 2016, 23:53 | |
| ρίξτε μια ματιά στην ανάρτηση του Δημάρχου Σίμου Δανιηλίδη
https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=1775402626059716&id=100007699878532 _________________ |
|
| |
AYTOS moderator
Τόπος : Macedonia - Thessaloniki - Toumba...Από το 356 π.χ Registration date : 07/05/2011
| Θέμα: Απ: ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ Τρι Νοε 15 2016, 09:14 | |
| Αυτό ακριβώς είναι που δεν μου αρέσει στον Σίμο.
Αυτές τις ανακοινώσεις που βγάζει... _________________ Alexandros . .. ♬ ♫ ♪ ♪ ♫ ♬ Thessaloniki - Macedonia - Hellas - Europe - World - ............. |
|
| |
pegasusthes moderator
| Θέμα: Απ: ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ Πεμ Νοε 17 2016, 23:08 | |
| Μιας και δεν ήρθα στον καφέ να τα πούμε από κοντά λόγω επίσκεψης σε όμορο κράτος, τι δεν σου άρεσε ρε Αλέκο από την ανακοίνωση του Δήμαρχου? Ίσα-ίσα που μας αναφέρει και είμαστε 4η ομάδα αιμοδοσίας μεν, με πολύ λίγα μέλη (6) δε. Έλα δώσε το παρών εσύ και άσε τους άλλους να κάνουν πολιτική. Έχει κι αυτή τον σκοπό της. Το αποτέλεσμα είναι ένα και αυτό είναι που μετράει. Αν αύριο θέτε καφεβόλτα αναγνωριστική ρίξτε τηλέφωνο να τα πούμε. _________________ Θα τα κάνω όλα λουλούδια transalp 600Vstrom 650MT-09 TracerTriumph Tiger Sport 1050 |
|
| |
AYTOS moderator
Τόπος : Macedonia - Thessaloniki - Toumba...Από το 356 π.χ Registration date : 07/05/2011
| Θέμα: Απ: ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ Παρ Νοε 18 2016, 08:39 | |
| Εντάξει βρε Γιάννη σαφώς και η αιμοδοσία είναι ένα από τα καλύτερα δώρα που μπορεί να κάνει ο άνθρωπος στον συνάνθρωπό του. Επίσης πάντα είμαι ανοικτός σε οτιδήποτε είναι καλό για το φόρουμ και τα μέλη του γενικότερα. _________________ Alexandros . .. ♬ ♫ ♪ ♪ ♫ ♬ Thessaloniki - Macedonia - Hellas - Europe - World - ............. |
|
| |
pegasusthes moderator
| Θέμα: Απ: ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ Σαβ Νοε 19 2016, 13:26 | |
| Ά γειά σου, δώστε θετική ενέργεια παίδες (μόνο αυτή μας έμεινε, τα φράγκα μας τέλειωσαν) και λίγο αίμα πριν μας το ρουφήξει με το νέο έτος ο ακατονόμαστος. _________________ Θα τα κάνω όλα λουλούδια transalp 600Vstrom 650MT-09 TracerTriumph Tiger Sport 1050 |
|
| |
| Θέμα: Απ: ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ Τετ Νοε 23 2016, 08:23 | |
| Κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας του Δήμου μαζί μου σήμερα το βράδυ Τετάρτης 23/11/2016 στις 18:00 θα γίνει ομιλία - βράβευση των μελών των ομάδων αιμοδοσίας στο Δήμο οπότε είμαστε καλεσμένοι όλοι οι αιμοδότες στο δημαρχείο Νεάπολης στον τρίτο όροφο.Λεω να πάω για λίγο και μετά να ρθω στον καφέ μας.οσοι πιστοί προσέλθετε. |
|
| |
Sifounas Administrator
| Θέμα: Απ: ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ Τετ Νοε 23 2016, 10:44 | |
| _________________ Οι μεγάλοι είναι μεγάλοι μόνο επειδή εμείς είμαστε γονατιστοί. Pierre-Joseph Proudhon, 1809-1865, Γάλλος αναρχικός
|
|
| |
DHMOKRITOS69 moderator
Ηλικία : 43 Τόπος : Θεσσαλονικη Registration date : 18/05/2010
| Θέμα: Απ: ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ Τετ Νοε 23 2016, 10:46 | |
| |
|
| |
| Θέμα: Απ: ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ Τετ Νοε 23 2016, 13:13 | |
| Γειά σου αλάνι μου αδερφέ μου σιφουνα!πότε θα σε κεράσουμε μπουγάτσα ?παίζει πριν τα Χριστούγεννα να με κεράσεις καλαμάκι!!!! |
|
| |
Sifounas Administrator
| Θέμα: Απ: ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ Τετ Νοε 23 2016, 13:15 | |
| _________________ Οι μεγάλοι είναι μεγάλοι μόνο επειδή εμείς είμαστε γονατιστοί. Pierre-Joseph Proudhon, 1809-1865, Γάλλος αναρχικός
|
|
| |
| Θέμα: Απ: ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ Τετ Νοε 23 2016, 13:16 | |
| |
|
| |
pashaloua Administrator
| |
| |
nikSalonik Administrator
| Θέμα: Απ: ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ Πεμ Νοε 24 2016, 21:52 | |
| πρωτο ποσταρισμα στο νημα ....την Πεμ Φεβ 10, 2011 12 pm - nikSalonik έγραψε:
- αγαπητοί φίλοι...
εδώ και 2 χρονια προσπαθούμε παντα βεβαια με ομαδικό πνεύμα να οργανώσουμε η να ενταχθούμε σε ΜΙΑ ΤΡΑΠΕΖΑ ΑΙΜΑΤΟΣ.... εως τώρα αντιμετωπίζαμε αρκετα προβληματάκια που ειχαν να κανουν με τον χρονική στιγμή της ομαδικής αιμοδοσιας ... σ αυτο το θεμα λοιπόν δοθηκε η λύση .....
Σημερα και αυριο λοιπον και εως τις οκτώ το βράδυ ο η κινητη μοναδα αιμοδοσιας θα βρίσκεται ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΤΗΣ ΝΕΑΠΟΛΗΣ...\\
εχω μιλήσει με τον δημαρχο και τον αντιδήμαρχο ( ο οποιος ειναι και κατοχος vstrom και θα ενταχθεί στην παρεα μας ) να μας υποδεχθούν στο δημαρχειο της νεαπολης οπου φοροντας τον "ενδοξο μπλουζάκι μας ....(θα κανω κι ενα δωρο στον αντιδημαρχο ) θα φωτογραφηθούμε την στιγμή της αιμοδοσιας και η φωτογραφία θα "παιξει" στον τοπικο εντυπο τυπο....
τι θα λέγατε λοιπον
για αυριο Παρασκευή στις 6 και μιση με 7 να βρεθούμε τουλαχιστον 5 ατομα για να κανουμε ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΜΙΑ ΑΡΧΗ
σας ευχαριστώ
παρακαλώ μη σπαμάρετε....κι εκδηλώστε τις απόψεις σας η τη συμμετοχή σας ( κι αν δεν μπορείτε να δώσετε αιμα ΕΛΑΤΕ για να εκδηλώσετε το ενδιαφερον σας με την παρουσία σας)
1.nikSalonik ετσι ....αξιοι συνεχιστες μιας ιδεας που ξεκινησε 6 χρονια πριν ... υ,γ, 135 φορες τουλάχιστον ζητησα απ τις δημοσιες σχεσεις του Δημου να αλλάξουν στην επωνυμια τη διακριση "συλλογο" την λεξη club και το north ... πασχαλη επειδη οι ανθρωποι αλλάξανε αλλά η ιδεα παραμενει η ΙΔΙΑ ...κανε μια προσπαθεια μπας και αλλάξουν το ονομα σε Vstrom hellas Forum να ειμαστε και τυπικα οκ ... βεβαια μου χουν πει οτι οι επαινοι ειναι προτυπωμενοι με τον ορο συλλογο κι οτι οι περισσοτεροι που ερχονται λενε vstom club ...τεσπα μικρο το κακο ...αν μπορεις να το τακτοποιησεις καντο ... και παλι συγχαρητηρια _________________ VIDEO απο τις εξορμησεις μας
το καλύτερο δ ώ ρ ο σ 'εναν μοτοσυκλετιστή ειναι η ...επόμενη βόλτα... ...γιατι η ζωή ειναι σαν την μοτοσυκλέτα...δεν έχει όπισθεν !!!
|
|
| |
nikSalonik Administrator
| Θέμα: Απ: ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ Πεμ Φεβ 02 2017, 01:37 | |
| παιδες φιλος μοτοσυκλετιστης εχει σοβαρο ατυχημα...
σας ανεβαζω αυτουσια την αναρτηση στο FB του Νικου του κοπανου (χορηγος μας )
https://www.facebook.com/nkopanos?fref=ufi
Αδέρφια ένας φίλος μου είχε ατύχημα με την μηχανή του. Χρειάζεται αίμα ΧΡΗΣΤΟΣ ΤΙΤΙΡΛΑΣ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΕΊΟΥ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΊΟ ΑΓ ΠΑΎΛΟΣ. Θεσσαλονίκης. Θέλω οποίος μπορεί να δώσει αίμα. Ευχαριστώ!
καλεστε το συντονιστικο κεντρο του δημου νεαπολης τηλ 2313-329523 και 2313-313151
κατοπιν συννενοησης μαζι μου ...6944531429 αφου ενημερωθω απ το περαστικο ποσες φιαλες χρειάζονται...
σας ευχαριστω _________________ VIDEO απο τις εξορμησεις μας
|
|
| |
nikSalonik Administrator
| Θέμα: Απ: ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ Πεμ Φεβ 02 2017, 21:19 | |
| - nikSalonik έγραψε:
- παιδες φιλος μοτοσυκλετιστης εχει σοβαρο ατυχημα...
σας ανεβαζω αυτουσια την αναρτηση στο FB του Νικου του κοπανου (χορηγος μας )
https://www.facebook.com/nkopanos?fref=ufi
Αδέρφια ένας φίλος μου είχε ατύχημα με την μηχανή του. Χρειάζεται αίμα ΧΡΗΣΤΟΣ ΤΙΤΙΡΛΑΣ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΕΊΟΥ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΊΟ ΑΓ ΠΑΎΛΟΣ. Θεσσαλονίκης. Θέλω οποίος μπορεί να δώσει αίμα. Ευχαριστώ!
καλεστε το συντονιστικο κεντρο του δημου νεαπολης τηλ 2313-329523 και 2313-313151
κατοπιν συννενοησης μαζι μου ...6944531429 αφου ενημερωθω απ το περαστικο ποσες φιαλες χρειάζονται...
σας ευχαριστω το περιστατικο καλυφθηκε κι ολα καλα...ο φιλος χαιρει ακρας υγειας παντα ορθιοι _________________ VIDEO απο τις εξορμησεις μας
|
|
| |
bandit vstromhellasforum Fanatic
Ηλικία : 59 Τόπος : θεσσαλονικη Registration date : 09/01/2011
| Θέμα: Απ: ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ Πεμ Φεβ 02 2017, 21:31 | |
| περαστικά και γερο να ειναι το παλληκαρη |
|
| |
| Θέμα: Απ: ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ Πεμ Μαρ 02 2017, 12:11 | |
| Καλημέρα! Αντιγράφω το sms που μου έστειλε ο Δήμος Νεάπολης. EΘEΛONTIKH AIMOΔOΣIA ΔHMOY NEAΠOΛHΣ-ΣYKEΩN.ΣABBATO 4/3 EΩΣ ΣABBATO 11/3.ΠΛHPOΦOPIEΣ ΣTA THΛ.:2313313151&2313313117.AΠAPAITHTO NA EXETE MAZI AMKA& TAYTOTHTA! Οπότε κλασικά την Πέμπτη 9/3/2017 μετά τις 18:00 να μαζευτούμε για αιμοδοσία στο παλαιό δημαρχείο Νεάπολης στο στρατόπεδο στρεμπενιωτη στον 3ο όροφο.Σας περιμένω εκεί.
1. Thalasolikos |
|
| |
pashaloua Administrator
| Θέμα: Απ: ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ Πεμ Μαρ 02 2017, 15:59 | |
| Καλημέρα! Αντιγράφω το sms που μου έστειλε ο Δήμος Νεάπολης. EΘEΛONTIKH AIMOΔOΣIA ΔHMOY NEAΠOΛHΣ-ΣYKEΩN.ΣABBATO 4/3 EΩΣ ΣABBATO 11/3.ΠΛHPOΦOPIEΣ ΣTA THΛ.:2313313151&2313313117.AΠAPAITHTO NA EXETE MAZI AMKA& TAYTOTHTA! Οπότε κλασικά την Πέμπτη 9/3/2017 μετά τις 18:00 να μαζευτούμε για αιμοδοσία στο παλαιό δημαρχείο Νεάπολης στο στρατόπεδο στρεμπενιωτη στον 3ο όροφο.Σας περιμένω εκεί.
1. Thalasolikos 2.Pashaloua _________________ |
|
| |
JORDAN AFRICANOS Member
Ηλικία : 55 Τόπος : Θεσσαλονίκη Registration date : 11/10/2010
| Θέμα: Απ: ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ Παρ Μαρ 03 2017, 22:38 | |
| [quote="pashaloua"]Καλημέρα! Αντιγράφω το sms που μου έστειλε ο Δήμος Νεάπολης. EΘEΛONTIKH AIMOΔOΣIA ΔHMOY NEAΠOΛHΣ-ΣYKEΩN.ΣABBATO 4/3 EΩΣ ΣABBATO 11/3.ΠΛHPOΦOPIEΣ ΣTA THΛ.:2313313151&2313313117.AΠAPAITHTO NA EXETE MAZI AMKA& TAYTOTHTA! Οπότε κλασικά την Πέμπτη 9/3/2017 μετά τις 18:00 να μαζευτούμε για αιμοδοσία στο παλαιό δημαρχείο Νεάπολης στο στρατόπεδο στρεμπενιωτη στον 3ο όροφο.Σας περιμένω εκεί.
1. Thalasolikos 2.Pashaloua 3.Africanos |
|
| |
TEDAS
Ηλικία : 43 Τόπος : ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΤΟΥ ΘΕΟΥ Registration date : 23/08/2010
| Θέμα: Απ: ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ Σαβ Μαρ 04 2017, 00:08 | |
1. Thalasolikos 2.Pashaloua 3.Africanos 4.ΤΕDAS |
|
| |
nikSalonik Administrator
| Θέμα: Απ: ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ Κυρ Μαρ 05 2017, 21:56 | |
| - TEDAS έγραψε:
- Καλημέρα! Αντιγράφω το sms που μου έστειλε ο Δήμος Νεάπολης.
EΘEΛONTIKH AIMOΔOΣIA ΔHMOY NEAΠOΛHΣ-ΣYKEΩN.ΣABBATO 4/3 EΩΣ ΣABBATO 11/3.ΠΛHPOΦOPIEΣ ΣTA THΛ.:2313313151&2313313117.AΠAPAITHTO NA EXETE MAZI AMKA& TAYTOTHTA! Οπότε κλασικά την Πέμπτη 9/3/2017 μετά τις 18:00 να μαζευτούμε για αιμοδοσία στο παλαιό δημαρχείο Νεάπολης στο στρατόπεδο στρεμπενιωτη στον 3ο όροφο.Σας περιμένω εκεί.
1. Thalasolikos 2.Pashaloua 3.Africanos 4.ΤΕDAS ευγε στις προθεσεις σας αγορια.... ΑΝΤΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΕΟ "ΑΙΜΑ"....εχουμε τοσο κοσμο στο καφε .... ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ!!!!! _________________ VIDEO απο τις εξορμησεις μας
|
|
| |
|