|
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Επισκέπτ Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: Ότι...να'ναι!!!!!!!!!!!! Παρ Ιαν 21 2011, 23:23 | |
| ρε οτι να'ναι λεμε.....
Σας μυρισε κατι καμενο μηπως ... ????
https://www.youtube.com/watch?v=VYpOFimB7ZA&feature=player_embedded
https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=4TshFWSsrn8 |
|
| |
ΠΑΚΟΣ
Ηλικία : 44 Τόπος : ΗΡΑΚΛΕΙΟ-ΚΡΗΤΗΣ Registration date : 07/11/2010
| Θέμα: Απ: Ότι...να'ναι!!!!!!!!!!!! Σαβ Ιαν 22 2011, 09:41 | |
| |
|
| |
ΠΑΚΟΣ
Ηλικία : 44 Τόπος : ΗΡΑΚΛΕΙΟ-ΚΡΗΤΗΣ Registration date : 07/11/2010
| Θέμα: Απ: Ότι...να'ναι!!!!!!!!!!!! Σαβ Ιαν 22 2011, 09:58 | |
| - v_kostas έγραψε:
- Φίλε Πάκο κι εγω τα EXP φοράω και τα προτείνω ανεπιφύλακτα!!!! Ειναι φτιαγμένα για το χαρακτήρα της μηχανής μας, οχι μονο το 650 αλλα και το 1000.Για τον λόγο οτι και τα Varadero-BMW GS που το φοράνε δεν εχουν πρόβλημα λόγο ισχύς που λες, το ξέρω στα σίγουρα απο φίλους.Κι εγω θα θελα να δοκιμάσω κατι διαφορετικό αλλα ειναι και θέμα ψυχολογίας δηλαδή να αισθάνεσαι και ασφαλής με οτι φοράς.
σιγουρα φιλε κωστα ειναι θεμα ψυχολογιας οπως το θετεις γιαυτο και ρωταω.στην κατηγορια του on-off μπηκα τωρα και δεν γνωριζω πολλα...κι επειδη την εχω ξανακανει την μ@λ@κια με λαθος λαστιχα στο παρελθον,τωρα προσπαθω να το αποφυγω για να γουσταρω το μηχανακι και τις βολτες μου..!!!σ'ευχαριστω και γενικα σας ευχαριστω ολους για την κουβεντουλα...!!!θα τα λαβω ολα αυτα υποψιν μου και θα δειξει.... |
|
| |
windboy
| Θέμα: Απ: Ότι...να'ναι!!!!!!!!!!!! Σαβ Ιαν 22 2011, 13:58 | |
| κοπελια χαιρεται! στις 8/2 παρουσιαζομαι σπαρτη. οποτε μετα την ορκομωσια αν μεινω σπαρτη λεω να φερω την μηχανη. Παιζει να πιουμε κανενα καφε??? ξερετε καμια πληροφορια για το στρατοπεδο ? |
|
| |
Επισκέπτ Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: Ότι...να'ναι!!!!!!!!!!!! Δευ Ιαν 24 2011, 16:35 | |
| - windboy έγραψε:
- κοπελια χαιρεται! στις 8/2 παρουσιαζομαι σπαρτη. οποτε μετα την ορκομωσια αν μεινω σπαρτη λεω να φερω την μηχανη. Παιζει να πιουμε κανενα καφε??? ξερετε καμια πληροφορια για το στρατοπεδο ?
1)Με το καλο να παρουσιαστεις φιλαρακι. αν εχεις χρονο η Σπαρτη εχει αρκετους ομορφους προορισμους να διαλεξεις. Για το κεντρο δεν γνωριζω γιατι εκανα Θηβα....αν εκανε καποιος αλλος Σπαρτη ας πει. Προσωπικα παντως θεωρω πως ο πρωτος καιρος περνα τοσο γρηγορα που δεν ...... ελπιζω μονο μετα να πας σε καλη μοναδα κ να περασεις οσο καλα γινεται. 2)Καλη βδομαδα καταυλακιωτες ..... Εσεις τι γνωμη εχετε γι'αυτές : http://cgi.ebay.com/ebaymotors/Folding-Foldable-Levers-Suzuki-SV650-S-DL650-VStrom-_W0QQcmdZViewItemQQhashZitem4155cf16c9QQitemZ280612509385QQptZMotorcyclesQ5fPartsQ5fAccessories#ht_9472wt_1013 |
|
| |
aris_n gold member
| Θέμα: Απ: Ότι...να'ναι!!!!!!!!!!!! Δευ Ιαν 24 2011, 16:48 | |
| Τα μανετόνια νομίζω οτι σκίζουν πάτους...μόνο μην μας διπλώσουν σε κανένα τσαρουχοφρενάρισμα ρε γμτ....μπορεί να ρυθμιστεί το πόσο εύκολα διπλώνουν? |
|
| |
Επισκέπτ Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: Ότι...να'ναι!!!!!!!!!!!! Δευ Ιαν 24 2011, 17:18 | |
| Εχει μια βιδα που σφιγγει στην ενωση αλλα....
αν καταλαβα καλα απο τα σχεδια διπλωνουν μονο απο την πανω πλευρα ... οποτε αν δεν εισαι ο ανθρωπος λαστιχο δεν θα εχεις προβλημα.
|
|
| |
v_kostas Administrator
| Θέμα: Απ: Ότι...να'ναι!!!!!!!!!!!! Δευ Ιαν 24 2011, 18:38 | |
| - windboy έγραψε:
- κοπελια χαιρεται! στις 8/2 παρουσιαζομαι σπαρτη. οποτε μετα την ορκομωσια αν μεινω σπαρτη λεω να φερω την μηχανη. Παιζει να πιουμε κανενα καφε??? ξερετε καμια πληροφορια για το στρατοπεδο ?
Φίλε winboy καλός φαντάρος σου έυχομαι και καλή θητεία!! Με το καλό να ερθείς στην πανέμορφη Σπάρτη.Αν μπορέσεις να έρθεις πρός Πάτρα εννόειται οτι θα πιούμε καφέ.Εν τω μεταξύ ειναι και για εμας πολύ καλός πρόορισμος για καμιά βόλτα. |
|
| |
gandalf vstromhellasforum Enthusiast
| Θέμα: Απ: Ότι...να'ναι!!!!!!!!!!!! Δευ Ιαν 24 2011, 20:19 | |
| Nα κάνω και γω μια παρένθεση δική μου εδωπέρα... Με ένα νες γλυκό με γάλα και κανα 2 τσιγαράκια γίνονται πάντα οι καλύτερες δουλειές... Μετά τα: 1) διπλό stand2) σίτα ψυγείου3) bagster4) ανακλαστικές λωρίδες5) αποστάτη6) προστατευτική ποδιά Τζιβαράκη ήρθε χθες η ώρα να ολοκληρωθεί χθες και να τοποθετηθεί ένα ακόμα μπλιμπλίκι καθαρά διακοσμητικό αυτή τη φορά στο μοτόρι 7) αυτοκόλλητη ταινία carbon look στα πλαϊνά πλαστικάΤο project ολοκληρώθηκε σωστά αυτή φορά με τη χρήση θερμοπίστολου & με λίγη υπομονή μετά την πρώτη αποτυχημένη προσπάθεια ... αφού με το θερμοπίστολο η ταινία γίνεται πραγματικά λάστιχο και πολύ ευκολόπλαστη αγκαλιάζοντας σωστά όλα τα σημεία και το αποτέλεσμα προσωπικά με δικαίωσε Αλλά απ' ότι βλέπω από πάνω ήδη με διαολίζεται και με τα μανετόνια.... |
|
| |
v_kostas Administrator
| Θέμα: Απ: Ότι...να'ναι!!!!!!!!!!!! Δευ Ιαν 24 2011, 20:26 | |
| |
|
| |
aristrom gold member
| Θέμα: Απ: Ότι...να'ναι!!!!!!!!!!!! Δευ Ιαν 24 2011, 20:30 | |
| |
|
| |
aris_n gold member
| Θέμα: Απ: Ότι...να'ναι!!!!!!!!!!!! Δευ Ιαν 24 2011, 20:47 | |
| Νικόλα ζωγραφισες απλά.....πανέμορφο έγινε!!! |
|
| |
Επισκέπτ Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: Ότι...να'ναι!!!!!!!!!!!! Δευ Ιαν 24 2011, 21:11 | |
| Καλλιτεχνη ......... Σε κοβω να την ντυνεις ολη με carbon. xaxaxaxaxaxa ευκαιρια εψαχνες. Στο πλαστικο που ειχες την ατυχια με το αυτοκολλητο δεξια τι εκανες ??? το διορθωσες ?? Για τα μανετονια να ξερεις πως θα τα παρεις θες δεν θες κ τα ξεπληρωνεις καφε καφε ή με ειδος χαχαχαχαχαχαχα Δεν λεω τι ειδος ....αφηνω το μυαλο σου να οργιασει !!! Θελω να μαζευτουμε η παλιοπαρεα σε κανα γκαραζ να ξεκινησουμε τους ουζομπυρομεζεδες και μετα απο κανα τελαρο μπυρες να σε αφησω να δω τι θα φτιαξεις. |
|
| |
| Θέμα: Απ: Ότι...να'ναι!!!!!!!!!!!! Δευ Ιαν 24 2011, 21:23 | |
| Ευχαριστώ παιδιά.... Το μόνο κακό είναι ότι δε μου έχει περισσέψει άλλη carbon ταινία παρά μονάχα μερικά κομμάτια εδώ και κει που μου περίσσεψαν από τα κομμάτια αφού τα τύλιξα...και δε φτάνουν για έστω ένα κομμάτι οπότε θα πρέπει να ξαναπαραγγείλουμε....κάνει κανα 2 βδόμαδο Έχετε υπόψη προτού παραγγείλετε ότι...το κομμάτι που χρειάζεται για τα 2 πλαστικά μίας μοτοσυκλέτας είναι 30cmχ120cm...οπότε για 2 μοτο 60cm x 120cm και πάει λέγοντας ... Συνιστώ αν εσείς τώρα πάρετε 2 άτομα π.χ να πάρετε το κομμάτι 60 χ 120 με μία παραγγελία γιατί και όσο παραπάνω παίρνεις πέφτει και η τιμή αλλά και γιατί τα μεταφορικά θα μειωθούν στα μισά (μεταφορικά 11.7 euro) οπότε κερδίζετε εις διπλούν Και μετά κανονίζουμε ημέρα μονταρίσματος και με καφεδάκι τα φτιάχνουμε παρέα και σπίτι μου To λινκ για όποιον ενδιαφέρεται είναι: http://shop.ebay.com/i.html?_nkw=Genuine+3M+Di-Noc+Carbon+Fibre+Vinyl+Sheet&_sacat=0&_dmpt=Motors_Car_Truck_Parts_Accessories&_odkw=3M+carbon+fibre&_osacat=0&_trksid=p3286.c0.m270.l1313 ζηλιάρηδες Υ.Γ: Πάνο κοίτα να βρείς καμιά καλή τιμή σε P.B για τα μανετόνια διαφορετικά δε με βλέπω να τη γλυτώνω τη σε είδος |
|
| |
aristrom gold member
| Θέμα: Απ: Ότι...να'ναι!!!!!!!!!!!! Δευ Ιαν 24 2011, 22:15 | |
| παιδες νομιζω οτι ταινια καρμπον της 3Μ εχει παρει το ματι μου στο πρακτικερ!δεν ξερω βεβαια αν κανει για την ...περιπτωση μας!! |
|
| |
Επισκέπτ Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: Ότι...να'ναι!!!!!!!!!!!! Τετ Ιαν 26 2011, 15:08 | |
| Ειχα ρωτησει και στο παρελθον αλλα δεν καταφεραμε να βρουμε το παλλικαρι που φτιαχνει το κολπακι για ενδειξη ταχυτητων....
Μια λυση ειναι το GIPRO αλλα ειναι πολλα για να το παρω κι επιπλεον δεν ξερω κατα ποσο ευκολα κλεβεται ..... Υπαρχει κατι αλλο μικρο-αδιαβροχο που να μπορω να το τοποθετησω πανω απο τα οργανα ή στον καθρεπτη κ να βγαινει ευκολα με κανα φισακι ?????
Κουραστηκα πλεον με τη ρημαδα την εβδομη ταχυτητα .... ασε που αν εχεις 2 παραπανω μουγκριζει σαν να σου φωναζει "δεν παω πουθενα μλκ ξυπνα κ μη χαζευεις ..."
Εχετε να μου προτεινετε καμια πατεντα διχως να χαρακωσω τα οργανα ??? |
|
| |
man_OS gold member
Ηλικία : 47 Τόπος : Αγ. Παρασκευή Registration date : 23/08/2008
| Θέμα: Απ: Ότι...να'ναι!!!!!!!!!!!! Τετ Ιαν 26 2011, 16:22 | |
| τζουμαρού ρίξε μια ματιά εδώ: ΤΣΙΚΙΝΤΙΓΚΛΟΝ στην τελευταία σελίδα ένα παιδί δίνει |
|
| |
Επισκέπτ Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: Ότι...να'ναι!!!!!!!!!!!! Τετ Ιαν 26 2011, 18:03 | |
| |
|
| |
aris_n gold member
| Θέμα: Απ: Ότι...να'ναι!!!!!!!!!!!! Τετ Ιαν 26 2011, 18:50 | |
| |
|
| |
v_kostas Administrator
| Θέμα: Απ: Ότι...να'ναι!!!!!!!!!!!! Τετ Ιαν 26 2011, 22:21 | |
| |
|
| |
Επισκέπτ Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: Ότι...να'ναι!!!!!!!!!!!! Τετ Ιαν 26 2011, 22:47 | |
| - man_OS έγραψε:
- τζουμαρού ρίξε μια ματιά εδώ: ΤΣΙΚΙΝΤΙΓΚΛΟΝ
στην τελευταία σελίδα ένα παιδί δίνει Μανο τα εφτιαχνε ενα παλικαρι που ηταν παλιο μελος σε αυτο το forum κ τα εδινε 20 κομματια 30 ε αλλα δεν ξερω τι παιχτηκε και δεν υφισταται πλεον ..... !!!! |
|
| |
| Θέμα: Απ: Ότι...να'ναι!!!!!!!!!!!! Παρ Ιαν 28 2011, 16:17 | |
| |
|
| |
Επισκέπτ Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: Ότι...να'ναι!!!!!!!!!!!! Παρ Ιαν 28 2011, 21:53 | |
| |
|
| |