φταίει που έχασα ένα μήνα καλοκαιριού στη σκωτία ...
ASIMAKOPOYLOS
Ηλικία : 51 Τόπος : χανια κρητης Registration date : 14/03/2010
Θέμα: Απ: Παγκρήτια μονοήμερη βόλτα vstrom....άδων με την συμετοχή ΟΛΩΝ ..!!!!!! Πεμ Αυγ 19 2010, 14:29
25.ASIMAKOPOYLOS (MESA)
Rory moderator
Θέμα: Απ: Παγκρήτια μονοήμερη βόλτα vstrom....άδων με την συμετοχή ΟΛΩΝ ..!!!!!! Πεμ Αυγ 19 2010, 18:18
ASIMAKOPOYLOS έγραψε:
25.ASIMAKOPOYLOS (MESA)
Ασημακοπουλε πες δυο πραγματα για σενα , να γνωριστουμε , απο που εισαι ??? Ε9 .... ποσους ιππους εχεις ??
Θέμα: Απ: Παγκρήτια μονοήμερη βόλτα vstrom....άδων με την συμετοχή ΟΛΩΝ ..!!!!!! Σαβ Αυγ 21 2010, 08:46
Rory έγραψε:
ASIMAKOPOYLOS έγραψε:
25.ASIMAKOPOYLOS (MESA)
Ασημακοπουλε πες δυο πραγματα για σενα , να γνωριστουμε , απο που εισαι ??? Ε9 .... ποσους ιππους εχεις ??
Σίγουρα θα έχει καταγωγή απο Πάτρα.....η από Ναύπακτο......βεβαίως - βεβαίως ......
GOEF Member
Τόπος : ΚΡΗΤΗ Registration date : 25/01/2008
Θέμα: Απ: Παγκρήτια μονοήμερη βόλτα vstrom....άδων με την συμετοχή ΟΛΩΝ ..!!!!!! Σαβ Αυγ 21 2010, 11:46
I am back και εγω! φίλε Μαύρε μόνο στις 26/9 μπορώ, σόρρυ!
Rory moderator
Θέμα: Απ: Παγκρήτια μονοήμερη βόλτα vstrom....άδων με την συμετοχή ΟΛΩΝ ..!!!!!! Σαβ Αυγ 21 2010, 13:17
Βλεπω σιγα σιγα οτι κλεινει η ημερομηνια διεξαγωγης της παγκρητιας μονοημερης !!!!! και εχω να προτεινω την αντιθετη διαδρομη απο αυτη του 36ωρου !!!! Δηλαδη εκκινηση Ηρακλειο και κατευθυνση Δυτικα προς Χανια και τουμπαλιν προς ανατολικα Ιεραπετρα και τερματισμος στο Ηρακλειο
Θέμα: Απ: Παγκρήτια μονοήμερη βόλτα vstrom....άδων με την συμετοχή ΟΛΩΝ ..!!!!!! Σαβ Αυγ 21 2010, 14:17
τελικα ποια ειναι η επικρατεστερη ημερομηνια ρε παιδες ?
Επισκέπτ Επισκέπτης
Θέμα: Απ: Παγκρήτια μονοήμερη βόλτα vstrom....άδων με την συμετοχή ΟΛΩΝ ..!!!!!! Σαβ Αυγ 21 2010, 14:56
φιλαράκο ΑΣΗΜΑΚΟΠΟΥΛΕ οφ τόπικ είμαι αλλά κατ΄ αρχήν δεν σε ξέρουμε πες κάτι για σένα στα νέα μέλη τι καβαλάς?
Στρώμα ή πράμα άλλο?
Να σε γνωρίσουμε ντε!!!!!!!!!!!!!!!
GOEF Member
Τόπος : ΚΡΗΤΗ Registration date : 25/01/2008
Θέμα: Απ: Παγκρήτια μονοήμερη βόλτα vstrom....άδων με την συμετοχή ΟΛΩΝ ..!!!!!! Σαβ Αυγ 21 2010, 16:28
Rory έγραψε:
Βλεπω σιγα σιγα οτι κλεινει η ημερομηνια διεξαγωγης της παγκρητιας μονοημερης !!!!! και εχω να προτεινω την αντιθετη διαδρομη απο αυτη του 36ωρου !!!! Δηλαδη εκκινηση Ηρακλειο και κατευθυνση Δυτικα προς Χανια και τουμπαλιν προς ανατολικα Ιεραπετρα και τερματισμος στο Ηρακλειο
Καπετάν Rory ήντα κάνεις? βεβάίως και συμφωνώ για τη διαδρομή, αρκεί να μας φτάσει μια μέρα για να τη καλύψουμε, ο Paitos τι κάνει? πίνει καμιά ρακί ή μπα...???
black-v vstromhellasforum Enthusiast
Registration date : 02/01/2010
Θέμα: Απ: Παγκρήτια μονοήμερη βόλτα vstrom....άδων με την συμετοχή ΟΛΩΝ ..!!!!!! Δευ Αυγ 23 2010, 13:20
Rory έγραψε:
Τελικά θα έχουμε πρόβλημμα με τις ημερομηνίες ...... Μήπως θα είναι καλύτερα να μαζευτούμε ΟΛΟΙ σε ένα καφέ και να τα πούμε απο κοντά ??? Δεν γίνεται δουλειά έτσι παιδιά ... ο καθένας γράφει την ημερομηνία που θέλει κι έτσι δεν βγάζουμε άκρη . Και ξανατονίζω ΑΝ ΗΤΑΝ ΓΑΜΟΣ ΟΛΟΙ ΘΑ ΚΑΝΟΝΙΖΑΤΕ ΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΕΥΡΙΣΚΟΣΑΣΤΑΝ ΣΕ ΑΥΤΟΝ . Νομιζω πως πρεπει να πουμε μια ημερομηνια στανταρ και οποιος μπορεί - μπορεί .... Υπάρχει βέβαια και το ενδεχόμενο να αλλάξει και ο μήνας αν είναι να κάνουμε το χατήρι κάποιων για να παραστούν . Εγω θέλω να βοηθήσω όλους σας και να μην μείνει κανείς απ΄έξω , αλλά για να γίνει αυτό πρέπει κι εσείς να βοηθήσετε ρε παιδιά ..... Προτείνετε τι να κάνουμε ..... Οσο για το που θα πάμε Παππού αυτό ας το αφήσουμε τελευταίο , έχουμε καλούς vstrom...ίτες που μπορούν να βγάλουν τελευταία στιγμή μια ωραία διαδρομή και οχι πολύωρη για να μας βγεί ο πάτος στα χιλιόμετρα αλλά να κάνουμε το βολταράκι μας με συνδυασμό την καλή διάθεση και προ πάντων την παρέα ..... όπως τότε στον βατόλακο αν θυμάσαι και δεν έχεις πάθει αλτσχάιμερ.... .... Να βλέπω προτάσεις απο όλους σας με αποτέλεσμα .... να βγάλουμε μια άκρη .... Στην τελική αλλάζουμε και τον μήνα , αν είναι να έρθετε όλοι ......
Φιλικά ......black-v...
Rory moderator
Θέμα: Απ: Παγκρήτια μονοήμερη βόλτα vstrom....άδων με την συμετοχή ΟΛΩΝ ..!!!!!! Δευ Αυγ 23 2010, 13:29
Τα χαπια μου ........ γιατι δεν θυμαμαι !!!!!!!! 19/9 η 26/9 !!!!!!!!!!
Θέμα: Απ: Παγκρήτια μονοήμερη βόλτα vstrom....άδων με την συμετοχή ΟΛΩΝ ..!!!!!! Δευ Αυγ 23 2010, 13:35
Rory έγραψε:
Τα χαπια μου ........ γιατι δεν θυμαμαι !!!!!!!! 19/9 η 26/9 !!!!!!!!!!
Γειά σου γέρο ξεκούτη rory ..... Μας βλέπω να παίζουμε ξυλιές με τσι μαγκούρες ..... Ωραία λοιπόν ......τελική ημερομηνία 26 / 09 / 2010 ....!!!
Rory moderator
Θέμα: Απ: Παγκρήτια μονοήμερη βόλτα vstrom....άδων με την συμετοχή ΟΛΩΝ ..!!!!!! Δευ Αυγ 23 2010, 16:06
παρε και αυτη παρε και την αλλη
Εκλεισε λεμε 26/9
Θέμα: Απ: Παγκρήτια μονοήμερη βόλτα vstrom....άδων με την συμετοχή ΟΛΩΝ ..!!!!!! Δευ Αυγ 23 2010, 18:11
01. Black-v ( εγώ μπορώ όλες τις ημερομηνίες κοπέλια ) ...... 02. ESCOBAR (ME TA 1000) 03. moystakias (Μάλλον από 20-09-2010 θα λοίπω) 04. GOEF 05. JEFFakhs (19 ή 26/9) 06. tanouki 07. Robs 08. big_tzo... 09. almeros ( free ) 10. Rory 11. nickname (26/9) 12. dimitrisv (26/9, 3/10!!) 13. painter 14. Chrisreth 15. geo 16. pitsirikas 17. manolisf 18. paitos 19. Edward 20. sakismip (αν είμαι κάτω και αν ο Δημήτρης φέρει τα κόκαλα) 21. mikios + mikia (26/9 και έπειτα) 22.windboy (μετα τις 12/9 να τελειωσει και η εξεταστικη) 23.Giatros 24.lioulios ,αλλά βρείτε ημ/νία να κανονίσω ρεπό . Σήγουρη όμως .
lioulios
Ηλικία : 45 Τόπος : Αγ.Νικολαος.Κρητη Registration date : 07/11/2009
Θέμα: Απ: Παγκρήτια μονοήμερη βόλτα vstrom....άδων με την συμετοχή ΟΛΩΝ ..!!!!!! Δευ Αυγ 23 2010, 18:16
Πρωτείνω να βρεθούμε κάπου στη μέση του νησιού .
Αν ας πούμε ξεκινήσουν οι Χανιώτες ερχόμενοι ανατολικά και μαζέψουν τους Ρεθυμνιώτες και γίνουν τα δύο γρούπ ένα και την ίδια στιγμή βρεθούν στο Ηράκλειο οι ντόποιοι με τους Λασιθιώτες (εμάς) τότε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ πάμε κάπου στην ευρύτερη περιοχή .
Κάτι τέτοιο τέλος πάντων .Δεν είναι απαράιτητο να είναι Ηράκλειο ,αλλά λέμε τώρα .
Αυτό για να μήν κάνουν αλλοι 50 χλ και άλλοι 300+ .
.....Σκέψεις .
big_tzo vstromhellasforum Enthusiast
Ηλικία : 39 Τόπος : Central Crete Heraklion City Registration date : 08/02/2009
Θέμα: Απ: Παγκρήτια μονοήμερη βόλτα vstrom....άδων με την συμετοχή ΟΛΩΝ ..!!!!!! Δευ Αυγ 23 2010, 20:22
lioulios έγραψε:
Πρωτείνω να βρεθούμε κάπου στη μέση του νησιού .
Αν ας πούμε ξεκινήσουν οι Χανιώτες ερχόμενοι ανατολικά και μαζέψουν τους Ρεθυμνιώτες και γίνουν τα δύο γρούπ ένα και την ίδια στιγμή βρεθούν στο Ηράκλειο οι ντόποιοι με τους Λασιθιώτες (εμάς) τότε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ πάμε κάπου στην ευρύτερη περιοχή .
Κάτι τέτοιο τέλος πάντων .Δεν είναι απαράιτητο να είναι Ηράκλειο ,αλλά λέμε τώρα .
Αυτό για να μήν κάνουν αλλοι 50 χλ και άλλοι 300+ .
.....Σκέψεις .
και γιατι τα 300+ να μην τα κανουμε 600+???λεω γω....δεν γυρναμε και τους 4 νομους ετσι για αλλαγη?
lioulios
Θέμα: Απ: Παγκρήτια μονοήμερη βόλτα vstrom....άδων με την συμετοχή ΟΛΩΝ ..!!!!!! Δευ Αυγ 23 2010, 23:45
Κανένα πρόβλημα ,αλλά έχω την εντύπωση πως έχει ανοιχτεί συζήτηση για να βρεθούμε και όχι για μεγάλη βόλτα .
... Παγκρήτια μονοήμερη βόλτα vstrom....άδων με την συμετοχή ΟΛΩΝ ..!!!!!! ...
Αν είναι να κανονίσουμε για Χειμερνό ή μάλλον καλύτερα για φθινοπωρινό γύρο της Κρήτης είμαι μέσα. Εδώ και καιρό το σκέφτομαι , αλλά μία μέρα δε φτάνει .
Το Φόδελε είναι μία καλή περίπτωση . Να βρεθούμε εκεί και μετά πάμε κάπου αλλού . με την συμετοχή ΟΛΩΝ ..!!!!!!
Ή κάτι τέτοιο .
mikios vstromhellasforum Fanatic
Ηλικία : 42 Τόπος : Ηράκλειο, Κρήτη Registration date : 25/02/2008
Θέμα: Απ: Παγκρήτια μονοήμερη βόλτα vstrom....άδων με την συμετοχή ΟΛΩΝ ..!!!!!! Τρι Αυγ 24 2010, 00:05
lioulios έγραψε:
... μία μέρα δε φτάνει .
όντως, αμα σε πιάσει νύχτα στις Βρύσες ξεχνάς την Παλαιόχωρα...
lioulios
Θέμα: Απ: Παγκρήτια μονοήμερη βόλτα vstrom....άδων με την συμετοχή ΟΛΩΝ ..!!!!!! Τρι Αυγ 24 2010, 00:10
Θα κάτσουμε τώρα να δούμε αν γίνεται ή δε γίνεται ;
Εσείς που το κάνατε πιστεύετε πως μπορούν να το κάνουν όλοι ;
Έχετε πέσει να με φάτε ; Μία πρόταση έκανα . Αν δεν σας αρέσει κάντε μία αντιπρόταση .
Όχι αυτό .
Αλλιώς να βρεθείτε πάλι 5-6 να κάνετε το γύρω του νησιού σε μια μέρα .
big_tzo vstromhellasforum Enthusiast
Ηλικία : 39 Τόπος : Central Crete Heraklion City Registration date : 08/02/2009
Θέμα: Απ: Παγκρήτια μονοήμερη βόλτα vstrom....άδων με την συμετοχή ΟΛΩΝ ..!!!!!! Τρι Αυγ 24 2010, 00:26
lioulios έγραψε:
Θα κάτσουμε τώρα να δούμε αν γίνεται ή δε γίνεται ;
Εσείς που το κάνατε πιστεύετε πως μπορούν να το κάνουν όλοι ;
Έχετε πέσει να με φάτε ; Μία πρόταση έκανα . Αν δεν σας αρέσει κάντε μία αντιπρόταση .
Όχι αυτό .
Αλλιώς να βρεθείτε πάλι 5-6 να κάνετε το γύρω του νησιού σε μια μέρα .
μην αρπαζεσε φιλε!χωρατατζηδες ειμαστε εδω!!!και πλακες κανουμε...!!!.προς θεου μονο πλακα καναμε!μην βρεθουμε σε ρινγκ χωρις λογους....εκτος ανε θελετε να τσι πεκσωμε!χιχιχιχι!!!
πλακα κανουμε και μονο!τιποτα παραπανω...ημερομηνια εχουμε κλεισει οποτε ολα καλα!!!!
φιλικα μπινκ....
στα τσαμπο 9 ειπαμε?
mikios vstromhellasforum Fanatic
Ηλικία : 42 Τόπος : Ηράκλειο, Κρήτη Registration date : 25/02/2008
Θέμα: Απ: Παγκρήτια μονοήμερη βόλτα vstrom....άδων με την συμετοχή ΟΛΩΝ ..!!!!!! Τρι Αυγ 24 2010, 08:54
+1 στο μπιγκ! είμαστε πολύ λαρτζ εδώ κ δεν χωράνε παρεξηγήσεις. Να με συμπαθάς πάντως
big_tzo έγραψε:
στα τσαμπο 9 ειπαμε?
ΠΑΡΑ ΤΕΕΕΤΑΡΤΟΟΟΟ
almeros Member
Ηλικία : 49 Τόπος : Ηράκλειο Κρήτης Registration date : 06/01/2010
Θέμα: Απ: Παγκρήτια μονοήμερη βόλτα vstrom....άδων με την συμετοχή ΟΛΩΝ ..!!!!!! Τρι Αυγ 24 2010, 10:17
τελικά σε ποιο post θα δηλώσουμε συμμετοχή ;
αντε και δεν παιρνάνε οι μέρες.
θέλω βόλτα διαρκείας !!!!!!!!
συμφωνω κι εγώ να ορίσουμε ένα σημείο συνάντησης που να βολεύει όλους, στην ουσία την αφετηρία της διαδρομής.
πριμένω νέα
φιλικά
Γιώργος
Παγκρήτια μονοήμερη βόλτα vstrom....άδων με την συμετοχή ΟΛΩΝ ..!!!!!!