Σακη σακουλη .... πως τον πινει το καφε του ο black σαβα χαχαχαχαχαχα που να δεις πως κατεβαζε τη ρακι σημερα !!!!!!!!!!! Σακη οι σταθμοι παραμενουν αριθμιστοι ...σε περιμενουν !!!!!!!!!
μαύρη πέτρα ΠΟΤΕ φίλε,απλά λόγω δουλειάς δεν βολεύει να κατέβω γαμώτο....αλλά θα γίνει σύντομα...
μακάρι να ήμουν εκεί...σε εκείνη την κουζίνα που θα είναι γεμάτο καπνούς απο το φαγητό!!!χαχαχα
[/quote]
Ναί ρε Φίλε και σε καφέδες είμασταν τα ατού της παρέας , οι μάχιμοι , οι σίγουροι ... όσο για την παλιόγρια άστα Σάκη ... έχει αρχίσει και τα χάνει , δεν ακούει καθόλου , λέει ασυναρτησίες , γκρινιάζει οεο , και νομίζω πως έχει αλτσχάϊμερ !!! Σήμερα όλη μέρα με φώναζε Σάββα ...
Πάμε τώρα στην Μαύρη πέτρα ... Να ξέρεις ότι έχει να κάνει με μαύρο , κρύβομαι πάντα εγώ απο πίσω του ( θα σου εξηγήσω στο τηλ. ) ..... κρύβε λόγια !!!
Οσο για την κουζίνα της Παλιόγριας .... φαγητό χωρίς να υπάρχει καπνός δεν παίζει .....όπως και κόκκαλα χωρίς Σάκη ......άρα ???
Η συνέχεια επί της ΟΘΟΝΗΣ .... ( Βlack-v ) .....ΔΟΞΑΣΤΕ ΜΕ .......οεο !!!