Για να λυθούν απορίες..Εξηγώ..
Ρώτησε ο Νίκος
- wolf6749 έγραψε:
- Καλημέρα πατριώτες , σαν καινούργιος που είμαι θα ήθελα να μάθω που και πότε συγκεντρώνεστε συνήθως ( απ'ότι έχω καταλάβει κάθε Τετάρτη) για να γνωριστούμε και από κοντά. Να'στε καλά...
και απάντηση στην ερώτησή του έδωσε ο ARIWNAS
- ARIWNAS έγραψε:
- Καλημέρα
Στις 19.00 (κάθε Τετάρτη) στο cafe Drops στην παραλία του Βολου δίπλα από το πανεπιστήμιο
Τα υπόλοιπα θεωρούνται ΣΠΑΜ και ως συνήθως αυτά τα θέματα κλειδώνονται και έπειτα διαγράφονται..
Ο λόγος δεν είναι η λογοκρισία αλλά ο χώρος του σέρβερ που μας φιλοξενεί να μένει καθαρός και όσο
το δυνατόν λιγότερο φορτωμένος...
Αν παραφορτωθεί,θα πέσει και τότε δεν θα έχουμε χώρο να ανταλλάσουμε απόψεις..
Αν θεωρείται ότι κλειδώθηκε σκοπίμως τότε κάνετε λάθος..Για αυτά που λέω όποιος θέλει ζητάει
επιβεβαίωση και από τους Admin του φόρουμ
Αν σας κάλυψε η απάντησή μου το παρών Τόπικ θα κλειδωθεί και εντός 48 ωρών θα διαγραφεί
προς όφελος της όλης κοινότητας..
Στο τόπικ ''ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΟΛΑ'' ο διαχειριστής του φόρουμ Σαλιγκάρι απαντάει σε ερώτηση του NAXOS για
τα ποσταρίσματά του που πιστεύω να με επιβεβαιώνει και να σας καλύπτει..
- σαλιγκάρι έγραψε:
- V.Stratos έγραψε:
- NAXOS έγραψε:
- Φίλε Διαχειριστά Στράτο, μπορείς να με ενημερώσεις για τις αλλαγές στο STATUS μου?
Γιατί ο αριθμός μηνυμάτων μου μειώθηκε?
Δεν αντέχω άλλες μειώσεις μετά το μισθό και τα επιδόματά μου!!!
Κάποιες φορές διαγράφουνε οι Διαχειριστές του φόρουμ ολόκληρα θέματα παλιά από τα ''ΝΕΑ ΜΕΛΗ''..
Για εξοικονόμηση χώρου στο σέρβερ που μας φιλοξενεί..
Λογικά αυτό έχει γίνει και με σένα Νίκο..
παιδες οπως ειπε και ο στρατος ειναι αναγκαιο κακο να κανουμε που και που ενα ξεσκαρταρισμα σε θεματα παλια η θεματα που δεν κινουνται καθολου , ειδικα στα καλωσορισματα ειχαμε τοπικ 1,5 χρονου .............ε σιγουλια σιγουλια δεν επρεπε να τα στελνουμε? γνωριστηκαμε το εμπεδωσαμε :albino:
Σε λίγες μέρες θα διαγραφούν και τα τόπικ που ευχόμαστε χρόνια πολλά σε διάφορα μέλη όπως και κάποια άλλα
που έχουν να ανοιχτούν 1,5-2 χρόνια...
Τα τόπικ που διαγράφονται ΚΡΑΤΙΟΥΝΤΑΙ σε αρχείο για 3 μήνες από την ημέρα διαγραφής..Οποιος θέλει κάτι
μου το ζητάει και του το πασσάρω σε μορφή Word (δεν μου το επιβάλλει κανένας,απλά το κάνω..)