Eιμαι συλλεκτης ..... μαζευω το πιο σκληρο και αγριο πραγμα στο κοσμο ......στιγμες .....ετσι και αλλιως τα πραγματα θα κυλησουν οπως θελουν αυτα .... η ζωη ξερει !!!!!!!!!!!
ωχ........σε βλέπω να φιλοσοφείς φίλε εκεί στην ξενιτιά!!!
geo vstromhellasforum Enthusiast
ευρεθη ο λαλακας τελικα που δεν πληρωσε τα καρτ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!εμαθα απο τον μαυρομνωλη οτι σας ειπε οτι ενας δεν πληρωσε τα καρτ και εσεις το πληρωσατε ρεφενε !παιδια σας ευχαριστω πολυ και θελω να μου πειτε τα παιδια που δωσατε τα λεφτα να σας τα επιστρεψω!!!!!!!!!!!το λαθος εγινε λογω λαλακιας μου και της αδρεναλινης που με χτυπησε κατακουτελα εκεινη την ωρα !!!!!!τι να πω χιλια συγνωμη και παλι!!!!!!!!!!!!!!!!
τελικα ποιος εδωσε ρε παιδια??????????????????
επειδή σε βλέπω αγχωμένο φίλε τα έδωσα εγώ.......μπορείς να μου τα καταθέσεις στο λογαριασμό μου!!
ελα ρε τρελε απλα αγχωνομαι γιατι εβαλα τα παιδια για μια λαλακια μου οπως ειπα να πληρωσουν για μενα!!!!!
Είδες είναι να μην πάρουν θάρρος αμέσως να πειράξουνε , λοιπών δώσε μου εμένα 20 ? και δεν θα το πω πουθενά ότι ξέχασες να πλερώσεις και το πλέρωσα εγώ ( Μήτσο την πάτησες εγώ είμαι πιο φτηνός ) .
paitos gold member
ευρεθη ο λαλακας τελικα που δεν πληρωσε τα καρτ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!εμαθα απο τον μαυρομνωλη οτι σας ειπε οτι ενας δεν πληρωσε τα καρτ και εσεις το πληρωσατε ρεφενε !παιδια σας ευχαριστω πολυ και θελω να μου πειτε τα παιδια που δωσατε τα λεφτα να σας τα επιστρεψω!!!!!!!!!!!το λαθος εγινε λογω λαλακιας μου και της αδρεναλινης που με χτυπησε κατακουτελα εκεινη την ωρα !!!!!!τι να πω χιλια συγνωμη και παλι!!!!!!!!!!!!!!!!
επειδή σε βλέπω αγχωμένο φίλε τα έδωσα εγώ.......μπορείς να μου τα καταθέσεις στο λογαριασμό μου!!
ελα ρε τρελε απλα αγχωνομαι γιατι εβαλα τα παιδια για μια λαλακια μου οπως ειπα να πληρωσουν για μενα!!!!!
Είδες είναι να μην πάρουν θάρρος αμέσως να πειράξουνε , λοιπών δώσε μου εμένα 20 ? και δεν θα το πω πουθενά ότι ξέχασες να πλερώσεις και το πλέρωσα εγώ ( Μήτσο την πάτησες εγώ είμαι πιο φτηνός ) .
Αντωνη καλο σου εκανε το σχολειο, εμαθες να γραφεις με μικρα!
ESCOBAR Member
Ηλικία : 42 Τόπος : ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ_ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ Registration date : 29/11/2009
Αντωνη καλο σου εκανε το σχολειο, εμαθες να γραφεις με μικρα!
τελικα ειδες τι μαθαινεις σε ενα μαθημα ασφαλης οδηγησης???????????
Rory moderator
Αντώνη Escobar φίλε , έχεις καμία φωτογραφία μου από την πίστα ??
xaxaxaxaxax μπες φιλε στο φαψεβοοκ μου και δες την δεν θελω λεφτα θα καταλαβεις ποιος εισαι μονο απο το χρωμα της μοτο!!!!!!! χαχχαχαχαχαχαχαχα!περιμενω εντυπωσεις!!!!!!!!!!!!!!
Εκτός του ότι σε θεωρώ μέλος του κρητικού κλιμακίου ..... σκέψου αύριο λέει να ερχόσουν ε ???? Μαύρη πέτρα έριξες φίλε ..... Κρίμα ! Θυμάσαι που πηγαίναμε τα βολταράκια αμοναχά μας ??
Rory moderator
Εκτός του ότι σε θεωρώ μέλος του κρητικού κλιμακίου ..... σκέψου αύριο λέει να ερχόσουν ε ???? Μαύρη πέτρα έριξες φίλε ..... Κρίμα ! Θυμάσαι που πηγαίναμε τα βολταράκια αμοναχά μας ??
να μην σου πω και σε καφέδες φίλε....ξέρω η παλιόγρια θα το σχολιάσει και αυτό αλλά δεν πειράζει
μαύρη πέτρα ΠΟΤΕ φίλε,απλά λόγω δουλειάς δεν βολεύει να κατέβω γαμώτο....αλλά θα γίνει σύντομα...
μακάρι να ήμουν εκεί...σε εκείνη την κουζίνα που θα είναι γεμάτο καπνούς απο το φαγητό!!!χαχαχα
geo vstromhellasforum Enthusiast