Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

ΦόρουμΕικονοθήκηLatest imagesΕγγραφήΣύνδεση

Μοιραστείτε | 

H εκδρομικη μας ατζεντα εντός Κρήτης !!!

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω 
Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 16 ... 29, 30, 31 ... 37 ... 44  Επόμενο
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
dimitrisv
vstromhellasforum Enthusiast
dimitrisv

Τόπος : Ηρακλειο ΚΡΗΤΗΣ
Registration date : 15/04/2009

H εκδρομικη μας ατζεντα εντός Κρήτης !!! - Σελίδα 30 Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: H εκδρομικη μας ατζεντα εντός Κρήτης !!!   H εκδρομικη μας ατζεντα εντός Κρήτης !!! - Σελίδα 30 Icon_minitimeΣαβ Ιουν 01 2013, 16:17

Μμμ, για κανα κοντινο κανεις ;
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
http://voltarakia.blogspot.com/
painterakis
gold member
gold member
painterakis

Τόπος : Ο Δρόμος ...
Registration date : 18/01/2008

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: H εκδρομικη μας ατζεντα εντός Κρήτης !!!   H εκδρομικη μας ατζεντα εντός Κρήτης !!! - Σελίδα 30 Icon_minitimeΣαβ Ιουν 01 2013, 16:28

dimitrisv έγραψε:
Μμμ, για κανα κοντινο κανεις ;
ρίξε ιδέα, δεν έχω και δουλειά στην Αργυρούπολη ... αλλά πάμε και αφήνουμε κατα μέρους τον Καλλικράτη και το Φραγκοκάστελλο
dimitrisv
dimitrisv

Τόπος : Ηρακλειο ΚΡΗΤΗΣ
Registration date : 15/04/2009

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: H εκδρομικη μας ατζεντα εντός Κρήτης !!!   H εκδρομικη μας ατζεντα εντός Κρήτης !!! - Σελίδα 30 Icon_minitimeΣαβ Ιουν 01 2013, 17:57

Δεν εχω προτιμηση ρε Μανο, στροφες να χει, και να μαστε πισω μεχρι το μεσημερακι!!! Ή εστω να μπορω να φυγω εγω μεσημερι... Παμε Αργυρουπολη; Ασε λιγο να το βαλω σε προταση στον υπευθυνο!! bounce
http://voltarakia.blogspot.com/
sakismip
vstromhellasforum Fanatic
vstromhellasforum Fanatic
sakismip

Τόπος : Kαστοριά
Registration date : 22/03/2009

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: H εκδρομικη μας ατζεντα εντός Κρήτης !!!   H εκδρομικη μας ατζεντα εντός Κρήτης !!! - Σελίδα 30 Icon_minitimeΣαβ Ιουν 01 2013, 19:30

dimitrisv έγραψε:
Δεν εχω προτιμηση ρε Μανο, στροφες να χει, και να μαστε πισω μεχρι το μεσημερακι!!! Ή εστω να μπορω να φυγω εγω μεσημερι... Παμε Αργυρουπολη; Ασε λιγο να το βαλω σε προταση στον υπευθυνο!! bounce

γιατί δουλεύεις????? YOU! YOU!
painterakis
gold member
gold member
painterakis

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: H εκδρομικη μας ατζεντα εντός Κρήτης !!!   H εκδρομικη μας ατζεντα εντός Κρήτης !!! - Σελίδα 30 Icon_minitimeΣαβ Ιουν 01 2013, 21:14

Επειδή δε βλέπω όρεξη ...
Εγώ αύριο θα φύγω στις 9:30 από τον Άγιο (περιμένω απάντηση και από ένα κοπέλι από εδώ αν θα έρθει) και γύρω τις 10 θα είμαι στο Γρηγόρη στη ΒΡ.
Όποιος θέλει τα λέμε εκεί και κάνουμε τη διαδρομή που πόσταρα παραπάνω.
Φιλάκια
almeros
Member
Member
almeros

Τόπος : Ηράκλειο Κρήτης
Registration date : 06/01/2010

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: H εκδρομικη μας ατζεντα εντός Κρήτης !!!   H εκδρομικη μας ατζεντα εντός Κρήτης !!! - Σελίδα 30 Icon_minitimeΣαβ Ιουν 01 2013, 23:07

Ψαχνει κανεις ορεξη; εδω
Στις 10 στου γρηγορη και μετα ενα κοντινο
painterakis
gold member
gold member
painterakis

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: H εκδρομικη μας ατζεντα εντός Κρήτης !!!   H εκδρομικη μας ατζεντα εντός Κρήτης !!! - Σελίδα 30 Icon_minitimeΣαβ Ιουν 01 2013, 23:22

almeros έγραψε:
Ψαχνει κανεις ορεξη; εδω
κοντινό όταν λες, τι εννοείς; μέχρι την έξοδο της ΒΡ; Razz Razz Razz

πάντως ακόμα και ο Περράκης που δήλωσε ότι θα έρθει ... άφαντος. scratch
πάνε οι εποχές που οι καφετέριες και οι ταβέρνες δεν μας έβαζαν ... Crying or Very sad
Perrakis
Perrakis

Τόπος : Heraklion, Crete
Registration date : 15/08/2010

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: H εκδρομικη μας ατζεντα εντός Κρήτης !!!   H εκδρομικη μας ατζεντα εντός Κρήτης !!! - Σελίδα 30 Icon_minitimeΣαβ Ιουν 01 2013, 23:38

painterakis έγραψε:
almeros έγραψε:
Ψαχνει κανεις ορεξη; εδω
κοντινό όταν λες, τι εννοείς; μέχρι την έξοδο της ΒΡ; Razz Razz Razz

πάντως ακόμα και ο Περράκης που δήλωσε ότι θα έρθει ... άφαντος. scratch
πάνε οι εποχές που οι καφετέριες και οι ταβέρνες δεν μας έβαζαν ... Crying or Very sad

Δεν ήμουν σπίτι Μάνο, λοιπον εγω θα ξεκινήσω αύριο γύρω στις 10.30 απο το σπίτι, επειδή θέλω να αφήσω το παιδί στη μάνα μου,
Και μετα πάμε και μέχρι Σφακια δεν έχω πρόβλημα. Αν θέλετε αφήνουμε το σκέλος ταβέρνα και γυρνάνε πίσω on time, πιθανόν να το αποφασίσουμε στου Γρηγόρη.
painterakis
gold member
gold member
painterakis

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: H εκδρομικη μας ατζεντα εντός Κρήτης !!!   H εκδρομικη μας ατζεντα εντός Κρήτης !!! - Σελίδα 30 Icon_minitimeΣαβ Ιουν 01 2013, 23:42

ωραία ... θα αργήσω και εγώ την αναχώρηση και τα λέμε 10:30 στου Γρηγόρη.
Rory
moderator
moderator
Rory

Τόπος : Χανια
Registration date : 25/01/2009

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: H εκδρομικη μας ατζεντα εντός Κρήτης !!!   H εκδρομικη μας ατζεντα εντός Κρήτης !!! - Σελίδα 30 Icon_minitimeΔευ Ιουν 03 2013, 16:48

Ρεμάλια χάρηκα που στρίψαμε εστω καί λίγο αλλά καλά OK αντε και στην επόμενη με το καλό !!!!!!!!

Perrakis
Perrakis

ΔημοσίευσηΘέμα: Εκδρομική ατζέντα VOL:3   H εκδρομικη μας ατζεντα εντός Κρήτης !!! - Σελίδα 30 Icon_minitimeΠαρ Ιουν 07 2013, 23:12

Εγώ αυτή την Κυριακή δουλεύω αλλά έπεσε στην αντιληψή μου κάτι ενδιαφέρον και το ποστάρω για όσους διαθέτουν χρόνο
αύτη την Κυριακή 9/6....

H εκδρομικη μας ατζεντα εντός Κρήτης !!! - Σελίδα 30 64416210152875231735085

Το νού σας καλές βόλτες και όσοι ενδιαφέρονται κάνουμε μια "καταδρομική" την επόμενη Κυριακή 16/6 προς τα μέρη του
Μαυρόματμανόλη να τον βάλουμε στα έξοδα!!!
JEFFakhs
JEFFakhs

Τόπος : Volos-->Piraeus-->Heraklion-->?
Registration date : 28/09/2008

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: H εκδρομικη μας ατζεντα εντός Κρήτης !!!   H εκδρομικη μας ατζεντα εντός Κρήτης !!! - Σελίδα 30 Icon_minitimeΚυρ Ιουν 09 2013, 14:52

και ειναί δα τόσονε μεγάλο το γεγονός που δε χωρούσε στην H εκδρομικη μας ατζεντα!! vol.2 φίλτατε Μήτσε?

ίντα θες? να μπερδευεις τον κόσμο μρε να μην ξερει που να πρωτοπάει τσι Κυριακές ντος?
Perrakis
Perrakis

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: H εκδρομικη μας ατζεντα εντός Κρήτης !!!   H εκδρομικη μας ατζεντα εντός Κρήτης !!! - Σελίδα 30 Icon_minitimeΠεμ Ιουν 13 2013, 12:20

JEFFakhs έγραψε:
και ειναί δα τόσονε μεγάλο το γεγονός που δε χωρούσε στην H εκδρομικη μας ατζεντα!! vol.2 φίλτατε Μήτσε?

ίντα θες? να μπερδευεις τον κόσμο μρε να μην ξερει που να πρωτοπάει τσι Κυριακές ντος?
Χρήστο η εκδρομική ατζέντα 2 έχει φτάσει τις 50 σελίδες, για αυτό ανοιξα άλλο νήμα, κάνε και μια σκούπα σε τόσα νήματα ανενεργά να τακτοποιηθούμε λίγο....

Σαβατοκύριακο θα παίξει καμιά βολτίτσα, Σαββάτο πρωί παίζει να κατεβώ Τυμπάκι με την Κάλλια για μια δουλίτσα και Κυριακή από το μεσημεράκι είμαι ελεύθερος για μια μεσημεριανή καταδρομική στου Μαύρου όποιος ψήνεται....
Rory
moderator
moderator
Rory

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: H εκδρομικη μας ατζεντα εντός Κρήτης !!!   H εκδρομικη μας ατζεντα εντός Κρήτης !!! - Σελίδα 30 Icon_minitimeΠεμ Ιουν 13 2013, 15:15

Ελάτε μρε ρεμάλια κερνάω , ρακί , κρασί , μπυρίτσα , και οτι βρεθεί απο φαγώσιμο να ψήσουμε κοψίδια 
ΥΓ. Κεντρί Ιεράπετρας θα δείτε τους πυλώνες !!!!! και την ψησταριά ετοιμη

Perrakis
Perrakis

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: H εκδρομικη μας ατζεντα εντός Κρήτης !!!   H εκδρομικη μας ατζεντα εντός Κρήτης !!! - Σελίδα 30 Icon_minitimeΣαβ Ιουν 15 2013, 16:46

Rory έγραψε:
Ελάτε μρε ρεμάλια κερνάω , ρακί , κρασί , μπυρίτσα , και οτι βρεθεί απο φαγώσιμο να ψήσουμε κοψίδια 
ΥΓ. Κεντρί Ιεράπετρας θα δείτε τους πυλώνες !!!!! και την ψησταριά ετοιμη

Up....
Rory
moderator
moderator
Rory

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: H εκδρομικη μας ατζεντα εντός Κρήτης !!!   H εκδρομικη μας ατζεντα εντός Κρήτης !!! - Σελίδα 30 Icon_minitimeΤετ Ιουν 19 2013, 11:59

Ρεμάλιαααααααααααα ερχεται η αργία του Αγ. πνεύματος , τί λέτε για βολταράκι την κυριακή

Perrakis
Perrakis

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: H εκδρομικη μας ατζεντα εντός Κρήτης !!!   H εκδρομικη μας ατζεντα εντός Κρήτης !!! - Σελίδα 30 Icon_minitimeΤετ Ιουν 19 2013, 18:14

Rory έγραψε:
Ρεμάλιαααααααααααα ερχεται η αργία του Αγ. πνεύματος , τί λέτε για βολταράκι την κυριακή

Αυτό το Σαββατοκύριακο στέκει και αυτό!!!!!!
H εκδρομικη μας ατζεντα εντός Κρήτης !!! - Σελίδα 30 Fo8k

Αν μπορέιτε κανόνιζουμε και Σαββατόβραδο που θα έχει live locomondo ή και Κυριακή πρωί για μαι βολτίτσα!!!!!!!!
Rory
moderator
moderator
Rory

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: H εκδρομικη μας ατζεντα εντός Κρήτης !!!   H εκδρομικη μας ατζεντα εντός Κρήτης !!! - Σελίδα 30 Icon_minitimeΤετ Ιουν 19 2013, 22:50

Perrakis έγραψε:
Rory έγραψε:

Αυτό το Σαββατοκύριακο στέκει και αυτό!!!!!!
H εκδρομικη μας ατζεντα εντός Κρήτης !!! - Σελίδα 30 Fo8k

Αν μπορέιτε κανόνιζουμε και Σαββατόβραδο που θα έχει live locomondo ή και Κυριακή πρωί για μαι βολτίτσα!!!!!!!!
goood

painterakis
gold member
gold member
painterakis

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: H εκδρομικη μας ατζεντα εντός Κρήτης !!!   H εκδρομικη μας ατζεντα εντός Κρήτης !!! - Σελίδα 30 Icon_minitimeΚυρ Ιουλ 28 2013, 10:43

Είμαστε βαθιά μέσα στο καλοκαιράκι και έχουν ξεκινήσει τα διάφορα moto-camping.

Έτσι για τον Αύγουστο "παίζουν" τα παρακάτω ...

H εκδρομικη μας ατζεντα εντός Κρήτης !!! - Σελίδα 30 O6cb

και

H εκδρομικη μας ατζεντα εντός Κρήτης !!! - Σελίδα 30 4ck2
paitos
gold member
gold member
paitos

Registration date : 08/07/2008

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: H εκδρομικη μας ατζεντα εντός Κρήτης !!!   H εκδρομικη μας ατζεντα εντός Κρήτης !!! - Σελίδα 30 Icon_minitimeΤρι Ιουλ 30 2013, 14:13

Θα ειμαι το Σ/Κ Παλαιοχωρα, αν θελει κανεις να ερθει ας παρει κανενα τηλ. εκτος απο σκηνη θα παιζει και δωματιο
για να κλειδωσουμε τα πραματα μας και να κανουμε και ενα ντουζακι, αν τα καταφερω θα ειμαι απο Παρασκευη
βραδυ αλλιως Σαββατο πρωι! H εκδρομικη μας ατζεντα εντός Κρήτης !!! - Σελίδα 30 451272 

GOEF
Member
Member
GOEF

Τόπος : ΚΡΗΤΗ
Registration date : 25/01/2008

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: H εκδρομικη μας ατζεντα εντός Κρήτης !!!   H εκδρομικη μας ατζεντα εντός Κρήτης !!! - Σελίδα 30 Icon_minitimeΠεμ Αυγ 01 2013, 18:38

paitos έγραψε:
Θα ειμαι το Σ/Κ Παλαιοχωρα, αν θελει κανεις να ερθει ας παρει κανενα τηλ. εκτος απο σκηνη θα παιζει και δωματιο
για να κλειδωσουμε τα πραματα μας και να κανουμε και ενα ντουζακι, αν τα καταφερω θα ειμαι απο Παρασκευη
βραδυ αλλιως Σαββατο πρωι! H εκδρομικη μας ατζεντα εντός Κρήτης !!! - Σελίδα 30 451272 

Θα γούσταρα να έρθω αλλά ... πως??? Πρέπει να έρθεις Ηράκλειο να με πάρεις...
Very Happy Very Happy Very Happy 

paitos
gold member
gold member
paitos

Registration date : 08/07/2008

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: H εκδρομικη μας ατζεντα εντός Κρήτης !!!   H εκδρομικη μας ατζεντα εντός Κρήτης !!! - Σελίδα 30 Icon_minitimeΠεμ Αυγ 01 2013, 18:45

Αυτο κανονιζετε ευκολα, εισαι σιγουρος ομως? bounce 
painterakis
gold member
gold member
painterakis

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: H εκδρομικη μας ατζεντα εντός Κρήτης !!!   H εκδρομικη μας ατζεντα εντός Κρήτης !!! - Σελίδα 30 Icon_minitimeΠεμ Αυγ 08 2013, 13:53

Κοπέλια είπα να το ρίξω έξω και μέσα σε 4 μέρες θα κάνω ... βόλτα στο Ηράκλειο Razz Razz Razz . ουάου.
πέρα την πλάκα, από ότι είδα τη αυτή τη Κυριακή έχει ημέρα κοινού το Αστεροσκοπείο στο Σκίνακα.
Λέω να πάω ... θέλει να έρθει κανείς για παρέα;
painterakis
gold member
gold member
painterakis

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: H εκδρομικη μας ατζεντα εντός Κρήτης !!!   H εκδρομικη μας ατζεντα εντός Κρήτης !!! - Σελίδα 30 Icon_minitimeΚυρ Αυγ 11 2013, 11:02

H εκδρομικη μας ατζεντα εντός Κρήτης !!! - Σελίδα 30 Z1ni

Θα ξεκινήσω από τον Άγιο Νικόλαο στις 6, όποιος θέλει να πάμε παρέα ... H εκδρομικη μας ατζεντα εντός Κρήτης !!! - Σελίδα 30 846930 
geo
geo

Τόπος : ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Registration date : 11/04/2009

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: H εκδρομικη μας ατζεντα εντός Κρήτης !!!   H εκδρομικη μας ατζεντα εντός Κρήτης !!! - Σελίδα 30 Icon_minitimeΚυρ Αυγ 11 2013, 14:49

18.45 ραντεβου στο μαγαζί μου με προορισμό σκινακα αντε να ξεσκουριάσουμε λέμε

H εκδρομικη μας ατζεντα εντός Κρήτης !!!

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή 

Παρόμοια θέματα

+
Σελίδα 30 από 44Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 16 ... 29, 30, 31 ... 37 ... 44  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
 :: ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΜΕΛΩΝ ΦΟΡΟΥΜ :: Ενότητα μελών φόρουμ Κρήτης-
Μετάβαση σε: