Σήμερα πήρα το δώρο Χριστουγέννων 345 ευρω Κάπου στό μυαλό μου ηταν ενα τραγούδι με τον μεγάλο και αξέχαστο ΝΙΚΟ ΞΥΛΟΥΡΗ και την μεγάλη και αξέχαστη ΤΖΕΝΗ ΚΑΡΕΖΗ , ενα τραγούδι τόσο επίκαιρο μέ στίχους προφητικούς ..... ετσι απλά θέλω να στείλω ενα μύνημα σε αυτούς που παραδίνονται ανευ ορων , να τους πω οτι η σύμβασή τους είναι ορισμένου χρόνου Κρίμα αγώνες εργαζομένων τόσα χρόνια πού κέρδισαν σιγά σιγά και με κόπους , πορείες , ξύλο ..... να εχουν δικαίωμα για μια καλύτερη ζωη , οχι για να πλουτίσουν .... ετσι για να συντηρηθούν , σήμερα ολα αυτα χάθηκαν!!!!!!!!!! Δεν πάει αλλο ... θα γινει επανάσταση κάποια στιγμή και πρέπει να τους δώσουμε να καταλάβουν οτι ........
Λοιπον το πηρα αποφαση. Σημερα, μετα το φαγητο θα κατσω να αλλαξω λαδια, φιλτρο λαδιου, καθαρισω φ. αερα, κα. Οποιον τον ενδιαφερει να του δειξω πως γινεται (χαχα), να κανει δικη του δουλεια, να βοηθησει, παρακολουθησει, ή απλα να πιει καφε και να γελασει, μετα τις 2:30 θα ξεκινησω..... Ελπιζω μεχρι τις 21:00 που εχω δουλεια να εχω τελειωσει!!!
big_tzo vstromhellasforum Enthusiast
Ηλικία : 39 Τόπος : Central Crete Heraklion City Registration date : 08/02/2009
Λοιπον το πηρα αποφαση. Σημερα, μετα το φαγητο θα κατσω να αλλαξω λαδια, φιλτρο λαδιου, καθαρισω φ. αερα, κα. Οποιον τον ενδιαφερει να του δειξω πως γινεται (χαχα), να κανει δικη του δουλεια, να βοηθησει, παρακολουθησει, ή απλα να πιει καφε και να γελασει, μετα τις 2:30 θα ξεκινησω..... Ελπιζω μεχρι τις 21:00 που εχω δουλεια να εχω τελειωσει!!!
μακαρι να ερχομουνα...αλλα δουλευω μεχρι αργα σημερα...
mikios vstromhellasforum Fanatic
Ηλικία : 42 Τόπος : Ηράκλειο, Κρήτη Registration date : 25/02/2008