| Χαβαλές ...κι οτι Π@π@ριες βαλει ο νούς σου | |
|
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
LORDOS gold member
| Θέμα: Απ: Χαβαλές ...κι οτι Π@π@ριες βαλει ο νούς σου Παρ Φεβ 11 2011, 08:10 | |
| κάποιος κυκλοφορεί με το δικό του ΧΡΗΜΑ .....................
ΑΡΑΓΕ ΠΟΙΟΣ ??????????
to be continued .......... |
|
| |
Επισκέπτ Επισκέπτης
| |
| |
bozosd vstromhellasforum Fanatic
Ηλικία : 49 Τόπος : ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ Registration date : 12/12/2009
| Θέμα: Απ: Χαβαλές ...κι οτι Π@π@ριες βαλει ο νούς σου Παρ Φεβ 11 2011, 13:50 | |
| |
|
| |
Επισκέπτ Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: Χαβαλές ...κι οτι Π@π@ριες βαλει ο νούς σου Παρ Φεβ 11 2011, 22:26 | |
| Ήταν 4 φίλοι που πήγαιναν για κυνήγι ελαφιού για πολλά χρόνια. .. Φέτος, δύο μέρες πριν αναχωρήσουν, η γυναίκα του ενός, του Γιάννη, πατάει πόδι και του λέει ότι δε θα πάει. Οι άλλοι τρεις θύμωσαν, απογοητεύτηκαν, αλλά δε μπορούσαν να κάνουν και τίποτα. Σε δύο μέρες που έφθασαν στο προορισμό τους, βλέπουν το Γιάννη να...
έχει στήσει σκηνή, είχε μαζέψει ξύλα κι ανάψει φωτιά κι είχε έτοιμο και το φαγητό. -Καλά, ρε φίλε, του λέει ο Κώστας, πόση ώρα είσαι εδώ? -Για να σας πω την αλήθεια, λέει ο Γιάννης, ήρθα χθες το βραδάκι. -Και πώς έγινε αυτό, του λένε. -Να χθες το απογευματάκι που καθόμουν στη πολυθρόνα κι έβλεπα τηλεόραση, ήρθε η γυναίκα μου από πίσω, μου κάλυψε τα μάτια με τα χέρια της και με ρώτησε: -Μάντεψε ποιος είναι? Της τράβηξα τα χέρια και φορούσε ένα ολοκαίνουριο σέξι νεγκλιζέ. Με τράβηξε στο υπνοδωμάτιο, το οποίο είχε στολίσει με ροδοπέταλα κι είχε ανάψει κεριά. Στο κρεβάτι είχε χειροπέδες και σχοινιά. Μου είπε να τη δέσω στο κρεβάτι κι όταν το έκανα μου είπε: -Κάνε ό,τι γουστάρεις!!! Νά ʽμαι κι εγώ εδώ!! Ήρθα!!!
|
|
| |
LORDOS gold member
| Θέμα: Απ: Χαβαλές ...κι οτι Π@π@ριες βαλει ο νούς σου Παρ Φεβ 11 2011, 22:27 | |
| - INDIANOS έγραψε:
- Ήταν 4 φίλοι που πήγαιναν για κυνήγι ελαφιού για πολλά χρόνια.
.. Φέτος, δύο μέρες πριν αναχωρήσουν, η γυναίκα του ενός, του Γιάννη, πατάει πόδι και του λέει ότι δε θα πάει. Οι άλλοι τρεις θύμωσαν, απογοητεύτηκαν, αλλά δε μπορούσαν να κάνουν και τίποτα. Σε δύο μέρες που έφθασαν στο προορισμό τους, βλέπουν το Γιάννη να...
έχει στήσει σκηνή, είχε μαζέψει ξύλα κι ανάψει φωτιά κι είχε έτοιμο και το φαγητό. -Καλά, ρε φίλε, του λέει ο Κώστας, πόση ώρα είσαι εδώ? -Για να σας πω την αλήθεια, λέει ο Γιάννης, ήρθα χθες το βραδάκι. -Και πώς έγινε αυτό, του λένε. -Να χθες το απογευματάκι που καθόμουν στη πολυθρόνα κι έβλεπα τηλεόραση, ήρθε η γυναίκα μου από πίσω, μου κάλυψε τα μάτια με τα χέρια της και με ρώτησε: -Μάντεψε ποιος είναι? Της τράβηξα τα χέρια και φορούσε ένα ολοκαίνουριο σέξι νεγκλιζέ. Με τράβηξε στο υπνοδωμάτιο, το οποίο είχε στολίσει με ροδοπέταλα κι είχε ανάψει κεριά. Στο κρεβάτι είχε χειροπέδες και σχοινιά. Μου είπε να τη δέσω στο κρεβάτι κι όταν το έκανα μου είπε: -Κάνε ό,τι γουστάρεις!!! Νά ʽμαι κι εγώ εδώ!! Ήρθα!!!
Υπονοείς κάτι ????????????? |
|
| |
Επισκέπτ Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: Χαβαλές ...κι οτι Π@π@ριες βαλει ο νούς σου Παρ Φεβ 11 2011, 22:31 | |
| - LORDOS έγραψε:
- INDIANOS έγραψε:
- Ήταν 4 φίλοι που πήγαιναν για κυνήγι ελαφιού για πολλά χρόνια.
.. Φέτος, δύο μέρες πριν αναχωρήσουν, η γυναίκα του ενός, του Γιάννη, πατάει πόδι και του λέει ότι δε θα πάει. Οι άλλοι τρεις θύμωσαν, απογοητεύτηκαν, αλλά δε μπορούσαν να κάνουν και τίποτα. Σε δύο μέρες που έφθασαν στο προορισμό τους, βλέπουν το Γιάννη να...
Δεν ξέρω απλά λέω
Υπονοείς κάτι ????????????? |
|
| |
LORDOS gold member
| Θέμα: Απ: Χαβαλές ...κι οτι Π@π@ριες βαλει ο νούς σου Παρ Φεβ 11 2011, 22:33 | |
| τελικά κύριοι δεν μου είπατε ποιός κυκλοφορεί με το ΔΙΚΟ του χρήμα???????
η απάντηση εντός ολίγου μετά τις διαφημίσεις................. |
|
| |
LORDOS gold member
| Θέμα: Απ: Χαβαλές ...κι οτι Π@π@ριες βαλει ο νούς σου Παρ Φεβ 11 2011, 22:35 | |
| ταραν ταραν ταραν ταραν ταραν ταραν ταραν ταραν ταραν ταραν ταραν ταραν ταραν ταραν ταραν ταραν ταραν ταραν ταραν ταραν ταραν ταραν ταραν ταραν ταραν ταραν ταραν ταραν ταραν ταραν ταραν ταραν ταραν ταραν ταραν ταραν ταραν ταραν ταραν ταραν ταραν ταραν ταραν ταραν ταραν ταραν ταραν ταραν ταραν ταραν ταραν ταραν ταραν ταραν ταραν ταραν ταραν ταραν ταραν ταραν ταραν ταραν ταραν ταραν ταραν ταραν ταραν ταραν ταραν ταραν ταραν ταραν ταραν ταραν ταραν ταραν ταραν ταραν ταραν ταραν ταραν ταραν ταραν ταραν ταραν ταραν ταραν ταραν ταραν ταραν ταραν ταραν ταραν ταραν ταραν ταραν ταραν ταραν ταραν ταραν ταραν ταραν ταραν ταραν ταραν ταραν ταραν ταραν ταραν ταραν ταραν ταραν ταραν ταραν ταραν ταραν ταραν ταραν ταραν ταραν ταραν ταραν ταραν ταραν ταραν ταραν ταραν ταραν ταραν ταραν ταραν ταραν ταραν ταραν ταραν ταραν ταραν ταραν ταραν ταραν ταραν ταραν ταραν ταραν ταραν ταραν ταραν ταραν ταραν ταραν ταραν ταραν ταραν ταραν ταραν ταραν ταραν ταραν ταραν ταραν ταραν ταραν ταραν ταραν ταραν ταραν ταραν ταραν ταραν ταραν ταραν ταραν ταραν ταραν ταραν ταραν ταραν ταραν ταραν ταραν ταραν ταραν ταραν ταραν ταραν ταραν ταραν ταραν ταραν ταραν ταραν ταραν ταραν ταραν ταραν ταραν ταραν ταραν ταραν ταραν ταραν ταραν ταραν ταραν ταραν ταραν ταραν ταραν ταραν ταραν ταραν ταραν ταραν ταραν ταραν ταραν ταραν ταραν ταραν ταραν ταραν ταραν ταραν ταραν ταραν ταραν ταραν ταραν ταραν ταραν ταραν ταραν ταραν ταραν ταραν ταραν ταραν ταραν ταραν ταραν ταραν ταραν ταραν ταραν ταραν ταραν ταραν ταραν ταραν ταραν ταραν ταραν ταραν ταραν ταραν ταραν ταραν ταραν ταραν ταραν ταραν ταραν ταραν ταραν ταραν ταραν ταραν ταραν ταραν ταραν ταραν ταραν ταραν ταραν ταραν ταραν ταραν ταραν ταραν ταραν ταραν |
|
| |
Επισκέπτ Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: Χαβαλές ...κι οτι Π@π@ριες βαλει ο νούς σου Παρ Φεβ 11 2011, 22:36 | |
| |
|
| |
kopeli gold member
| Θέμα: Απ: Χαβαλές ...κι οτι Π@π@ριες βαλει ο νούς σου Παρ Φεβ 11 2011, 22:37 | |
|
Έχει επεξεργασθεί από τον/την kopeli στις Παρ Φεβ 11 2011, 22:39, 1 φορά |
|
| |
LORDOS gold member
| Θέμα: Απ: Χαβαλές ...κι οτι Π@π@ριες βαλει ο νούς σου Παρ Φεβ 11 2011, 22:38 | |
| σε λίγο και μια φωτογραφία ντοκουμέντο για το πως χρηματίζει ο bozosd συμφορουμίτες για να τους αποσπά πληροφορίες ....................................... |
|
| |
Επισκέπτ Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: Χαβαλές ...κι οτι Π@π@ριες βαλει ο νούς σου Παρ Φεβ 11 2011, 22:39 | |
| LORDE μην καρφώνεις |
|
| |
narcissus moderator
Ηλικία : 45 Τόπος : Θες άλλο Νίκη Registration date : 12/06/2010
| Θέμα: Απ: Χαβαλές ...κι οτι Π@π@ριες βαλει ο νούς σου Παρ Φεβ 11 2011, 22:39 | |
| Έχω μια υποψία...! Κυκλοφορεί με μπλε όχημα???
_________________ ʼʼΔίκασον Κύριε τους αδικούντας με, πολέμησον τους πολεμούντας μεʼʼΨαλμός 35-1 Δαυίδ Ενέπνεε τον αγώνα για την ελευθερία του Γένους, το 1821 Όλοι θέλουν το καλό μου…, αλλά εγώ δεν θα αφήσω να μου το πάρουν! Η ζωή είναι ένας κώλος, γ@μ@ τον πριν σε χεσει!Ο έρωτας.... .....με έρωτα περνάει... ..! |
|
| |
kopeli gold member
| Θέμα: Απ: Χαβαλές ...κι οτι Π@π@ριες βαλει ο νούς σου Παρ Φεβ 11 2011, 22:40 | |
| |
|
| |
LORDOS gold member
| Θέμα: Απ: Χαβαλές ...κι οτι Π@π@ριες βαλει ο νούς σου Παρ Φεβ 11 2011, 22:44 | |
| ..........βλέπετε κυρίες και κύριοι τον πληρώνει με το ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΧΡΗΜΑ ο αθεόφοβος μπροστά στα μάτια των έκπληκτων θαμώνων τους οποίους έχει ποτίσει με άφθονο αλκοόλ για να μην βλέπουν τις παρανομίες του !!!!!!!!! |
|
| |
Επισκέπτ Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: Χαβαλές ...κι οτι Π@π@ριες βαλει ο νούς σου Παρ Φεβ 11 2011, 22:47 | |
| |
|
| |
Επισκέπτ Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: Χαβαλές ...κι οτι Π@π@ριες βαλει ο νούς σου Παρ Φεβ 11 2011, 22:48 | |
| - LORDOS έγραψε:
..........βλέπετε κυρίες και κύριοι τον πληρώνει με το ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΧΡΗΜΑ ο αθεόφοβος μπροστά στα μάτια των έκπληκτων θαμώνων τους οποίους έχει ποτίσει με άφθονο αλκοόλ για να μην βλέπουν τις παρανομίες του !!!!!!!!!
οπως καταλαβατε..δεν ειμαι εγω ..αλλα το φωτο μονταζ του κυριου lordou |
|
| |
LORDOS gold member
| Θέμα: Απ: Χαβαλές ...κι οτι Π@π@ριες βαλει ο νούς σου Παρ Φεβ 11 2011, 22:49 | |
| για τα χαρτονομίσματα της ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΤΡΑΠΕΖΗΣ BOZOSD I.N.C. Συνεργάστηκαν οι :
LORDOS: IDEA CAPTURED VASO : ΤΟΥ INDI DESIGN AND DIRECTED INDIANOS : PRINT AND CUT |
|
| |
bandit vstromhellasforum Fanatic
Ηλικία : 59 Τόπος : θεσσαλονικη Registration date : 09/01/2011
| Θέμα: Απ: Χαβαλές ...κι οτι Π@π@ριες βαλει ο νούς σου Παρ Φεβ 11 2011, 22:50 | |
| [/quote] οπως καταλαβατε..δεν ειμαι εγω ..αλλα το φωτο μονταζ του κυριου lordou [/quote] ψεύτη |
|
| |
Επισκέπτ Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: Χαβαλές ...κι οτι Π@π@ριες βαλει ο νούς σου Παρ Φεβ 11 2011, 22:55 | |
| ενταξει λοιπον...θα σας πω την αληθεια...με δωροδοκισε.. και δεν ντρεπομαι να το πω.. πως στο τελος της κοντρας θα αφηνα το γκαζι..και ετσι .. 1000-650 = 0-1 |
|
| |
LORDOS gold member
| Θέμα: Απ: Χαβαλές ...κι οτι Π@π@ριες βαλει ο νούς σου Παρ Φεβ 11 2011, 22:57 | |
| από μεριάς μου θα ήθελα να ευχαριστήσω την Βάσω η οποία με μια κουβέντα που της είπαμε οι τρελάρες (εγώ και ο INDI) η κοπέλα μας ετοίμασε αμέσως το χαρτονόμισμα. Βέβαια είχα και τα μέσα (τον INDI) Γεροί να είμαστε . Άντε και τώρα δεν έχει δικαιολογία για τα κεράσματα. Y.Γ Λες να μπω και στις ευχαριστίες για να το πω ???????? |
|
| |
kopeli gold member
| Θέμα: Απ: Χαβαλές ...κι οτι Π@π@ριες βαλει ο νούς σου Παρ Φεβ 11 2011, 23:03 | |
| - LORDOS έγραψε:
- από μεριάς μου θα ήθελα να ευχαριστήσω την Βάσω η οποία με μια κουβέντα που της είπαμε οι τρελάρες (εγώ και ο INDI) η κοπέλα μας ετοίμασε αμέσως το χαρτονόμισμα.
Βέβαια είχα και τα μέσα (τον INDI)
Γεροί να είμαστε . Άντε και τώρα δεν έχει δικαιολογία για τα κεράσματα.
Y.Γ Λες να μπω και στις ευχαριστίες για να το πω ???????? τωρα αμέσως εδώ......... https://www.vstromhellasforum.com/t11979-topic αν σε αφήνει το παλικάρι της |
|
| |
LORDOS gold member
| Θέμα: Απ: Χαβαλές ...κι οτι Π@π@ριες βαλει ο νούς σου Παρ Φεβ 11 2011, 23:34 | |
| ΝΑΙ ΡΕ dreamer καλά λες .......................Στα 1000 ποσταρίσματα λέω να παίρνετε σαν bonus ένα μήνα χωρίς LORDO...... Τι λες να το τρέξω το δημοψήφισμα????? |
|
| |
Επισκέπτ Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: Χαβαλές ...κι οτι Π@π@ριες βαλει ο νούς σου Παρ Φεβ 11 2011, 23:37 | |
| |
|
| |
kopeli gold member
| Θέμα: Απ: Χαβαλές ...κι οτι Π@π@ριες βαλει ο νούς σου Παρ Φεβ 11 2011, 23:38 | |
| |
|
| |
| Χαβαλές ...κι οτι Π@π@ριες βαλει ο νούς σου | |
|