επειδη το φορουμ ειναι ελευθερο στο ευρυτερο κοινο ....ειναι και ευκολο υλικο απο εδω μεσα (π.χ. φωτο ) να διαρεύσουν και σε αλλα ιντερνετικα μονοπατια ....ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΘΕΛΕ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ !!!!!
Δημήτρη έχεις PM
nikSalonik Administrator
Ηλικία : 63 Τόπος : Νεάπολη θεσσαλονίκη Registration date : 09/10/2008
την επομενη φορά που θα χρησιμοποιηθει προσωπικη φωτογραφια καποιου μελους για οποιοδήποτε λόγο "παραποίησης " η ντεμεκ χαζοπλακας καλο ειναι να ενημερωνεται το μελος ..... για οποιον δεν το γνωριζει.... να γινει ΣΑΦΕΣ πλέον ,οτι επειδη το φορουμ ειναι ελευθερο στο ευρυτερο κοινο ....ειναι ευκολο ,υλικο απο εδω μεσα (π.χ. φωτο ), να διαρεύσουν και σε αλλα ιντερνετικα μονοπατια ....ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΘΕΛΕ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ !!!!!
υ.γ. ..ας μη κανουμε κατι που δεν θα θελαμε να μας το κανουν
εαν δεν γινει το σχετικο edit εντος της ημερας παρακαλώ τους mods να το "καθαρισουν " ας μη το κανω εγω και θεωρηθει "επιδειξη εξουσιας " ......
.....................................να ληφθει υπ οψιν ....οτι δεν μιλαω επι προσωπικου .....
spam off
_________________ VIDEO απο τις εξορμησεις μας
το καλύτερο δ ώ ρ ο σ 'εναν μοτοσυκλετιστή ειναι η ...επόμενη βόλτα...
...γιατι η ζωή ειναι σαν την μοτοσυκλέτα...δεν έχει όπισθεν !!!
Vstromhellasforum...μεσα μου κι εξω μου ....
Έχει επεξεργασθεί από τον/την niksalonik στις Πεμ Νοε 03 2011, 20:47, 2 φορές συνολικά
Apolitos vstromhellasforum Enthusiast
Ηλικία : 57 Τόπος : ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ Registration date : 17/10/2009
την επομενη φορά που θα χρησιμοποιηθει προσωπικη φωτογραφια καποιου μελους για οποιοδήποτε λόγο "παραποίησης " η ντεμεκ χαζοπλακας καλο ειναι να ενημερωνεται το μελος ..... για οποιον δεν το γνωριζει να γινει ΣΑΦΕΣ πλέον ...οτι επειδη το φορουμ ειναι ελευθερο στο ευρυτερο κοινο ....ειναι και ευκολο υλικο απο εδω μεσα (π.χ. φωτο ) να διαρεύσουν και σε αλλα ιντερνετικα μονοπατια ....ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΘΕΛΕ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ !!!!!
υ.γ. ..ας μη κανουμε κατι που δεν θα θελαμε να μας το κανουν
εαν δεν γινει το σχετικο edit εντος της ημερας παρακαλώ τους mods να το "καθαρισουν " ας μη το κανω εγω και θεωρηθει "επιδειξη εξουσιας " ......
.....................................να ληφθει υπ οψιν οτι δεν μιλαω επι προσωπικου .....
spam off
Συμφωνώ με τον Νίκο άντε γιατί νομίζω ότι το παρά γαμ με το πράγμα ….
kopeli gold member
κοιτα να θυμηθεις εσύ καλύτερα...... " μηπως εχεις χαθει μεσα σε δρομους που καινε " οπως λεει και το ασμα ............................
ΡΕ συ Μήτσε ....εγω δεν ειπα οτι τοκανες κακοπροαίρετα κι ουτε μιλησα επι προσωπικου ....γενικα μιλάω να ειμαστε πιο προσεκτικοι γιατι η καθε φωτο μεσα στο φορουμ ... μπορει αυριο να παιζει σε διαφορα bloggs - facebook - twitter ...κτλπ .....γιατι να μπλέξει καποιος φιλος αδικα επειδη εσυ θες να σπασεις πλάκα ....ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΚΙΑ ΣΟΥ ν ανεβαζες με το προσωπο του Γ.Α.Π παλι ΤΑ ΙΔΙΑ ΘΑ ΛΕΓΑ ....απλα ο ρολος του moderator ειναι αυτος ...να προσεχει τα ποσταρισματα του καθε μελους..και να συντονιζει το περιεχομενο των ΔΗΜΟΣΙΩΝ συζητησεων .....και μενω μεχρι Εδώ ........
αντε παμε παρακατω !!!!!
_________________ VIDEO απο τις εξορμησεις μας
το καλύτερο δ ώ ρ ο σ 'εναν μοτοσυκλετιστή ειναι η ...επόμενη βόλτα...
...γιατι η ζωή ειναι σαν την μοτοσυκλέτα...δεν έχει όπισθεν !!!
Vstromhellasforum...μεσα μου κι εξω μου ....
bandit vstromhellasforum Fanatic
Ηλικία : 59 Τόπος : θεσσαλονικη Registration date : 09/01/2011