| Χαβαλές ...κι οτι Π@π@ριες βαλει ο νούς σου | |
|
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
INDIANOS Member
Ηλικία : 47 Τόπος : Θεσσαλονίκη Registration date : 14/02/2011
| Θέμα: Απ: Χαβαλές ...κι οτι Π@π@ριες βαλει ο νούς σου Τρι Μάης 17 2011, 21:14 | |
| - Καλά εσύ είσαι άσχημη! - Κιʼ εσύ είσαι μεθυσμένος! - Ναι, αλλά εσύ είσαι πολύ άσχημη! - Κιʼ εσύ είσαι πολύ μεθυσμένος! - Ναι, αλλά εγώ αύριο δεν θα είμαι |
|
| |
kopeli gold member
| Θέμα: Απ: Χαβαλές ...κι οτι Π@π@ριες βαλει ο νούς σου Τρι Μάης 17 2011, 21:58 | |
| - INDIANOS έγραψε:
- - Καλά εσύ είσαι άσχημη!
- Κιʼ εσύ είσαι μεθυσμένος! - Ναι, αλλά εσύ είσαι πολύ άσχημη! - Κιʼ εσύ είσαι πολύ μεθυσμένος! - Ναι, αλλά εγώ αύριο δεν θα είμαι καλόοοοοο |
|
| |
Jimmis gold member
Ηλικία : 53 Τόπος : ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ-- ΕΔΕΣΣΑ- ΒΟΛΟΣ Registration date : 17/05/2008
| Θέμα: Απ: Χαβαλές ...κι οτι Π@π@ριες βαλει ο νούς σου Τρι Μάης 17 2011, 22:09 | |
| Ένα καγκουρό δραπέτευε συνέχεια απ το ειδικά περιφραγμένο δώρο του στο ζωολογικό κήπο. Οι αρμόδιοι, ξέροντας ότι μπορεί να πηδάει πολύ ψηλά, βάζουνε έναν φράχτη 3 μέτρα ψηλό. Το επόμενο πρωί το καγκουρό έκανε τις βόλτες του στον ζωολογικό κήπο, έξω απ τον περιφραγμένο χώρο του. Οι αρμόδιοι σηκώνουν το φράχτη στα 6 μέτρα, αλλά το επόμενο πρωί, πάλι έξω το καγκουρό. Συνεχίζουν την ίδια ιστορία, κάθε μέρα πιο ψηλό φράχτη, κάθε πρωί έξω το καγκουρό. Ο φράκτης τώρα είναι στα 20 μέτρα ύψος. Τελικά, μια καμήλα απ το διπλανή περίφραξη ρωτάει το καγκουρό: - Πόσο ψηλά πιστεύεις ότι θα τον φτάσουνε το φράχτη; - Πιθανόν 50 μέτρα, εκτός αν κάποιος σκεφτεί να κλειδώνει την πόρτα τα βράδια.
|
|
| |
Jimmis gold member
| Θέμα: Απ: Χαβαλές ...κι οτι Π@π@ριες βαλει ο νούς σου Τρι Μάης 17 2011, 22:12 | |
| Ένας τύπος πηγαίνει κάθε Παρασκευή στην Εθνική Τράπεζα και κάνει κατάθεση 1 έως 2 εκατομμύρια! Μια Παρασκευή τον φωνάζει ο διευθυντής και τον ρωτάει - Συγνώμη κύριε μου, χωρίς να θέλω να γίνω αδιάκριτος, τι δουλειά κάνετε και έχετε τόσες καταθέσεις; - A, κύριε διευθυντά μου, να σας πω ευχαρίστως. Βάζω στοιχήματα, χοντρά στοιχήματα και συνήθως τα κερδίζω! Θέλετε να βάλουμε μαζί ένα; - Τι στοίχημα; ρωτάει ο διευθυντής περίεργος. - 100,000 ότι θα έρθω τη Δευτέρα το πρωί εδώ και θα χω κόψει τα αρχ***ια μου! - Πάει! του λέει ο διευθυντής, που δεν πίστευε να φτάσει σε τέτοια ακρότητα. Τη Δευτέρα το πρωί μπαίνει ο τύπος στην τράπεζα και πηγαίνει χαμογελαστός στον διευθυντή. - Τι έγινε, έχασα ή κέρδισα; τον ρωτάει με σιγουριά ο διευθυντής. - Bαλε το χέρι σου και πιάσε να δεις μόνος σου, του απαντάει ο άλλος. Bαζει ο διευθυντής το χέρι του και τα αρχ***ια ήταν στη θέση τους! - Mα καλά, μόλις έχασες 100,000 και συνεχίζεις να Γέλας; - Βλέπεις τον φρουρό στην είσοδο που κλαίει; Μπαίνοντας προηγουμένως έβαλα στοίχημα μαζί του 500,000 ότι σε 5 λεπτά ο διευθυντής θα μου πιάνει τα αρχ**ια!
|
|
| |
narcissus moderator
Ηλικία : 45 Τόπος : Θες άλλο Νίκη Registration date : 12/06/2010
| Θέμα: Απ: Χαβαλές ...κι οτι Π@π@ριες βαλει ο νούς σου Τρι Μάης 17 2011, 23:51 | |
| - Jimmis έγραψε:
Bαζει ο διευθυντής το χέρι του και τα αρχ***ια ήταν στη θέση τους! - Mα καλά, μόλις έχασες 100,000 και συνεχίζεις να Γέλας; - Βλέπεις τον φρουρό στην είσοδο που κλαίει; Μπαίνοντας προηγουμένως έβαλα στοίχημα μαζί του 500,000 ότι σε 5 λεπτά ο διευθυντής θα μου πιάνει τα αρχ**ια!
_________________ ʼʼΔίκασον Κύριε τους αδικούντας με, πολέμησον τους πολεμούντας μεʼʼΨαλμός 35-1 Δαυίδ Ενέπνεε τον αγώνα για την ελευθερία του Γένους, το 1821 Όλοι θέλουν το καλό μου…, αλλά εγώ δεν θα αφήσω να μου το πάρουν! Η ζωή είναι ένας κώλος, γ@μ@ τον πριν σε χεσει!Ο έρωτας.... .....με έρωτα περνάει... ..! |
|
| |
INDIANOS Member
| Θέμα: Απ: Χαβαλές ...κι οτι Π@π@ριες βαλει ο νούς σου Τετ Μάης 18 2011, 07:21 | |
| Η δασκάλα λέει στα παιδιά : Σήμερα θα βγάλουμε μια αναμνηστική φωτογραφία για να την έχετε και να λέτε όταν μεγαλώσετε ότι, να, εδώ είναι ο Φάνης, Ο Δημήτρης, η Μαρία... Κι ένας μαθητής πετάγεται και λέει: - Και στη μέση είναι η δασκάλα μας η μακαρίτισσα |
|
| |
INDIANOS Member
| Θέμα: Απ: Χαβαλές ...κι οτι Π@π@ριες βαλει ο νούς σου Παρ Μάης 20 2011, 19:59 | |
| Δύο τύποι και ένας πόντιος που μόλις έχουνε φάει ισόβια βρίσκονται στο ιδιο κελί και συζητάνε για το πώς θα περάσουν τον καιρό τους στη στενή.Εγώ λέει ο πρώτος έχω φέρει μαζί μου το γιο-γιό μου θα παίζω λιγο με αυτό θα περνάει ο καιρός.Τί μας λες ρε φίλε,του λέει ο δεύτερος,με ενα πραγματάκι που πηγαίνει πάνω κάτω θα περάσεις όλη σου ...τη ζωή; Εγώ έχω φέρει μαζί μια μίνι τραπουλίτσα,θα παίζουμε καμιά πρεφούλα ή ότι άλλο γουστάρετε και ετσι θα τη βγάλουμε.Και ο πόντιος:-Καλά ρε πάτε καλά και οι δύο; Θα βγάλετε μια ζωή παίζοντας χαρτιά και γιο-γιό;-Γιατί ρε φίλε,εσύ πώς θα τη βγάλεις;-Εγώ ρε λέει έχω φέρει μαζί μου μια κούτα ταμπόν.-Και τι θα το κάνεις ρε μεγάλε το ταμπόν εδώ μέσα;-Τι θα το κάνω; Να ρε διαβάστε εδώ.Μ'αυτό μπορείς να κάνεις κολύμβηση,ιππασία,ορειβασία και ότι άλλο γουστάρεις.. |
|
| |
V-STRONG Member
Ηλικία : 54 Τόπος : VARDARIS BEACH Registration date : 11/10/2010
| Θέμα: Απ: Χαβαλές ...κι οτι Π@π@ριες βαλει ο νούς σου Σαβ Μάης 21 2011, 01:09 | |
| |
|
| |
Morniac vstromhellasforum Enthusiast
Ηλικία : 81 Τόπος : Οχι εδω παντως Registration date : 28/04/2010
| Θέμα: Απ: Χαβαλές ...κι οτι Π@π@ριες βαλει ο νούς σου Σαβ Μάης 21 2011, 09:26 | |
| - INDIANOS έγραψε:
- - Καλά εσύ είσαι άσχημη!
- Κιʼ εσύ είσαι μεθυσμένος! - Ναι, αλλά εσύ είσαι πολύ άσχημη! - Κιʼ εσύ είσαι πολύ μεθυσμένος! - Ναι, αλλά εγώ αύριο δεν θα είμαι Ομοιος διαλογος εγινε μεταξυ του Τσωρτσιλ και μιας δημοσιαγραφου |
|
| |
boss vstromhellasforum Enthusiast
Ηλικία : 54 Τόπος : θεσσαλονικη Registration date : 07/07/2009
| Θέμα: Απ: Χαβαλές ...κι οτι Π@π@ριες βαλει ο νούς σου Σαβ Μάης 21 2011, 09:44 | |
| |
|
| |
INDIANOS Member
| Θέμα: Απ: Χαβαλές ...κι οτι Π@π@ριες βαλει ο νούς σου Σαβ Μάης 21 2011, 16:32 | |
| Ο Τσακ Νόρρις έχει κάνει μόνο μια φορά στην ζωή του σεξ.Ακόμα περιμένουμε να τελειώσει. [img] [URL=http://imageshack.us]ImageShack.us |
|
| |
Jimmis gold member
| Θέμα: Απ: Χαβαλές ...κι οτι Π@π@ριες βαλει ο νούς σου Κυρ Μάης 22 2011, 23:01 | |
| μηπως μοιαζουν |
|
| |
Vezouvios Administrator
Ηλικία : 46 Τόπος : Mακεδονια Registration date : 09/10/2009
| Θέμα: Απ: Χαβαλές ...κι οτι Π@π@ριες βαλει ο νούς σου Κυρ Μάης 22 2011, 23:05 | |
| - Jimmis έγραψε:
- μηπως μοιαζουν
Πολυ ομως??,!!!!!! _________________ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΔΡΟΜΟΣ ΗΛΙΑΣ Θεσσαλονικη.Ελλας www.vstromhellasforum.com Email:vezouvios@vstromhellasforum.com Vstrom -650 K4 Vstrom -1000 K7. MTS 1200s K16 |
|
| |
V A G O S Member
Ηλικία : 46 Τόπος : ΛΕΩΝΙΔΙΟ - ΛΑΥΡΙΟ - ΠΕΙΡΑΙΑΣ - Ν. Μηχανιώνα Θεσσαλονίκης Registration date : 15/02/2009
| Θέμα: Απ: Χαβαλές ...κι οτι Π@π@ριες βαλει ο νούς σου Κυρ Μάης 22 2011, 23:21 | |
| αντε ηλια.... τα αστρα του γιωτη ξεχασες να βαλεις σημερα... |
|
| |
V A G O S Member
Ηλικία : 46 Τόπος : ΛΕΩΝΙΔΙΟ - ΛΑΥΡΙΟ - ΠΕΙΡΑΙΑΣ - Ν. Μηχανιώνα Θεσσαλονίκης Registration date : 15/02/2009
| Θέμα: Απ: Χαβαλές ...κι οτι Π@π@ριες βαλει ο νούς σου Κυρ Μάης 22 2011, 23:23 | |
| |
|
| |
bandit vstromhellasforum Fanatic
Ηλικία : 59 Τόπος : θεσσαλονικη Registration date : 09/01/2011
| Θέμα: χαβαλες Δευ Μάης 23 2011, 00:07 | |
| |
|
| |
Vezouvios Administrator
Ηλικία : 46 Τόπος : Mακεδονια Registration date : 09/10/2009
| Θέμα: Απ: Χαβαλές ...κι οτι Π@π@ριες βαλει ο νούς σου Δευ Μάης 23 2011, 00:13 | |
| - V A G O S έγραψε:
- αντε ηλια....
τα αστρα του γιωτη ξεχασες να βαλεις σημερα... Δεν το ξέχασα απλα πρεπει να δημιουργήσω νεα λιστα χρηστών και δεν είναι κατι εύκολο.... _________________ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΔΡΟΜΟΣ ΗΛΙΑΣ Θεσσαλονικη.Ελλας www.vstromhellasforum.com Email:vezouvios@vstromhellasforum.com Vstrom -650 K4 Vstrom -1000 K7. MTS 1200s K16 |
|
| |
V A G O S Member
| Θέμα: Απ: Χαβαλές ...κι οτι Π@π@ριες βαλει ο νούς σου Δευ Μάης 23 2011, 00:19 | |
| |
|
| |
Jimmis gold member
| Θέμα: Απ: Χαβαλές ...κι οτι Π@π@ριες βαλει ο νούς σου Δευ Μάης 23 2011, 13:37 | |
| μηπως μοιαζουν [URL=https://2img.net/r/ihimizer/i/zeys.jpg/] [/ |
|
| |
Apolitos vstromhellasforum Enthusiast
Ηλικία : 57 Τόπος : ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ Registration date : 17/10/2009
| Θέμα: Απ: Χαβαλές ...κι οτι Π@π@ριες βαλει ο νούς σου Δευ Μάης 23 2011, 14:01 | |
| - Jimmis έγραψε:
- μηπως μοιαζουν [URL=https://2img.net/r/ihimizer/i/zeys.jpg/][/
Εγώ είμαι πάλη από άλλη φωτογραφία . |
|
| |
INDIANOS Member
| Θέμα: Απ: Χαβαλές ...κι οτι Π@π@ριες βαλει ο νούς σου Δευ Μάης 23 2011, 15:44 | |
| Μια μέρα όπως γύριζε ο Τοτός από το σχολείο,βλέπει στον κήπο το σκύλο του νεκρό,με τα πόδια ψηλά.Ρωτάει τον πατέρα του γιατί τα πόδια ήταν σηκωμένα ψηλά όταν πέθανε κι αυτός του λέει πως έτσι μπορεί να κατέβει πιο εύκολα ο Θεός και να τον πάρει στον Παράδεισο.Μια άλλη φορά λοιπόν όταν γυρίζει ο πατέρας του λέει ο Τοτός:-Μπαμπά,σήμερα η μαμά ήταν σχεδόν νεκρή!-Δηλαδή;-Ε να,ήταν στο δωμάτιό της και είχε τα πόδια της σηκωμένα προς τα πάνω και φώναζε:''Χριστέ μου έρχομαι''.Αν δεν ήτανε οι δύο ναύτες από πάνω της να την κρατήσουν,θα την είχαμε χάσει. |
|
| |
LORDOS gold member
| Θέμα: Απ: Χαβαλές ...κι οτι Π@π@ριες βαλει ο νούς σου Δευ Μάης 23 2011, 16:58 | |
| |
|
| |
Jimmis gold member
| Θέμα: Απ: Χαβαλές ...κι οτι Π@π@ριες βαλει ο νούς σου Δευ Μάης 23 2011, 19:48 | |
| https://youtu.be/BmHuhErftAE |
|
| |
terino gold member
| Θέμα: Απ: Χαβαλές ...κι οτι Π@π@ριες βαλει ο νούς σου Δευ Μάης 23 2011, 20:08 | |
| |
|
| |
INDIANOS Member
| Θέμα: Απ: Χαβαλές ...κι οτι Π@π@ριες βαλει ο νούς σου Δευ Μάης 23 2011, 21:57 | |
| Πιάνει ο πατέρας τον Τοτό στην αποθήκη να...
τραβάει μ@λ@κι@. Του χώνει μία σφαλιάρα, χαμπάρι ο Τοτός, συνεχίζει ατάραχος. Του χώνει δεύτερη, τίποτε. Του χώνει τρίτη, τίποτε. … Τελειώνει ο Τοτός, κοιτάει προς τα πάνω: - Α, εσύ είσαι μπαμπά; ……- Γιατί,ρε ποιος νόμιζες ότι ήταν; - Νόμισα ότι με βάρεσε η μ@λ@κι@ στο κεφάλι…
|
|
| |
| Χαβαλές ...κι οτι Π@π@ριες βαλει ο νούς σου | |
|