|
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
obelix Member
| Θέμα: Σίτα ψυγείου Σαβ Σεπ 06 2008, 20:52 | |
| Σύντροφοι υπάρχει πουθενά στο εμπόριο σιτα για το ψυγείου μας; Αν υπάρχει για πέστε μου που θα βρω, το κόστος καθώς και καμία φωτο αν υπάρχει. Ευχαριστώ προκαταβολικά. |
|
| |
Ibanez Member
Τόπος : Ηλιούπολη Registration date : 09/07/2008
| Θέμα: Απ: Σίτα ψυγείου Κυρ Σεπ 07 2008, 08:40 | |
| http://www.motoraid.eu/shop/product_info.php?cPath=23_74_75_136&products_id=2007 Περιμένω όμως αυτες τις μέρες να το βάλουν και στο e-bay γιατι μεχρι τώρα υπήρχε μόνο σε ασημί.Και θα είναι πιο φτηνό φυσικά. |
|
| |
Ibanez Member
| Θέμα: Απ: Σίτα ψυγείου Κυρ Σεπ 07 2008, 08:47 | |
| Για πάρτυ σου μόνο.......... http://cgi.ebay.com/Suzuki-DL-650-V-Strom-Kuehlerabdeckung-Black-RoMatech_W0QQitemZ310081003077QQihZ021QQcategoryZ49935QQtcZphotoQQcmdZViewItem Ο τύπος είναι πολύ εντάξει,Απο αυτόν είχα παρει το προστατευτικό αλυσίδας με το λογότυπο και μου το εστειλε σε 3 μέρες. |
|
| |
gmavrid gold member
Ηλικία : 44 Τόπος : Σέρρες-Θεσσαλονίκη Registration date : 20/02/2008
| Θέμα: Απ: Σίτα ψυγείου Κυρ Σεπ 07 2008, 11:43 | |
| - Ibanez έγραψε:
- Για πάρτυ σου μόνο..........
http://cgi.ebay.com/Suzuki-DL-650-V-Strom-Kuehlerabdeckung-Black-RoMatech_W0QQitemZ310081003077QQihZ021QQcategoryZ49935QQtcZphotoQQcmdZViewItem Ο τύπος είναι πολύ εντάξει,Απο αυτόν είχα παρει το προστατευτικό αλυσίδας με το λογότυπο και μου το εστειλε σε 3 μέρες. Φίλε Ibanez, επειδή πολύ μου άρεσε θέλω να σε ρωτήσω αν το έχεις εγκαταστήσει. Νομίζω πως σε κ5 έως κ8 το ψυγείο είναι το ίδιο, έτσι? |
|
| |
Ibanez Member
| Θέμα: Απ: Σίτα ψυγείου Κυρ Σεπ 07 2008, 12:16 | |
| νομιζω οτι το ψυγείο είναι ίδιο σε όλα τα 650αρια........ |
|
| |
Lordjohn vstromhellasforum Enthusiast
Ηλικία : 47 Τόπος : N. Smirni-Athens Registration date : 15/02/2008
| Θέμα: Απ: Σίτα ψυγείου Κυρ Σεπ 07 2008, 20:01 | |
| Check it out.... |
|
| |
obelix Member
| Θέμα: Απ: Σίτα ψυγείου Κυρ Σεπ 07 2008, 21:08 | |
| Συντρόφια ευχαριστώ πολύ και ειλικρινά είναι πολύ ωραίο! Όμως με το άτιμο το ίντερνετ και τα σχετικά, παραγγελίες με πιστωτική κ.τ.λ. δε τα παω καθόλου καλά! Αν υπάρχει τρόπος να το παραγγείλη κάποιος για τον ευατό του και για πάρτη μου πολύ ευχαρίστως εκτός αν υπάρχει τίποτα στην Αθήνα. |
|
| |
Επισκέπτ Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: Σίτα ψυγείου Κυρ Σεπ 07 2008, 21:27 | |
| ρε παιδια αληθεια ποιος ο λογος που το βαζετε το εν λογω αξεσουαρ? Επειδη το θεωρω ολιγων αχρηστο,εκτος και εαν κανετε ταξιδια σε κροκαλοδρομους!!! 4 χρονια ειχα το 650 και 1 χρονο το 1000,ποτε μα ποτε,ακομα και σε ασχημους χωματοδρομους δεν τραυματιστηκε ποτε το ψυγειο!!! Ασε που ειναι και περιττο βαρος (ολα αυτα ειναι προσωπικη αποψη και δεν θελω να επηρεασω αρνητικα καποιον στο να μην το αγορασει) |
|
| |
obelix Member
| Θέμα: Απ: Σίτα ψυγείου Κυρ Σεπ 07 2008, 21:50 | |
| Είναι απλό... Όπως ο ovelix θέλει τη letisia, όπως το κινητο θέλει το "γερμανό του", όπως η γυναίκα το Hondo έτσι και η μοτοσυκλέτα θέλει τα αξεσουάρ της! |
|
| |
Επισκέπτ Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: Σίτα ψυγείου Κυρ Σεπ 07 2008, 22:04 | |
| θεωρω πως τα xenon,ορθοστατης και θερμαινομενα γκριπ ειναι ποιο χρησιμα αξεσουαρ απο οτι το προστατευτικο του ψυγειου,να μου λεγε κανεις οτι δεν ειχε προστατευτικο το ψυγειο λαδιου και ηθελε να βαλει ,τοτε ναι το καταλαβαινω!! |
|
| |
Superman
Ηλικία : 51 Τόπος : Αθηνα-Αλιμος Registration date : 17/01/2008
| Θέμα: Απ: Σίτα ψυγείου Κυρ Σεπ 07 2008, 22:32 | |
| - ovelix έγραψε:
- Συντρόφια ευχαριστώ πολύ και ειλικρινά είναι πολύ ωραίο! Όμως με το άτιμο το ίντερνετ και τα σχετικά, παραγγελίες με πιστωτική κ.τ.λ. δε τα παω καθόλου καλά! Αν υπάρχει τρόπος να το παραγγείλη κάποιος για τον ευατό του και για πάρτη μου πολύ ευχαρίστως εκτός αν υπάρχει τίποτα στην Αθήνα.
dokimase ΜOTORCYCLE DISCOVERY, Δοϊρανης 90 Καλλιθεα-Αθήνα. exei sigoura |
|
| |
obelix Member
| Θέμα: Απ: Σίτα ψυγείου Κυρ Σεπ 07 2008, 23:49 | |
| - vezouvios έγραψε:
- θεωρω πως τα xenon,ορθοστατης και θερμαινομενα γκριπ ειναι ποιο χρησιμα αξεσουαρ απο οτι το προστατευτικο του ψυγειου,να μου λεγε κανεις οτι δεν ειχε προστατευτικο το ψυγειο λαδιου και ηθελε να βαλει ,τοτε ναι το καταλαβαινω!!
Θα συνεχίσω το χαβαλέ καρντάσι και θα πω, ορθοστάτη δε χρειαζόμε τη σηκώνω στα χέρια, κάτι σα μενίρ φαντάσου, θερμαινόμενα γκρίπ δε θα βάλω γιατί θεωρούμε "ovelix", όσω για τα xenon βάζω το Κακοφωνίξ μπροστά και με ακούν όλοι!!!! |
|
| |
Lordjohn vstromhellasforum Enthusiast
Ηλικία : 47 Τόπος : N. Smirni-Athens Registration date : 15/02/2008
| Θέμα: Απ: Σίτα ψυγείου Δευ Σεπ 08 2008, 10:49 | |
| - vezouvios έγραψε:
- ρε παιδια αληθεια ποιος ο λογος που το βαζετε το εν λογω αξεσουαρ?
Επειδη το θεωρω ολιγων αχρηστο,εκτος και εαν κανετε ταξιδια σε κροκαλοδρομους!!! 4 χρονια ειχα το 650 και 1 χρονο το 1000,ποτε μα ποτε,ακομα και σε ασχημους χωματοδρομους δεν τραυματιστηκε ποτε το ψυγειο!!! Ασε που ειναι και περιττο βαρος (ολα αυτα ειναι προσωπικη αποψη και δεν θελω να επηρεασω αρνητικα καποιον στο να μην το αγορασει) Εχεις δικιο ανθρωπε ηφαιστειο και ΣΙΓΟΥΡΑ δεν θα παω για εντουρο με το Στρωμα. Απλα απο τη μερα που το πηρα και ειδα ετσι χυμα το ψυγειο μου ειχε κολησει. Ετσι αποφασισα να το παρω αφου οι κυψελες ηταν πολυ χυμα και δεν ενοιωθα σιγουρια. Η σιτα τωρα ειναι απο αλουμινιο και ειναι παναλαφρη. Αλλα τα αξεσουαρ ξερεις και εσυ οτι ειναι προσωπικη υποθεση.. Για παραδειγμα εμενα το 2πλο σταντ μου φαινεται τελειως αχρειαστο, για καποιον μπορει να ειναι απαραιτητο. Το bagster... αλλοι το εκθειαζουν, αλλοι σου λενε γιατι χαλασες λεφτα και δεν πηρες κατι αλλο... Επειδη σε καταλαβα ομως λεω οτι δεν εχεις αδικο.. δεν ειναι απο τα πιο απαραιτητα. Παρ ολα αυτα μου αρεσει και το εκρινα καλη αγορα. Δινει και ομορφια... |
|
| |
Επισκέπτ Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: Σίτα ψυγείου Δευ Σεπ 08 2008, 18:15 | |
| - Lordjohn έγραψε:
- vezouvios έγραψε:
- ρε παιδια αληθεια ποιος ο λογος που το βαζετε το εν λογω αξεσουαρ?
Επειδη το θεωρω ολιγων αχρηστο,εκτος και εαν κανετε ταξιδια σε κροκαλοδρομους!!! 4 χρονια ειχα το 650 και 1 χρονο το 1000,ποτε μα ποτε,ακομα και σε ασχημους χωματοδρομους δεν τραυματιστηκε ποτε το ψυγειο!!! Ασε που ειναι και περιττο βαρος (ολα αυτα ειναι προσωπικη αποψη και δεν θελω να επηρεασω αρνητικα καποιον στο να μην το αγορασει) Εχεις δικιο ανθρωπε ηφαιστειο και ΣΙΓΟΥΡΑ δεν θα παω για εντουρο με το Στρωμα. Απλα απο τη μερα που το πηρα και ειδα ετσι χυμα το ψυγειο μου ειχε κολησει. Ετσι αποφασισα να το παρω αφου οι κυψελες ηταν πολυ χυμα και δεν ενοιωθα σιγουρια. Η σιτα τωρα ειναι απο αλουμινιο και ειναι παναλαφρη. Αλλα τα αξεσουαρ ξερεις και εσυ οτι ειναι προσωπικη υποθεση.. Για παραδειγμα εμενα το 2πλο σταντ μου φαινεται τελειως αχρειαστο, για καποιον μπορει να ειναι απαραιτητο. Το bagster... αλλοι το εκθειαζουν, αλλοι σου λενε γιατι χαλασες λεφτα και δεν πηρες κατι αλλο... Επειδη σε καταλαβα ομως λεω οτι δεν εχεις αδικο.. δεν ειναι απο τα πιο απαραιτητα. Παρ ολα αυτα μου αρεσει και το εκρινα καλη αγορα. Δινει και ομορφια... Ετσι παω πασο!!! Ειπα και ποιο πανω οτι ειναι καθαρα προσωπικη μου γνωμη και γουστο!! |
|
| |
miketzif
Ηλικία : 47 Τόπος : Πύργος Ηλείας,Πάτρα Registration date : 17/07/2008
| Θέμα: Απ: Σίτα ψυγείου Δευ Σεπ 08 2008, 21:08 | |
| |
|
| |
obelix Member
| Θέμα: Απ: Σίτα ψυγείου Σαβ Σεπ 13 2008, 00:21 | |
| Λοιπόν αφού το μεσημέρι με πετάξατε έξω από τη "δημοπρασία" του συντρόφου Lordjohn τα πήρα στη κράνα και πηγα στο discovery motorcycle που μου σύστησε ο φίλος και εξαιρετικός superman. Τοποθετήθηκε και τολμώ να πω ότι είναι εξαιρετικότατη!! Ευχαριστώ για τη βοήθεια... Φίλε superman! |
|
| |
cantona vstromhellasforum Enthusiast
Ηλικία : 52 Τόπος : Λουτσαίος Registration date : 10/03/2008
| Θέμα: Απ: Σίτα ψυγείου Σαβ Σεπ 13 2008, 11:35 | |
| Και τι είναι ορέ Γιάννη το discovery motorcycle? |
|
| |
obelix Member
| Θέμα: Απ: Σίτα ψυγείου Σαβ Σεπ 13 2008, 12:59 | |
| Όπως ανέφερα μου το σύστησε ο superman, είναι Δοϊράνης 90 στη Καλλιθέα. Εκεί θα βρείτε διαφορά καλούδια-αξεσουάρ είτε εισαγωγής (από Αμερική και από Γερμανία απ'ότι κατάλαβα) είτε κατασκευής δικιάς του. Έχει διαφορά για το v-strom και για άλλες "κυρίες". Αν πατήσεις στο "ψαχτήρι" την επωνυμία θα βρεις και την ηλεκτρονική διεύθυνση. |
|
| |
Επισκέπτ Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: Σίτα ψυγείου Τετ Μάης 13 2009, 16:03 | |
| Εγώ πάντως είδα και μου άρεσε το παρακάτω. Είναι ελαφρύ (πάχος 2 χιλιοστά) και κάνει γύρω στα 70 ευρώ. Το έιδα στον Δικτυόπουλο Ανακούς 44, Νέα Φιλαδέλφεια. Όποιος θέλει πληροφορίες το τηλεφωνό του είναι 210-2516135 |
|
| |
massai gold member
| Θέμα: Απ: Σίτα ψυγείου Τετ Μάης 13 2009, 16:07 | |
|
Έχει επεξεργασθεί από τον/την massai στις Παρ Ιουλ 31 2009, 17:35, 1 φορά |
|
| |
Bretsos gold member
Τόπος : Φυλακισμένος στην Αθήνα... Registration date : 06/03/2009
| Θέμα: Απ: Σίτα ψυγείου Τετ Μάης 13 2009, 16:35 | |
| φιλε vezouvios οτι βαζεις κατα την αποψη μου καλο ειναι!! Τωρα αν θες να σου πω μετα απο πετρα που σηκωσε προπορευονενο φορτηγο στην εθνικη (πριν 2 χρονια περιπου)τι τραβηξα.........700ευρω ζημια γιατι ηταν διαμπερες η τρυπα και δεν επισκευαζονταν με τιποτα. Αν παντος καποιος δεν θελει να δωση λεφτα για κατι τετοιο μπορει να κανει την πατεντα που εκανα με 10ευρω(περισοτερα & photo_ Ο πολυμήχανος Ελληνας από salouthos |
|
| |
mikios vstromhellasforum Fanatic
Ηλικία : 42 Τόπος : Ηράκλειο, Κρήτη Registration date : 25/02/2008
| Θέμα: Απ: Σίτα ψυγείου Τετ Μάης 13 2009, 18:18 | |
| - bretsos K2 έγραψε:
- ...κατι τετοιο μπορει να κανει την πατεντα που εκανα με 10ευρω(περισοτερα & photo_ Ο πολυμήχανος Ελληνας από salouthos
χμμμμμ, μου μυρίζει JEFFάκης η δουλειά... |
|
| |
geo vstromhellasforum Enthusiast
| Θέμα: Απ: Σίτα ψυγείου Τετ Μάης 13 2009, 18:55 | |
| - massai έγραψε:
Μια τέτοια σίτα, αν δεν απατώμαι, φτιάχνει custom και κάποιος φίλος της Λέσχης, και πιό φτηνή αν δεν κάνω λάθος. Πέρνα μια βόλτα από τη Λέσχη.. Ναι αλλά από ότι βλέπω αυτή είναι με Δώρο σετ φλιτζανάκια καφέ. |
|
| |
Nommos Member
Ηλικία : 39 Τόπος : Νέα Σμύρνη Registration date : 03/07/2008
| Θέμα: Απ: Σίτα ψυγείου Παρ Απρ 09 2010, 10:40 | |
| Ψαχνω εδω και λιγες μερες τη σιτα στα πρωτα post με το λογοτυπο "V-Strom". Περασα απο Motorcycle Discovery αλλα μου ειπε ο Φωτης δεν την εχει, εχει μονο μια με κυψελες. Μιλησα με Πατρα (Motoraid) και μου ειπαν οτι η συγκεκριμενη σιτα με το λογοτυπο "V-Strom" εχει καταργηθει πλεον για λογους αυθεντικοτητας.
Μηπως γνωριζει κανεις αν υπαρχει πουθενα ?? |
|
| |
georgaras gold member
| Θέμα: Απ: Σίτα ψυγείου Παρ Απρ 09 2010, 11:29 | |
| Εγώ πριν 2 χρόνια περίπου που πήρα την v-strom μου, έβαλα την γνήσια σιτα και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος. Βέβαια μου είχαν πιάσει λίγο τον κ*λο με 80 Ευρώ που είχα πληρώσει, αλλά το ξεπέρασα. |
|
| |
|