Μήπως οι αθηναίοι ξέρουν κάτι που δεν ξέρουμε η τον μπέρδεψαν με τον πύργο τις Πίζας!!!
απαπαπαπαααααα πια μ αυτους τους αθηναιους δακτυλοι του κακου ...................ολημερις και οληνυκτις δουλευουμε υπογειος για να σας τον γκρεμισουμε (τον λευκο πυργο ) ..............ξεκινησαμε λοιπον σπρωχνωντας τον προς τα δεξια απο τα..............μπλουζακια
Ναι ρε…!
Εσείς φταίτε για όλα….!
Τρέξατε και γεμίσατε αυτό το χωριουδάκι που το λένε Αθήνα και δεν έχει μείνει θέση για να έρθουμε και εμείς…!!!
_________________ ʼʼΔίκασον Κύριε τους αδικούντας με, πολέμησον τους πολεμούντας μεʼʼ Ψαλμός 35-1 Δαυίδ Ενέπνεε τον αγώνα για την ελευθερία του Γένους, το 1821
Όλοι θέλουν το καλό μου…, αλλά εγώ δεν θα αφήσω να μου το πάρουν!
Η ζωή είναι έναςκώλος, γ@μ@τον πριν σεχεσει!
Ο έρωτας.........με έρωτα περνάει.....!
nikSalonik Administrator
Ηλικία : 63 Τόπος : Νεάπολη θεσσαλονίκη Registration date : 09/10/2008
Μήπως οι αθηναίοι ξέρουν κάτι που δεν ξέρουμε η τον μπέρδεψαν με τον πύργο τις Πίζας!!!
απαπαπαπαααααα πια μ αυτους τους αθηναιους δακτυλοι του κακου ...................ολημερις και οληνυκτις δουλευουμε υπογειος για να σας τον γκρεμισουμε (τον λευκο πυργο ) ..............ξεκινησαμε λοιπον σπρωχνωντας τον προς τα δεξια απο τα..............μπλουζακια
Ναι ρε…!
Εσείς φταίτε για όλα….!
Τρέξατε και γεμίσατε αυτό το χωριουδάκι που το λένε Αθήνα και δεν έχει μείνει θέση για να έρθουμε και εμείς…!!!
και μεις σας αγαπαμε
GasTours Member
Ηλικία : 50 Τόπος : ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ - ΒΟΛΟΣ Registration date : 06/06/2009
Είναι στην Σαχάρα ο Ομπάμα , ο Πούτιν και ο Παπανδρέου..... Εκεί που περπατάνε βλέπουν μία όαση στην οποία υπάρχει μόνο ένα.... μπουρδέλο..... Πάει πρώτα ο Ομπάμα και βγαίνει η τσατσά.... - Γειά σας .... είμαι ο Ομπάμα από το U.S.A και θέλω να κάνω ένα τηλεφώνημα στην χώρα μου.....
- Μα ασφαλώς κε Ομπάμα .... δεν χρειάζεται να συστηθείτε....είστε πολύ γνωστός εδώ..... το τηλεφώνημα στοιχίζει 10.000 δολλάρια.
- Μα καλά ..... 10.000 δολλάρια για ένα τηλέφωνο...!!!!!
- Μία είναι η όαση.... ένα το τηλέφωνο ..... εάν δεν θέλετε...... Τι να κάνει ..... αναγκάζεται να δώσει τα χρήματα για να κάνει το τηλεφώνημά του...... Πάει μετά ο Πούτιν....
- Γειά σας.... είμαι ο Πούτιν από την Ρωσία και θέλω να κάνω ένα τηλεφώνημα στην χώρα μου......
- Μα ασφαλώς κε Πούτιν.....δεν χρειάζεται να συστηθείτε... είστε πολύ γνωστός εδώ ..... το τηλεφώνημα στοιχίζει 5.000 δολλάρια. Το ακούει ο Ομπάμα ..... και λέει με παράπονο.
- Εντάξει, Ρωσία πρώην Σοβιετική ΄Ενωση..... οικονομική κρίση..... τι να κάνουμε..... Τέλος πάντων κάνει και το τηλεφώνημα ο Πούτιν. Πάει τελευταίος και ο Παπανδρέου ........
- Γειά σας...... είμαι ο Παπανδρέου από την Ελλάδα και θέλω να κάνω ένα τηλεφώνημα στην χώρα μου.....
- Μα κε Παπανδρέου δεν χρειάζεται να συστηθείτε ..... δεν φανταζόμασταν ποτέ ότι θα καταφέρουμε να σας γνωρίσουμε..... Βεβαίως και να κάνετε το τηλεφώνημα που θέλετε μόνο που θα στοιχίσει 1 EURO. Το ακούει ο Ομπάμα με τον Πούτιν και τρελλαίνονται.....
- Μα καλά ...... εμείς για να τηλεφωνήσουμε έπρεπε να πληρώσουμε 10.000 και 5.000 δολλάρια και ο Παπανδρέου γιατί θα πληρώσει μόνο 1 EURO?????????????????????????
Κοιτάξτε να δείτε απαντάει η τσατσά
ΑΠΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΣΕ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΕΙΝΑΙ ΑΣΤΙΚΗ ΧΡΕΩΣΗ.........
kopeli gold member
Σας στέλνω αυτό το μήνυμα επειδή πέτυχε σε μένα και χρειαζόμαστε όλοι περισσότερη ηρεμία στην ζωή μας. Ακολουθώντας την παρακάτω συμβουλή, που άκουσα σε μία σχετική εκπομπή, βρήκα επιτέλους την εσωτερική μου ηρεμία. Στην εκπομπή ισχυρίστηκαν ότι "ο τρόπος για να βρεις την εσωτερική σου ηρεμία είναι να τελειώσεις ό,τι έχεις αρχίσει". Έτσι, κοίταξα γύρω στο σπίτι μου για να βρω όλα τα πράγματα που είχα αρχίσει και δεν είχα τελειώσει. Κι έτσι, παραμένοντας σπίτι σήμερα, από το πρωί έχω τελειώσει, ένα μπουκάλι κρασί Aγιωρίτικο, ένα μπουκάλι Dewars, ένα μπουκάλι Bailey's, ένα μπουκάλι Kahlua, ένα πακέτο μπισκότα Oreos,όσα χάπια είχαν απομείνει στα κουτιά των ηρεμιστικών Prozac και Valium, το υπόλοιπο cheesecake, μερικές καραμέλες και ένα κουτί σοκολατάκια. Δεν έχετε ιδέα πόσο τρομερά καλά νοιώθω τώρα !!! Μου πέρασε και η ίωση!!!
GasTours Member
Δέκα οδηγοί τουλάχιστον περιμένουν τη σειρά τους για το αλκοτέστ σε ένα κοντρόλ της τροχαίας. Ένας τύπος φεύγει από την ουρά και κατευθύνεται τρεκλίζοντας στον τροχονόμο. - Θέλω... Θέλω... Θέλω να κάνετε πρώτα σ΄ εμένα αλκοτέστ! - Σας παρακαλώ κύριε! Πηγαίνετε στη σειρά σας!!! του λέει αυστηρά ο τροχονόμος. - Όχι!!! Εγώ θέλω τώρα!!! επιμένει ο δικός μας. Τον παίρνει είδηση ο αξιωματικός και δίνει εντολή στον τροχονόμο να του γίνει αμέσως αλκοτέστ. Διαπιστώνεται ότι έχει δεκαπλάσια ποσότητα αλκοόλ από το μέγιστο επιτρεπτό. - Μα αυτός είναι τύφλα!!! Γρήγορα φέρε δίπλωμα, άδεια κυκλοφορίας και το αυτοκίνητο να κατασχεθεί αμέσως!!! διατάζει ο αξιωματικός. - Χα!!! Χα!!! Χα!!! Χα!!! ξεκαρδίζεται στο γέλιο ο μεθυσμένος. - Έχεις το θράσος και γελάς; ρωτάει άγρια ο τροχονόμος. - Χα!!! Χα!!! Χα!!! Χα!!! Μα και βέβαια! Είμαι πεζός!!!!
GasTours Member
Ήταν κάποτε ένα ζευγάρι παντρεμένο πολλά χρόνια. Κάποια στιγμή τους χαλάει ο πίνακας ελέγχου και λέει η γυναίκα στον άντρα της: - "Αγάπη μου πήγαινε να το φτιάξεις σε παρακαλώ." - "Δε μου λες φως μου. Τόσα χρόνια που είμαστε παντρεμένοι και δεν ξέρεις ότι δεν ξέρω τίποτα από ηλεκτρολογικά; Κάλεσε έναν ηλεκτρολόγο και θα στα δώσω τα λεφτά." Περνάνε λίγες μέρες χαλάει το σύστημα ύδρευσης. - "Πήγαινε αγάπη μου να το φτιάξεις." - "Μωρό μου ξέρω εγώ από υδραυλικά; Κάλεσε έναν υδραυλικό και θα στα δώσω." Περνάνε κι άλλες μέρες και χαλάει το κρεβάτι. - "Πήγαινε να το φτιάξεις του λέει γιατί ντρέπομαι να καλέσω μαραγκό." - "Δεν μπορώ", της λέει. Γυρίζει ο άντρας το μεσημέρι και βλέπει το κρεβάτι φτιαγμένο. - "Πόσα έδωσες, να στα δώσω αγάπη μου." - "Δε γίνεται." - "Γιατί;" - "Να! Ξέρεις μου είπε ότι ήθελε να του κάνω μια σπανακόπιτα ή να του πάρω μια πίπα." - "Και εσύ τι έκανες;" - "Ζωούλα μου ξέρω εγώ να φτιάχνω σπανακόπιτα;"
INDIANOS Member
Ηλικία : 47 Τόπος : Θεσσαλονίκη Registration date : 14/02/2011
Ήταν ένα ζευγάρι όπου ο άντρας είχε να το κάνει με τη γυναίκα του 5 χρόνια.Πήγε μια μέρα χαρούμενος στο σπίτι του και λέει στη γυναίκα του:-Γυναίκα κλείσε πόρτες,παράθυρα και κουρτίνες και έλα στην κρεββατοκάμαρα να σου δείξω κάτι! Πάει η γυναίκα χαρούμενη να κλείσει τα πάντα και άρχισε να γδύνεται γρήγορα γιατί νόμιζε ότι ο άντρας της θα της κάνει έρωτα.Μετά πάει στον άντρα της και του λέει:-Ήρθα.Και τότε στο απόλυτο σκοτάδι ο άντρας της της λέει:-Κοίτα! Πήρα ρολόι με φωτάκι!
Vezouvios Administrator
Ηλικία : 46 Τόπος : Mακεδονια Registration date : 09/10/2009
Ήταν ένα ωραίο Κυριακάτικο πρωινό στο γκολφ της Γλυφάδας και δύο κομψές νεαρές κυρίες παίζανε συζητώντας και χασκογελώντας.Δεν καλοξέρανε βέβαια το άθλημα και βαράγανε στο γάμο του καραγκιόζη.Κάποια στιγμή χτυπάει μια δυνατή μπαλιά η μια και η μπάλα προσγειώνεται με φόρα πάνω σε ένα γκρουπ ανδρών που παίζανε στην επόμενη τρύπα.-Αααααχ! Ακούγεται μια φωνή πόνου και ένας φουκαράς κουλουριάζεται πιάνοντας με τα δυο του χέρια το επίμαχο σημείο του σώματός του και σφαδάζοντας στο έδαφος.-Χίλια συγγνώμη κύριε,λέει η κοπέλα τρομοκρατημένη πλησιάζοντας αμέσως τον άτυχο παίκτη,δεν το ήθελα.Αφήστε με να σας βοηθήσω.-Δεν πειράζει δεσποινίς,δεν είναι τίποτα θα μου περάσει,ψέλλισε ανάμεσα σε βογκητά ο άνθρωπος που είχε γίνει κατακόκκινος από τον πόνο και εξακολουθούσε να μένει στη στάση του εμβρύου.-Μα σας παρακαλώ,επέμενε η κοπέλα,αφήστε με να σας κάνω ένα μασάζ να σας ανακουφίσω,είμαι νοσοκόμα και ξέρω από αυτά.Και χωρίς άλλη κουβέντα,σκύβει επάνω του,απομακρύνει απαλά τα χέρια του,χαλαρώνει το παντελόνι και βάζοντας και τα δύο της χέρια μέσα αρχίζει να του κάνει ένα απαλό μασάζ σε όλη την επίμαχη περιφέρεια.-Πως αισθάνεστε τώρα; Τον ρωτάει μετά από 2-3 λεπτά τρίψιμο.-Υπέροχα δεσποινίς μου,απαντά ο τραυματίας,αλλά ο αντίχειράς μου ακόμα με πεθαίνει..
Jimmis gold member
Ηλικία : 53 Τόπος : ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ-- ΕΔΕΣΣΑ- ΒΟΛΟΣ Registration date : 17/05/2008