|
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
nick thalasolikos gold member
Τόπος : ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ Registration date : 28/01/2008
| Θέμα: Απ: ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ Δευ Φεβ 29 2016, 12:14 | |
| Εχεις δικιο Νικο τσικνοπεμπτη ολο και κανα κρασακι θα παιξει και γω λεω να παω τεταρτη κατα τις 6 .Αλλα ειναι στο δημαρχειο των Συκαιων καπου πισω απο το βαο. |
|
| |
nadware gold member
Ηλικία : 49 Τόπος : Θεσσαλονίκη Registration date : 22/01/2008
| Θέμα: Απ: ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ Δευ Φεβ 29 2016, 12:47 | |
| - nick thalasolikos έγραψε:
- Εχεις δικιο Νικο τσικνοπεμπτη ολο και κανα κρασακι θα παιξει και γω λεω να παω τεταρτη κατα τις 6 .Αλλα ειναι στο δημαρχειο των Συκαιων καπου πισω απο το βαο.
Αν θέλουμε να κάνουμε ομαδική κίνηση (για ευνόητους λόγους), ας προταθεί η Τρίτη ή Τετάρτη, ότι βολεύει τους περισσότερους. Σε διαφορετική περίπτωση εγώ δε θα μπορέσω να συμμετάσχω στην κίνηση της πέμπτης, λόγω αλκοόλ, οπότε και θα πάω μόνος. |
|
| |
| Θέμα: Απ: ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ Δευ Φεβ 29 2016, 12:50 | |
| Οκ παμε τεταρτη 6 και καπακι παμε στον καφε στο καφοδειο |
|
| |
| Θέμα: Απ: ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ Δευ Φεβ 29 2016, 12:57 | |
| Διευθηνση Στρατηγου Σαραφη & Ι.Μηχαηλ 1 Συκιες Δημαρχειο Συκεων Νεαπολης |
|
| |
nadware gold member
| Θέμα: Απ: ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ Δευ Φεβ 29 2016, 14:07 | |
| - nick thalasolikos έγραψε:
- Διευθηνση Στρατηγου Σαραφη & Ι.Μηχαηλ 1 Συκιες Δημαρχειο Συκεων Νεαπολης
Είμαι μέσα για Τετάρτη 18:00, στο Δημαρχείο Δ. Νεάπολης-Συκεών. |
|
| |
nikSalonik Administrator
Ηλικία : 63 Τόπος : Νεάπολη θεσσαλονίκη Registration date : 09/10/2008
| Θέμα: Απ: ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ Δευ Φεβ 29 2016, 18:18 | |
| - nadware έγραψε:
- nick thalasolikos έγραψε:
- Διευθηνση Στρατηγου Σαραφη & Ι.Μηχαηλ 1 Συκιες Δημαρχειο Συκεων Νεαπολης
Είμαι μέσα για Τετάρτη 18:00, στο Δημαρχείο Δ. Νεάπολης-Συκεών. ναι παιδες κι εγω το βλέπω καλυτερα ετσι ... μη ξεχασετε τον ΑΜΚΑ ΣΑς ....ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ _________________ VIDEO απο τις εξορμησεις μας
το καλύτερο δ ώ ρ ο σ 'εναν μοτοσυκλετιστή ειναι η ...επόμενη βόλτα... ...γιατι η ζωή ειναι σαν την μοτοσυκλέτα...δεν έχει όπισθεν !!!
Vstromhellasforum...μεσα μου κι εξω μου ....
|
|
| |
pegasusthes moderator
Τόπος : Θεσσαλονίκη Registration date : 07/04/2010
| Θέμα: Απ: ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ Τρι Μαρ 01 2016, 18:32 | |
| μέσα κι εγώ _________________ Θα τα κάνω όλα λουλούδια transalp 600Vstrom 650MT-09 TracerTriumph Tiger Sport 1050 |
|
| |
Minas Member
Ηλικία : 54 Τόπος : Θεσσαλονίκη Registration date : 28/09/2011
| Θέμα: Απ: ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ Τρι Μαρ 01 2016, 21:28 | |
| Αν και αιμοδότης, δεν μπορώ να αιμοδοτήσω μαζί σας, ο Σαλονίκ γνωρίζει, έκανα σήμερα την καλή μου πράξη και πήγα 100 σκαρφιστήρες στην αιμοδοσία του Ιπποκρατείου γιατί ούτε τα βασικά δεν υπάρχουν. Με το καλό παιδιά για αύριο. |
|
| |
pegasusthes moderator
| Θέμα: Απ: ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ Τετ Μαρ 02 2016, 14:52 | |
| Μην ξεχνιόμαστε για σήμερα - δίνουμε ζωή. Στις 18:00 λοιπόν _________________ Θα τα κάνω όλα λουλούδια transalp 600Vstrom 650MT-09 TracerTriumph Tiger Sport 1050 |
|
| |
loukoumis
Ηλικία : 42 Τόπος : thessalonikh kendro Registration date : 18/08/2012
| Θέμα: Απ: ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ Σαβ Μαρ 05 2016, 00:19 | |
| Καλά κάνετε παιδιά μπράβο μεγάλη υπόθεση Το να μπορείς να δώσεις ζωή στο συνάνθρωπο σου. Μακάρι να μπορούσα καθότι δεν μπορώ Είμαι ζαχαροδιαβητηκος και είναι δύσκολο για Μένα συνεχίστε το καλό έργο και πάλι μπράβο. |
|
| |
pegasusthes moderator
| Θέμα: Απ: ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ Σαβ Μαρ 05 2016, 11:03 | |
| - loukoumis έγραψε:
- Καλά κάνετε παιδιά μπράβο μεγάλη υπόθεση
Το να μπορείς να δώσεις ζωή στο συνάνθρωπο σου. Μακάρι να μπορούσα καθότι δεν μπορώ Είμαι ζαχαροδιαβητηκος και είναι δύσκολο για Μένα συνεχίστε το καλό έργο και πάλι μπράβο. εμ με τόσα λουκούμια γύρω σου πως να μην είσαι Στο δια ταύτα, εμείς κάμαμε το καθήκον μας - αχρείαστο να ναι - μπράβο στα παιδιά που αιμοδότησαν και είναι τακτικοί και συνεπείς στο κομμάτι αυτό, ελπίζω την επόμενη να είμαστε πολλαπλάσιοι γιατί πράγματι είναι δώρο ζωής. _________________ Θα τα κάνω όλα λουλούδια transalp 600Vstrom 650MT-09 TracerTriumph Tiger Sport 1050 |
|
| |
nikSalonik Administrator
| Θέμα: Απ: ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ Σαβ Μαρ 05 2016, 20:34 | |
| ωραια !!! μπραβο στους φιλους που καταφεραν να αιμοδοτησουν ...(αν και λιγοι )
θα προσπαθησουμε να κρατησουμε ψηλά αυτον τον "ανθρωπινο δεσμό ζωής " οσο πιο πολύ γινεται ...
υπενθυμιζω οτι οποιος "δυστυχώς " θελήσει να ΔΩΣΕΙ αιμα απ την τραπεζα μας για καποιο περιστατικό θα πρεπει να ΚΑΛΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΤΟ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ στα τηλ 2313-329523 και 2313-313151
να δίνει το ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΤΡΩΝΥΜΟ ΤΟΥ ΛΗΠΤΗ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ - ΚΛΙΝΙΚΗ που νοσηλεύεται...
....το συντονιστικο κεντρο θα επιβεβαιωσει με τηλεφωνική κλιση για την συμφωνη γνωμη του αιμοδοτη ... _________________ VIDEO απο τις εξορμησεις μας
το καλύτερο δ ώ ρ ο σ 'εναν μοτοσυκλετιστή ειναι η ...επόμενη βόλτα... ...γιατι η ζωή ειναι σαν την μοτοσυκλέτα...δεν έχει όπισθεν !!!
|
|
| |
pashaloua Administrator
Τόπος : Θεσσαλονίκη Registration date : 14/01/2013
| |
| |
pashaloua Administrator
| Θέμα: Απ: ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ Δευ Ιουν 27 2016, 22:55 | |
| Δε βλέπω πολύ ενδιαφέρον και ανησυχώ...
Πάμε να δώσουμε λίγο απο το αίμα μας, μόνο καλό μας κάνει!
Εγώ έδωσα σήμερα στο δημαρχείο συκεών. Μέχρι και τετάρτη θα είναι εκεί. Πέμπτη και παρασκευή θα είναι στο δημαρχείο νεάπολης. _________________ |
|
| |
nikSalonik Administrator
| Θέμα: Απ: ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ Τρι Ιουν 28 2016, 12:42 | |
| - pashaloua έγραψε:
- Δε βλέπω πολύ ενδιαφέρον και ανησυχώ...
Κι ιδιαίτερα απο " κάτι παλικάρια " που "επωφελήθηκαν" στο παρελθον....... κι ουτε μια βόλτα δεν έχουν κάνει στον χωρο της αιμοδοσιας ολα αυτα τα χρονια ετσι σα συμπαράσταση στα παιδιά που μπορούν κι αιμοδωτουν..... ....μη πω περισσότερα και ξαναγινω κακός περίεργος γκρινιάρης γεροπαραξενος.. υγ....και δεν αναφερομαι σε φιλους που δεν μπορουν να αιμοδοτήσουν για λογους υγειας ...ΕΙΝΑΙ ΣΕΒΑΣΤΟ κι ανθρωπινο ... ακομη και σε φιλους που αποδεδειγμενα ειναι δυσκολο λογω επαγγελματικου φορτου .... παντα το λεγαμε ...και στο νημα αλλα και στους καφεδες - nikSalonik έγραψε:
-
.
Παιδιά ακόμα και αν δεν μπορείτε να δώσετε αίμα ,η παρουσία σας θα μας γεμίσει με χαρά . Άλλωστε η αιμοδοσία είναι μια γιορτή και δεν θέλουμε να λείπουν οι φίλοι.
.ωστοσο η ζωη συνεχίζεται !!!!.....με την ευχή ολων μας "μακαρι να ειναι "αχρείαστη" ουτε μια σταγονα αιματος !!! " Για μια ακομη φορα θελω να δωσω τα θερμα μου συγχαρητήρια σε ολους οσους καταφεραν να αιμοδοτησουν κι ιδιαιτερα σε φιλους που ενω δεν ειναι τακτικοι σε διαφορες εκδηλωσεις του "κλιμακιου" (καφεδες -βολτες κτλπ ) ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ προς τιμη τους πιστοι στο κοινωνικο κι ανθρωπινο εργο της "αιμοδοσιας " ....
Η κοινοτητα θα συνεχισει την προσπάθεια αυτη και συνεχώς θα ζηταει την συμπαράσταση ΟΛΩΝ που μπορουν και θελουν και φυσικα θα βοηθάει καθε συνανθρωπο μας που εχει... "αναγκη Ζωής"
ευχαριστουμε πολύ κύριοι !!!! _________________ VIDEO απο τις εξορμησεις μας
|
|
| |
pegasusthes moderator
| Θέμα: Απ: ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ Τρι Ιουν 28 2016, 19:43 | |
| αν κι έχω δώσει συνεχόμενες φορές, λέω την Πέμπτη κατά τις 19:00 να αφαιμαχθώ στο Δημαρχείο Νεάπολης εφόσον μου πουν ότι μπορώ , όποιος είναι μέσα ας το φωνάξει..... να πάμε παρέα. _________________ Θα τα κάνω όλα λουλούδια transalp 600Vstrom 650MT-09 TracerTriumph Tiger Sport 1050 |
|
| |
nadware gold member
| Θέμα: Συμμετοχή σε Αιμοδοσία 5-12/11/16 Κυρ Οκτ 30 2016, 09:28 | |
| Ο Δήμος Νεάπολης - Συκεών που διαχειρίζεται την "τράπεζά" μας, ανακοίνωσε το νέο πρόγραμμα αιμοδοσίας. Αν βολεύει τους περισσότερους, προτείνω ως ημέρα αιμοδοσίας την Τετάρτη, 9/11/16 και ώρα 18:00 στο Δημαρχείο Συκεών. Στη συνέχεια, συμμετοχή στον καθιερωμένο καφέ... (Ευκαιρία να 'ρθω και εγώ, αυτή τη φορά). |
|
| |
pegasusthes moderator
| Θέμα: Απ: ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ Δευ Οκτ 31 2016, 19:02 | |
| μου ρθε και μένα το ραβασάκι, τα λέμε στις 18:00 λοιπόν την άλλη Τετάρτη στις 9 του Νοέμβρη στο Δημαρχείο Συκεών. Μην ξεχνάτε - ΔΊΝΟΥΜΕ ΖΩΗ -
Τον ΑΜΚΑ μαζί σας είναι must....τα ξέρετε τώρα. _________________ Θα τα κάνω όλα λουλούδια transalp 600Vstrom 650MT-09 TracerTriumph Tiger Sport 1050 |
|
| |
JORDAN AFRICANOS Member
Ηλικία : 55 Τόπος : Θεσσαλονίκη Registration date : 11/10/2010
| Θέμα: Απ: ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ Δευ Οκτ 31 2016, 20:22 | |
| Θα ειμαι και γω εκει . Μονο που θα σε παρακαλεσω Γιαννη (επειδη πολυ φοβαμαι θα το ξεχασω) κανε μου ενα τηλεφωνημα υπενθύμησης την Τριτη ή την Τεταρτη απο νωρις. |
|
| |
pegasusthes moderator
| Θέμα: Απ: ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ Πεμ Νοε 03 2016, 11:36 | |
| _________________ Θα τα κάνω όλα λουλούδια transalp 600Vstrom 650MT-09 TracerTriumph Tiger Sport 1050 |
|
| |
pashaloua Administrator
| Θέμα: Απ: ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ Πεμ Νοε 03 2016, 23:09 | |
| εγώ σίγουρα θα πάω απλά δε ξέρω αν προλάβω τη τετάρτη ή άλλη μέρα. Κορίτσια ξεζουμίστε μας! Για την αιμοδοσία λέμε ε _________________ |
|
| |
| Θέμα: Απ: ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ Δευ Νοε 07 2016, 22:58 | |
| Έλα λέμε πάμε για αίμα, αντε παίδες θα το ψάχνετε και δεν θα το βρίσκετε.
|
|
| |
nikSalonik Administrator
| Θέμα: Απ: ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ Πεμ Νοε 10 2016, 18:19 | |
| πες τα νικο ...
ηδη κανα δυο καλοπαιδα ζητησανε αιμα στο παρελθον ...τους δωσαμε ...
λογικα με καποιον τροπο οχι σαν ευγνωμοσυνη αλλα σαν ηθικη υποχρεωση επρεπε να επιστρεψουν μια δυο τρεις φιαλες ...οσες μπορουσαν με οποιονδηποτε τροπο (αν δεν μπορουν να αιμοδοτησουν οι ιδιοι )
...αντιθετως ,,,καμμια κινηση
ουτε για βολτα δεν ερχονται ετσι για συμπαρασταση ...
ονοματα δεν θα πω ...ξερουν αυτοι ...
να τα λεμε κι αυτα ...!!! _________________ VIDEO απο τις εξορμησεις μας
|
|
| |
TEDAS
Ηλικία : 43 Τόπος : ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΤΟΥ ΘΕΟΥ Registration date : 23/08/2010
| Θέμα: Απ: ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ Κυρ Νοε 13 2016, 01:25 | |
| Αντε ρε κουφαλες δεν σας ζητησαν λεφτα Για αλλη μια φορα ολα ΟΚ |
|
| |
nikSalonik Administrator
| Θέμα: Απ: ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ Κυρ Νοε 13 2016, 12:48 | |
| ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ ΣΕ ΟΛΟΥς ΟΣΟΥΣ ΑΙΜΟΔΟΤΗΣΑΝ ΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΑΝ ΟΜΑΔΑ (αιμοδοσια νεαπολης-συκεων )
επειδη θελω να διασταυρωσω τις πληροφοριες που παιρνω απ τα παιδια του δημου με την πραγματικη κατασταση κι επειδη ισως μας ξεφυγουν καποιες "εγγραφες " θελω αν και οι περισσοτεροι εισαστε στην τηλεφωνικη μου αντζεντα... να μου στειλετε με PM ΤΟ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΣΑς ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ ΚΑΙ ΠΟΣΕς ΦΟΡΕς ΑΙΜΟΔΟΤΗΣΑΤΕ ...
ΕΤΣΙ θα εχουμε μια πιο ολοκληρωμενη εικονα για την κυκλικη διαδικασια οταν παρεχουμε φιαλες αιματος σε δικους μας ανθρωπους ...
και παλι μπραβο σε οσους τα καταφεραν .... _________________ VIDEO απο τις εξορμησεις μας
|
|
| |
|