| Eκφράσου με μια μαντινάδα ....... NO SPAM HERE | |
|
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
black-v vstromhellasforum Enthusiast
Registration date : 02/01/2010
| Θέμα: Απ: Eκφράσου με μια μαντινάδα ....... NO SPAM HERE Δευ Ιουλ 04 2011, 19:12 | |
| Στο φόρουμ είμαστε εμείς οι πιο ωραίοι γέροι γι αυτό και οι νεότεροι μας έχουνε στο χέρι ....
εξέχασε απο πάνω μας ο χρόνος να περάσει όλοι μας καλοστέκουμε κανείς δεν θα γεράσει .... |
|
| |
badouras vstromhellasforum Enthusiast
Ηλικία : 58 Τόπος : Αγ.Παρασκευή-Αττική Registration date : 08/05/2009
| Θέμα: Απ: Eκφράσου με μια μαντινάδα ....... NO SPAM HERE Παρ Ιουλ 15 2011, 16:40 | |
| βόλτα στο κέντροολημερίς βολόδερνα σήμερα στην Αθήνα 3 σουβλάκια ήφαγα για να μου κόψ' η πείνα
είχε μια κάψα τρομερή και ήβραζε το κέντρο ήκαμ' ακόμ' ένα pit-stop να πιω 'να κρύο freddo
το τ' είδαν τα ματάκια μου ο νους σας δε το βάνει 2 depon χρειάστηκε η κεφαλή να γιάνει
όμορφοι κώλοι και βυζιά και ζουμερά μπουτάκια ασφυκτιούσαν σε μικρά σορτσάκια και μπουστάκια
φορούσαν τ' απαραίτητα για να σε προκαλέσουν κι όλες εμοιάζαν πρόθυμες μαζί σου για να θέσουν
κι ενώ το βλέμμα ήλεγε "are you feeling lucky" όλες το ίδιο ούρλιαζαν"φέρτε μας τον blacky" |
|
| |
mikios vstromhellasforum Fanatic
Ηλικία : 42 Τόπος : Ηράκλειο, Κρήτη Registration date : 25/02/2008
| Θέμα: Απ: Eκφράσου με μια μαντινάδα ....... NO SPAM HERE Παρ Ιουλ 15 2011, 17:07 | |
| |
|
| |
| Θέμα: Απ: Eκφράσου με μια μαντινάδα ....... NO SPAM HERE Παρ Ιουλ 15 2011, 19:29 | |
| |
|
| |
| |
| |
| |
| |
| Θέμα: Απ: Eκφράσου με μια μαντινάδα ....... NO SPAM HERE Δευ Σεπ 19 2011, 14:36 | |
| - badouras έγραψε:
δυό μήνες επεράσανε και ζω σε ένα δράμα που δεν επόρισε κανείς να μου μηνύσει πράμα
ήντα εγίνηκ' ο black-v κ' εσίγησε η πλάση το καλοκαίρ' ητάν καυτό δε πρόκανε να κλ@σει ???
Γιάντα μωρέ δε μπαίνετε να γράφετε τα νέα με μαντινάδες έξυπνες να τα περνούμ' ωραία !!! Καλως τονε τον Αντωνιό απ΄την καυτή αθηνα εσύ κι απάνω καιγεσαι μα εμείς περναμε φινα .... Δεν ειναι ακομα ο καιρός να γραψουμε στιχακια στο φορουμ δεν κα8ομαστε παμε για πιπινακι ..... Εγω ΄μαι ελευ8ερο πουλι ψαχνω για καναρινες για να πετω απο την μια στην αλλη με τουρμπινες ......χαχαχαχα σορυ δεν εβγαινε η ριμα ...... :drunken: :drunken: :drunken: |
|
| |
| Θέμα: badouras ....... for ever .....!!!!! Σαβ Δεκ 01 2012, 18:55 | |
| |
|
| |
sakismip vstromhellasforum Fanatic
| Θέμα: Απ: Eκφράσου με μια μαντινάδα ....... NO SPAM HERE Σαβ Δεκ 01 2012, 19:07 | |
| - black-v έγραψε:
δεν πάμε καλά.... |
|
| |
| Θέμα: Απ: Eκφράσου με μια μαντινάδα ....... NO SPAM HERE Σαβ Δεκ 01 2012, 19:51 | |
| |
|
| |
| Θέμα: Απ: Eκφράσου με μια μαντινάδα ....... NO SPAM HERE Σαβ Δεκ 01 2012, 20:29 | |
| |
|
| |
| Θέμα: Απ: Eκφράσου με μια μαντινάδα ....... NO SPAM HERE Σαβ Δεκ 01 2012, 21:04 | |
| - black-v έγραψε:
badoura χαιρομαι πολυ που απαντησες ντελογο και διαβασα προσεκτικα τονε δικο σου λογο .. προβλημματα κακοτυχιες ηρθανε στην ζωη μου μα δεν ξεχνω τους φλους μου γιατι θα ΄ναι ντροπη μου ..
Ήντα να κάμεις Μάνο μου έτσα νε η ζωή μας χαρές και λύπες συνεχώς μέχρι να βγ' η πνοή μας
οι φίλοι είν' παρηγοριά με τον καλό τους λόγο με μια ρακί κ΄ένα μεζέ παλύνου σου το πόνο
Μία γυναίκα όμορφη ποθεί την ο καθείς μας μα δίχως φίλους μια ζωή δε θέλει μπλιό κανείς μας
|
|
| |
| Θέμα: Απ: Eκφράσου με μια μαντινάδα ....... NO SPAM HERE Παρ Δεκ 14 2012, 18:12 | |
| Πολλες πληγες το σωμα μου εχει και δεν αντεχω γτ οδηγαω το vstrom κι ενα μπουφαν δεν εχω badoura ????? |
|
| |
| Θέμα: Απ: Eκφράσου με μια μαντινάδα ....... NO SPAM HERE Σαβ Δεκ 15 2012, 18:39 | |
| |
|
| |
| Θέμα: Απ: Eκφράσου με μια μαντινάδα ....... NO SPAM HERE Κυρ Δεκ 16 2012, 10:15 | |
| Mε χορτασε ο λογος σου και η καλη σου ριμα εσυ μιλεις που στην ζωη σου πανε ολα πριμα ..
ολα τα εχεις badoura κι εγω εχω εσενα να μ΄ανεβαζεις στην κορφη φορωντας μου και στεμμα
ετσα ΄ναι οι φιλοι οι καλοι να λενε την αληθεια και ΄ενα λογο καρδιακο να βγαινει απ΄τα στηθια
ημουν καλος στην συνθεση να γραψω μαντιναδα να την διαβαζουμε εμεις και ολη η ελλαδα
μα οσο περναει ο καιρος την ορεξη μου χανω και ριμα απ΄τα χειλη μου δεν ξερω μπλιο να βγανω
γιατι αυτοι που κυβερνουν στα θελω και στα πρεπει δεν μας αφησαν ουτε ευρω να εχουμε στην τσεπη
πληρωνουμε πληρωνουμε τα χρεη δεν τελειωνουν κι ολο το χερι πιο βαθια στην τσεπη μας το χωνουν
αντι να δουμε προκοπη σε τουτηνε την ζηση ερχεται η επομενη κριση να μας γ@μησει
δεν εχει ο κοσμος τιποτα πλεον για να ελπιζει βουλιαξανε τα ονειρα κι η πεινα μας θεριζει
χρονια κι εγω περιμενα την εποχη ετουτη να εχω μια καλη ζωη κι οχι περισσια πλουτη
σε ολα δινουν αυξηση πραμα δεν εχει μεινει κοψαμε και τις βολτες μας να φταιει η βενζινη
45 εγινα και νοιωθω πικραμενος ανεργος κι αβοηθητος και μεσα σ΄ολους ξενος
ευχομαι να περασουνε ολα αυτα που ζουμε γρηγορα και χαρουμενοι ξανα να αισθανθουμε
Χρονια Πολλα σε ολους μας να εχουμε υγεια μ΄αγαπη ελπιδα κι ονειρα να ΄ρθει το ΄13 .....!!!!!! Καλα χριστουγεννα σε ολους , να χαιρεστε τις οικογενειες σας τους ανθρωπους που αγαπατε και να μας εχει ολους ο θεος καλα ..... γερους και δυνατους , για να μπορεσουμε να τα βγαλουμε περα στις κακουχιες της ζωης μας ...!!! Φιλικα blacky |
|
| |
sakismip vstromhellasforum Fanatic
| Θέμα: Απ: Eκφράσου με μια μαντινάδα ....... NO SPAM HERE Κυρ Δεκ 16 2012, 10:46 | |
| |
|
| |
sakisserraios vstromhellasforum Enthusiast
Ηλικία : 59 Τόπος : θεσσαλονικη/μακεδονια Registration date : 21/02/2010
| Θέμα: Απ: Eκφράσου με μια μαντινάδα ....... NO SPAM HERE Κυρ Δεκ 16 2012, 13:38 | |
| |
|
| |
| Θέμα: Απ: Eκφράσου με μια μαντινάδα ....... NO SPAM HERE Τρι Δεκ 18 2012, 18:37 | |
| Ρεεεεεεεεεεεεε ειδε κανεις τον badoura ?????????[img] [/img] |
|
| |
| |
| |
| Θέμα: Απ: Eκφράσου με μια μαντινάδα ....... NO SPAM HERE Δευ Ιαν 14 2013, 20:54 | |
| Badoura ...Το να γλεντιζεις την ζωη ειναι ωραιο πραμα .. προπαντως να ΄σαι ανθρωπος και Μερακλης συναμα ... Ο Μερακλης κι ανε πονει κι ανε στενοχωραται .. μονο στση νυχτας τον καημο απου ΄χει διηγαται ... Η Κρητη ειναι εδω ... |
|
| |
Sailing vstromhellasforum Enthusiast
| Θέμα: Απ: Eκφράσου με μια μαντινάδα ....... NO SPAM HERE Τρι Ιαν 15 2013, 10:12 | |
| Λένε η Κρητική καρδία πως μοιάζει με τη λύρα... οπού'ναι γιομάτη έρωτα ήλιο, φωθιά κι αρμύρα!
Γεια σου ρε πατρίδα! |
|
| |
| Θέμα: Απ: Eκφράσου με μια μαντινάδα ....... NO SPAM HERE Πεμ Ιουλ 11 2013, 18:42 | |
| Σαν το πουλι το ορφανο badoura τριγυριζω ομως παντου ερειπια στεκω και αντικρυζω ... Καθε μια μερα που περνα ολο και δυναμωνει badoura η απουσια σου και την καρδια μου ζωνει ... Κρατα καρδια μου αντιβαρο στον πονο μην λυγισεις badoura βρες το φαρμακο η την πληγη να κλεισεις ... |
|
| |
| Θέμα: Απ: Eκφράσου με μια μαντινάδα ....... NO SPAM HERE Παρ Ιουλ 12 2013, 10:25 | |
| - black-v έγραψε:
Σαν το πουλι το ορφανο badoura τριγυριζω ομως παντου ερειπια στεκω και αντικρυζω ... Καθε μια μερα που περνα ολο και δυναμωνει badoura η απουσια σου και την καρδια μου ζωνει ... Κρατα καρδια μου αντιβαρο στον πονο μην λυγισεις badoura βρες το φαρμακο η την πληγη να κλεισεις ...
Σαν τα γεράκια εσύ πετάς ολόιδος με 'κείνα έτοιμος γι' εφόρμηση ψάχνοντας γερακίνα
Μοναχικός ως κυνηγός χτυπάς και είσαι λάβρος τα θηλυκά 'ξιτάρονται σαν έρχεται ο "Μαύρος"
Ευγενικός & ήσυχος μα σα θα ορθώσεις μπόι αμέσως μεταλλάσεσαι σ' ένα "party boy"
Κι ενώ ψάχνεις το φάρμακο να γιάνεις την καρδιά σου οι "βιόλες" εξανοίγουνε τ' άλλα αγαθά σου
Πέτρα την κάνε την καρδιά και μη βαρυγκομήσεις γιατί 'σαι 'συ ο "εκλεκτός" τις φλόγες τους να σβήσεις !!! |
|
| |
| Θέμα: Απ: Eκφράσου με μια μαντινάδα ....... NO SPAM HERE Παρ Ιουλ 12 2013, 15:10 | |
| - badouras έγραψε:
- black-v έγραψε:
Σαν το πουλι το ορφανο badoura τριγυριζω ομως παντου ερειπια στεκω και αντικρυζω ... Καθε μια μερα που περνα ολο και δυναμωνει badoura η απουσια σου και την καρδια μου ζωνει ... Κρατα καρδια μου αντιβαρο στον πονο μην λυγισεις badoura βρες το φαρμακο η την πληγη να κλεισεις ...
Σαν τα γεράκια εσύ πετάς ολόιδος με 'κείνα έτοιμος γι' εφόρμηση ψάχνοντας γερακίνα
Μοναχικός ως κυνηγός χτυπάς και είσαι λάβρος τα θηλυκά 'ξιτάρονται σαν έρχεται ο "Μαύρος"
Ευγενικός & ήσυχος μα σα θα ορθώσεις μπόι αμέσως μεταλλάσεσαι σ' ένα "party boy"
Κι ενώ ψάχνεις το φάρμακο να γιάνεις την καρδιά σου οι "βιόλες" εξανοίγουνε τ' άλλα αγαθά σου
Πέτρα την κάνε την καρδιά και μη βαρυγκομήσεις γιατί 'σαι 'συ ο "εκλεκτός" τις φλόγες τους να σβήσεις !!!
Πες μου που μενεις badoura να ερθω να σου κανω κανταδα στο μπαλκονι σου η στην ταρατσα πανω ... badoura δεν συγκρινεσαι μ΄αλλο πουλι κανενα αστρα υπαρχουνε πολλα φεγγαρι ομως ενα ... Μια σου λεξη badoura εμενα θα κοστισει φτανει το γελιο μου ξανα στ΄αχειλη να γυρισει ... Παντα στσι δυσκολες στιγμες badoura εχω εσενα κι εισαι του Νωε η κιβωτος στις θυελλες για μενα ... Ως κι αν το κανω δεν μπορω να σε συγκρινω μ΄αλλο κοκκορι σαν τον badoura με ζηλευτο το ζαλο ... |
|
| |
| Θέμα: Απ: Eκφράσου με μια μαντινάδα ....... NO SPAM HERE Τετ Φεβ 25 2015, 21:54 | |
| badoura που εχωστηκες η που χωριογυριζεις συμβαινει πραμα σοβαρο και μπλιο δεν κακαριζεις ??? |
|
| |
| Eκφράσου με μια μαντινάδα ....... NO SPAM HERE | |
|