Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

ΦόρουμΕικονοθήκηLatest imagesΕγγραφήΣύνδεση

Μοιραστείτε | 

H εκδρομικη μας ατζεντα εντός Κρήτης !!!

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω 
Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 16 ... 28, 29, 30 ... 36 ... 44  Επόμενο
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
Rory
moderator
moderator
Rory

Τόπος : Χανια
Registration date : 25/01/2009

H εκδρομικη μας ατζεντα εντός Κρήτης !!! - Σελίδα 29 Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: H εκδρομικη μας ατζεντα εντός Κρήτης !!!   H εκδρομικη μας ατζεντα εντός Κρήτης !!! - Σελίδα 29 Icon_minitimeΣαβ Απρ 13 2013, 22:50

09.00 Συνάντηση στο Αγιο Νικόλαο ,οσοι ερθουν από Ηράκλειο , βρίσκουν τον painter και 09.30 συνάντηση στην παχειά Αμμο , θα σας περιμένω για βολταράκι προς ...ολα ειναι δρόμος !!!!!!

sarakats85

sarakats85

Registration date : 15/03/2012

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: H εκδρομικη μας ατζεντα εντός Κρήτης !!!   H εκδρομικη μας ατζεντα εντός Κρήτης !!! - Σελίδα 29 Icon_minitimeΚυρ Απρ 14 2013, 08:30

παιδες καλημερα...τι θα κανουμε τελικα οι ηρακλειώτες???
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
Rory
moderator
moderator
Rory

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: H εκδρομικη μας ατζεντα εντός Κρήτης !!!   H εκδρομικη μας ατζεντα εντός Κρήτης !!! - Σελίδα 29 Icon_minitimeΚυρ Απρ 14 2013, 08:34

Ξεκινήστε μρε λέμε τωρααααααααααααα kalmi

painterakis
gold member
gold member
painterakis

Τόπος : Ο Δρόμος ...
Registration date : 18/01/2008

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: H εκδρομικη μας ατζεντα εντός Κρήτης !!!   H εκδρομικη μας ατζεντα εντός Κρήτης !!! - Σελίδα 29 Icon_minitimeΤετ Απρ 17 2013, 15:26

Για τους χωμάτινους ...

H εκδρομικη μας ατζεντα εντός Κρήτης !!! - Σελίδα 29 532233_542658565784564_2046309930_n

εμείς οι ασφάλτινοι (το λέω και δε το πιστεύω) άμα θέτε πάμε άλλη βόλτα
painterakis
gold member
gold member
painterakis

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: H εκδρομικη μας ατζεντα εντός Κρήτης !!!   H εκδρομικη μας ατζεντα εντός Κρήτης !!! - Σελίδα 29 Icon_minitimeΤετ Απρ 17 2013, 15:28

Επί της ευκαιρίας, να και το βιντεάκι από τη 2η βολτούλα με το νέο μοτοσακό ....

sarakats85

sarakats85

Registration date : 15/03/2012

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: H εκδρομικη μας ατζεντα εντός Κρήτης !!!   H εκδρομικη μας ατζεντα εντός Κρήτης !!! - Σελίδα 29 Icon_minitimeΤετ Απρ 17 2013, 19:51

goood goood ωραίο το μωρό σ painter!
black-v
vstromhellasforum Enthusiast

Registration date : 02/01/2010

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: H εκδρομικη μας ατζεντα εντός Κρήτης !!!   H εκδρομικη μας ατζεντα εντός Κρήτης !!! - Σελίδα 29 Icon_minitimeΤετ Απρ 17 2013, 20:51

painterakis έγραψε:
Επί της ευκαιρίας, να και το βιντεάκι από τη 2η βολτούλα με το νέο μοτοσακό ....

Η ομορφια ντου μ΄εκανε και ματι μπλιο δεν κλεινω ..
εεε το παντερμο μοτοσακο και ηντα θα ΄πογινω ... Exclamation Exclamation Exclamation

Σαν το λευκο μοτοσακο δεν εχω θωρωντα αλλο ..
και προσπαθω μα δεν μπορω απ΄τον νου μου να το βγαλω ... Razz Razz Razz

Οντε θελησω να το δω στον Αγιο μπαινοβγαινω ..
μα σαν την αστραπη περνα και δεν το προλαβαινω .... Very Happy Very Happy Very Happy

Basketball Basketball Basketball

painterakis
gold member
gold member
painterakis

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: H εκδρομικη μας ατζεντα εντός Κρήτης !!!   H εκδρομικη μας ατζεντα εντός Κρήτης !!! - Σελίδα 29 Icon_minitimeΠεμ Απρ 18 2013, 14:14

ευχαριστώ κοπέλια ...

Λοιπόν την Κυριακή λέω να ακολουθήσω τα κοπέλια από τη ΛΕΜΑΝ, που θα πάνε τη χωμάτινη τους βόλτα, οπότε όποιος θέλει από Ιεράπετρα μεριά μπορούμε δώσουμε ραντεβού στις Λιχουδιές (είναι στα μεσαία φανάρια του περιφερειακού της Ιεράπετρας).
Από εκεί λέω να πάω πρός Βιάννο να πιω ένα καφεδάκι κάτω από σκιά του γέρικου δέντρου ... (να θυμηθώ τα ... παλιά)

H εκδρομικη μας ατζεντα εντός Κρήτης !!! - Σελίδα 29 Ss101223smoll

εκεί είναι ευκαιρία, όποιος θέλει από Ηράκλειο, να βρεθούμε και να τον πιούμε μαζί.
Μετά, άμα έχουμε όρεξη πάμε από Έμπαρο - Οροπέδιο Λασιθίου και σπιτάκια μας ...
σε αυτό το σημείο έχω να πώ ότι θέλω να είμαι το πολύ αργότερο στις 2:30 στον Άγιο γιατί έχω μια υποχρέωση.
Φιλιά στα μούτρα ...
black-v

Registration date : 02/01/2010

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: H εκδρομικη μας ατζεντα εντός Κρήτης !!!   H εκδρομικη μας ατζεντα εντός Κρήτης !!! - Σελίδα 29 Icon_minitimeΠεμ Απρ 18 2013, 21:15

painterakis έγραψε:
ευχαριστώ κοπέλια ...

Λοιπόν την Κυριακή λέω να ακολουθήσω τα κοπέλια από τη ΛΕΜΑΝ, που θα πάνε τη χωμάτινη τους βόλτα, οπότε όποιος θέλει από Ιεράπετρα μεριά μπορούμε δώσουμε ραντεβού στις Λιχουδιές (είναι στα μεσαία φανάρια του περιφερειακού της Ιεράπετρας).
Από εκεί λέω να πάω πρός Βιάννο να πιω ένα καφεδάκι κάτω από σκιά του γέρικου δέντρου ... (να θυμηθώ τα ... παλιά)

H εκδρομικη μας ατζεντα εντός Κρήτης !!! - Σελίδα 29 Ss101223smoll

εκεί είναι ευκαιρία, όποιος θέλει από Ηράκλειο, να βρεθούμε και να τον πιούμε μαζί.
Μετά, άμα έχουμε όρεξη πάμε από Έμπαρο - Οροπέδιο Λασιθίου και σπιτάκια μας ...
σε αυτό το σημείο έχω να πώ ότι θέλω να είμαι το πολύ αργότερο στις 2:30 στον Άγιο γιατί έχω μια υποχρέωση.
Φιλιά στα μούτρα ...

Μεχρι Βιαννο ειμαι μεσα ....... μετα δεν σου ταζω ..... merci
painterakis
gold member
gold member
painterakis

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: H εκδρομικη μας ατζεντα εντός Κρήτης !!!   H εκδρομικη μας ατζεντα εντός Κρήτης !!! - Σελίδα 29 Icon_minitimeΠεμ Απρ 18 2013, 21:34

ok μαυρόματμανωλιό ....
εγώ θα φύγω από Άγιο κατά τις 9 και από Ιεράπετρα στις 10, λογικά στις 11 θα είμαστε Βιάννο και βλέπουμε ...
Rory
moderator
moderator
Rory

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: H εκδρομικη μας ατζεντα εντός Κρήτης !!!   H εκδρομικη μας ατζεντα εντός Κρήτης !!! - Σελίδα 29 Icon_minitimeΠεμ Απρ 18 2013, 23:21

Ραντεβού στις λιχουδιές λοιπόν στις 10.00 , οσο για τον μπλάκυ εχει και μια ηλικία ανθρωπος , ποιό πέρα δεν μπορεί να παει geek

GOEF
Member
Member
GOEF

Τόπος : ΚΡΗΤΗ
Registration date : 25/01/2008

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: H εκδρομικη μας ατζεντα εντός Κρήτης !!!   H εκδρομικη μας ατζεντα εντός Κρήτης !!! - Σελίδα 29 Icon_minitimeΠαρ Απρ 19 2013, 20:03

Εχει ανοιξει μια ωραια ταβερνα στο ηρωο της Βιαννου διπλα, να πατε να φατε κοπελια!!!

painterakis
gold member
gold member
painterakis

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: H εκδρομικη μας ατζεντα εντός Κρήτης !!!   H εκδρομικη μας ατζεντα εντός Κρήτης !!! - Σελίδα 29 Icon_minitimeΠαρ Απρ 19 2013, 20:10

Γιώργο εγώ λέω να πάρεις το μοτοσακό σου και να έρθεις ... έχουμε καιρούς και ζαμάνια να τα πούμε.
almeros
Member
Member
almeros

Τόπος : Ηράκλειο Κρήτης
Registration date : 06/01/2010

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: H εκδρομικη μας ατζεντα εντός Κρήτης !!!   H εκδρομικη μας ατζεντα εντός Κρήτης !!! - Σελίδα 29 Icon_minitimeΠαρ Μάης 03 2013, 09:36

αποφασιστηκε τώρα

σπαρταράει....

όποιο ηρακλειωτάκι θέλει, ραντεβού στις 10 στο μαγαζι μου για βολταρακι μεχρι το Σμάρι για καφεδακι

αν ειναι καποιος να ερθει να με παρει τηλεφωνο

geo
geo

Τόπος : ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Registration date : 11/04/2009

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: H εκδρομικη μας ατζεντα εντός Κρήτης !!!   H εκδρομικη μας ατζεντα εντός Κρήτης !!! - Σελίδα 29 Icon_minitimeΠαρ Μάης 03 2013, 10:49

τώρα που το είδα χεστο .
Rory
moderator
moderator
Rory

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: H εκδρομικη μας ατζεντα εντός Κρήτης !!!   H εκδρομικη μας ατζεντα εντός Κρήτης !!! - Σελίδα 29 Icon_minitimeΣαβ Μάης 25 2013, 20:05

Ρεμάλιαααααααααααααααα δέν με χωράει ο τόπος λέμε τωρα, μετά απο 3300 χλμ Very Happy , μαζί και του 36ωρου ,θέλω βολταααααααα
Τί λέτε για αυριο πρωί πρωί με την δροσούλα , αντε ξεσκουριάστε !!!!!!

Perrakis
Perrakis

Τόπος : Heraklion, Crete
Registration date : 15/08/2010

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: H εκδρομικη μας ατζεντα εντός Κρήτης !!!   H εκδρομικη μας ατζεντα εντός Κρήτης !!! - Σελίδα 29 Icon_minitimeΠαρ Μάης 31 2013, 10:47

Για να πέσουν προτάσεις για Κυριακή 2/6...
painterakis
gold member
gold member
painterakis

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: H εκδρομικη μας ατζεντα εντός Κρήτης !!!   H εκδρομικη μας ατζεντα εντός Κρήτης !!! - Σελίδα 29 Icon_minitimeΠαρ Μάης 31 2013, 13:18

πάμε Αργυρούπολη - Καλλικράτης - Φραγκοκάστελλο;
Perrakis
Perrakis

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: H εκδρομικη μας ατζεντα εντός Κρήτης !!!   H εκδρομικη μας ατζεντα εντός Κρήτης !!! - Σελίδα 29 Icon_minitimeΠαρ Μάης 31 2013, 13:20

painterakis έγραψε:

Τρελάθηκε ο Μανόλης, πάμε ρε... θα κρατάς λάδια να κάνεις αλλαγή στον Καλλικράτη????

(Πόσα χιλιόμετρα θα κάνεις από Αγιο εσύ σύνολο??)
painterakis
gold member
gold member
painterakis

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: H εκδρομικη μας ατζεντα εντός Κρήτης !!!   H εκδρομικη μας ατζεντα εντός Κρήτης !!! - Σελίδα 29 Icon_minitimeΠαρ Μάης 31 2013, 13:37

Perrakis έγραψε:
painterakis έγραψε:

Τρελάθηκε ο Μανόλης, πάμε ρε... θα κρατάς λάδια να κάνεις αλλαγή στον Καλλικράτη????

Δημήτρη σε βρίσκω λίγο εκτός τόπου ...

1. γράφομαι μανΩλης και όχι μανόλης
2. μήπως έχεις μείνει πολύυυυυυυυ πίσω; στο vstrom θα χρειαζόμουν αλλαγή λαδιών.
3. 400 χιλιομετράκια είναι, εδώ στις εποχές που είχα ? για βενζίνη πήγαινα για καφέ στη Παλαιόχωρα και μετά για φαγητό στον Ομαλό.
4. όταν φτάσεις στα χιλιόμετρα μου, θα κάτσουμε να συζητήσουμε για το αν έχω τρελαθεί ή όχι Razz Razz Razz
Perrakis
Perrakis

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: H εκδρομικη μας ατζεντα εντός Κρήτης !!!   H εκδρομικη μας ατζεντα εντός Κρήτης !!! - Σελίδα 29 Icon_minitimeΠαρ Μάης 31 2013, 13:41

painterakis έγραψε:
Perrakis έγραψε:
painterakis έγραψε:

Δημήτρη σε βρίσκω λίγο εκτός τόπου ...

1. γράφομαι μανΩλης και όχι μανόλης
2. μήπως έχεις μείνει πολύυυυυυυυ πίσω; στο vstrom θα χρειαζόμουν αλλαγή λαδιών.
3. 400 χιλιομετράκια είναι, εδώ στις εποχές που είχα ? για βενζίνη πήγαινα για καφέ στη Παλαιόχωρα και μετά για φαγητό στον Ομαλό.
4. όταν φτάσεις στα χιλιόμετρα μου, θα κάτσουμε να συζητήσουμε για το αν έχω τρελαθεί ή όχι Razz Razz Razz

Βγάλε τη διαδρομή στο google maps και δες αν μπορούμε να γυρίσουμε από Πλακιά, Κουρταλιώτικο και πού θα κάνουμε καμιά προγραμματισμένη στάση...

Υ.Γ. το Μανώλης γράφεται και με τους δύο τρόπους και ασε τα φιλολογικά στους φιλόλογους ή στον <MATBlacky>
painterakis
gold member
gold member
painterakis

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: H εκδρομικη μας ατζεντα εντός Κρήτης !!!   H εκδρομικη μας ατζεντα εντός Κρήτης !!! - Σελίδα 29 Icon_minitimeΠαρ Μάης 31 2013, 13:47

Perrakis έγραψε:

Βγάλε τη διαδρομή στο google maps ...

Κουταλιώτικο - Φραγγοκάστελλο (για καφέ) - Καλλικράτης - Αργυρούπολη (για φαγητό)
Perrakis
Perrakis

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: H εκδρομικη μας ατζεντα εντός Κρήτης !!!   H εκδρομικη μας ατζεντα εντός Κρήτης !!! - Σελίδα 29 Icon_minitimeΠαρ Μάης 31 2013, 13:49

Κουταλιώτικο - Φραγγοκάστελλο (για καφέ) - Καλλικράτης - Αργυρούπολη (για φαγητό)[/quote]

Κοπέλια εγώ είμαι μέσα να πάμε την βολτίτσα, άλλες συμμετοχές θα έχουμε?????

1.Painter
2 Perrakis
3.
dimitrisv
dimitrisv

Τόπος : Ηρακλειο ΚΡΗΤΗΣ
Registration date : 15/04/2009

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: H εκδρομικη μας ατζεντα εντός Κρήτης !!!   H εκδρομικη μας ατζεντα εντός Κρήτης !!! - Σελίδα 29 Icon_minitimeΣαβ Ιουν 01 2013, 13:31

τελικα θα πατε αυριο ρε; bounce bounce Επειδη ψηνομαι, αλλα θελω να μαι πισω μεχρι τις 4:00.
http://voltarakia.blogspot.com/
painterakis
gold member
gold member
painterakis

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: H εκδρομικη μας ατζεντα εντός Κρήτης !!!   H εκδρομικη μας ατζεντα εντός Κρήτης !!! - Σελίδα 29 Icon_minitimeΣαβ Ιουν 01 2013, 15:50

Εγώ ΘΑ πάω.

H εκδρομικη μας ατζεντα εντός Κρήτης !!!

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή 

Παρόμοια θέματα

+
Σελίδα 29 από 44Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 16 ... 28, 29, 30 ... 36 ... 44  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
 :: ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΜΕΛΩΝ ΦΟΡΟΥΜ :: Ενότητα μελών φόρουμ Κρήτης-
Μετάβαση σε: