παναγιωτης ειναι το μικρο μου αλλα με φωναζουν ΠΑΚΟ...γεια σου ρε αντωναρε!!!!απ'οτι βλεπω αρεσει σε πολλους να σε πειραζουν....!!!!
ΕΤΣΙ ΜΠΑΙΝΕΙΣ ΣΤΟ ΚΛΙΜΑ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΠΟΥ ΘΑ ΓΝΩΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΙΟ ΚΑΛΑ ΘΑ ΠΕΙΡΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΕΣΕΝΑ !!!!!!!!!ΕΙΝΑΙ ΠΕΙΡΑΧΤΗΡΙΑ ΤΑ ΡΕΜΑΛΙΑ!!!!!!!!ΞΕΡΕΙΣ ΕΣΥ ADMIN!!!!!XAXXAXAXAXAXAXAXAXAXAX!
μεσα!!!!!για το καφεδακι ομως το αυριανο,δυστηχως ειμαι ΜΟΙΡΕΣ και δεν θα μπορεσω...οπως και να 'χει παντως θα σας γνωρισω..
πιο αυριανο ρε καραμητρο??????????? χαχαχαχααχαχχχ!!!!!!!!!!!???????????
Αντωνάκη καλά τα λέει το κοπέλι ...αλλά μάλλον εσύ εδά εξύπνησες και δεν κατέχεις που πάν τα 4 καρΑντώνη .... Αύριο είπαμε όσοι μπορούν πίνουμε καφεδάκι στο Ζάχαρη στις 11 το πρωί .... γκέγκε ???
παιδια και για το καφεδακι ξερω και τον πακοτον ξερω απλα ειπα να κανω και εγω μια πλακιτσα στον φιλο μου!
ΠΑΝΤΩΣ ΜΑΝΩΛΙΟ ΔΕΝ ΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΑΥΤΟ ΑΠΟ ΕΣΕΝΑ!
Τώρα που το λές .... μήπως το περίμενα εγώ ???
Rory moderator
κατσε να αρχισω να σπαμαρω ρε !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ανεβαινω ενα ενα τα σκαλια!!!!!!!!!!!!και θα σε ριξω κατω! παντωσ σεληνιαστηκαμε!ειδατε που ειναι ολα θεμα ψυχολογιασ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :drunken: :drunken: :drunken: :drunken:
sakismip vstromhellasforum Fanatic
μεσα!!!!!για το καφεδακι ομως το αυριανο,δυστηχως ειμαι ΜΟΙΡΕΣ και δεν θα μπορεσω...οπως και να 'χει παντως θα σας γνωρισω..
πιο αυριανο ρε καραμητρο??????????? χαχαχαχααχαχχχ!!!!!!!!!!!???????????
Αντωνάκη καλά τα λέει το κοπέλι ...αλλά μάλλον εσύ εδά εξύπνησες και δεν κατέχεις που πάν τα 4 καρΑντώνη .... Αύριο είπαμε όσοι μπορούν πίνουμε καφεδάκι στο Ζάχαρη στις 11 το πρωί .... γκέγκε ???
παιδια και για το καφεδακι ξερω και τον πακοτον ξερω απλα ειπα να κανω και εγω μια πλακιτσα στον φιλο μου!
ΠΑΝΤΩΣ ΜΑΝΩΛΙΟ ΔΕΝ ΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΑΥΤΟ ΑΠΟ ΕΣΕΝΑ!
αχουτα τα πιτσουνάκια μου μαλώνουνε!!!!
Rory moderator