|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
andreasp vstromhellasforum Fanatic
| Θέμα: Λάμπες LED. Κυρ Φεβ 13 2011, 09:17 | |
| Εχει χρησιμοποιήσει κανείς λάμπες LED ?
http://cgi.ebay.com/ebaymotors/2-X-Car-H4-68-SMD-LED-White-Headlight-Bulb-Light-Lamp-_W0QQcmdZViewItemQQhashZitem35af726afcQQitemZ230576777980QQptZMotorsQ5fCarQ5fTruckQ5fPartsQ5fAccessories
ή να πάρω τίποτα τέτοιες ?
http://cgi.ebay.com/H4-SUZUKI-DL-1000-V-Strom-XENON-HEADLIGHT-Lamp-Bulbs-/160322145481?pt=UK_Motorcycle_Parts&hash=item2553f1ccc9
|
|
| |
DeepBlue Member
Ηλικία : 57 Τόπος : Αργυρούπολη - Αθήνα Registration date : 27/08/2010
| Θέμα: Απ: Λάμπες LED. Κυρ Φεβ 13 2011, 10:44 | |
| Γειά σου Αντρέα. Οι πρώτες (οι LED) δέν φωτίζουν καθόλου. Επίσης, δεν έχουν εστιακό σημείο και κατα συνέπεια το ελάχιστο φώς που βγάζουν δέν εστιάζετε από το φανάρι. Καλύτερα πάρε τις δεύτερες.
|
|
| |
MixalisX aka HELLBOY Member
Τόπος : Θεσσαλονίκη Registration date : 27/05/2009
| Θέμα: Απ: Λάμπες LED. Κυρ Φεβ 13 2011, 12:01 | |
| Eπίσης οι πρώτες τρεμοπαίζουν όταν είσαι σε ρελαντύ οπότε καλήτερα να τις ξεχάσεις. Πανε για τις δεύτερες ή ακόμα καλύτερα πάρε απο Ελλάδα, υπάρχουν παντού. |
|
| |
geo vstromhellasforum Enthusiast
| Θέμα: Απ: Λάμπες LED. Κυρ Φεβ 13 2011, 17:35 | |
| Επίσης οι δεύτερες έχουν το πολύ λευκό φως με αποτέλεσμα να μην φαίνονται την μέρα , άρα δεν σε αντιλαμβάνονται τα άλλα οχήματα κατά την διάρκεια της ημέρας , α δεν σε ενδιαφέρει αυτό τότε είναι καλές . Εγώ της είχα αλλά της άλλαξα με της Philips motto vision .
|
|
| |
chdimis Member
| Θέμα: Απ: Λάμπες LED. Τρι Φεβ 15 2011, 09:02 | |
| Αυτές τις motovision μια-μια τις πουλάνε;
Τσούζει λίγο ή μου φαίνεται;Στο bay κάτω από 28? το ζευγάρι δεν βρήκα.Αν κρατάνε και κανα 6μηνο όπως λένε, αμ δε συμφέρει.. Σου βγαίνει ποιο φθηνό το ακριβό κιτ xenon. |
|
| |
| Θέμα: Απ: Λάμπες LED. Τρι Φεβ 15 2011, 09:20 | |
| με 50ευρω αγοράζεις χenon κιτ απο το ebay, τα περνάς και μόνος σου με κανένα φίλο και 2 φραππέδες! Οπότε δεν νομίζω ότι αξίζει να δώσεις 28ευρω για δυο λάμπες. |
|
| |
painterakis gold member
Ηλικία : 49 Τόπος : Ο Δρόμος ... Registration date : 18/01/2008
| Θέμα: Απ: Λάμπες LED. Τρι Φεβ 15 2011, 09:33 | |
| - andreasp έγραψε:
- με 50ευρω αγοράζεις χenon κιτ απο το ebay, τα περνάς και μόνος σου με κανένα φίλο και 2 φραππέδες!
Οπότε δεν νομίζω ότι αξίζει να δώσεις 28ευρω για δυο λάμπες. σωστό απο οικονομικής πλευράς ΑΛΛΑ ενώ εσύ θα θωρείς οι υπόλοιποι θα τυφλωθούν θα μου πείς τι θα κάνεις; απλά θα πρέπει να το ρυθμήσεις όσο μπορείς καλύτερα συν του οτι να ψάξεις να βρείς οσο γίνεται καλά φώτα, ώστε να εστιάζουν καλά και ... οχι στο γάμο του καραγκιόζη |
|
| |
| Θέμα: Απ: Λάμπες LED. Τρι Φεβ 15 2011, 09:43 | |
| Στο θέμα της εστίασης δεν νομίζω ότι έχει διαφορά το ένα σετ απο το άλλο. Στη ποιότητα ναι! Τα πολύ φτηνιάρικα κιτ (και πάλι δεν ειναι κανόνας) , καίνε το ένα Ballast μετά το άλλο. Τώρα έβγαλε και η Philips Xenon Kit, αλλά έχει 250ευρω χοντρική.
|
|
| |
bandit vstromhellasforum Fanatic
Ηλικία : 59 Τόπος : θεσσαλονικη Registration date : 09/01/2011
| Θέμα: Απ: Λάμπες LED. Τρι Φεβ 15 2011, 10:09 | |
| κοίταξε όμως και το φθηνό ένα χρόνο εγγίσει και το ακριβό ένα χρόνο η διαφορα στην ποιότητα δεν ξέρω |
|
| |
painterakis gold member
Ηλικία : 49 Τόπος : Ο Δρόμος ... Registration date : 18/01/2008
| Θέμα: Απ: Λάμπες LED. Τρι Φεβ 15 2011, 10:24 | |
| και το zastava κάνει το αθήνα-θεσσαλονίκη αλλά και το mercedes. το θέμα είναι πως το κάνει ...
εγω στο αμάξι μου έχω "μαμά" xenon και ένας φίλος με το ίδιο αμάξι, έβαλε xenon ... δε φωτίζουν το ίδιο, ούτε και τυφλώνουμε το ίδιο (εγώ καθολου ... ).
μη πάτε μακρυά, δείτε ένα vstrom με xenon στο μαμά φανάρι και ένα vstrom με το σύστημα που έχουν βάλει τα παιδιά (π.χ. tazakos). ΔΕΝ εχει καμια σχεση το ένα με το άλλο. το θέμα δεν είναι να βάλουμε xenon για να βλέπουμε εμείς αδιαφορόντας για τους άλλους. ο δρόμος δεν ειναι ιδιοκτησία μας |
|
| |
| Θέμα: Απ: Λάμπες LED. Τρι Φεβ 15 2011, 10:36 | |
| - painter έγραψε:
- και το zastava κάνει το αθήνα-θεσσαλονίκη αλλά και το mercedes.
το θέμα είναι πως το κάνει ...
εγω στο αμάξι μου έχω "μαμά" xenon και ένας φίλος με το ίδιο αμάξι, έβαλε xenon ... δε φωτίζουν το ίδιο, ούτε και τυφλώνουμε το ίδιο (εγώ καθολου ... ).
μη πάτε μακρυά, δείτε ένα vstrom με xenon στο μαμά φανάρι και ένα vstrom με το σύστημα που έχουν βάλει τα παιδιά (π.χ. tazakos). ΔΕΝ εχει καμια σχεση το ένα με το άλλο. το θέμα δεν είναι να βάλουμε xenon για να βλέπουμε εμείς αδιαφορόντας για τους άλλους. ο δρόμος δεν ειναι ιδιοκτησία μας Δεν μίλησε κανείς για εργοστασιακά xenon. Για Κιτ Xenon μιλάμε, και για το αν εχουν διαφορές το ένα απο το άλλο. Ποιο είναι το σύστημα που έχει βάλει ο tazakos? |
|
| |
| Θέμα: Απ: Λάμπες LED. Τρι Φεβ 15 2011, 10:38 | |
| - bandit έγραψε:
- κοίταξε όμως
και το φθηνό ένα χρόνο εγγίσει και το ακριβό ένα χρόνο
η διαφορα στην ποιότητα
δεν ξέρω
:χμ: :χμ: :χμ: Καλά.... δεν ειναι το θέμα μου. Το θέμα ειναι που θα μείνεις χωρίς φώτα! |
|
| |
bandit vstromhellasforum Fanatic
Ηλικία : 59 Τόπος : θεσσαλονικη Registration date : 09/01/2011
| Θέμα: Απ: Λάμπες LED. Τρι Φεβ 15 2011, 12:34 | |
| εγώ φοράω αυτά είναι καλύτερα από την μαμά 12e τώρα άλλο τησ μαμά το φανάρι και άλλο τα ξένων άλλο zastava και άλλο mercedes δεν διαφωνούμε να έχεις μια ρεζέρβα |
|
| |
Hypersonic vstromhellasforum Enthusiast
Ηλικία : 47 Τόπος : Πετρουπολη, Καλλιθεα Registration date : 12/04/2010
| Θέμα: Απ: Λάμπες LED. Τρι Φεβ 15 2011, 12:35 | |
| - painter έγραψε:
- το θέμα δεν είναι να βάλουμε xenon για να βλέπουμε εμείς αδιαφορόντας για τους άλλους. ο δρόμος δεν ειναι ιδιοκτησία μας
Σωστος!! - andreasp έγραψε:
- Εχει χρησιμοποιήσει κανείς λάμπες LED ?
http://cgi.ebay.com/ebaymotors/2-X-Car-H4-68-SMD-LED-White-Headlight-Bulb-Light-Lamp-_W0QQcmdZViewItemQQhashZitem35af726afcQQitemZ230576777980QQptZMotorsQ5fCarQ5fTruckQ5fPartsQ5fAccessories
Λαμπες LED σε κυρια φωτα πορειας μη βαλεις για κανενα λογο. Δε θα φωτιζουν καθολου... Ενδεικτικα, εχω αλλαξει τη μια πισω stop λαμπα με LED (τη δευτερη δεν την εχω αλλαξει ακομα) και εχει λιγο χαμηλοτερη φωτεινοτητα και διαφορετικη (χειροτερη) αντανακλαση στο κατοπτρο επειδη εχει πολλες πηγες φωτισμου σε σχεση με τη μαμα λαμπα. |
|
| |
gmavrid gold member
Ηλικία : 44 Τόπος : Σέρρες-Θεσσαλονίκη Registration date : 20/02/2008
| Θέμα: Απ: Λάμπες LED. Τρι Φεβ 15 2011, 18:31 | |
| Άλλα τα κάτοπτρα για λάμπες αλογόνου κι άλλα για xenon λάμπες...
Για αυτό και xenon kit σε συμβατικά κάτοπτρα αλογόνου είναι ΠΑΡΑΝΟΜΑ, για τους λόγους που εννοεί ο painter.
Τις motovision τις βρήκαμε στη Θεσσαλονίκη με 9.5 ευρώ τη μία... |
|
| |
| Θέμα: Απ: Λάμπες LED. Τρι Φεβ 15 2011, 18:38 | |
| - gmavrid έγραψε:
- Άλλα τα κάτοπτρα για λάμπες αλογόνου κι άλλα για xenon λάμπες...
Για αυτό και xenon kit σε συμβατικά κάτοπτρα αλογόνου είναι ΠΑΡΑΝΟΜΑ, για τους λόγους που εννοεί ο painter.
Τις motovision τις βρήκαμε στη Θεσσαλονίκη με 9.5 ευρώ τη μία... Ok! ... αλλά και στο αμάξι που έχω xenon Η7, ποτέ δεν μου έπαιξαν φώτα απο απέναντι, γενικά και εγώ που το τσέκαρα δεν ενοχλεί, και βλέπω αρκετά καλύτερα απο τα μαμίσια φώτα. Νομίζω ότι γενικά έχεις δίκιο, αλλά είναι να σου κάτσει και το κάτοπτρο. Δεν δουλεύουν όλα το ίδιο με τα xenon κιτ. |
|
| |
|