. Για να κάνεις ευτυχισμένη μια γυναίκα αρκεί να είσαιΕγω παντως τα εχω ολα αυτα σε πλεονασμα..) 1. φίλος 2. σύντροφος 3. εραστής 4. αδελφός 5. πατέρας 6. δάσκαλος 7. εκπαιδευτής 8. μάγειρας 9. μαραγκός 10. υδραυλικός 11. μηχανικός 12. διακοσμητής εσωτερικών χώρων 13. στιλίστας 14. σεξολόγος 15. γυναικολόγος/μαιευτήρας 16. ψυχολόγος 18. ψυχίατρος 19. θεραπευτής 20. τολμηρός 21. τακτικός 22. καλός πατέρας 23. πολύ καθαρός 24. συμπαθητικός 25. αθλητικός 26. στοργικός 27. προσεκτικός 28. ιππότης 29. έξυπνος 30. οραματιστής 31. δημιουργικός 32. γλυκός 33. δυνατός 34. κατανοητικός 35. ανεκτικός 36. ευσυνείδητος 37. φιλόδοξος 38. ικανός 39. θαρραλέος 40. αποφασιστικός 41. έμπιστος 42. γεμάτος σεβασμό 43. παθιασμένος 44. αβρόφρων 45. πολύ πλούσιος 46. να αγαπάς τις αγορές 47. να μη γκρινιάζεις 48. να μην της είσαι βάρος 49. να μην κοιτάζεις άλλες Ταυτόχρονα θα πρέπει να προσέξεις πολύ να... 50. μην είσαι ζηλιάρης αλλά ούτε και αδιάφορος 51. να τα πηγαίνεις καλά με την οικογένειά της αλλά να μην αφιερώνεις στην τελευταία περισσότερο χρόνο απ' ό,τι σε αυτή. 52. να της αφήνεις το χώρο της αλλά να δείχνεις ανήσυχος για το πού πηγαίνει. Είναι επίσης πάρα πολύ σημαντικό: 53. να μην ξεχνάς ημερομηνίες: -επετείων (γάμου, αρραβώνων, πρώτης συνάντησης...) -πτυχίου (αν υπάρχει) -ονομαστικής εορτής (αν υπάρχει) -τελευταίας περιόδου Δυστυχώς ακόμη κι αν ανταποκρίνεσαι πλήρως στις παραπάνω απαιτήσεις, κανείς δεν μπορεί να σου εγγυηθεί 100% πως θα την κάνεις ευτυχισμένη, διότι μπορεί να αισθανθεί φυλακισμένη σε ένα βίο αποπνικτικής τελειότητος από τον οποίο να θελήσει να απελευθερωθεί δραπετεύοντας με το πρώτο κωλόπαιδο που θα παρουσιασθεί μπροστά της.
bandit vstromhellasforum Fanatic
Ηλικία : 59 Τόπος : θεσσαλονικη Registration date : 09/01/2011
Ο Γιωρίκας κάθεται στο καφενείο και πίνει αλλά είναι προβληματισμένος,εκείνη την ώρα έρχεται ο Κωστίκας τον βλέπει και τον ρωτάει:-Γιωρίκα, τι έχεις;-Άσε φίλε..Εχω τρίλημμα..-Τρίλημμα? Μη λες ανοησίες δίλημμα εννοείς..-Όχι ρε φίλε τρίλημμα εννοώ!!Κατσε να σου εξηγήσω...ο φίλος μου ο Πανίκας μου χρωστάει 10.000 ευρώ και πάω να του τα ζητήσω, χτυπάω την πόρτα ανοίγει η Σουμέλα και της λέω οτι άνδρας της μου χρωστάει 10.000 ευρώ, αν δεν μου τα δώσει σήμερα θα τη γαμησω.Οπότε γυρνάει και μου λέει ''λεφτά δεν υπάρχουν κάνε ότι θέλεις''.Την αρπάζω και αρχίζω να την γαμαω.Εκείνη την ώρα έρχεται ο Πανίκας και από τα νεύρα του γαμησε έμενα. Ε, τελειώσαμε και έφυγα.Μετά από ένα μήνα ξαναπήγα να ζητήσω τα λεφτά μου και έγινε πάλι το ίδιο...εγώ τη Σουμέλα ο Πανίκας έμενα.Αυτό γινότανε συνέχεια και τώρα έφτασα στο σημείο να μην ξέρω γιατί θα ξαναπάω.Για τα λεφτά; για τη Σουμέλα; η για τον Πανίκα; Αυτό είναι το τρίλημμα..
INDIANOS Member
Ηλικία : 47 Τόπος : Θεσσαλονίκη Registration date : 14/02/2011
Ήταν ένας πόντιος ξυλοκόπος και είδε στην τηλεόραση μία διαφήμιση για ένα πριόνι που έκοβε 100 δέντρα την ημέρα.Εντυπωσιασμένος αποφασίζει να το αγοράσει.Την επόμενη ημέρα ξυπνάει πρωί πρωί για να το δοκιμάσει.Βάζει τα δυνατά του και στο τέλος της ημέρας μετράει τα δέντρα που είχε κόψει και δεν ήταν ούτε καν 20.Τότε του περνάει η σκέψη από το μυαλό ότι το πριόνι είναι χαλασμένο.Αλλά μετά σκέφτεται ότι αυτός που το διαφήμιζε ήτανε καλογυμνασμένος.Την επόμενη ημέρα το πρωί αρχίζει εντατικά γυμναστική.Μετά από 2 μήνες ξαναδοκιμάζει την τύχη του,πολύ πιο δυνατός από την προηγούμενη φορά.Στο τέλος της ημέρας λοιπόν ξαναμετράει τα κομμένα δέντρα και είναι μόνο 50. Βέβαιος πια ότι το πριόνι είναι χαλασμένο πάει στον πωλητή και του λέει:- Αυτό το πριόνι που μου πουλήσατε είναι χαλασμένο.Τότε ο πωλητής πιάνει το πριόνι στα χέρια του,τραβάει το κορδόνι και βλέπει ότι το πριόνι είναι εντάξει.Και ο Πόντιος :-Ωπα μεγαλε! πώς το έκανες αυτό με το κορδονάκι;
ΑΣΕ φιλαρακι,γιατι εαν βγαλω τις ταπες θα τρομαξεις...Ρωτα και τους υπολοιπους τι τραβουσαν παλιοτερα οταν βρισκοντουσαν πισω μου... Αντε με το ελαιοψυχτο σου...
Θέμα: TEST ΓΙΑ ΑΝΤΡΕΣ Δευ Φεβ 28 2011, 21:22
Όταν μεγαλώνουμε πέφτει η συγκέντρωση μας. Αυτό φαίνεται να επηρεάζει τους άνδρες περισσότερο από τις γυναίκες. Κάποιος μπορεί να υπολογίσει το βαθμό απώλειας σε άνδρες με το τεστ που ακολουθεί. Κάντε κλικ στο τεστ.
T E S T
narcissus moderator
Ηλικία : 45 Τόπος : Θες άλλο Νίκη Registration date : 12/06/2010
Όταν μεγαλώνουμε πέφτει η συγκέντρωση μας. Αυτό φαίνεται να επηρεάζει τους άνδρες περισσότερο από τις γυναίκες. Κάποιος μπορεί να υπολογίσει το βαθμό απώλειας σε άνδρες με το τεστ που ακολουθεί. Κάντε κλικ στο τεστ.
T E S T
_________________ ʼʼΔίκασον Κύριε τους αδικούντας με, πολέμησον τους πολεμούντας μεʼʼ Ψαλμός 35-1 Δαυίδ Ενέπνεε τον αγώνα για την ελευθερία του Γένους, το 1821
Όλοι θέλουν το καλό μου…, αλλά εγώ δεν θα αφήσω να μου το πάρουν!
Η ζωή είναι έναςκώλος, γ@μ@τον πριν σεχεσει!
Ο έρωτας.........με έρωτα περνάει.....!
σαλιγκάρι gold member
Ηλικία : 50 Τόπος : Περιστέρι Registration date : 11/09/2008
αυριο πρωι πρωι θα εχω την τιμη να την καβαλησω πρωτος. μην μου τρομαζεις................θα της φερθω οπως αρμοζει σε μια κυρια...... φτανει μονο να ειναι οσο καυλιαρα την ειδαμε και θα περασουμε καποιες ωρες μαζι ........ζαχαρη
V-STRONG Member
Ηλικία : 54 Τόπος : VARDARIS BEACH Registration date : 11/10/2010
Ήταν ένας πόντιος ξυλοκόπος και είδε στην τηλεόραση μία διαφήμιση για ένα πριόνι που έκοβε 100 δέντρα την ημέρα.Εντυπωσιασμένος αποφασίζει να το αγοράσει.Την επόμενη ημέρα ξυπνάει πρωί πρωί για να το δοκιμάσει.Βάζει τα δυνατά του και στο τέλος της ημέρας μετράει τα δέντρα που είχε κόψει και δεν ήταν ούτε καν 20.Τότε του περνάει η σκέψη από το μυαλό ότι το πριόνι είναι χαλασμένο.Αλλά μετά σκέφτεται ότι αυτός που το διαφήμιζε ήτανε καλογυμνασμένος.Την επόμενη ημέρα το πρωί αρχίζει εντατικά γυμναστική.Μετά από 2 μήνες ξαναδοκιμάζει την τύχη του,πολύ πιο δυνατός από την προηγούμενη φορά.Στο τέλος της ημέρας λοιπόν ξαναμετράει τα κομμένα δέντρα και είναι μόνο 50. Βέβαιος πια ότι το πριόνι είναι χαλασμένο πάει στον πωλητή και του λέει:- Αυτό το πριόνι που μου πουλήσατε είναι χαλασμένο.Τότε ο πωλητής πιάνει το πριόνι στα χέρια του,τραβάει το κορδόνι και βλέπει ότι το πριόνι είναι εντάξει.Και ο Πόντιος :-Ωπα μεγαλε! πώς το έκανες αυτό με το κορδονάκι;
ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ
T E S T
T E S T
ρε μλκες το βρίσκω συνεχεια ....λες να μη μεγάλωσα ακόμα
_________________ VIDEO απο τις εξορμησεις μας
το καλύτερο δ ώ ρ ο σ 'εναν μοτοσυκλετιστή ειναι η ...επόμενη βόλτα...
...γιατι η ζωή ειναι σαν την μοτοσυκλέτα...δεν έχει όπισθεν !!!
Vstromhellasforum...μεσα μου κι εξω μου ....
nikSalonik Administrator
Ηλικία : 63 Τόπος : Νεάπολη θεσσαλονίκη Registration date : 09/10/2008
αυριο πρωι πρωι θα εχω την τιμη να την καβαλησω πρωτος. μην μου τρομαζεις................θα της φερθω οπως αρμοζει σε μια κυρια...... φτανει μονο να ειναι οσο καυλιαρα την ειδαμε και θα περασουμε καποιες ωρες μαζι ........ζαχαρη
....με το μαλακο Γιάννη ...για πολύ σφιχτομ@@να την κόβω
Ηλικία : 54 Τόπος : ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ Registration date : 12/05/2010
Θέμα: ΠΟΙΟΣ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ;;;;;;;;;; Τρι Μαρ 01 2011, 16:57
Η τεχνολογία είναι ΠΟΛΥ προχωρημένη. Στο link που ακολουθεί παρακάτω είναι μια φωτογραφία από την ορκομωσία του Αμερικανού Προέδρου στην οποία μπορειτε να ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΞΕΧΩΡΙΣΤΑ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΛΗΘΟΣ ΠΟΥ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΣΕ ΤΗΝ ΟΡΚΟΜΩΣΙΑ !!! Μπορείτε να κάνετε κλίκ σε οποιοδήποτε μέρος πάνω στη φωτογραφία! Περιμένετε λίγα δευτερόλεπτα για το ΖΟΟΜ να καθαρίσει η εικόνα και θα δείτε ΟΠΟΙΟΝ ΘΕΛΕΤΕ ΣΑΝ ΝΑ ΤΡΑΒΑΤΕ ΕΣΕΙΣ ΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ!!!!!!! Η φωτογραφία αυτή ελήφθη από ΡΟΜΠΟΤ με κάμερα 1474 megapixel !!!!!!!!!!!!! δηλαδή, 295 φορές τα 5 megapixel που έχει μια κοινή κάμερα που χρησιμοποιούμε εμείς! Και βέβαια, η ερώτηση που έρχεται αυτομάτως στο μυαλό μας, είναι, ΠΟΙΟΣ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ;;;;;;;;;; Κάντε κλίκ στο link! http://gigapan.org/viewGigapanFullscreen.php?auth=033ef14483ee899496648c2b4b06233c
nikSalonik Administrator
Ηλικία : 63 Τόπος : Νεάπολη θεσσαλονίκη Registration date : 09/10/2008
Η τεχνολογία είναι ΠΟΛΥ προχωρημένη. Στο link που ακολουθεί παρακάτω είναι μια φωτογραφία από την ορκομωσία του Αμερικανού Προέδρου στην οποία μπορειτε να ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΞΕΧΩΡΙΣΤΑ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΛΗΘΟΣ ΠΟΥ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΣΕ ΤΗΝ ΟΡΚΟΜΩΣΙΑ !!! Μπορείτε να κάνετε κλίκ σε οποιοδήποτε μέρος πάνω στη φωτογραφία! Περιμένετε λίγα δευτερόλεπτα για το ΖΟΟΜ να καθαρίσει η εικόνα και θα δείτε ΟΠΟΙΟΝ ΘΕΛΕΤΕ ΣΑΝ ΝΑ ΤΡΑΒΑΤΕ ΕΣΕΙΣ ΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ!!!!!!! Η φωτογραφία αυτή ελήφθη από ΡΟΜΠΟΤ με κάμερα 1474 megapixel !!!!!!!!!!!!! δηλαδή, 295 φορές τα 5 megapixel που έχει μια κοινή κάμερα που χρησιμοποιούμε εμείς! Και βέβαια, η ερώτηση που έρχεται αυτομάτως στο μυαλό μας, είναι, ΠΟΙΟΣ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ;;;;;;;;;; Κάντε κλίκ στο link! http://gigapan.org/viewGigapanFullscreen.php?auth=033ef14483ee899496648c2b4b06233c
το παραπανω θεμα ειναι "σοβαρότατο" και δε μου κανει εντύπωση οσο απίστευτο κι αν Φαίνεται .... οσα κι αν βάλλουμε τα "καριόλια " μας ελέγχουν ακόμη κι οταν παμε για χέσιμο....
υ.γ. ....Johnnyb επιτέλους Βρέθηκε μια καμερα με υψηλότερη ανάλυση απ την δική σου πάρε λοιπον ενα snapshot το παραπάνω για να δικαιολογήσω την ετικέτα του τοπικ...
kopeli gold member
Τελικά ρε Νικόλα ,μόνο απο το "Νότο" ψωνίζεις.
σαλιγκάρι gold member
Ηλικία : 50 Τόπος : Περιστέρι Registration date : 11/09/2008
Τελικά ρε Νικόλα ,μόνο απο το "Νότο" ψωνίζεις.
τα συγκεκριμενα ψωνια μιχαλιο ειμαι σιγουρος οτι θα σας εντυπωσιασουν ολους................αστερι η μεναγκο και με πολυ πολυ πλουσια προικα!!!!!!!!!!!!!!!!! μας αναψε φωτιες ο νικολας. νικεεεε...............μονο σφιχτομ@@να δεν την εκοψα
johnnyb gold member
Ηλικία : 42 Τόπος : Θεσσαλονίκη Registration date : 03/06/2009