|
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Ibanez Member
Τόπος : Ηλιούπολη Registration date : 09/07/2008
| Θέμα: Απ: ΛΑΜΠΕΣ Παρ Ιουλ 25 2008, 10:57 | |
| Μάγκες με τρομάζετε.Να τα βγάλω?Μην μείνω ξαφνικά χωρίς φώτα.... |
|
| |
geovstrom
Registration date : 16/04/2008
| Θέμα: Απ: ΛΑΜΠΕΣ Παρ Ιουλ 25 2008, 11:00 | |
| |
|
| |
Ibanez Member
| Θέμα: Απ: ΛΑΜΠΕΣ Παρ Ιουλ 25 2008, 11:03 | |
| |
|
| |
Snakeye Member
Ηλικία : 52 Τόπος : Πατήσια, ΑΘΗΝΑ Registration date : 19/01/2008
| Θέμα: Απ: ΛΑΜΠΕΣ Παρ Ιουλ 25 2008, 11:06 | |
| Μάγκες έχεται υπ'όψιν σας ότι όλες αυτές οι super λάμπες που αναφέρεται πράγματι είναι περισότερο φωτεινές από τις νορμάλ και συνήθως έχουν μακρύτερη δέσμη φωτός ΑΛΛΑ έχουν και το 1/3 του χρόνου ζωής των κανονικών λαμπτήρων και με δεδομένο ότι τα φώτα στο στρόμα είναι συνεχώς αναμένα καλύτερα θα είναι να τοποθετήσεται ένα κιτ bi-xenon φτηνό που έχει παραλήσια διάρκεια ζωής με τους κοινούς λαμπτήρες αλλά σε μικρότερα Watt. |
|
| |
geovstrom
| Θέμα: Απ: ΛΑΜΠΕΣ Παρ Ιουλ 25 2008, 11:12 | |
| |
|
| |
Ibanez Member
| Θέμα: Απ: ΛΑΜΠΕΣ Παρ Ιουλ 25 2008, 11:16 | |
| - Παράθεση :
- να δεις γιατι ειναι οι φιλοι.κοιτα εδω www.xenoncity.gr
OOOOO Σε ευχαριστώ πολύ μαστορα.Ποιά πιστεύεις οτι είναι καλύτερα για τα στροματά μας απο αυτα που έχει εκεί? |
|
| |
geovstrom
| Θέμα: Απ: ΛΑΜΠΕΣ Παρ Ιουλ 25 2008, 11:21 | |
| - Ibanez έγραψε:
-
- Παράθεση :
- να δεις γιατι ειναι οι φιλοι.κοιτα εδω www.xenoncity.gr
OOOOO Σε ευχαριστώ πολύ μαστορα.Ποιά πιστεύεις οτι είναι καλύτερα για τα στροματά μας απο αυτα που έχει εκεί? mastora απο που εισαι? xenon ειναι αλλα ειναι καλος ακουω κ με εγγυηση.βεβαια δεν τα εχω δοκιμασει αλλα καποιος πρεπει να κανει την αρχη |
|
| |
Ibanez Member
| Θέμα: Απ: ΛΑΜΠΕΣ Παρ Ιουλ 25 2008, 11:30 | |
| - Παράθεση :
mastora απο που εισαι? xenon ειναι αλλα ειναι καλος ακουω κ με εγγυηση.βεβαια δεν τα εχω δοκιμασει αλλα καποιος πρεπει να κανει την αρχη Απο που είμαι?Αθήνα.... Τους έστειλα e-mail και τους ρώτησα ποια κανουν καλύτερη δουλειά για τα στροματα. Θα τα δοκιμάσω απο Σεπτέμβρη...... |
|
| |
fotis
Ηλικία : 44 Τόπος : Αγ.Δημήτριος Registration date : 15/02/2008
| Θέμα: Απ: ΛΑΜΠΕΣ Παρ Ιουλ 25 2008, 16:33 | |
| - Snakeye έγραψε:
- Μάγκες έχεται υπ'όψιν σας ότι όλες αυτές οι super λάμπες που αναφέρεται πράγματι είναι περισότερο φωτεινές από τις νορμάλ και συνήθως έχουν μακρύτερη δέσμη φωτός ΑΛΛΑ έχουν και το 1/3 του χρόνου ζωής των κανονικών λαμπτήρων και με δεδομένο ότι τα φώτα στο στρόμα είναι συνεχώς αναμένα καλύτερα θα είναι να τοποθετήσεται ένα κιτ bi-xenon φτηνό που έχει παραλήσια διάρκεια ζωής με τους κοινούς λαμπτήρες αλλά σε μικρότερα Watt.
Κωστή τις έχω εδώ και 2 χρόνια και δεν έχει καεί ούτε ψείρα με 36000 χλμ.Στα xenon η εγγύηση είναι maximum 2 χρόνια και δεν τις δίνουν όλοι. Απο κει και πέρα υπολογίζεις το κόστος και βλέπεις τι συμφέρει.Σε καμία περίπτωση δεν συγκρίνω αυτές που έχω με τις xenon αλλά πολλά τα φράγκα αν θες να βάλεις κάτι καλό. |
|
| |
cris
Ηλικία : 51 Τόπος : ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ Registration date : 19/04/2008
| Θέμα: Απ: ΛΑΜΠΕΣ Τρι Αυγ 19 2008, 12:02 | |
| Εγώ πάντως ρε παιδιά με 30 ευρώ έβαλα τις NARVA WHITE τύπου XENON 55W12v και βρήκα το φώς μου!!! |
|
| |
cousteau
Registration date : 27/07/2008
| Θέμα: Απ: ΛΑΜΠΕΣ Τρι Ιαν 13 2009, 10:36 | |
| - fotis έγραψε:
- Snakeye έγραψε:
- Μάγκες έχεται υπ'όψιν σας ότι όλες αυτές οι super λάμπες που αναφέρεται πράγματι είναι περισότερο φωτεινές από τις νορμάλ και συνήθως έχουν μακρύτερη δέσμη φωτός ΑΛΛΑ έχουν και το 1/3 του χρόνου ζωής των κανονικών λαμπτήρων και με δεδομένο ότι τα φώτα στο στρόμα είναι συνεχώς αναμένα καλύτερα θα είναι να τοποθετήσεται ένα κιτ bi-xenon φτηνό που έχει παραλήσια διάρκεια ζωής με τους κοινούς λαμπτήρες αλλά σε μικρότερα Watt.
Κωστή τις έχω εδώ και 2 χρόνια και δεν έχει καεί ούτε ψείρα με 36000 χλμ.Στα xenon η εγγύηση είναι maximum 2 χρόνια και δεν τις δίνουν όλοι. Απο κει και πέρα υπολογίζεις το κόστος και βλέπεις τι συμφέρει.Σε καμία περίπτωση δεν συγκρίνω αυτές που έχω με τις xenon αλλά πολλά τα φράγκα αν θες να βάλεις κάτι καλό. Fotis τις φορας ακομη αυτες τις white vision? Πόσα χλμ σου εχουν βγαλει χωρις να καουν ? Οι μαμισιες μου εχουν βγαλει μεχρι στιγμης 54000 χλμ και βλεπουμε... |
|
| |
GEONIK
| Θέμα: Απ: ΛΑΜΠΕΣ Τρι Ιαν 13 2009, 11:23 | |
| Ξερετε τι λεει ο Γιαπωνεζος:οταν κατι δουλευει δεν το αλαζεις!Να πω οτι το στρομα δεν εχει καλα φωτα,παει στο διαολο να βαλω ξενον!Αφου τα μαμα φωτα μαμανε!Το αριστον δεν βελτιωνετε! |
|
| |
cousteau
Registration date : 27/07/2008
| Θέμα: Απ: ΛΑΜΠΕΣ Τρι Ιαν 13 2009, 18:21 | |
| - GEONIK έγραψε:
- Ξερετε τι λεει ο Γιαπωνεζος:οταν κατι δουλευει δεν το αλαζεις!Να πω οτι το στρομα δεν εχει καλα φωτα,παει στο διαολο να βαλω ξενον!Αφου τα μαμα φωτα μαμανε!Το αριστον δεν βελτιωνετε!
Συμφωνω οτι εχει παρα πολυ καλα φωτα. Και αυτο το λεω εχοντας οδηγησει αυτοκινητα για 12 χρονια πριν ξεκινησω να οδηγω μηχανη (v-strom η πρωτη μου). Ομως αν καποια στιγμη μου καει καμμια το ψαχνω μηπως μπορω να βαλω κατι ακομη καλυτερο οσον αφορα τις λαμπες. |
|
| |
tara
| Θέμα: Απ: ΛΑΜΠΕΣ Τετ Ιαν 21 2009, 23:58 | |
| pira akribos tis idies proxthes me ton Ibanez sta 19 euro.Poli kales gia ta lefta tous me ais8iti diafora. |
|
| |
KYRKOS
Registration date : 21/10/2010
| Θέμα: Απ: ΛΑΜΠΕΣ Τρι Νοε 02 2010, 21:29 | |
| - Επισκέπτ έγραψε:
- Ibanez έγραψε:
- Tα κλιπς?Αλλος με χέρι κουπί απο εδώ.......
Ουτε κλιπ ουτε τίποτα....βαζεις-βγάζεις-ξαναβάζεις. Ναι ε?? Θελω να δω τι θα πεις σε αυτους που θα πεσει το λαμπακι μεσα στο φωτιστικο υστερα απο υπερβολικη πιεση που θα ασκησουν στο φις λογω υπερπροσπαθειας!! Και πιστεψε με θα τυχει. Οχι τιποτα αλλο αλλα παλι σε εμενα θα ερθουν να τους βγαζω τα λαμπακια μεσα απο τα φωτιστικα!!! καλησπερα,επεσε η μια ψιρα μεσα στο φαναρι,για να την βγαλω πρεπει να βγαλω φαναρι?? |
|
| |
morfeas Administrator
Ηλικία : 50 Τόπος : Ηλιούπολη Registration date : 14/01/2008
| Θέμα: Απ: ΛΑΜΠΕΣ Τρι Νοε 02 2010, 21:33 | |
| .....το είχα πάθει και εγώ την έβγαλα με ένα εργαλείο που λέγεται ,νομίζω , ατσαλίνα έχει μαγνίτη στην άκρη και το τσίμπησε το λαμπάκι...!!!αλλιώς πήγαινε σε ένα συνεργείο να στην βγάλουν! _________________ Δημήτρης K. mail:info@vstromhellasforum.com MOTOtaxidiotis |
|
| |
KYRKOS
Registration date : 21/10/2010
| Θέμα: Απ: ΛΑΜΠΕΣ Τρι Νοε 02 2010, 21:37 | |
| - morfeas έγραψε:
- .....το είχα πάθει και εγώ την έβγαλα με ένα εργαλείο που λέγεται ,νομίζω , ατσαλίνα έχει μαγνίτη στην άκρη και το τσίμπησε το λαμπάκι...!!!αλλιώς πήγαινε σε ένα συνεργείο να στην βγάλουν!
αυριο θα βγει το φαναρι,και βλεπουμε. |
|
| |
|