|
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
groi1000 vstromhellasforum Fanatic
| Θέμα: Απ: Αναζητειται Σιτα ψυγειου Πεμ Ιαν 06 2011, 11:08 | |
| |
|
| |
Επισκέπτ Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: Αναζητειται Σιτα ψυγειου Πεμ Ιαν 06 2011, 11:50 | |
| - giannis81 έγραψε:
- Eυγε κυριοι.
Αν μπορουμε να γλυτωσουμε το 15ρι της διαφορας τους και να καλυφθουμε με την λαμαρινενια ακομα καλυτερα. Επι της ουσιας πανω στη μηχανη τι διαφορες θα εχουν αυτες οι δυο? Γιατι αν δε μας δημιουργησει καποιο προβλημα η φθηνη, λεω και εγω να κινηθουμε προς τα εκει, δεν ειναι δα και κανα αξεσουαρ πρωτης σημασιας η σιτα για να κυνηγησουμε την ποιοτητα.
Ας μιλησει και καποιος που μπορει να γνωριζει κατι παραπανω. Καλημέρα κύριοι. Όπως σας είπε και ο Στάθης εώς τώρα απλά βγάλαμε την σίτα από κάποιον φίλο της παρέας και δώσαμε το σχέδιο σε κάποια μαγαζιά και πήραμε τιμές.Αυτή που σας έδωσε ο Στάθης είναι εώς τώρα η πιο συμφέρουσα τιμή γιατί πήραμε και τιμή 70? αντί 45?.........Στην Ελλάδα βέβαια είμαστε και ότι θέλει ο καθένας ζητάει Τώρα σε αυτό που λές φίλε μου η φθηνή απλά δεν είναι από ανωξείδωτο μέταλλο ( για τις σκουργιές από τα νερά) γι αυτό και πρέπει να γίνει ηλεκτροστατική βαφή για να το προστατέψει από την διάβρωση.Η άλλη είναι ανωξείδωτη από μόνη της οπότε δεν θέλει βαφή αλλά είναι το μέταλλο από μόνο του ποιο ακριβό γι αυτό και βγαίνει παραπάνω η τιμή Είναι καθαρά θέμα οπτικό για το ποιά θα πάρει ο καθένας.... Κάτι όμως που θέλω να ρωτήσω τους πολύ-πολύ παλιούς που φοράνε την συγκεκριμένη σίτα και συζητήθηκε στον καφέ μας χθές είναι το εξής: Άτομα που την φοράν μας διαβεβαίωσαν ότι με την συγκεκριμένη σίτα ανεβάζουν περισσότερο θερμοκρασία δηλ. δουλεύει το βεντιλατέρ υπερωρίες Ρωτάω για να ξέρουμε εάν όντως υπάρχει τέτοιο θέμα να δούμε πως μπορούμε να τροποποιήσουμε το σχέδιο τώρα πρίν καταλήξουμε τελικά κάπου. Το ψάξιμο συνεχίζεται κύριοι και θα είστε ενήμεροι για οποιαδήποτε εξέλιξη |
|
| |
Bretsos gold member
Τόπος : Φυλακισμένος στην Αθήνα... Registration date : 06/03/2009
| Θέμα: Απ: Αναζητειται Σιτα ψυγειου Πεμ Ιαν 06 2011, 14:37 | |
| Ερώτηση? Αρέσει κάτι τέτοιο? Κόστος κάπου στα 15?. Δεν πωλείται είναι χειροποίητη δουλειά είναι ενσωματωμένη με το ψυγείο. |
|
| |
Bretsos gold member
| Θέμα: Απ: Αναζητειται Σιτα ψυγειου Πεμ Ιαν 06 2011, 15:27 | |
| - KARA έγραψε:
Κάτι όμως που θέλω να ρωτήσω τους πολύ-πολύ παλιούς που φοράνε την συγκεκριμένη σίτα και συζητήθηκε στον καφέ μας χθές είναι το εξής: Άτομα που την φοράν μας διαβεβαίωσαν ότι με την συγκεκριμένη σίτα ανεβάζουν περισσότερο θερμοκρασία δηλ. δουλεύει το βεντιλατέρ υπερωρίες
Ρωτάω για να ξέρουμε εάν όντως υπάρχει τέτοιο θέμα να δούμε πως μπορούμε να τροποποιήσουμε το σχέδιο τώρα πρίν καταλήξουμε τελικά κάπου.
Δυστυχώς αυτό είναι γεγονός Θανάση. δεν έχω την συγκεκριμένη προστατευτική σίτα όπως είδες αλλά είμαι σε θέση να το γνωρίζω και αυτό λέει και η απλή λογική. Βέβαια οι διαφορές δεν κυμαίνονται και σε τρελά επίπεδα έτσι? Αν θυμάμαι καλά στο 1000άρι το ψυγείο κάνει 600-700?...... τόσα είχα πληρώσει όταν κινούμενος πάνω στην εθνική οδό μου ήρθε μια αρκετά μικρή πέτρα από προπορευόμενο όχημα και πέρασε διαμπερές πριν 8 χρόνια με το μηχανάκι σχεδόν καινούριο. Αυτός ήταν βασικά και ο λόγος που μπήκα στην παραπάνω διαδικασία. είναι πολύ δύσκολο όσο καλή μελέτη και αν γίνει να καταφέρεις να έχεις την ίδια ροή αέρα βάζοντας ένα εμπόδιο μπροστά (κάτι τέτοιο έχει καταφέρει μόνο η ktm στο μεγάλο andventurer) |
|
| |
narcissus moderator
Ηλικία : 45 Τόπος : Θες άλλο Νίκη Registration date : 12/06/2010
| Θέμα: Απ: Αναζητειται Σιτα ψυγειου Πεμ Ιαν 06 2011, 21:39 | |
| _________________ ʼʼΔίκασον Κύριε τους αδικούντας με, πολέμησον τους πολεμούντας μεʼʼΨαλμός 35-1 Δαυίδ Ενέπνεε τον αγώνα για την ελευθερία του Γένους, το 1821 Όλοι θέλουν το καλό μου…, αλλά εγώ δεν θα αφήσω να μου το πάρουν! Η ζωή είναι ένας κώλος, γ@μ@ τον πριν σε χεσει!Ο έρωτας.... .....με έρωτα περνάει... ..! |
|
| |
Bretsos gold member
| Θέμα: Απ: Αναζητειται Σιτα ψυγειου Πεμ Ιαν 06 2011, 22:59 | |
| Την σίτα την παίρνουμε απο ενημερωμένα καταστήματα τυπου Αράθυμος που έχουν τα πάντα για παπιά (συνήθως την αγοράζουν πιτσιρικάδες με σκούτερ & παπιά και την βάζουν όπου έχει αεραγωγό και γενικότερα τρύπα ) Πωλείται σε συσκευασία και είναι αρκετά μεγάλο κομμάτι. Συρίτιο μαύρο ζελατίνας είναι το γύρω-γύρω και όλα αυτά πιασμένα με κόλλα μαύρη που όταν στεγνώσει γίνετε λάστιχο και βέβαια αντέχει έως 120 βαθμούς Κελσίου. Η εφαρμογή της κόλλας γίνετε αρχικα μεσα στο συρίτιο και αφου στεγνώσει γύρω-γύρω από το ψυγείο για την τοποθέτηση. Η τοποθέτηση είναι κάπως μανίκι και συνιστώ να κατέβει το ψυγείο κάτω για πιο εύκολα, αν και εγώ την τοποθέτησα χωρίς να το κατεβάσω. Αν προσέξετε καλά θα δείτε μια πατούρα αριστερά & δεξιά στο σώμα του ψυγείου εκεί είναι και που θα κάτσει το συρίτιο κουτί λες και το είχε προβλέψει η μαμά. Θέλει λίγο προσοχή η τοποθέτηση δλδ. υπομονή μέχρι να μας κάτσει σωστά η σίτα αφού θα χρειαστεί κόψιμο μέχρι να βρούμε το σωστό μέγεθος . Επίσης το συνολικό μήκος της σίτας θα πρέπει να είναι ένα κλίκ πιο μεγάλη από τις πατούρες ετσι ώστε οταν την τοποθετήσουμε να κάνει μια ελαφριά κοιλιά προς τα έξω για να μην ακουμπάει στις ψύκτρες. Το αποτέλεσμα εκτός από πρακτικό νομίζω πως είναι αρκετά όμορφο μιας και προσωπικά στο μάτι δεν μου αρέσει καμία της αγοράς,τις βρίσκω κάπως υπερβολικές. |
|
| |
groi1000 vstromhellasforum Fanatic
| Θέμα: Απ: Αναζητειται Σιτα ψυγειου Πεμ Ιαν 06 2011, 23:44 | |
| Καλησπέρα παίδες.Λοιπόν,φίλε STATHIS επειδή δε ξέρω τί πρέπει να τσεκάρω,σου δείχνω φωτό της σίτας από motoraid ώστε να δείς αν είναι ίδιες ή όχι!Δε θέλω να σας μπλέξω εάν είναι διαφορετικές,απλά να γνωρίζω Επίσης δε ξέρω αν μπαίνει σωστά ή αν θα χρειαστώ μακρύτερες βίδες (που συγκρατούν το ψυγείο),μιας και οι ''μαμά'' βίδες οριακά συγκρατούν με τις βάσεις από τα προβολάκια του Δημήτρη (bozosd). |
|
| |
Επισκέπτ Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: Αναζητειται Σιτα ψυγειου Πεμ Ιαν 06 2011, 23:47 | |
| Χρήστο για το φωτορεπορτάζ....θα την έχω στα υπόψιν |
|
| |
bozosd vstromhellasforum Fanatic
Ηλικία : 49 Τόπος : ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ Registration date : 12/12/2009
| Θέμα: Απ: Αναζητειται Σιτα ψυγειου Παρ Ιαν 07 2011, 00:09 | |
| Kαι γω πάντως έχω βάλει σαν την σίτα που δείχνει ο Χρήστος και όλα καλά. Βέβαια αυτή που βρήκα εγω ήταν μεν κουλούρα και πήγαινε με το μέτρο αλλά ήταν ασημί χρώμα και αναγκάστηκα να την βάψω. |
|
| |
Επισκέπτ Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: Αναζητειται Σιτα ψυγειου Παρ Ιαν 07 2011, 00:11 | |
| - bozosd έγραψε:
- Kαι γω πάντως έχω βάλει σαν την σίτα που δείχνει ο Χρήστος και όλα καλά.
Βέβαια αυτή που βρήκα εγω ήταν μεν κουλούρα και πήγαινε με το μέτρο αλλά ήταν ασημί χρώμα και αναγκάστηκα να την βάψω. Για λόγους αισθητικούς φαντάζομαι Δημήτρη και τίποτα άλλο......έτσι??? |
|
| |
| Θέμα: Απ: Αναζητειται Σιτα ψυγειου Παρ Ιαν 07 2011, 00:16 | |
| - KARA έγραψε:
- bozosd έγραψε:
- Kαι γω πάντως έχω βάλει σαν την σίτα που δείχνει ο Χρήστος και όλα καλά.
Βέβαια αυτή που βρήκα εγω ήταν μεν κουλούρα και πήγαινε με το μέτρο αλλά ήταν ασημί χρώμα και αναγκάστηκα να την βάψω.
Για λόγους αισθητικούς φαντάζομαι Δημήτρη και τίποτα άλλο......έτσι Aν εννοείς για την βαφή....ναι για λόγους αισθητικούς και μόνον έγινε η βαφή σε μαύρο και τώρα έκανα μια σε χρυσό την οποία και έχω φορέσει, σε συνδιασμό με την σίτα λαδιού επίσης σε χρυσό. |
|
| |
Επισκέπτ Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: Αναζητειται Σιτα ψυγειου Παρ Ιαν 07 2011, 00:18 | |
| |
|
| |
| Θέμα: Απ: Αναζητειται Σιτα ψυγειου Παρ Ιαν 07 2011, 00:28 | |
| ο.κ. θα το κάνω αύριο γιατί δεν έχω κάποια έτοιμη. Κατ' εμέ είναι όμορφη η χρυσή αλλά απαιτεί και κάποια συνοδεία σε χρυσά για να υπάρχει συνδυασμός. |
|
| |
narcissus moderator
| Θέμα: Απ: Αναζητειται Σιτα ψυγειου Παρ Ιαν 07 2011, 00:34 | |
| - bozosd έγραψε:
- ο.κ. θα το κάνω αύριο γιατί δεν έχω κάποια έτοιμη.
Κατ' εμέ είναι όμορφη η χρυσή αλλά απαιτεί και κάποια συνοδεία σε χρυσά για να υπάρχει συνδυασμός. Έχω καʼνα δυο κιλά στην Ελβετία να τα φέρουμε να τα κάνουμε τίποτα στο στρώμα ρε Μήτσο? _________________ ʼʼΔίκασον Κύριε τους αδικούντας με, πολέμησον τους πολεμούντας μεʼʼΨαλμός 35-1 Δαυίδ Ενέπνεε τον αγώνα για την ελευθερία του Γένους, το 1821 Όλοι θέλουν το καλό μου…, αλλά εγώ δεν θα αφήσω να μου το πάρουν! Η ζωή είναι ένας κώλος, γ@μ@ τον πριν σε χεσει!Ο έρωτας.... .....με έρωτα περνάει... ..! |
|
| |
| Θέμα: Απ: Αναζητειται Σιτα ψυγειου Παρ Ιαν 07 2011, 00:39 | |
| Εμ.... εκεί που την πάμε την δουλειά Ντένη, στο τέλος θα βάζουμε καμιά πλάκα χρυσού στην σέλα, και δεν θα δίνει σημασία κανείς. Αααα...μιας και το ανέφερες τα λογότυπα που έκανα είναι επίχρυσα! |
|
| |
narcissus moderator
| Θέμα: Απ: Αναζητειται Σιτα ψυγειου Παρ Ιαν 07 2011, 00:43 | |
| _________________ ʼʼΔίκασον Κύριε τους αδικούντας με, πολέμησον τους πολεμούντας μεʼʼΨαλμός 35-1 Δαυίδ Ενέπνεε τον αγώνα για την ελευθερία του Γένους, το 1821 Όλοι θέλουν το καλό μου…, αλλά εγώ δεν θα αφήσω να μου το πάρουν! Η ζωή είναι ένας κώλος, γ@μ@ τον πριν σε χεσει!Ο έρωτας.... .....με έρωτα περνάει... ..! |
|
| |
| Θέμα: Απ: Αναζητειται Σιτα ψυγειου Παρ Ιαν 07 2011, 00:55 | |
| |
|
| |
| Θέμα: Απ: Αναζητειται Σιτα ψυγειου Παρ Ιαν 07 2011, 16:04 | |
| |
|
| |
σαλιγκάρι gold member
Ηλικία : 50 Τόπος : Περιστέρι Registration date : 11/09/2008
| Θέμα: Απ: Αναζητειται Σιτα ψυγειου Παρ Ιαν 07 2011, 17:08 | |
| μητσακο αψογο σε κοβω |
|
| |
| Θέμα: Απ: Αναζητειται Σιτα ψυγειου Παρ Ιαν 07 2011, 17:22 | |
| Γιάννη! |
|
| |
vagman vstromhellasforum Enthusiast
Ηλικία : 52 Τόπος : Αθήνα - Νότια Registration date : 30/07/2010
| Θέμα: Απ: Αναζητειται Σιτα ψυγειου Παρ Ιαν 07 2011, 17:24 | |
| bozosd καλησπέρα. Είδα την δουλειά με την σίτα στις φώτο που πόσταρες εσύ και ο Bretsos. Στις δικές σου φώτο δεν μπορώ να καταλάβω πως "έδεσες" την σίτα με το ψυγείο. Επειδή έψαξα και εγώ σήμερα και βρήκα σιτούλα με 1,80 το μέτρο (......) θα ήθελα να μάθω αν μπορείς σε παρακαλώ τον τρόπο που έβαλες την σίτα μιάς και με προβληματίζει το πως θα την "κρατήσω" στο ψυγείο. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Καλή χρονιά σε όλους !!! |
|
| |
| Θέμα: Απ: Αναζητειται Σιτα ψυγειου Παρ Ιαν 07 2011, 17:48 | |
| Βαγγέλη,εγω την έπιασα δεξιά αριστερά με διπλά ταιραπς/δεματικά. |
|
| |
vagman vstromhellasforum Enthusiast
Ηλικία : 52 Τόπος : Αθήνα - Νότια Registration date : 30/07/2010
| Θέμα: Απ: Αναζητειται Σιτα ψυγειου Παρ Ιαν 07 2011, 18:12 | |
| - bozosd έγραψε:
- Βαγγέλη,εγω την έπιασα δεξιά αριστερά με διπλά ταιραπς/δεματικά.
Δημήτρη σε ευχαριστώ πολύ για την άμεση απάντηση ! Θα ξαναδώ το πρωί το ψυγείο για να μελετήσω τα πλαινά που θα περάσω τα ταιράπς μιας και μου φαίνεται και πολύ καλαίσθητο το αποτέλεσμα αλλά και η δουλειά δεν δείχνει καθόλου χρονοβόρα. Και πάλι ένα μεγάλο ευχαριστώ !!! Καλό βράδυ !!! |
|
| |
| Θέμα: Απ: Αναζητειται Σιτα ψυγειου Παρ Ιαν 07 2011, 18:33 | |
| Nα' σαι καλά φίλε Βαγγέλη. Είναι μια εύκολη γρήγορη και αποτελεσματική λύση.
Καθώς δεν θα σου φτάνουν τα δεματικά για να αγκαλιάσουν την σίτα γύρο γύρο απ' το ψυγείο, ένωσε δυο δεματικά ωστε να επεκταθούν πέρασε τα απο μπροστά προς τα πίσω του ψυγείου και σφίξε. Μπορείς και καλό είναι, να επαναλάβεις την διαδικασία εις διπλούν απο κάθε μεριά για λόγους σιγουριάς και ασφαλείας. |
|
| |
Επισκέπτ Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: Αναζητειται Σιτα ψυγειου Παρ Ιαν 07 2011, 19:47 | |
| Δημήτρη άψογο το εργαλείο Πραγματικά πάρα πολύ όμορφο και σε χρυσαφί αλλά και όλη η πατέντα με τα δεματικά είναι σούπερ... Από αύριο βλέπω να ψαχνώμαστε για κάτι παρόμοιο αν και λέω να βάλω πάνω στην όλη πατέντα σου και την δική μου μικρή πινελιά Και πάλι |
|
| |
|