| έως 80% δυνατότερο φώς.......??? | |
|
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
σαλιγκάρι gold member
Ηλικία : 50 Τόπος : Περιστέρι Registration date : 11/09/2008
| Θέμα: Απ: έως 80% δυνατότερο φώς.......??? Τετ Σεπ 15 2010, 21:27 | |
| - bozosd έγραψε:
- hargoul έγραψε:
- Αλλο ομως το λιγο πιο λευκο απο τις μαμα και αλλο το λευκο, εγω θελω λευκο!!!
Οπότε για <πεντακάθαρο λευκό> μόνον με ξένον... οχι μονον μην ειστε απολυτοι. να πω και γω την λαλακια μου για λευκο φως? τις εχω πανω γυρω στον εναμιση χρονο και πριν ηταν γυρω στο τριμηνο στο ι.χ εχουν κατασπρο φως για ριξτε μια ματια σε αυτες........................... http://www.motorspeed.com/store_main.asp?int_catalog_id=5&int_category_id=56&int_subcategory_id=0&int_page=3&int_product_id=2646 |
|
| |
hargoul vstromhellasforum Enthusiast
| Θέμα: Απ: έως 80% δυνατότερο φώς.......??? Τετ Σεπ 15 2010, 23:33 | |
| - σαλιγκάρι έγραψε:
- bozosd έγραψε:
- hargoul έγραψε:
- Αλλο ομως το λιγο πιο λευκο απο τις μαμα και αλλο το λευκο, εγω θελω λευκο!!!
Οπότε για <πεντακάθαρο λευκό> μόνον με ξένον...
οχι μονον μην ειστε απολυτοι. να πω και γω την λαλακια μου για λευκο φως? τις εχω πανω γυρω στον εναμιση χρονο και πριν ηταν γυρω στο τριμηνο στο ι.χ εχουν κατασπρο φως για ριξτε μια ματια σε αυτες........................... http://www.motorspeed.com/store_main.asp?int_catalog_id=5&int_category_id=56&int_subcategory_id=0&int_page=3&int_product_id=2646
Παλια στην τρανσαλπ ειχα βαλει μια λαμπα που την ειχα παρει απο την Autoplus (και απο οτι θυμαμαι ακριβα) ηταν καταλευκο το φως, σαν τα ξενον, αλλα απο φωτεινοτητα οχι τιποτα σπουδαιο, ασε που καηκε γρηγορα (και στην τρανσαλπ για να αλλαξεις μια γαμωλαμπα μπορει να ετρωγες καμια ωρα στο χαλαρο και ισως να εω και λιγο!). Αυτες εδω οι XP Moto μπορει να μην εχουν το λευκο που θελω, αλλα απο φωτεινοτητα τις συγκρινω με τα ξενον. |
|
| |
spyrosk58 vstromhellasforum Enthusiast
Ηλικία : 66 Τόπος : Αθήνα - Νότια Registration date : 17/04/2009
| Θέμα: Απ: έως 80% δυνατότερο φώς.......??? Πεμ Σεπ 16 2010, 09:49 | |
| Μην ξεχνάτε ότι η "λευκότητα" είναι αποτέλεσμα της λεγόμενης "θερμοκρασίας χρώματος" που μετριέται με Kelvin (K) Πάνω από 4300Κ μπορεί να είναι λευκότερο "οπτικά" αλλά η διεισδυτικότητά του, όσο αυξάνουν τα Kelvin μειώνεται. Πιο "κιτρινιάρικο" είναι και πιο αποτελεσματικό. Θυμηθείτε τα παλιά γαλλικά αμάξια με τα κίτρινα φώτα. Οπότε μπορεί μεν "περι ορέξεως, ..." να μη γίνεται συζήτηση, αλλά επί της ουσίας έτσι έχουν τα πράγματα. Απ' την άλλη αν δεν σου τύχει και ποτέ να οδηγήσεις με ομίχλη, πούσι, πάχνη και γενικά ατμοσφαιρικές συνθήκες με μειωμένη ορατότητα, τότε δεν έχεις και κανένα πρόβλημα.
|
|
| |
hargoul vstromhellasforum Enthusiast
| Θέμα: Απ: έως 80% δυνατότερο φώς.......??? Πεμ Σεπ 16 2010, 10:27 | |
| - spyrosk58 έγραψε:
- Μην ξεχνάτε ότι η "λευκότητα" είναι αποτέλεσμα της λεγόμενης "θερμοκρασίας χρώματος" που μετριέται με Kelvin (K)
Πάνω από 4300Κ μπορεί να είναι λευκότερο "οπτικά" αλλά η διεισδυτικότητά του, όσο αυξάνουν τα Kelvin μειώνεται. Πιο "κιτρινιάρικο" είναι και πιο αποτελεσματικό. Θυμηθείτε τα παλιά γαλλικά αμάξια με τα κίτρινα φώτα. Οπότε μπορεί μεν "περι ορέξεως, ..." να μη γίνεται συζήτηση, αλλά επί της ουσίας έτσι έχουν τα πράγματα. Απ' την άλλη αν δεν σου τύχει και ποτέ να οδηγήσεις με ομίχλη, πούσι, πάχνη και γενικά ατμοσφαιρικές συνθήκες με μειωμένη ορατότητα, τότε δεν έχεις και κανένα πρόβλημα.
Εχεις απολυτο δικιο Σπυρο, μην ξεχναμε αλλωστε οτι στα ξενον οσο αυξανει η θερμοκρασια μειωνονται τα λουμενς, αρα κιτρινο δυνατο, μωβ πιο αδυναμο! Αλλα ελα που οπτικα στο ματι ειναι ωραιο το λευκο. Παντως ξαναλεω για οποιον θελει φως που να συγκρινεται με ξενον αλλα δεν τον πειραζει να ειναι ολιγον τι κιτρινα ειναι εξαιρετικα αυτα τα λαμπακια! (Εαν τα δικα μου δεν τα θελει καποιος αλλος θα τα βαλω στο αμαξι, που εκει, δεν ξερω γιατι αλλα δεν με πειραζει να μην ειναι λευκα τα φωτα, και τα ξενον που εχω στο αμαξι, το οποιο χρησιμοποιειται σπανια, θα τα βαλω στον πατερα μου που με εχει πρηξει τοσο καιρο, αλλα βαριεμαι να του βαλω) |
|
| |
msp vstromhellasforum Enthusiast
Ηλικία : 48 Τόπος : Athens, Ellas - Shantou, China Registration date : 27/10/2009
| Θέμα: Απ: έως 80% δυνατότερο φώς.......??? Πεμ Σεπ 16 2010, 16:10 | |
| - spyrosk58 έγραψε:
- Μην ξεχνάτε ότι η "λευκότητα" είναι αποτέλεσμα της λεγόμενης "θερμοκρασίας χρώματος" που μετριέται με Kelvin (K)
Πάνω από 4300Κ μπορεί να είναι λευκότερο "οπτικά" αλλά η διεισδυτικότητά του, όσο αυξάνουν τα Kelvin μειώνεται. Πιο "κιτρινιάρικο" είναι και πιο αποτελεσματικό. Θυμηθείτε τα παλιά γαλλικά αμάξια με τα κίτρινα φώτα. Οπότε μπορεί μεν "περι ορέξεως, ..." να μη γίνεται συζήτηση, αλλά επί της ουσίας έτσι έχουν τα πράγματα. Απ' την άλλη αν δεν σου τύχει και ποτέ να οδηγήσεις με ομίχλη, πούσι, πάχνη και γενικά ατμοσφαιρικές συνθήκες με μειωμένη ορατότητα, τότε δεν έχεις και κανένα πρόβλημα.
Άρα τα MOTOVISION υπερτερούν σε σχέση με τα XP MOTO; |
|
| |
gmavrid gold member
Ηλικία : 44 Τόπος : Σέρρες-Θεσσαλονίκη Registration date : 20/02/2008
| Θέμα: Απ: έως 80% δυνατότερο φώς.......??? Πεμ Σεπ 16 2010, 16:13 | |
| - msp έγραψε:
- Άρα τα MOTOVISION υπερτερούν σε σχέση με τα XP MOTO;
Με βάση τα δεδομένα, σίγουρα ναι... Δεν τις έχω φορέσει ακόμα βέβαια, περιμένω να καούν οι nightbraker... EDIT: Τώρα θυμήθηκα πως υπαρχουν κι αυτές, αποκλειστικά για μοτό και μάλιστα σε pack των 2: http://www.osram.com/osram_com/Consumer/Automotive_Lighting/Products/Motorcycle_lamps/NIGHT_RACER/index.html http://www.osram.com/osram_com/Consumer/Automotive_Lighting/Products/Motorcycle_lamps/X_RACER/index.html |
|
| |
spyrosk58 vstromhellasforum Enthusiast
Ηλικία : 66 Τόπος : Αθήνα - Νότια Registration date : 17/04/2009
| Θέμα: Απ: έως 80% δυνατότερο φώς.......??? Πεμ Σεπ 16 2010, 20:30 | |
| - msp έγραψε:
- spyrosk58 έγραψε:
Άρα τα MOTOVISION υπερτερούν σε σχέση με τα XP MOTO; Οι motovision be seen (αν λέμε γι αυτές) παράγουν αυτό το πρόσθετο "περίγραμμα" να το πω, πορτοκαλί ή μπλε, που σκοπό έχει να σε κάνει περισσότερο ορατό στα προπορευόμενα οχήματα. Δεν είπα ότι το λευκό των xp moto είναι τόσο λευκό που ξεφεύγει σε Kelvin από το όριο. Αν και η συσκευασία δεν αναφέρει Kelvin, συγκρίνοντάς τα οπτικά με xenon 4300K είναι λιγότερο λευκά, άρα μια χαρά. Αν αποδειχτούν και όσο ανθεκτικά πρέπει (ο χρόνος θα δείξει) τότε κατά την προσωπική μου άποψη είναι άριστα. Ίδωμεν !!! |
|
| |
msp vstromhellasforum Enthusiast
Ηλικία : 48 Τόπος : Athens, Ellas - Shantou, China Registration date : 27/10/2009
| Θέμα: Απ: έως 80% δυνατότερο φώς.......??? Παρ Σεπ 17 2010, 20:52 | |
| Άρα το πορτοκαλί περίγραμμα των Motovision είναι ένα συν σε σχέση με το απλό λευκό των XP Moto, αλλά το θέμα είναι κατα πόσο αυτά τα +40% και +80% ισχύουν! Αν τα XP Moto με το +80% είναι πιο φωτεινά με μακρύτερη δέσμη, υπερτερούν στο σκοτάδι σε σχέση με το 45% των Motovision και το περίγραμμα δεν είνα τίποτα παρά εφφέ! ....και ξαφνικά έχουμε και τα OSRAM Night Racer που αναφέρουν 90%... Τελικά ποιά;;;;;;;
Υ.Γ. Τις OSRAM τις βρήκα εδώ: http://www.moto-accessories.gr/greek/ProductDet.asp?PID=3302&CatID=588&CatPosition=559 Μήπως η τιμή σημαίνει κάτι; |
|
| |
gmavrid gold member
Ηλικία : 44 Τόπος : Σέρρες-Θεσσαλονίκη Registration date : 20/02/2008
| Θέμα: Απ: έως 80% δυνατότερο φώς.......??? Παρ Σεπ 17 2010, 21:21 | |
| - msp έγραψε:
- Υ.Γ. Τις OSRAM τις βρήκα εδώ: http://www.moto-accessories.gr/greek/ProductDet.asp?PID=3302&CatID=588&CatPosition=559 Μήπως η τιμή σημαίνει κάτι;
Κοίτα, τα +80%, +90% και πάει λέγοντας είναι πολύ υποκειμενικά... Δεν πιστεύω πως ανταποκρίνονται σε φωτεινότητες lumens κι άρα στην πραγματικότητα... Ότι θα δεις διαφορές σε σχέση με τις απλές είναι παραπάνω από σίγουρο... Το περίγραμμα των motovision είναι όντως effect αλλά αυτή είναι η δουλειά του: να τραβάει την προσοχή κυρίως στον καθρέφτη... Τώρα, για την παρατήρησή σου που παρέθεσα, η τιμή αφορά σε 2 λάμπες αλλά είναι όντως πάλι υψηλή σε σχέση με τις άλλες... Ρίξε μια ματιά και σοτ e-bay αν θες για το τι τιμές "παίζουν" προκειμένου να έχεις ένα μέτρο σύγκρισης... Ως ρεζουμέ, να σου πω απλά πως ό,τι κι αν επιλέξεις δεν θα χάσεις... Εγώ φοράω τις nightbraker κι όποιος τις βλέπει στο δρόμο καταλαβαίνει αμέσως πως πρόκειται για άλλη λάμπα... Περιμένω να καούν, για να δοκιμάσω και τις motovision που τις έχω να κάθονται... |
|
| |
nikos147 vstromhellasforum Enthusiast
Registration date : 06/08/2010
| Θέμα: Απ: έως 80% δυνατότερο φώς.......??? Δευ Μαρ 21 2011, 20:52 | |
| - Επισκέπτ έγραψε:
- Εγώ ξαναλέω έχω βάλει τις PHILIPS MOTOVISION, είναι πράγματι κατά πολύ πιο φωτεινές από τις ΜΑΜΑ, το 40 % που αναφέρει είναι αλήθεια, έχω βάλει και ψείρες λεντ λευκές.
Τώρα αυτό με τους ρελέδες δεν το πολυκαταλαβαίνω αλλά θα ρωτήσω σήμερα τον γιατρό (ROBS), πάντως δεν μου είπε για ρελέδες.
Αλλά εάν δεν είναι πολύ σημαντικό δεν κόβω καλώδια!!!!!!!!!!! Διαβασα όλες τις σελίδες και κατεληξα οτι οι MOTOVISION (BE SEEN) και οι XP MOTO ειναι οι πιο φωτεινες συμφωνα με οσους τις εχουν δοκιμασει με μια έμφαση προς της MOTOVISION...η απορία μου ομως ειναι τελικα οι MOTOVISION ειναι αισθητικά ωραιες ή οντως κανουν το φαναρι να φαινεται κοκκινο? Θελω κατι πιο λευκο και οχι κιτρινο όπως οι μαμα!! Τωρα φοραω καποιες οι οποιες εχουν ωραιο λευκο φως το βραδυ αλλά την μερα το φαναρι φαινεται σβηστο... |
|
| |
| Θέμα: Απ: έως 80% δυνατότερο φώς.......??? Τρι Μαρ 22 2011, 13:36 | |
| - nikos147 έγραψε:
- Επισκέπτ έγραψε:
- Εγώ ξαναλέω έχω βάλει τις PHILIPS MOTOVISION, είναι πράγματι κατά πολύ πιο φωτεινές από τις ΜΑΜΑ, το 40 % που αναφέρει είναι αλήθεια, έχω βάλει και ψείρες λεντ λευκές.
Τώρα αυτό με τους ρελέδες δεν το πολυκαταλαβαίνω αλλά θα ρωτήσω σήμερα τον γιατρό (ROBS), πάντως δεν μου είπε για ρελέδες.
Αλλά εάν δεν είναι πολύ σημαντικό δεν κόβω καλώδια!!!!!!!!!!! Διαβασα όλες τις σελίδες και κατεληξα οτι οι MOTOVISION (BE SEEN) και οι XP MOTO ειναι οι πιο φωτεινες συμφωνα με οσους τις εχουν δοκιμασει με μια έμφαση προς της MOTOVISION...η απορία μου ομως ειναι τελικα οι MOTOVISION ειναι αισθητικά ωραιες ή οντως κανουν το φαναρι να φαινεται κοκκινο? Θελω κατι πιο λευκο και οχι κιτρινο όπως οι μαμα!! Τωρα φοραω καποιες οι οποιες εχουν ωραιο λευκο φως το βραδυ αλλά την μερα το φαναρι φαινεται σβηστο... Καποια γνωμη για τις MOTOVISION??? |
|
| |
John The Son vstromhellasforum Enthusiast
Τόπος : Ξανθη Registration date : 27/04/2009
| Θέμα: Απ: έως 80% δυνατότερο φώς.......??? Τρι Μαρ 22 2011, 14:05 | |
| - nikos147 έγραψε:
- nikos147 έγραψε:
- Επισκέπτ έγραψε:
Αλλά εάν δεν είναι πολύ σημαντικό δεν κόβω καλώδια!!!!!!!!!!! Διαβασα όλες τις σελίδες και κατεληξα οτι οι MOTOVISION (BE SEEN) και οι XP MOTO ειναι οι πιο φωτεινες συμφωνα με οσους τις εχουν δοκιμασει με μια έμφαση προς της MOTOVISION...η απορία μου ομως ειναι τελικα οι MOTOVISION ειναι αισθητικά ωραιες ή οντως κανουν το φαναρι να φαινεται κοκκινο? Θελω κατι πιο λευκο και οχι κιτρινο όπως οι μαμα!! Τωρα φοραω καποιες οι οποιες εχουν ωραιο λευκο φως το βραδυ αλλά την μερα το φαναρι φαινεται σβηστο... Καποια γνωμη για τις MOTOVISION??? Τις φοραω καιρο, ειμαι ικανοποιημενος..!! |
|
| |
stam gold member
Ηλικία : 40 Τόπος : πάνω στη σέλα... Registration date : 19/11/2009
| Θέμα: Απ: έως 80% δυνατότερο φώς.......??? Τρι Μαρ 22 2011, 15:47 | |
| παίδες το stream το άνοιξα τον Αυγουστο που εγκατέστησα τις extreme power της philips.
μέχρι τώρα δεν έχουν καεί και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος από το αποτέλεσμά τους σε σχέση με το κιτρινιάρικο φως της μαμάς... Αν υπάρχουν και πιο λευκές ή πιο φωτεινές...? Μάλλον! δεν ξέρω!
Το ζήτημα είναι ότι τις πλήρωσα ένα 20άρικο και μέχρι στιγμής είναι οκ γιατί ο tom (Θωμάς) είχε πει ότι καίγονται..
Αυτά!! όλα καλά από μένα, συνεχίζω δυνατά! |
|
| |
| Θέμα: Απ: έως 80% δυνατότερο φώς.......??? Τρι Μαρ 22 2011, 18:31 | |
| - John The Son έγραψε:
- Τις φοραω καιρο, ειμαι ικανοποιημενος..!!
Και απο χρωμα εχει όντως αυτη την πορτοκαλι αποχρωση ή το φαναρι φαίνεται λευκο?? Κανεις που να εχει βάλει τις ΜΟΤΟ ΧΡ υπαρχει να μας πει και αυτος εντυπωσεις?? |
|
| |
| Θέμα: Απ: έως 80% δυνατότερο φώς.......??? Τετ Μαρ 23 2011, 16:55 | |
| Tελικά σήμερα πήρα τις moto xp (9ευρω η μια) μιας και φοβηθηκα το πορτοκαλοκκοκινο χρώμα των motovision...μολις τις βαλω θα γραψω και εντυπώσεις! |
|
| |
| Θέμα: Απ: έως 80% δυνατότερο φώς.......??? Πεμ Μαρ 24 2011, 00:26 | |
| - nikos147 έγραψε:
- Tελικά σήμερα πήρα τις moto xp (9ευρω η μια) μιας και φοβηθηκα το πορτοκαλοκκοκινο χρώμα των motovision...μολις τις βαλω θα γραψω και εντυπώσεις!
Πριν λίγο έβαλα τις moto xp και οντως το φως ειναι αρκετα πιο δυνατο αλλά σαν χρώμα ειναι ελάχιστα λιγοτερο κιτρινο απο τα μαμα!! Εμενα επειδη φορουσε λάμπες απο τον προηγουμενο που εβγαζαν λευκο φως (δεν ειδα να γραφουν επωνυμία πάνω...) οι moto xp φαινονται πολυ πιο κιτρινες αλλά το φως που βγαζουν ειναι και αρκετα πιο εντονο!! Οποτε απο ομορφια δεν ειναι και οτι καλυτερο (με led ψειρες που εχω κανουν μεγαλη αντιθεση!!) αλλά ειναι αρκετα δυνατοτερες... - MILT έγραψε:
- @ Γιωργος
Ειναι μια πανευκολη βελτιωση που κανεις με δυο ρελε που τοποθετεις μπροστα αριστερα μετα τον κονεκτορα της μπροστινης πλεξουδας.
Συνοπτικα κοβεις τα δυο καλωδια (μεσαια και μεγαλη σκαλα) που πηγαινουν στο μουτρο. Απο την πλευρα του διακοπτη τα συνδεεις στο 86 των ρελε, απο την πλευρα των φορτιων τα συνδεεις στο 87 των ρελε, τα δυο 85 τα γειωνεις, τραβας και ενα καλο 6 καρε απο την μπαταρια με ασφαλεια στο 30 των ρελε και εισαι ετοιμος.
Ετσι εχεις 13,8V στην λαμπα και οxι 10,2V. Μπορεις να δωσεις περισσοτερες πληροφοριες?? Λέω να το επιχειρησω!! |
|
| |
bozosd vstromhellasforum Fanatic
Ηλικία : 49 Τόπος : ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ Registration date : 12/12/2009
| Θέμα: Απ: έως 80% δυνατότερο φώς.......??? Πεμ Μαρ 24 2011, 14:54 | |
| Ορίστε μερικές ημερίσιες φώτο για συγκρίσεις: 1. Όπως βλέπουμε την φώτο: ΔΕΞΙΑ μαμά osram - ΑΡΙΣΤΕΡΑ philips XP MOTO. 2. ΔΕΞΙΑ μαμά osram - AΡΙΣΤΕΡΑ osram night breaker. 3. ΔΕΞΙΑ philips XP MOTO - AΡΙΣΤΕΡΑ osram night breaker. Οι πρώτες εντυπώσεις με το φως του ήλιου,μιας και δεν δοκιμάστηκαν νύχτα για να συγκρίνω την φωτεινότητα την θερμότητα-λευκότητα και την απόσταση δέσμης της καθεμιάς,δείχνουν στο μάτι και ίσως και στις φώτο πως οι osram night breaker είναι ένα κλικ πιο λευκές έναντι των philips XP MOTO. Το σίγουρο βέβαια είναι,πως και οι δυο είναι πιο λευκές και δυνατές απο μαμά. Η συνέχεια του συγκριτικού τεστ,αναμένεται στην πράξη σε πλήρες σκότος! |
|
| |
| Θέμα: Απ: έως 80% δυνατότερο φώς.......??? Πεμ Μαρ 24 2011, 15:15 | |
| Μπραβο!! Ωραιο συγκριτικο!! Οι μονες που λείπουν ειναι οι ΜΟΤΟVISION...παντως αφου δοκιμασα τις ΜΟΤΟ ΧΡ και το χρωμα δεν μου αρεσε τοσο λέω να δοκιμασω και τις ΜΟΤΟVISION απο περιεργεια... |
|
| |
Επισκέπτ Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: έως 80% δυνατότερο φώς.......??? Πεμ Μαρ 24 2011, 15:16 | |
| Χαράς στο κουράγιο και την υπομονή σου να βάζεις - βγάζεις λάμπες... Να 'σαι καλά που μας ξεστραβώνεις φίλε |
|
| |
terino gold member
| Θέμα: Απ: έως 80% δυνατότερο φώς.......??? Πεμ Μαρ 24 2011, 15:53 | |
| - dimnik83 έγραψε:
-
Χαράς στο κουράγιο και την υπομονή σου να βάζεις - βγάζεις λάμπες... Να 'σαι καλά που μας ξεστραβώνεις φίλε Αυτό σκεφτόμουν και εγώ όταν έβλεπα τις φωτογραφίες... λέω από μέσα μου "έκατσε το θηρίο και έκανε τόσες σκάτζες?" Φίλε ρισπέκτ από εμένα και έχεις και +1rep για πάρτη σου και μόνο!!! |
|
| |
bozosd vstromhellasforum Fanatic
Ηλικία : 49 Τόπος : ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ Registration date : 12/12/2009
| Θέμα: Απ: έως 80% δυνατότερο φώς.......??? Πεμ Μαρ 24 2011, 16:19 | |
| - terino έγραψε:
- dimnik83 έγραψε:
-
Χαράς στο κουράγιο και την υπομονή σου να βάζεις - βγάζεις λάμπες... Να 'σαι καλά που μας ξεστραβώνεις φίλε Αυτό σκεφτόμουν και εγώ όταν έβλεπα τις φωτογραφίες... λέω από μέσα μου "έκατσε το θηρίο και έκανε τόσες σκάτζες?"
Φίλε ρισπέκτ από εμένα και έχεις και +1rep για πάρτη σου και μόνο!!!
χαχαχα....δεν λεν,δουλειά δεν είχε ο γάιδαρος.... Έχω σκάσει γαιδάρους εγω... Να 'σται καλά ρε παίδες! |
|
| |
John The Son vstromhellasforum Enthusiast
Τόπος : Ξανθη Registration date : 27/04/2009
| Θέμα: Απ: έως 80% δυνατότερο φώς.......??? Πεμ Μαρ 24 2011, 16:25 | |
| - nikos147 έγραψε:
- Μπραβο!! Ωραιο συγκριτικο!! Οι μονες που λείπουν ειναι οι ΜΟΤΟVISION...παντως αφου δοκιμασα τις ΜΟΤΟ ΧΡ και το χρωμα δεν μου αρεσε τοσο λέω να δοκιμασω και τις ΜΟΤΟVISION απο περιεργεια...
Φιλε δοκιμασε τες..!! Το πορτοκαλι φαινεται μονο απο την μεση του φανου και κατω οταν εισαι κοντα και απο μακρια πρεπει να φαινεται ολο το φαναρι πορτοκαλιζον.. Παντως δεν ειναι εκεινο το χαζο πορτοκαλι που βγαζουν πολλες λαμπες.. Εχει μια σπιρταδα μεσα του αυτο.. |
|
| |
LARRY Member
| Θέμα: Απ: έως 80% δυνατότερο φώς.......??? Πεμ Μαρ 24 2011, 20:32 | |
| bozosd,καλησπέρα. Μια ερώτηση. Τί λάμπες έχεις βάλει στα hella de 35w ή 55w;Σε ρωτάω για να δω αν σηκώνει τα φορτία... |
|
| |
σαλιγκάρι gold member
Ηλικία : 50 Τόπος : Περιστέρι Registration date : 11/09/2008
| Θέμα: Απ: έως 80% δυνατότερο φώς.......??? Παρ Μαρ 25 2011, 00:10 | |
| δοκιμαστε και αυτες........... τις ειχα ενα εξαμηνο στο τουτου και κοντα στα δυο χρονια στο στρωμα. πιο λευκες στο ματι δεν υπαρχουν. τοσο λευκες που τις περνας για xenon .την ενταση τους και το χρωμα τους μπορειτε να την δειτε στο βιντεακι της υπογραφης μου. παρα μα παρα πολυ ικανοποιημενος. |
|
| |
| Θέμα: Απ: έως 80% δυνατότερο φώς.......??? Παρ Μαρ 25 2011, 00:43 | |
| - σαλιγκάρι έγραψε:
- δοκιμαστε και αυτες...........
τις ειχα ενα εξαμηνο στο τουτου και κοντα στα δυο χρονια στο στρωμα. πιο λευκες στο ματι δεν υπαρχουν. τοσο λευκες που τις περνας για xenon .την ενταση τους και το χρωμα τους μπορειτε να την δειτε στο βιντεακι της υπογραφης μου. παρα μα παρα πολυ ικανοποιημενος. Aπο που τις πηρες και ποσο?? Το οτι ειναι 110/115w δεν παιζει ρολο?? |
|
| |
| έως 80% δυνατότερο φώς.......??? | |
|