Μία γριά περπατάει στο πεζοδρόμιο σέρνοντας δύο σακούλες σκουπιδιών, μία σε κάθε χέρι.
Μία από αυτές έχει μια τρύπα χαμηλά και κάθε λίγο ένα χαρτονόμισμα των 20 ευρώ βγαίνει και παρασέρνεται σιγά σιγά από το αεράκι.
Ένας αστυφύλακας το προσέχει και πηγαίνει προς το μέρος της γριάς, λέγοντας:
- Γιαγιά, σου έπεσε ένα χαρτονόμισμα από τη σακούλα.
- Φτου σου, ήταν τρύπια. Ας τρέξω προς τα πίσω μήπως μπορέσω να μαζέψω μερικά. Λέει η γριά.
- Επ, πού πας; Πού βρήκες τόσα λεφτά; Δεν πιστεύω να τα έκλεψες; τις λέει ο αστυνομικός. - Όχι, όχι να σου εξηγήσω. Το σπίτι μου και ο κήπος μου είναι ακριβώς δίπλα από το πάρκινγκ του γηπέδου και όταν έχει αγώνα, έρχονται πολλοί και κατουράνε τα λουλούδια μου. Έτσι και εγώ πηγαίνω πίσω από τα λουλούδια με το ψαλίδι του κλαδέματος και όταν κάποιος τη βγάζει για κατούρημα του λέω ... "ή δίνεις 20 ευρώ ή στην έκοψα!" - Χα, χα πολύ έξυπνο γιαγιά, λέει το όργανο της τάξης Πολύ καλά τους κάνεις. Άντε να πας στο καλό. Α! Και τί έχεις στην άλλη σακούλα; - Ε,.. δεν πληρώνουν και όλοι.
mitsaras v strom
Ηλικία : 38 Τόπος : πατρα-Ζακυνθος Registration date : 02/02/2011
Γκραν σουξέ, κι από μανζέ γκουρμέ... εξοπλισμέ, ζιμενσέ, χρηματιστίκ, βατοπεδουάρ, ολυμπιάντ, ασφαλιστίκ κασέ και ζενερέλ φαταούλ αχορταγιέζ!!!
Εμείς, ψηφοφορέλ γκραν μαλακιστίκ ξεφτίλ! Τώρα, μέσα στο μαιζόν εγκλειστίκ, τρε μπατίρ, καταστασιόν απελπιστίκ, πολύ κοντά σε πεζοδρομουάρ βιζιτέ!!!
Σακ βουαγιάζ
και ενας δικος μας....
Ένας μηχανόβιος κάμποσων Μαΐων (~60) βρήκε επιτέλους τις μπότες των ονείρων του σ' ένα μαγαζί. Τις φοράει λοιπόν, και μια και δυό πάει σπίτι του. Μπαίνει μέσα με κάμποσο θόρυβο, να εντυπωσιάσει την γυναίκα του. - "Καλησπέρα", της λέει. - "Καλησπέρα" του απαντάει χωρίς καν να τον κοιτάξει αυτή. Μετά από μερικές στιγμές αμηχανίας, αυτός την ξαναρωτάει: - "Δεν παρατηρείς καμία αλλαγή πάνω μου;" - "Οχι", κάνει εκείνη, μετά από ένα πεταχτό βλέμμα.
Ανεβαίνει εκείνος στην κρεβατοκάμαρα, γδύνεται εντελώς, και φορώντας μόνο τις μπότες του, κατεβαίνει πάλι κάτω. - "Ούτε τώρα βλέπεις καμιά αλλαγή πάνω μου;" ξαναρωτάει. "Τι να σου πω, ρε Μπάμπη" ξαναλέει εκείνη, "πεσμένη την είχες πάντα, πεσμένη την έχεις τώρα, πεσμένη θα την έχεις πάντα. Aσε με ήσυχη". Λύσσαξε αυτός: " Είναι πεσμένη γιατί κοιτάει τις καινούργιες μπότες μου!" της ουρλιάζει.
Οπότε εκείνη του ρίχνει άλλη μια ματιά και του λέει: - "Δεν έπαιρνες κάνα κράνος καλύτερα;"
gandalf vstromhellasforum Enthusiast
Παιδιά για να ανέβει και λίγο το επίπεδο .... ελπίζω να μην παρεξηγηθώ οι στίχοι είναι άσχετοι.... και μιας και μεγαλώσαμε με γαρδέλη - μιχαλόπουλο καλώς ή κακώς
Αλήτες μηχανόβιοι .........
Jumaru gold member
Ηλικία : 45 Τόπος : Πιο πανω απο τα ελατα Registration date : 10/03/2011
«Aν οι μισοί Έλληνες ξέρανε πώς ζουν οι άλλοι μισοί, θα ήταν και αυτοί απατεώνες. Tι να πεις για τους Έλληνες; Κάθονται δυο ολόκληρες ώρες, για να πιουν στιγμιαίο καφέ! Στην Ελλάδα την άγνοια τη λέμε ψυχραιμία. O νεοέλληνας είναι το άτομο εκείνο που έχει δυο τηλεοράσεις στο σπίτι του, δυο αυτοκίνητα στο πεζοδρόμιό του, και δυο κατοστάρικα στην τσέπη του. Τα δυο μεγάλα προβλήματα που αντιμετωπίζει σήμερα ο Έλληνας, είναι πώς θα χάσει δέκα κιλά και πού θα βρει πάρκινγκ.
Με αυτοκόλλητο στο κούτελο θα κυκλοφορούμε όλοι, για να φαίνεται ποιος έκανε φορολογική δήλωση και ποιος όχι. Εδώ και δύο χρόνια (εννοεί το 1981) έχει αρχίσει το μεγάλο κακό, που θα μετατρέψει σιγά-σιγά τους Έλληνες σε λαό πιθήκων, σε λαό ψηφοφόρων, δημοσίων υπαλλήλων, καταναλωτών, κρατικοδίαιτων επιχειρηματιών, κομπιναδόρων και συνδικαλισταράδων.
Σε είκοσι-τριάντα χρόνια από σήμερα Ανδρέας Παπανδρέου μπορεί να μην υπάρχει. Θα υπάρχει όμως μια Ελλάδα πτωχευμένη και ένας λαός στα όρια της οικονομικής και της ηθικής εξαθλίωσης».
Χάρυ Κλυν 1983
aris_n gold member
Ποτε θα του φυγει και θα θερισει καμια 50αρια!!! Ειναι τιμοναρα ομως!!!
Αμα ειχες το πατερα μου δασκαλο κ μαθαινες στο δρομο Χαλανδριτσα-Ρακιτα οταν ηταν χωμα ακομα....!!! (που να με δεις να τραβαω σουζα με το τρακτερ !!! )
Ασε που πλεον παει μηχανικα κ μονο του.....!!!
Απο το 1999 κανω 8000-10000 χλμ το μηνα μεσο ορο !!!
Αν βαλεις κ τα 2 χρονια 2003-2004 που εγραψα ακριβως 178000 κανε τη σουμα !!
Γουσταρετε να σας βαλω στη καροτσα του αγροτικου κι οποιος μεινει τελευταιος να παρει ενα 1000ρικο ???