Όπως με συμβούλευσε και ο φίλος Bretsos,έτσι και έκανα...Έβγαλα φωτογραφικό υλικό ακόμα και για κάτι απλό ωστέ να συμβουλευτεί ακόμα και ο πιο "φοβητσιάρης"...(φοβάται να επέμβει στην καλή του...μην παρεξηγηθώ κιόλας..)
Λοιπόν σήμερα το πρωί ξεκίνησα και εγώ να τοποθετήσω την σήτα ψυγείου μου...όχι τόσο εύκολα όπως αποδείχτηκε...
1.ξεβιδώνουμε αυτή τη βιδούλα...
2....μετά αυτή...
3....και μετά αυτή...
Απλά μέχρι εδώ..η διαδικασία και η λογική λέει ότι τώρα τραβάμε λίγο τα πλαστικά προς τα έξω και η σήτα μας κουμπώνει πάνω στι βιδούλες που ξεβιδώσαμε...εεεε...τράβηξα λίγο...λίγο ακόμα...λίγο ακόμα...(τραβούσα γιατί δεν έμπαινειι η σήτα,οχί επειδή το γούσταρα...!!!) και εκεί πάνω ακούω ένα ΠΑΑΑΤΤ!!!! και λέω αμάν...εεε τελικά το κόστος ήταν αυτά τα 2 περτσίνια...
1.
2.
το τελικό αποτέλεσμα αυτό....
...Για πείτε τώρα...αυτό φτιάχνεται εύκολα...?γιατί υπάρχει ένα τριξιματάκι και δεν το αντέχω...ειδικά επειδη το προκάλεσα εγώ...
Ελπίζω να βοηθήσει το πόστ αυτο και να γίνει η διαδικασία μου παράδειγμα προς αποφυγή...!!!
Νομίζω το σωστό πέρα απο αυτές τις βίδες είναι να βγούν ή τα κάγκελα γιατι αυτά εμπδίζουν η να βγούν τελείως τα πλαινά πλαστικά...
Υ.Γ...Καλη χρονιά είπαμε...?όχι...ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ...!!!!ΠΑΝΤΑ ΟΡΘΙΟΙ...!!!
Υ.γ...Η "σήτα" νόμιζα οτι γραφόταν έτσι "σίτα" αλλα τελικά μετ'α απο ψάξιμο γράφεται "σΗτα"...