| ΒΟΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΑΓΟΡΑ ΜΠΟΤΑΣ ΟΝ ΚΑΙ OFF !!!!!!! | |
|
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
domiemic65
| Θέμα: Απ: ΒΟΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΑΓΟΡΑ ΜΠΟΤΑΣ ΟΝ ΚΑΙ OFF !!!!!!! Σαβ Νοε 13 2010, 10:14 | |
| - KARA έγραψε:
- Αδερφέ το προιόν αυτό που λες το έχω δει και αυτό σε μαγαζί και αν δεν κάνω λάθος βγαίνει σε δύο εκδόσεις ,ένα διάφανο και ένα μαύρο (για μπότες που είναι και λίγο ταλαιπωρημένες).Εσύ πιο έχεις αγοράσει
Όσο για το λίπος είπαμε πως με επιφύλαξη το μετέφερα γιατί ήταν απλά λόγια έμπορα....Δεν το έχω δοκιμάσει να δω εάν κάνει δουλειά...
Χαίρομαι πάντως που αυτό που λές εσύ όντως κάνει δουλειά γιατί έτσι θα έχουμε μια βοήθεια δοκιμασμένη όταν και εάν χρειαστεί. Το Nickwax βγαίνει σε διαφανο, μαυρο και καφε... εγώ έχω το μαύρο τώρα αλλά θέλω να πάρω και το διάφανο! Ενα μικρό θεματάκι που εχει το μαύρο είναι οτι αν βάλεις "πλούσια" ποσότητα, που εγώ αυτό κάνω, και δεν το αφησεις να τραβήξει αρκετές ώρες μπορεί να βγάζει λίγο χρωματάκι στο χέρι πχ καθώς φοράς την μπότα τις πρώτες μέρες... Αυτό μάλλον γίνεται γιατί είναι προϊόν που εχει σαν βάση το νερο (καλό για μένα). Πάντως αν ακολουθήσεις την διαδικασία εφαρμογής που λέει στο site τότε έχεις ενα παπουτσι σαν καινούριο ... α και δεν τελειώνει με την καμια!!! Φίλε μου οχι "οταν και εαν"... αυτό ή κάτι αντίστοιχο χρειάζεται οπωσδήποτε αν θες να έχεις σωστά συντηρημένες μπότες (κ οχι μόνο)!!!
Έχει επεξεργασθεί από τον/την domiemic65 στις Σαβ Νοε 13 2010, 10:22, 1 φορά |
|
| |
domiemic65
| Θέμα: Απ: ΒΟΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΑΓΟΡΑ ΜΠΟΤΑΣ ΟΝ ΚΑΙ OFF !!!!!!! Σαβ Νοε 13 2010, 10:16 | |
| - geo έγραψε:
:drunken: Φίλε μου με όλο το θάρος... αυτές οι μποτες είναι αυστηρά ΟΝ.. καθόλου OFF!! Για να μην πω Racing... επίσης αυτου του τύπου οι μποτες συνηθως δεν εχουν μεμβράνη αδιαβροχοποίησης... προορίζονται για άλλου ειδους χρήση!! |
|
| |
domiemic65
| Θέμα: Απ: ΒΟΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΑΓΟΡΑ ΜΠΟΤΑΣ ΟΝ ΚΑΙ OFF !!!!!!! Σαβ Νοε 13 2010, 10:28 | |
| - dimitrisinside έγραψε:
- Ποσο της βρηκες τις SIDI ?
Μάλλον είναι ακριβούτσικες... κοντά στα 300 αν θυμάμαι καλά απο μια διαφήμιση που ειδα στο ΜΟΤΟ! Ισως βγαίνουν και χωρις Gore-tex βεβαια!! |
|
| |
V.Stratos moderator
| Θέμα: Απ: ΒΟΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΑΓΟΡΑ ΜΠΟΤΑΣ ΟΝ ΚΑΙ OFF !!!!!!! Σαβ Νοε 13 2010, 15:07 | |
| Λάβετε και αυτήν εδώ τη μπότα στα υπόψη.. Στα 170? περίπου..Και δεν σου φτάνει και μέχρι το γόνατο !!!! _________________ ''Ride slower than your guardian angel can fly''Reveka Project |
|
| |
cantona vstromhellasforum Enthusiast
Ηλικία : 52 Τόπος : Λουτσαίος Registration date : 10/03/2008
| Θέμα: Απ: ΒΟΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΑΓΟΡΑ ΜΠΟΤΑΣ ΟΝ ΚΑΙ OFF !!!!!!! Σαβ Νοε 13 2010, 15:48 | |
| - V.Stratos έγραψε:
- Λάβετε και αυτήν εδώ τη μπότα στα υπόψη..
Στα 170? περίπου..Και δεν σου φτάνει και μέχρι το γόνατο !!!!
Είμαι σχεδόν έτοιμος στο να την λάβω. |
|
| |
tazakos gold member
Ηλικία : 44 Τόπος : Καλλιθέα ,από Καβαλα Registration date : 22/05/2008
| Θέμα: Απ: ΒΟΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΑΓΟΡΑ ΜΠΟΤΑΣ ΟΝ ΚΑΙ OFF !!!!!!! Σαβ Νοε 13 2010, 16:01 | |
| |
|
| |
ESCOBAR Member
Ηλικία : 42 Τόπος : ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ_ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ Registration date : 29/11/2009
| Θέμα: Απ: ΒΟΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΑΓΟΡΑ ΜΠΟΤΑΣ ΟΝ ΚΑΙ OFF !!!!!!! Σαβ Νοε 13 2010, 16:35 | |
| ΤΕΛΙΚΑ ΜΑΛΛΟΝ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ 85% ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΚΑΙ Η ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΜΠΟΤΑΣ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΕΣ ΛΕΩ ΝΑ ΠΑΩ ΣΕ ΣΤΡΗΤΑΔΙΚΗ ΜΠΟΤΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΣΤΑ ΣΗΜΕΙΑ ΑΣΤΡΑΓΑΛΟΥ ΦΤΕΡΝΑΣ ΚΝΗΜΗΣ ΚΤΛ!ΕΧΩ ΔΕΙ ΤΙΣ SIDI STRADA RAIN KAI B 2 SIDI ΠΑΛΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ 190 ΕΥΡΩ !ΕΝΩ ΕΚΑΝΑ ΤΗΝ ΒΟΛΤΑ ΚΑΙ ΕΙΔΑ ΑΠΟ ΤΟΥΡΙΝΓΚ ΜΕΧΡΙ ΧΩΜΑΤΙΝΕΣ ΜΧ(ΓΥΨΟΥΣ)ΠΑΡΑΘΕΤΩ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ . 1 ΤΟΥΡΙΝΓΚ :ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΣΟΒΑΡΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΠΕΡΑΝ ΤΟΥ ΔΕΡΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΤΗΣ ΜΠΟΤΑΣ!!! 2 ΜΧ ΧΩΜΑΤΙΝΗ ΜΠΟΤΑ(ΓΥΨΟΣ):ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΦΟΡΑΣ ΕΝΑΝ ΓΥΨΟ ΜΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΑΠΟ ΠΕΤΡΕΣ ΚΛΑΔΙΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΑΠΟ ΠΕΣΙΜΟ ΣΕ ΧΩΜΑ ΠΕΤΡΕΣ ΛΑΣΠΗ!ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΗΧΑΝΑΚΙ ΜΑΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΚΤΟΣ ΜΕΡΙΚΩΝ ΠΕΡΙΠΤΟΣΕΩΝ ΔΕΝ ΧΡΗΣΙΜΕΥΕΙ! 3 ΣΤΡΗΤ :ΕΧΕΙ ΠΟΛΛΑ ΣΗΜΕΙΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ,ΕΧΕΙ ΜΙΑ ΣΧΕΤΙΚΗ ΑΝΕΣΗ ΣΤΙΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΟΔΙΟΥ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΚΑΙ ΑΞΙΖΕΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΗΣ ΣΕ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟ ΜΕ ΤΙΣ ΤΟΥΡΙΝΓΚ ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΑΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΑΝ ΕΜΑΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΜΕ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΧΩΜΑΤΑΚΙ ΚΑΙ ΘΑ ΠΟΥΜΕ ΟΤΙ ΑΦΟΥ ΠΑΙΡΝΩ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΩ ΜΠΟΤΕΣ ΔΕΝ ΘΑ ΗΤΑΝΕ ΚΑΛΟ ΤΟ ΝΑ ΒΡΩ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ SIDI ADVENTURE H THN GAERNE H THN TEΛΕΥTAIA REVIT ΠΟΥ ΕΣΤΕΙΛE O V STRATOS,ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΩ ΟΛΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΜΙΑ ΜΠΟΤΑ?????? ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΟΣ ΗΡΘΕ Η ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΑΠΟΦΑΣΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΕΡΘΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΧΩ ΑΓΟΡΑΣΕΙ !ΚΑΙ ΛΕΩ ΤΕΛΙΚΑ ΟΤΙ ΤΟ ΚΑΘΕ ΠΡΑΜΑ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΟ ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΜΑΙ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΠΟΛΟΙ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΘΑ ΗΤΑΝΕ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΝΑ ΣΚΕΦΤΩ ΠΡΩΤΑ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΜΟΥ ΣΤΟ 85% ΚΑΙ ΝΑ ΑΦΗΣΩ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΤΟ ΧΩΜΑ (15%)ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΜΠΟΤΑ Η ΚΑΙ ΕΝΑ ΚΑΛΟ ΜΠΟΤΑΚΙ ΕΡΓΑΣΙΑΣ (ΧΑΧΑΧΑΧ)ΠΟΥ ΜΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΑΝ!ΑΥΤΑ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ ! ΠΑΝΤΩΣ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΙΣ ΓΝΩΜΕΣ ΣΑΣ ΕΠ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΣΚΕΨΕΩΝ ΜΟΥ ! ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΜΕ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ! |
|
| |
msp vstromhellasforum Enthusiast
Ηλικία : 48 Τόπος : Athens, Ellas - Shantou, China Registration date : 27/10/2009
| Θέμα: Απ: ΒΟΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΑΓΟΡΑ ΜΠΟΤΑΣ ΟΝ ΚΑΙ OFF !!!!!!! Σαβ Νοε 13 2010, 20:41 | |
| Έχει δοκιμάσει κανείς αυτές http://www.moto-accessories.gr/products/mpotes_mpotakia/tcx_jupiter_2_gore_tex ;;;; Είναι καλή λύση για καθημερινή χρήση; |
|
| |
ESCOBAR Member
| Θέμα: Απ: ΒΟΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΑΓΟΡΑ ΜΠΟΤΑΣ ΟΝ ΚΑΙ OFF !!!!!!! Σαβ Νοε 13 2010, 20:54 | |
| - msp έγραψε:
- Έχει δοκιμάσει κανείς αυτές http://www.moto-accessories.gr/products/mpotes_mpotakia/tcx_jupiter_2_gore_tex ;;;;
Είναι καλή λύση για καθημερινή χρήση; φιλε φυγεσ για φτηη και πολυ καλη λυση για κοντο μποτακι! http://www.tzortzopoulos.gr/newsite/newproducts.php?cat=314 |
|
| |
ESCOBAR Member
| Θέμα: Απ: ΒΟΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΑΓΟΡΑ ΜΠΟΤΑΣ ΟΝ ΚΑΙ OFF !!!!!!! Δευ Νοε 15 2010, 17:02 | |
| |
|
| |
kopeli gold member
| Θέμα: Απ: ΒΟΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΑΓΟΡΑ ΜΠΟΤΑΣ ΟΝ ΚΑΙ OFF !!!!!!! Δευ Νοε 15 2010, 19:40 | |
| - kopeli έγραψε:
- Φίλε Αντώνη για μπότα ΟΝ θα σου πρότεινα τιςDainese MIG II GORE-TEX
Aπίστευτη εφαρμογή και ποιότητα κατασκευής με σόλα της vibram
Στη Θεσσαλονίκη αρχίζει απο 180€.
Τώρα για OFF ,ενα ζευγάρι στιβάνια απο την Αγ. Βαρβάρα ειναι ότι πρέπει.
- ESCOBAR έγραψε:
- ΠΑΙΔΙΑ ΤΕΛΙΚΑ ΦΟΡΑΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΜΠΟΤΑ ΣΤΡΕΕΤ ΤΟΥΡΙΝΓ Η ΣΤΡΕΕΤ ΣΕ V STROM?
Antonio επαναλαμβάνω,εγώ είμαι πολυ ευχαριστημένος με την Dainese MIG II GORE-TEX To πιο καλό απ'ολα είναι να τις δοκιμάσεις στο πόδι σου.Αυτό το αναφέρω γιατί πριν 3 εβδομάδες παρείγειλα τις sidi strada mega gore-tex και πήγα να τις δοκιμάσω. Παρα πολύ καλή και αξιόλογη μπότα αλλα δεν μου έκατσε πολυ καλά στο πόδι. Πιο δίπλα είχε και τις Dainese και του ζήτησα να τις δοκιμάσω και αυτές. Επαθα πλάκα με την εφαρμογή στο πόδι μου.Μου έκατσε πολυ καλά και εδώ και 2 εβδομάδες που τη φοράω ,έχει πάρει τη φόρμα του ποδιού μου και είναι κάτσε καλά. Δοκίμαζε μέχρι να βρείς αυτό που σου ταιριάζει και άν ο Αγιος Βασίλης καταφέρει να περάσει απο το ΔΝΤ,πές του να στις φερει. Υ,Γ:Πότε θα ανέβεις Σαλόνικα; |
|
| |
STATHIS Member
Ηλικία : 43 Τόπος : ΑΛΜΥΡΟΣ-ΒΟΛΟΣ Registration date : 17/06/2009
| Θέμα: Απ: ΒΟΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΑΓΟΡΑ ΜΠΟΤΑΣ ΟΝ ΚΑΙ OFF !!!!!!! Δευ Νοε 15 2010, 19:54 | |
| Τις εχω εδω και 3 εβδομαδες φορεμενες σε δυο κοντινες και μια πιο μακρινη βολτα και........εχουν παρα πολυ καλη εφαρμογη,και πολυ ανετες και στο περπατημα.Απο τις καλυτερες αγορες που εχω κανει |
|
| |
Bretsos gold member
Τόπος : Φυλακισμένος στην Αθήνα... Registration date : 06/03/2009
| Θέμα: Απ: ΒΟΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΑΓΟΡΑ ΜΠΟΤΑΣ ΟΝ ΚΑΙ OFF !!!!!!! Τρι Νοε 16 2010, 18:38 | |
| |
|
| |
shadow.gr. vstromhellasforum Enthusiast
Ηλικία : 48 Τόπος : ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ Registration date : 25/05/2008
| Θέμα: Απ: ΒΟΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΑΓΟΡΑ ΜΠΟΤΑΣ ΟΝ ΚΑΙ OFF !!!!!!! Τρι Νοε 16 2010, 20:11 | |
| φιλε μου εγω εχω αυτες για touring...στα 89 ευρα |
|
| |
| Θέμα: Απ: ΒΟΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΑΓΟΡΑ ΜΠΟΤΑΣ ΟΝ ΚΑΙ OFF !!!!!!! Τρι Νοε 16 2010, 20:18 | |
| και αυτες για off road στα 135 ευρα.... |
|
| |
| Θέμα: Απ: ΒΟΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΑΓΟΡΑ ΜΠΟΤΑΣ ΟΝ ΚΑΙ OFF !!!!!!! Τρι Νοε 16 2010, 20:29 | |
| τις ον απο εδω..... https://motorshop.skroutzstore.gr/p.Mpotes-FORMA-STREET-EVO.250933.html
και τις off εδω.... http://www.anavatis.gr/index.php?page=shop.product_details&flypage=tpflypage.tpl&product_id=287&category_id=31&option=com_virtuemart&Itemid=13&lang=el |
|
| |
v-kougi Member
Ηλικία : 45 Τόπος : ροδος - ξανθη Registration date : 25/04/2009
| Θέμα: Απ: ΒΟΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΑΓΟΡΑ ΜΠΟΤΑΣ ΟΝ ΚΑΙ OFF !!!!!!! Τρι Νοε 16 2010, 22:18 | |
| εγω φιλε μου εχω αυτη https://2img.net/r/ihimizer/img822/6139/65062817.jpg για καλοκαιρι και αρκετα καλη και για ελαφρη κρυο και αυτη https://2img.net/r/ihimizer/img89/3787/11145p.jpg για χειμωνα..και σε πολυ κρυο αλλα και σε πολυ βροχη ειναι πολυ ζεστεσ και πολυ αδιαβροχες..εγω παντοσ ειμαι ευχαρηστημενος.. υ.γ τισ εχω φορεσει και καλοκαιρι μεε καυσωνα και ηταν αρκετα ευχαριστεσ... αυτα!!! |
|
| |
ESCOBAR Member
| Θέμα: Απ: ΒΟΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΑΓΟΡΑ ΜΠΟΤΑΣ ΟΝ ΚΑΙ OFF !!!!!!! Τετ Νοε 17 2010, 00:11 | |
| - kopeli έγραψε:
- kopeli έγραψε:
- Φίλε Αντώνη για μπότα ΟΝ θα σου πρότεινα τιςDainese MIG II GORE-TEX
Aπίστευτη εφαρμογή και ποιότητα κατασκευής με σόλα της vibram
Στη Θεσσαλονίκη αρχίζει απο 180?.
Τώρα για OFF ,ενα ζευγάρι στιβάνια απο την Αγ. Βαρβάρα ειναι ότι πρέπει.
- ESCOBAR έγραψε:
- ΠΑΙΔΙΑ ΤΕΛΙΚΑ ΦΟΡΑΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΜΠΟΤΑ ΣΤΡΕΕΤ ΤΟΥΡΙΝΓ Η ΣΤΡΕΕΤ ΣΕ V STROM?
Antonio επαναλαμβάνω,εγώ είμαι πολυ ευχαριστημένος με την Dainese MIG II GORE-TEX
To πιο καλό απ'ολα είναι να τις δοκιμάσεις στο πόδι σου.Αυτό το αναφέρω γιατί πριν 3 εβδομάδες παρείγειλα τις sidi strada mega gore-tex και πήγα να τις δοκιμάσω. Παρα πολύ καλή και αξιόλογη μπότα αλλα δεν μου έκατσε πολυ καλά στο πόδι. Πιο δίπλα είχε και τις Dainese και του ζήτησα να τις δοκιμάσω και αυτές. Επαθα πλάκα με την εφαρμογή στο πόδι μου.Μου έκατσε πολυ καλά και εδώ και 2 εβδομάδες που τη φοράω ,έχει πάρει τη φόρμα του ποδιού μου και είναι κάτσε καλά. Δοκίμαζε μέχρι να βρείς αυτό που σου ταιριάζει και άν ο Αγιος Βασίλης καταφέρει να περάσει απο το ΔΝΤ,πές του να στις φερει.
Υ,Γ:Πότε θα ανέβεις Σαλόνικα; ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΤΕ ΘΑ ΑΝΕΒΩ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΑΓΝΩΣΤΟ !ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΕΧΕΙ Ο ΘΕΟΣ!!!!!! ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΚΟΠΕΛΙ ΗΣΟΥΝ ΚΑΤΑΤΟΠΙΣΤΙΚΟΤΑΤΟΣ ΑΛΛΑ ΓΕΝΙΚΑ ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΘΗΣΑ ΚΑΙ ΤΟ ΣΚΕΦΤΗΚΑ ΟΤΙ ΤΕΛΙΚΑ ΣΤΟ 80 % ΕΙΜΑΙ ΔΡΟΜΟ ΚΑΙ 20% ΧΩΜΑ ΕΙΠΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΗΝ ΕΞΗΣ ΑΓΟΡΑ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΒΡΗΚΑ ΣΕ ΚΑΛΗ ΤΙΜΟΥΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΜΠΟΤΑ ΣΤΡΗΤ ΤΟΥΡΙΝΓΚ ΚΑΙ ΑΔΙΑΒΡΟΧΗ ΑΛΛΑ ΧΩΡΙΣ ΠΟΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΔΛΔ ΞΥΣΤΡΕΣ ΔΕΣΤΡΕΣ ΚΤΛ!ΠΑΝΤΩΣ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΩ ΟΛΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΑΣ ΒΡΗΚΑ ΕΝΑΝ ΜΠΟΥΣΟΥΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΧΕΤΙΚΑ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΑΓΟΡΑ ΜΠΟΤΑΣ !ΤΙ ΝΑ ΠΩ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ Γ@ΜΩ ΤΑ ΠΑΡΕΑΚΙΑ!!!!!!! ΣΤΕΛΝΩ ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΝΤΕΛΑΚΙ ΦΩΤΟ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙΤΕ ! https://www.youtube.com/watch?v=AzvEJ_UHkKs&feature=related http://www.fc-moto.de/epages/fcm.sf/en_GB/?ObjectPath=/Shops/10207048/Products/Sidi-Strada-Tepor/SubProducts/34311-2468125-1 |
|
| |
| ΒΟΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΑΓΟΡΑ ΜΠΟΤΑΣ ΟΝ ΚΑΙ OFF !!!!!!! | |
|