Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

ΦόρουμΕικονοθήκηLatest imagesΕγγραφήΣύνδεση

Μοιραστείτε | 

Χαβαλές ...κι οτι Π@π@ριες βαλει ο νούς σου

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω 
Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5 ... 22 ... 40  Επόμενο
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
LORDOS
gold member
gold member
LORDOS

Τόπος : Suncity
Registration date : 03/08/2010

Χαβαλές ...κι οτι Π@π@ριες βαλει ο νούς σου - Σελίδα 4 Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Χαβαλές ...κι οτι Π@π@ριες βαλει ο νούς σου   Χαβαλές ...κι οτι Π@π@ριες βαλει ο νούς σου - Σελίδα 4 Icon_minitimeΠαρ Φεβ 11 2011, 08:10

κάποιος κυκλοφορεί με το δικό του ΧΡΗΜΑ .....................

ΑΡΑΓΕ ΠΟΙΟΣ ??????????

to be continued ..........
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
http://lordos.listen2myradio.com/
Επισκέπτ
Επισκέπτης

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Χαβαλές ...κι οτι Π@π@ριες βαλει ο νούς σου   Χαβαλές ...κι οτι Π@π@ριες βαλει ο νούς σου - Σελίδα 4 Icon_minitimeΠαρ Φεβ 11 2011, 10:22

LORDOS έγραψε:

ΑΡΑΓΕ ΠΟΙΟΣ ??????????

YOU! YOU! YOU!
bozosd
vstromhellasforum Fanatic
bozosd

Τόπος : ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Registration date : 12/12/2009

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Χαβαλές ...κι οτι Π@π@ριες βαλει ο νούς σου   Χαβαλές ...κι οτι Π@π@ριες βαλει ο νούς σου - Σελίδα 4 Icon_minitimeΠαρ Φεβ 11 2011, 13:50

INDIANOS έγραψε:
LORDOS έγραψε:

ΑΡΑΓΕ ΠΟΙΟΣ ??????????

YOU! YOU! YOU!

Σσσσσσ.........θα έχουμε απαγωγές!
Κρύφτε λόγια,κυκλοφορούν ανάμεσα μας άνθρωποι που σκοτώνουν για το χρήμα... silent
Επισκέπτ
Επισκέπτης

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Χαβαλές ...κι οτι Π@π@ριες βαλει ο νούς σου   Χαβαλές ...κι οτι Π@π@ριες βαλει ο νούς σου - Σελίδα 4 Icon_minitimeΠαρ Φεβ 11 2011, 22:26

Ήταν 4 φίλοι που πήγαιναν για κυνήγι ελαφιού για πολλά χρόνια.
..
Φέτος, δύο μέρες πριν αναχωρήσουν, η γυναίκα του ενός, του Γιάννη, πατάει πόδι και του λέει ότι δε θα πάει.
Οι άλλοι τρεις θύμωσαν, απογοητεύτηκαν, αλλά δε μπορούσαν να κάνουν και τίποτα.
Σε δύο μέρες που έφθασαν στο προορισμό τους, βλέπουν το Γιάννη να...

έχει στήσει σκηνή, είχε μαζέψει ξύλα κι ανάψει φωτιά κι είχε έτοιμο και το φαγητό.
-Καλά, ρε φίλε, του λέει ο Κώστας, πόση ώρα είσαι εδώ?
-Για να σας πω την αλήθεια, λέει ο Γιάννης, ήρθα χθες το βραδάκι.
-Και πώς έγινε αυτό, του λένε.
-Να χθες το απογευματάκι που καθόμουν στη πολυθρόνα κι έβλεπα τηλεόραση, ήρθε η γυναίκα μου από πίσω, μου κάλυψε τα μάτια με τα χέρια της και με ρώτησε:
-Μάντεψε ποιος είναι?
Της τράβηξα τα χέρια και φορούσε ένα ολοκαίνουριο σέξι νεγκλιζέ.
Με τράβηξε στο υπνοδωμάτιο, το οποίο είχε στολίσει με ροδοπέταλα κι είχε ανάψει κεριά.
Στο κρεβάτι είχε χειροπέδες και σχοινιά.
Μου είπε να τη δέσω στο κρεβάτι κι όταν το έκανα μου είπε:
-Κάνε ό,τι γουστάρεις!!!
Νά ʽμαι κι εγώ εδώ!! Ήρθα!!!
LORDOS
gold member
gold member
LORDOS

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Χαβαλές ...κι οτι Π@π@ριες βαλει ο νούς σου   Χαβαλές ...κι οτι Π@π@ριες βαλει ο νούς σου - Σελίδα 4 Icon_minitimeΠαρ Φεβ 11 2011, 22:27

INDIANOS έγραψε:
..
Φέτος, δύο μέρες πριν αναχωρήσουν, η γυναίκα του ενός, του Γιάννη, πατάει πόδι και του λέει ότι δε θα πάει.

έχει στήσει σκηνή, είχε μαζέψει ξύλα κι ανάψει φωτιά κι είχε έτοιμο και το φαγητό.
-Να χθες το απογευματάκι που καθόμουν στη πολυθρόνα κι έβλεπα τηλεόραση, ήρθε η γυναίκα μου από πίσω, μου κάλυψε τα μάτια με τα χέρια της και με ρώτησε:
-Μάντεψε ποιος είναι?
Με τράβηξε στο υπνοδωμάτιο, το οποίο είχε στολίσει με ροδοπέταλα κι είχε ανάψει κεριά.
-Κάνε ό,τι γουστάρεις!!!

Υπονοείς κάτι ?????????????
XAXAXAXA XAXAXAXA XAXAXAXA
Επισκέπτ
Επισκέπτης

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Χαβαλές ...κι οτι Π@π@ριες βαλει ο νούς σου   Χαβαλές ...κι οτι Π@π@ριες βαλει ο νούς σου - Σελίδα 4 Icon_minitimeΠαρ Φεβ 11 2011, 22:31

LORDOS έγραψε:
INDIANOS έγραψε:
..

-Μάντεψε ποιος είναι?
-Κάνε ό,τι γουστάρεις!!!
Δεν ξέρω απλά λέω

Υπονοείς κάτι ?????????????
XAXAXAXA XAXAXAXA XAXAXAXA
LORDOS
gold member
gold member
LORDOS

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Χαβαλές ...κι οτι Π@π@ριες βαλει ο νούς σου   Χαβαλές ...κι οτι Π@π@ριες βαλει ο νούς σου - Σελίδα 4 Icon_minitimeΠαρ Φεβ 11 2011, 22:33

τελικά κύριοι δεν μου είπατε ποιός κυκλοφορεί με το ΔΙΚΟ του χρήμα???????

η απάντηση εντός ολίγου μετά τις διαφημίσεις.................
LORDOS
gold member
gold member
LORDOS

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Χαβαλές ...κι οτι Π@π@ριες βαλει ο νούς σου   Χαβαλές ...κι οτι Π@π@ριες βαλει ο νούς σου - Σελίδα 4 Icon_minitimeΠαρ Φεβ 11 2011, 22:35

ταραν ταραν ταραν ταραν ταραν ταραν ταραν ταραν ταραν ταραν ταραν ταραν ταραν ταραν ταραν ταραν ταραν ταραν ταραν ταραν ταραν ταραν ταραν ταραν ταραν ταραν ταραν ταραν ταραν ταραν ταραν ταραν ταραν ταραν ταραν ταραν ταραν ταραν ταραν ταραν ταραν ταραν ταραν ταραν ταραν ταραν ταραν ταραν ταραν ταραν ταραν ταραν ταραν ταραν ταραν ταραν ταραν ταραν ταραν ταραν ταραν ταραν ταραν ταραν ταραν ταραν ταραν ταραν ταραν ταραν ταραν ταραν ταραν ταραν ταραν ταραν ταραν ταραν ταραν ταραν ταραν ταραν ταραν ταραν ταραν ταραν ταραν ταραν ταραν ταραν ταραν ταραν ταραν ταραν ταραν ταραν ταραν ταραν ταραν ταραν ταραν ταραν ταραν ταραν ταραν ταραν ταραν ταραν ταραν ταραν ταραν ταραν ταραν ταραν ταραν ταραν ταραν ταραν ταραν ταραν ταραν ταραν ταραν ταραν ταραν ταραν ταραν ταραν ταραν ταραν ταραν ταραν ταραν ταραν ταραν ταραν ταραν ταραν ταραν ταραν ταραν ταραν ταραν ταραν ταραν ταραν ταραν ταραν ταραν ταραν ταραν ταραν ταραν ταραν ταραν ταραν ταραν ταραν ταραν ταραν ταραν ταραν ταραν ταραν ταραν ταραν ταραν ταραν ταραν ταραν ταραν ταραν ταραν ταραν ταραν ταραν ταραν ταραν ταραν ταραν ταραν ταραν ταραν ταραν ταραν ταραν ταραν ταραν ταραν ταραν ταραν ταραν ταραν ταραν ταραν ταραν ταραν ταραν ταραν ταραν ταραν ταραν ταραν ταραν ταραν ταραν ταραν ταραν ταραν ταραν ταραν ταραν ταραν ταραν ταραν ταραν ταραν ταραν ταραν ταραν ταραν ταραν ταραν ταραν ταραν ταραν ταραν ταραν ταραν ταραν ταραν ταραν ταραν ταραν ταραν ταραν ταραν ταραν ταραν ταραν ταραν ταραν ταραν ταραν ταραν ταραν ταραν ταραν ταραν ταραν ταραν ταραν ταραν ταραν ταραν ταραν ταραν ταραν ταραν ταραν ταραν ταραν ταραν ταραν ταραν ταραν ταραν ταραν ταραν ταραν ταραν ταραν ταραν ταραν ταραν ταραν ταραν ταραν ταραν ταραν ταραν
Επισκέπτ
Επισκέπτης

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Χαβαλές ...κι οτι Π@π@ριες βαλει ο νούς σου   Χαβαλές ...κι οτι Π@π@ριες βαλει ο νούς σου - Σελίδα 4 Icon_minitimeΠαρ Φεβ 11 2011, 22:36

LORDOS έγραψε:
ταραν ταραν ταραν ταραν ταραν ταραν ταραν ταραν ταραν ταραν ταραν ταραν ταραν ταραν ταραν ταραν ταραν ταραν ταραν ταραν ταραν ταραν ταραν ταραν ταραν ταραν ταραν ταραν ταραν ταραν ταραν ταραν ταραν ταραν ταραν ταραν ταραν ταραν ταραν ταραν ταραν ταραν ταραν ταραν ταραν ταραν ταραν ταραν ταραν ταραν ταραν ταραν ταραν ταραν ταραν ταραν ταραν ταραν ταραν ταραν ταραν ταραν ταραν ταραν ταραν ταραν ταραν ταραν ταραν ταραν ταραν ταραν ταραν ταραν ταραν ταραν ταραν ταραν ταραν ταραν ταραν ταραν ταραν ταραν ταραν ταραν ταραν ταραν ταραν ταραν ταραν ταραν ταραν ταραν ταραν ταραν ταραν ταραν ταραν ταραν ταραν ταραν ταραν ταραν ταραν ταραν ταραν ταραν ταραν ταραν ταραν ταραν ταραν ταραν ταραν ταραν ταραν ταραν ταραν ταραν ταραν ταραν ταραν ταραν ταραν ταραν ταραν ταραν ταραν ταραν ταραν ταραν ταραν ταραν ταραν ταραν ταραν ταραν ταραν ταραν ταραν ταραν ταραν ταραν ταραν ταραν ταραν ταραν ταραν ταραν ταραν ταραν ταραν ταραν ταραν ταραν ταραν ταραν ταραν ταραν ταραν ταραν ταραν ταραν ταραν ταραν ταραν ταραν ταραν ταραν ταραν ταραν ταραν ταραν ταραν ταραν ταραν ταραν ταραν ταραν ταραν ταραν ταραν ταραν ταραν ταραν ταραν ταραν ταραν ταραν ταραν ταραν ταραν ταραν ταραν ταραν ταραν ταραν ταραν ταραν ταραν ταραν ταραν ταραν ταραν ταραν ταραν ταραν ταραν ταραν ταραν ταραν ταραν ταραν ταραν ταραν ταραν ταραν ταραν ταραν ταραν ταραν ταραν ταραν ταραν ταραν ταραν ταραν ταραν ταραν ταραν ταραν ταραν ταραν ταραν ταραν ταραν ταραν ταραν ταραν ταραν ταραν ταραν ταραν ταραν ταραν ταραν ταραν ταραν ταραν ταραν ταραν ταραν ταραν ταραν ταραν ταραν ταραν ταραν ταραν ταραν ταραν ταραν ταραν ταραν ταραν ταραν ταραν ταραν ταραν ταραν ταραν ταραν ταραν ταραν ταραν ταραν ταραν ταραν ταραν ταραν

αααααααααααααααααααααα ΠΟΙΟΣ ποιος ? mouuuuuu mouuuuuu mouuuuuu mouuuuuu confused confused confused
kopeli
gold member
gold member
kopeli

Τόπος : GR-SKG
Registration date : 16/07/2008

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Χαβαλές ...κι οτι Π@π@ριες βαλει ο νούς σου   Χαβαλές ...κι οτι Π@π@ριες βαλει ο νούς σου - Σελίδα 4 Icon_minitimeΠαρ Φεβ 11 2011, 22:37

Aντε G@m0 τις διαφημίσεις,ουτε το STAR να ήσουν δωσε,δωσε στο λαό ψωμί

Χαβαλές ...κι οτι Π@π@ριες βαλει ο νούς σου - Σελίδα 4 Money-10Χαβαλές ...κι οτι Π@π@ριες βαλει ο νούς σου - Σελίδα 4 Money-10Χαβαλές ...κι οτι Π@π@ριες βαλει ο νούς σου - Σελίδα 4 Money-10

Έχει επεξεργασθεί από τον/την kopeli στις Παρ Φεβ 11 2011, 22:39, 1 φορά
LORDOS
gold member
gold member
LORDOS

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Χαβαλές ...κι οτι Π@π@ριες βαλει ο νούς σου   Χαβαλές ...κι οτι Π@π@ριες βαλει ο νούς σου - Σελίδα 4 Icon_minitimeΠαρ Φεβ 11 2011, 22:38

Χαβαλές ...κι οτι Π@π@ριες βαλει ο νούς σου - Σελίδα 4 02112011000127

σε λίγο και μια φωτογραφία ντοκουμέντο για το πως χρηματίζει ο bozosd συμφορουμίτες για να τους αποσπά πληροφορίες .......................................
Επισκέπτ
Επισκέπτης

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Χαβαλές ...κι οτι Π@π@ριες βαλει ο νούς σου   Χαβαλές ...κι οτι Π@π@ριες βαλει ο νούς σου - Σελίδα 4 Icon_minitimeΠαρ Φεβ 11 2011, 22:39

LORDE μην καρφώνεις Laughing Laughing
narcissus
moderator
moderator
narcissus

Τόπος : Θες άλλο Νίκη
Registration date : 12/06/2010

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Χαβαλές ...κι οτι Π@π@ριες βαλει ο νούς σου   Χαβαλές ...κι οτι Π@π@ριες βαλει ο νούς σου - Σελίδα 4 Icon_minitimeΠαρ Φεβ 11 2011, 22:39

Έχω μια υποψία...! Κυκλοφορεί με μπλε όχημα???

Όλοι θέλουν το καλό μου…, αλλά εγώ δεν θα αφήσω να μου το πάρουν! Χαβαλές ...κι οτι Π@π@ριες βαλει ο νούς σου - Σελίδα 4 49587_1005865360_1289758227_q

Η ζωή είναι ένας κώλος, γ@μ@ τον πριν σε χεσει!

Ο έρωτας....Χαβαλές ...κι οτι Π@π@ριες βαλει ο νούς σου - Σελίδα 4 25iycf7.....με έρωτα περνάει...Χαβαλές ...κι οτι Π@π@ριες βαλει ο νούς σου - Σελίδα 4 Xf7wjb..!    
kopeli
gold member
gold member
kopeli

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Χαβαλές ...κι οτι Π@π@ριες βαλει ο νούς σου   Χαβαλές ...κι οτι Π@π@ριες βαλει ο νούς σου - Σελίδα 4 Icon_minitimeΠαρ Φεβ 11 2011, 22:40

LORDOS έγραψε:
Χαβαλές ...κι οτι Π@π@ριες βαλει ο νούς σου - Σελίδα 4 02112011000127

σε λίγο και μια φωτογραφία ντοκουμέντο για το πως χρηματίζει ο bozosd συμφορουμίτες για να τους αποσπά πληροφορίες .......................................
Συγνώμη ρε Δημήτρη αλλα ....................... YOU! YOU! YOU! YOU!
Βαγγέλη θα μας τρελάνεις ρε φίλε;

Αντε απόψε κερνάει ο πειρατής bozos
Χαβαλές ...κι οτι Π@π@ριες βαλει ο νούς σου - Σελίδα 4 Pirate11
LORDOS
gold member
gold member
LORDOS

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Χαβαλές ...κι οτι Π@π@ριες βαλει ο νούς σου   Χαβαλές ...κι οτι Π@π@ριες βαλει ο νούς σου - Σελίδα 4 Icon_minitimeΠαρ Φεβ 11 2011, 22:44

..........βλέπετε κυρίες και κύριοι τον πληρώνει με το ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΧΡΗΜΑ ο αθεόφοβος μπροστά στα μάτια των έκπληκτων θαμώνων τους οποίους έχει ποτίσει με άφθονο αλκοόλ για να μην βλέπουν τις παρανομίες του !!!!!!!!!

Χαβαλές ...κι οτι Π@π@ριες βαλει ο νούς σου - Σελίδα 4 Dsc00082gr
Επισκέπτ
Επισκέπτης

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Χαβαλές ...κι οτι Π@π@ριες βαλει ο νούς σου   Χαβαλές ...κι οτι Π@π@ριες βαλει ο νούς σου - Σελίδα 4 Icon_minitimeΠαρ Φεβ 11 2011, 22:47

LORDOS έγραψε:
..........βλέπετε κυρίες και κύριοι τον πληρώνει με το ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΧΡΗΜΑ ο αθεόφοβος μπροστά στα μάτια των έκπληκτων θαμώνων τους οποίους έχει ποτίσει με άφθονο αλκοόλ για να μην βλέπουν τις παρανομίες του !!!!!!!!!

YOU! YOU! YOU! YOU!
Επισκέπτ
Επισκέπτης

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Χαβαλές ...κι οτι Π@π@ριες βαλει ο νούς σου   Χαβαλές ...κι οτι Π@π@ριες βαλει ο νούς σου - Σελίδα 4 Icon_minitimeΠαρ Φεβ 11 2011, 22:48

LORDOS έγραψε:

οπως καταλαβατε..δεν ειμαι εγω ..αλλα το φωτο μονταζ του κυριου lordou
LORDOS
gold member
gold member
LORDOS

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Χαβαλές ...κι οτι Π@π@ριες βαλει ο νούς σου   Χαβαλές ...κι οτι Π@π@ριες βαλει ο νούς σου - Σελίδα 4 Icon_minitimeΠαρ Φεβ 11 2011, 22:49

για τα χαρτονομίσματα της ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΤΡΑΠΕΖΗΣ BOZOSD I.N.C.
Συνεργάστηκαν οι :

LORDOS: IDEA CAPTURED
VASO : ΤΟΥ INDI DESIGN AND DIRECTED
INDIANOS : PRINT AND CUT
bandit
bandit

Τόπος : θεσσαλονικη
Registration date : 09/01/2011

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Χαβαλές ...κι οτι Π@π@ριες βαλει ο νούς σου   Χαβαλές ...κι οτι Π@π@ριες βαλει ο νούς σου - Σελίδα 4 Icon_minitimeΠαρ Φεβ 11 2011, 22:50

Χαβαλές ...κι οτι Π@π@ριες βαλει ο νούς σου - Σελίδα 4 Dsc00082gr [/quote]

οπως καταλαβατε..δεν ειμαι εγω ..αλλα το φωτο μονταζ του κυριου lordou [/quote]

ψεύτη kolaraki kolaraki kolaraki
Επισκέπτ
Επισκέπτης

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Χαβαλές ...κι οτι Π@π@ριες βαλει ο νούς σου   Χαβαλές ...κι οτι Π@π@ριες βαλει ο νούς σου - Σελίδα 4 Icon_minitimeΠαρ Φεβ 11 2011, 22:55

ενταξει λοιπον...θα σας πω την αληθεια...με δωροδοκισε.. και δεν ντρεπομαι να το πω.. πως στο τελος της κοντρας θα αφηνα το γκαζι..και ετσι .. 1000-650 = 0-1 lol!
LORDOS
gold member
gold member
LORDOS

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Χαβαλές ...κι οτι Π@π@ριες βαλει ο νούς σου   Χαβαλές ...κι οτι Π@π@ριες βαλει ο νούς σου - Σελίδα 4 Icon_minitimeΠαρ Φεβ 11 2011, 22:57

από μεριάς μου θα ήθελα να ευχαριστήσω την Βάσω η οποία με μια κουβέντα που της είπαμε οι τρελάρες (εγώ και ο INDI) η κοπέλα μας ετοίμασε αμέσως το χαρτονόμισμα.
Βέβαια είχα και τα μέσα (τον INDI) lol! lol!

Γεροί να είμαστε .
Άντε και τώρα δεν έχει δικαιολογία για τα κεράσματα.

Y.Γ Λες να μπω και στις ευχαριστίες για να το πω ????????
kopeli
gold member
gold member
kopeli

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Χαβαλές ...κι οτι Π@π@ριες βαλει ο νούς σου   Χαβαλές ...κι οτι Π@π@ριες βαλει ο νούς σου - Σελίδα 4 Icon_minitimeΠαρ Φεβ 11 2011, 23:03

LORDOS έγραψε:
από μεριάς μου θα ήθελα να ευχαριστήσω την Βάσω η οποία με μια κουβέντα που της είπαμε οι τρελάρες (εγώ και ο INDI) η κοπέλα μας ετοίμασε αμέσως το χαρτονόμισμα.
Βέβαια είχα και τα μέσα (τον INDI) lol! lol!

Γεροί να είμαστε .
Άντε και τώρα δεν έχει δικαιολογία για τα κεράσματα.

Y.Γ Λες να μπω και στις ευχαριστίες για να το πω ????????

τωρα αμέσως εδώ......... https://www.vstromhellasforum.com/t11979-topic αν σε αφήνει το παλικάρι της lol!
LORDOS
gold member
gold member
LORDOS

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Χαβαλές ...κι οτι Π@π@ριες βαλει ο νούς σου   Χαβαλές ...κι οτι Π@π@ριες βαλει ο νούς σου - Σελίδα 4 Icon_minitimeΠαρ Φεβ 11 2011, 23:34

ΝΑΙ ΡΕ dreamer καλά λες .......................Στα 1000 ποσταρίσματα λέω να παίρνετε σαν bonus ένα μήνα χωρίς LORDO......

Τι λες να το τρέξω το δημοψήφισμα?????

Shocked Shocked
Επισκέπτ
Επισκέπτης

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Χαβαλές ...κι οτι Π@π@ριες βαλει ο νούς σου   Χαβαλές ...κι οτι Π@π@ριες βαλει ο νούς σου - Σελίδα 4 Icon_minitimeΠαρ Φεβ 11 2011, 23:37

LORDOS έγραψε:
ΝΑΙ ΡΕ dreamer καλά λες .......................Στα 1000 ποσταρίσματα λέω να παίρνετε σαν bonus ένα μήνα χωρίς LORDO......

Τι λες να το τρέξω το δημοψήφισμα?????

Shocked Shocked

οχι οχι οχι No No No No να τους πω να σου το μηδενισουν ????????? respect
kopeli
gold member
gold member
kopeli

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Χαβαλές ...κι οτι Π@π@ριες βαλει ο νούς σου   Χαβαλές ...κι οτι Π@π@ριες βαλει ο νούς σου - Σελίδα 4 Icon_minitimeΠαρ Φεβ 11 2011, 23:38

Χαβαλές ...κι οτι Π@π@ριες βαλει ο νούς σου

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή 

Παρόμοια θέματα

+
Σελίδα 4 από 40Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5 ... 22 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
 :: ΠΕΡΙ ΑΝΕΜΩΝ ΚΑΙ ΥΔΑΤΩΝ.... :: Ανέκδοτα...funny video...-
Μετάβαση σε: