Θέμα: Να γιατί Boxer !! Τρι Απρ 27 2010, 15:50
Λόγοι που θα άλλαζα ΑΥΡΙΟ το V-Strom μου για έναν Boxer κινητήρα..(λέμε τώρα !!)
1.
2.
3.
4.
5.
Kαι μετά V-Strommers βγείτε και πείτε τα υπέρ του δικού σας κινητήρα !!!
Ούτε σαντουιτσάκι σας ζεσταίνει Ούτε μπύρα σας ανοίγει να δροσιστείτε Ούτε σας ζεσταίνει τον ποπό όταν κρυώνετε Ούτε στριφογυρνάει ΟΛΗ η μηχανή σε στυλ brake-dance Αλλά και αν σας πέσει σε πλαγιά αυτός μένει αμήχανος και τα πλαστικά σπάνε !!!
Ηλικία : 49 Τόπος : Ο Δρόμος ... Registration date : 18/01/2008
Θέμα: Απ: Να γιατί Boxer !! Παρ Απρ 30 2010, 20:58
V.Stratos έγραψε:
Φίλε δεν θα ηθελα να ημουν το μοτερ σου !!!
άσχετο: το πάσχα που ανέβηκα στην αθήνα και το πήγα στο μηχανικό της αντιπροσωπείας. το έκανα γενικό τσεκ απ, εγκεφάλους,TPS,καθαρισμός μπέκ, πεταλούδες κ.α. και το μηχανάκι δουλεύει ΑΨΟΓΑ. ο μηχανικός ἐμεινε έκπληκτος απο τη λειτουργεία του και μετά το service που του είπα τι του έχω κάνει (ποτάμι, αμμουδερες παραλίες, χωματόδρομους, κορφοβούνια) έμεινε Μ@Λ@Κ@Σ. καταλαβετέ το, το vstrom δε παθένει πράμα, αρκεί να όταν πρέπει να αλλάξεις κάτι να το αλλάζεις αμέσως και να μην το αφήσεις γιατι το ένα φέρνει το άλλο και μετα το πήρε ο διάολος.
Επισκέπτ Επισκέπτης
Θέμα: Απ: Να γιατί Boxer !! Παρ Απρ 30 2010, 23:07
Μανώλη η Δεύτερη Φωτογραφία είναι για Αφίσα στα Κεντρικά της Λέσχης!!!!!!! ΝΑ μη σου πω και για την έκθεση!!!!!!!
Είσαι φοβερός !!!!!!!
painterakis gold member
Ηλικία : 49 Τόπος : Ο Δρόμος ... Registration date : 18/01/2008
Θέμα: Απ: Να γιατί Boxer !! Σαβ Μάης 01 2010, 01:11
Moystakias έγραψε:
Μανώλη η Δεύτερη Φωτογραφία είναι για Αφίσα στα Κεντρικά της Λέσχης!!!!!!! ΝΑ μη σου πω και για την έκθεση!!!!!!!
Είσαι φοβερός !!!!!!!
και που να δείς, που τα είχαμε (ο σάκης και εγώ) απλώσει όλα στο δρόμο μήπως και στεγνώσουν ...
badouras vstromhellasforum Enthusiast
Ηλικία : 58 Τόπος : Αγ.Παρασκευή-Αττική Registration date : 08/05/2009
Θέμα: Απ: Να γιατί Boxer !! Κυρ Οκτ 03 2010, 15:53