Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

ΦόρουμΕικονοθήκηLatest imagesΕγγραφήΣύνδεση

Μοιραστείτε | 

Ότι...να'ναι!!!!!!!!!!!!

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω 
Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 27 ... 40  Επόμενο
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
FEBU
Member
Member
FEBU

Τόπος : Άργος
Registration date : 15/02/2008

Ότι...να'ναι!!!!!!!!!!!! - Σελίδα 15 Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Ότι...να'ναι!!!!!!!!!!!!   Ότι...να'ναι!!!!!!!!!!!! - Σελίδα 15 Icon_minitimeΚυρ Μαρ 27 2011, 22:21

Παραπονιάρη Jumaru, επειδή μου την είπες που βρήκα τις βαλίτες για το Νίκο, πάμε πάλι για σένα:

Πανούληηηη:

http://vstromhellas.forumgreek.com/t13077-topic
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
gandalf
vstromhellasforum Enthusiast
gandalf

Τόπος : Πάτρα
Registration date : 24/10/2010

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Ότι...να'ναι!!!!!!!!!!!!   Ότι...να'ναι!!!!!!!!!!!! - Σελίδα 15 Icon_minitimeΔευ Μαρ 28 2011, 14:10

Το νου σας παιδιά ...... Exclamation Exclamation Exclamation

http://www.thebest.gr/news/index/viewStory/61017
FEBU
Member
Member
FEBU

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Ότι...να'ναι!!!!!!!!!!!!   Ότι...να'ναι!!!!!!!!!!!! - Σελίδα 15 Icon_minitimeΔευ Μαρ 28 2011, 14:24

Gandalf έγραψε:

Το νου μας γιατί; Για να μη μας γράψουν;

Όποιον δω να μπει στον πεζόδρομο με το μηχανάκι, θα του κόψω την καλημέρα!! Evil or Very Mad Evil or Very Mad
sakk
Member
Member
sakk

Τόπος : ΠΑΤΡΑ-ΑΘΗΝΑ
Registration date : 18/02/2008

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Ότι...να'ναι!!!!!!!!!!!!   Ότι...να'ναι!!!!!!!!!!!! - Σελίδα 15 Icon_minitimeΔευ Μαρ 28 2011, 14:43

apk έγραψε:
Gandalf έγραψε:

Όποιον δω να μπει στον πεζόδρομο με το μηχανάκι, θα του κόψω την καλημέρα!! Evil or Very Mad Evil or Very Mad

...και εγω την καλησπερα!!! angry
aristrom
gold member
gold member
aristrom

Τόπος : Αιγιο
Registration date : 05/05/2008

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Ότι...να'ναι!!!!!!!!!!!!   Ότι...να'ναι!!!!!!!!!!!! - Σελίδα 15 Icon_minitimeΔευ Μαρ 28 2011, 14:49

sakk έγραψε:
apk έγραψε:
Gandalf έγραψε:

Ωχχχχχ...........Δεν θα μου μιλαει κανενας στο τελος ρε πστμου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Shocked Shocked Shocked

dead
YOU! YOU! YOU! YOU! YOU!
gandalf
gandalf

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Ότι...να'ναι!!!!!!!!!!!!   Ότι...να'ναι!!!!!!!!!!!! - Σελίδα 15 Icon_minitimeΔευ Μαρ 28 2011, 15:20

Ουπς.... και μας πήρανε χαμπάριιιι ..... Very Happy Very Happy Rolling Eyes Exclamation Exclamation Exclamation
v_kostas
Administrator
Administrator
v_kostas

Τόπος : Patra
Registration date : 10/07/2008

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Ότι...να'ναι!!!!!!!!!!!!   Ότι...να'ναι!!!!!!!!!!!! - Σελίδα 15 Icon_minitimeΔευ Μαρ 28 2011, 16:08

Εγω παντως χθες βραδυ το περπατησα λιγο με το... VSTROM
aris_n
gold member
gold member
aris_n

Τόπος : Άθενς
Registration date : 08/04/2008

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Ότι...να'ναι!!!!!!!!!!!!   Ότι...να'ναι!!!!!!!!!!!! - Σελίδα 15 Icon_minitimeΔευ Μαρ 28 2011, 16:28

Boys...μην ξεχνιόμαστε! Αύριο στις 18:15 συνάντηση στην Αγ. Σοφία για trimάρισμα....(και όχι minάρισμα) Laughing Laughing Laughing
FEBU
Member
Member
FEBU

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Ότι...να'ναι!!!!!!!!!!!!   Ότι...να'ναι!!!!!!!!!!!! - Σελίδα 15 Icon_minitimeΔευ Μαρ 28 2011, 19:44

aristrom έγραψε:
sakk έγραψε:
apk έγραψε:
Gandalf έγραψε:

Ωχχχχχ...........Δεν θα μου μιλαει κανενας στο τελος ρε πστμου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Shocked Shocked Shocked

dead
YOU! YOU! YOU! YOU! YOU!

Φτού σας, παλιομηχανόβιοι!!!
Ε, ρε και να έπιανα στα χέρια μου τον ΚΤΜά που σας κοροϊδεύει πως αυτό είναι Off Road... 👅 👅
gandalf
gandalf

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Ότι...να'ναι!!!!!!!!!!!!   Ότι...να'ναι!!!!!!!!!!!! - Σελίδα 15 Icon_minitimeΔευ Μαρ 28 2011, 20:44

apk έγραψε:

Φτού σας, παλιομηχανόβιοι!!!
Ε, ρε και να έπιανα στα χέρια μου τον ΚΤΜά που σας κοροϊδεύει πως αυτό είναι Off Road... 👅 👅

YOU! YOU! YOU! YOU! YOU!
sakk
Member
Member
sakk

Τόπος : ΠΑΤΡΑ-ΑΘΗΝΑ
Registration date : 18/02/2008

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Ότι...να'ναι!!!!!!!!!!!!   Ότι...να'ναι!!!!!!!!!!!! - Σελίδα 15 Icon_minitimeΔευ Μαρ 28 2011, 21:17

gandalf και κωστα μολις μπηκατε στη λιστα μου για να μην σας λεω καλησπερα! miffy
εσεις το διαλεξατε!

αριστο και εσυ εισαι μεσα πηγες να μου ξεφυγεις αλλα δεν την γλιτωσες! NO bliax
VSTROMIMHS
Member
Member
VSTROMIMHS

Τόπος : ΠΑΤΡΑ-ΘΕΣΠΡΩΤΙΑ-ΛΕΥΚΑΔΑ-ΠΑΤΡΑ
Registration date : 11/06/2010

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Ότι...να'ναι!!!!!!!!!!!!   Ότι...να'ναι!!!!!!!!!!!! - Σελίδα 15 Icon_minitimeΤρι Μαρ 29 2011, 01:38

αρη μενω ψηλαλωνια θα σας περιμενω στη τριμ στις 18:30
gandalf
gandalf

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Ότι...να'ναι!!!!!!!!!!!!   Ότι...να'ναι!!!!!!!!!!!! - Σελίδα 15 Icon_minitimeΤρι Μαρ 29 2011, 09:20

aris_n έγραψε:
Boys...μην ξεχνιόμαστε! Αύριο στις 18:15 συνάντηση στην Αγ. Σοφία για trimάρισμα....(και όχι minάρισμα) Laughing Laughing Laughing
Άρη .... αρχίζεις να μιλάς σωστά σιγά - σιγά Ότι...να'ναι!!!!!!!!!!!! - Σελίδα 15 581176 Very Happy Very Happy Very Happy
aris_n
gold member
gold member
aris_n

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Ότι...να'ναι!!!!!!!!!!!!   Ότι...να'ναι!!!!!!!!!!!! - Σελίδα 15 Icon_minitimeΤρι Μαρ 29 2011, 11:04

Ναι αλλά άμα συνεχίσει η βροχή μέχρι το απόγευμα, δεν μας βλέπω για προβολάκια σήμερα.......Πως θα τα περάσει σε βρεγμένα μηχανάκια...εκτός και αν θέλετε να σκάσουμε εκεί, στο πλαίσιο διερευνητικών επαφών για τιμές, άτομα, ραντεβού κτλ κτλ
gandalf
gandalf

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Ότι...να'ναι!!!!!!!!!!!!   Ότι...να'ναι!!!!!!!!!!!! - Σελίδα 15 Icon_minitimeΤρι Μαρ 29 2011, 11:55

Εγώ ούτως η άλλως σε αυτή τη φάση διερευνητικά θα πήγαινα ..... για τιμές και τέτοια .... αλλά αν βρέχει δεν καίγομαι
κιόλας πάμε κ άλλη μέρα ..... ανάλογαExclamation Exclamation Exclamation

VSTROMIMHS έγραψε:
αρη μενω ψηλαλωνια θα σας περιμενω στη τριμ στις 18:30

Παιδιά τα λέμε και με μένα απευθείας στην trim μιας και με βολεύει καλύτερα ..... Exclamation Exclamation Exclamation
Jumaru
gold member
gold member
Jumaru

Τόπος : Πιο πανω απο τα ελατα
Registration date : 10/03/2011

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Ότι...να'ναι!!!!!!!!!!!!   Ότι...να'ναι!!!!!!!!!!!! - Σελίδα 15 Icon_minitimeΤρι Μαρ 29 2011, 16:27

Προσοχη σε οσους κινουνται στην Πατρων-Πυργου ειδικα μιας κ πλησιαζει Πασχα.....
Παιδες αποφυγετε τις νυχτερινες μετακινησεις :

1) Δεν υπαρχει φωτισμος
2) Δεν φαινονται οι διαχωριστικες
3) Δεξια κυκλοφορουν δικυκλα χωρις φωτα ή με καφασια πισω που τα κρυβουν
4) Οι ταμπελες που δειχνουν τις κλισεις των στροφων εχουν καλυφθει με αυτοκολλητα ομαδας (ξερετε ποια)
5) Τρακτερ....αγροτικα...μοσχαρια(παντως ειδους) βγαινουν διχως να μπορουν να υπολογισουν τπτ....
6) Νταλικες κ λεωφορεια προς Κυλληνη που πανε με οσα εχουν
7) Παρκαρισμενα ασχετα δεξια στο δρομο που κλεινουν τις λωριδες κυκλοφοριας
aris_n
gold member
gold member
aris_n

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Ότι...να'ναι!!!!!!!!!!!!   Ότι...να'ναι!!!!!!!!!!!! - Σελίδα 15 Icon_minitimeΤρι Μαρ 29 2011, 16:29

Gandalf έγραψε:

Παιδιά τα λέμε και με μένα απευθείας στην trim μιας και με βολεύει καλύτερα ..... Exclamation Exclamation Exclamation

Για πείτε που ακριβώς είναι η τρίμ γιατί εγώ ξέρω μόνο αυτή που είναι πάνω στην Εθνική........
gandalf
gandalf

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Ότι...να'ναι!!!!!!!!!!!!   Ότι...να'ναι!!!!!!!!!!!! - Σελίδα 15 Icon_minitimeΤρι Μαρ 29 2011, 16:46

aris_n έγραψε:
Gandalf έγραψε:

Για πείτε που ακριβώς είναι η τρίμ γιατί εγώ ξέρω μόνο αυτή που είναι πάνω στην Εθνική........

Είναι επί της Αγίου Ανδρέου .... ερχόμενος από τον Άγιο Αντρέα προς τη Γούναρη περίπου 50 πριν τη Γούναρη
στα αριστερά Exclamation Exclamation Exclamation
όποιος θέλει πάει ρωτάει βλέπει περί τίνος πρόκειται κ.ο.κ
black_hawk
black_hawk

Τόπος : ΠΑΤΡΑ - ΝΑΥΠΑΚΤΟΣ
Registration date : 10/03/2011

ΔημοσίευσηΘέμα: peri probolakion   Ότι...να'ναι!!!!!!!!!!!! - Σελίδα 15 Icon_minitimeΤρι Μαρ 29 2011, 21:32

agapitoi filoi vstromades... Razz Razz Razz perimeno na mou peite ti egine me tin timi gia ta probolia stin trim...
VSTROMIMHS
Member
Member
VSTROMIMHS

Τόπος : ΠΑΤΡΑ-ΘΕΣΠΡΩΤΙΑ-ΛΕΥΚΑΔΑ-ΠΑΤΡΑ
Registration date : 11/06/2010

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Ότι...να'ναι!!!!!!!!!!!!   Ότι...να'ναι!!!!!!!!!!!! - Σελίδα 15 Icon_minitimeΤρι Μαρ 29 2011, 22:05

αγαπητοι μου vstromites σημερα πηγα και σας περιμενα NO ενας εμφανιστικαι και δεν θυμαμαι Ότι...να'ναι!!!!!!!!!!!! - Σελίδα 15 8117 το ονομα στο φορουμ...ημασταν εκει απο τις 6μιση εως 7 αλλα δεν περασε κανεις...δεν πειραζει ο φιλος κανονισαι να βαλει συναγερμο και τα προβολακια σε τιμη και για τους υπολοιπους 75 ευρω και αν ειχαμε παει ολοι θα περναμε καλυτερη τιμη...αυριο στον καφε θα δουμε την δουλεια στον φιλο μας OK αντε και υπολοιποι να περνετε σειρα
gandalf
gandalf

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Ότι...να'ναι!!!!!!!!!!!!   Ότι...να'ναι!!!!!!!!!!!! - Σελίδα 15 Icon_minitimeΤρι Μαρ 29 2011, 22:07

Θα τα κουβεντιάσουμε αύριο από κοντά στον καφέ παιδιά Exclamation Exclamation Exclamation Exclamation
v_kostas
Administrator
Administrator
v_kostas

Τόπος : Patra
Registration date : 10/07/2008

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Ότι...να'ναι!!!!!!!!!!!!   Ότι...να'ναι!!!!!!!!!!!! - Σελίδα 15 Icon_minitimeΤρι Μαρ 29 2011, 23:19

Gandalf έγραψε:
Θα τα κουβεντιάσουμε αύριο από κοντά στον καφέ παιδιά Exclamation Exclamation Exclamation Exclamation
OK
aris_n
gold member
gold member
aris_n

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Ότι...να'ναι!!!!!!!!!!!!   Ότι...να'ναι!!!!!!!!!!!! - Σελίδα 15 Icon_minitimeΤετ Μαρ 30 2011, 11:12

VSTROMIMHS έγραψε:
αγαπητοι μου vstromites σημερα πηγα και σας περιμενα NO ενας εμφανιστικαι και δεν θυμαμαι Ότι...να'ναι!!!!!!!!!!!! - Σελίδα 15 8117 το ονομα στο φορουμ...ημασταν εκει απο τις 6μιση εως 7 αλλα δεν περασε κανεις...δεν πειραζει ο φιλος κανονισαι να βαλει συναγερμο και τα προβολακια σε τιμη και για τους υπολοιπους 75 ευρω και αν ειχαμε παει ολοι θα περναμε καλυτερη τιμη...αυριο στον καφε θα δουμε την δουλεια στον φιλο μας OK αντε και υπολοιποι να περνετε σειρα

Μίμη έχεις δίκιο για το στήσιμο, εγώ προσωπικά σου ζητάω συγνώμη γιατί έφυγα απο τη δουλειά στις 8 και δεν είχα κανενός το τηλ για να σας ειδοποιήσω. Δυστυχώς η δουλειά μου δεν έχει συγκεκριμένα ωράρια και μόλις ήταν να φύγω, έπεσε ξαφνικό 2ωρο χωσέ....Θα τα πούμε και αύριο στον καφέ αναλυτικά. I love you
gandalf
gandalf

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Ότι...να'ναι!!!!!!!!!!!!   Ότι...να'ναι!!!!!!!!!!!! - Σελίδα 15 Icon_minitimeΤετ Μαρ 30 2011, 11:33

Κωστάαακη ίσως σε ενδιαφέρει .... και για όσους έχουν ευαίσθητο ποπουδάκι ... Wink Wink Laughing Laughing Laughing

Ποπομαξιλάρι

Τέζα ακούς ...... Question Question Question Very Happy Very Happy Very Happy

Ότι...να'ναι!!!!!!!!!!!! - Σελίδα 15 451272

Steering Damper

Έχει επεξεργασθεί από τον/την Gandalf στις Τετ Μαρ 30 2011, 13:15, 2 φορές συνολικά
to koraki

Registration date : 21/05/2010

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Ότι...να'ναι!!!!!!!!!!!!   Ότι...να'ναι!!!!!!!!!!!! - Σελίδα 15 Icon_minitimeΠεμ Μαρ 31 2011, 18:22

Σ

Έχει επεξεργασθεί από τον/την to koraki στις Τετ Ιουν 01 2011, 16:36, 1 φορά

Ότι...να'ναι!!!!!!!!!!!!

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή 
Σελίδα 15 από 40Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 27 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
 :: ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΜΕΛΩΝ ΦΟΡΟΥΜ :: Ενότητα μελών φόρουμ Πελοποννήσου-
Μετάβαση σε: