Θέμα: Απ: Παγκρήτια μονοήμερη βόλτα vstrom....άδων με την συμετοχή ΟΛΩΝ ..!!!!!! Δευ Σεπ 20 2010, 14:33
Συγνώμη βρε κοπέλια, με το συμπάθειο δηλαδή, τελικά τη Κυριακή αυτή τί ώρα θα συναντηθούμε στο λιμάνι του Ηρακλείου (09:00 η 10:30) και που θα πάμε τελικά (Ανώγεια ή Ιεράπετρα)???? Δεν έχω καταλάβει ακριβώς.... please help me.... γιατί όσο και να έχω παρακολουθήσει το τόπικ άκρη δε βγάζω....
Rory moderator
Θέμα: Απ: Παγκρήτια μονοήμερη βόλτα vstrom....άδων με την συμετοχή ΟΛΩΝ ..!!!!!! Δευ Σεπ 20 2010, 19:02
Γιωργη 09.000 ωρα εκκινησης και οχι 10.30 που θελει ο paitos για να μας φερει αντιδωρο απο την εκκλησια ........... συγνωμη οινοποσια ηθελα να πω Οσο για την διαδρομη αυτη ειναι .................
Uploaded with ImageShack.us
Θέμα: Απ: Παγκρήτια μονοήμερη βόλτα vstrom....άδων με την συμετοχή ΟΛΩΝ ..!!!!!! Δευ Σεπ 20 2010, 19:16
παππού είσαι καλά?????έχεις πάθει κάτι απο τα ρεύματα εκεί στην γεράπετρο????????
dimitrisv vstromhellasforum Enthusiast
Ηλικία : 50 Τόπος : Ηρακλειο ΚΡΗΤΗΣ Registration date : 15/04/2009
Θέμα: Απ: Παγκρήτια μονοήμερη βόλτα vstrom....άδων με την συμετοχή ΟΛΩΝ ..!!!!!! Δευ Σεπ 20 2010, 19:25
Καλα τα λεει ο παππους 09:00 στο λιμεναρχειο (να απαλλαγουμε απο μερικους!!!) και μετα προορισμος εκπληξη!!!
GOEF Member
Τόπος : ΚΡΗΤΗ Registration date : 25/01/2008
Θέμα: Απ: Παγκρήτια μονοήμερη βόλτα vstrom....άδων με την συμετοχή ΟΛΩΝ ..!!!!!! Δευ Σεπ 20 2010, 19:28
Ξεκινάνε απεργία τα φορτηγά και εδώ στο Ηράκλειο... το νου μας να έχουμε με τη βενζίνη
Rory moderator
Θέμα: Απ: Παγκρήτια μονοήμερη βόλτα vstrom....άδων με την συμετοχή ΟΛΩΝ ..!!!!!! Δευ Σεπ 20 2010, 19:33
Κοπέλια καλησπέρα όπως θα καταλάβατε η βόλτα στα Ανώγεια έχει ακυρωθεί για πολλούς και διάφορους λόγους . Ποστάρω την διαδρομή που θα ακολουθήσουμε στις 26 / 09 . Οποιος δεν έρθει λόγω χιλιομέτρων ή άλλων υποχρεώσεων ας μου στείλει PM για να μην γίνουμε πάλι μπάχαλο μέσα στο τόπικ . Πρέπει να ξέρω τον αριθμό των ατόμων μαζί με τις Γυναίκες σας που θα έρθουν στην βόλτα γιατί πρέπει να ενημερώσω τον ταβερνιάρη για να κανονήσει τα κρέατα και την ποσότητα . Αυτό πρέπει να γίνει μέχρι την παρασκευή το βράδυ . Θα φάμε στο χωριό Μάλλες και είμαι σίγουρος ότι θα περάσουμε τέλεια . Σας το υπόσχομαι . Ολα είναι κανονισμένα . Δεν λέω τίποτα άλλο θα τα πούμε απο κοντά την Κυριακή !!!!
Μην ξεχνάτε 9 το πρωί στο Μαρίνα του Λιμανιού εκεί που έγινε η εκκίνηση του 36ωρου κι όχι στον κούλε που λέει ο Ρόρυ .
ΥΓ ( Μην ξεχάσετε να μου πείτε για τον αριθμό των ατόμων ) αλλοιώς θα φάτε σφίγγους ...
black-v vstromhellasforum Enthusiast
Registration date : 02/01/2010
Θέμα: Απ: Παγκρήτια μονοήμερη βόλτα vstrom....άδων με την συμετοχή ΟΛΩΝ ..!!!!!! Δευ Σεπ 20 2010, 21:40
GOEF έγραψε:
Ξεκινάνε απεργία τα φορτηγά και εδώ στο Ηράκλειο... το νου μας να έχουμε με τη βενζίνη
Και η βενζίνη κανονισμένη είναι φίλε για τις 26 , δεν θέλω να μου αγχώνεστε για τίποτα . Εχω δικό μου βενζινά που θα μας καλύψει και σε αυτό . Χαλάρωσε αγόρι μου όλα τα σκέφτεται ο Μαυρομανώλης .....
dimitrisv vstromhellasforum Enthusiast
Θέμα: Απ: Παγκρήτια μονοήμερη βόλτα vstrom....άδων με την συμετοχή ΟΛΩΝ ..!!!!!! Δευ Σεπ 20 2010, 21:59
Μετα απο τοση φασαρια αμα δε φαμε καλα θα σε (για τον Blackv παει αυτο μην πεταχτεις παλι πρασινουλι να προλαβεις)!!!!!
scarab
Ηλικία : 47 Τόπος : Χανιά - Θεσσαλονίκη-Αθηνα Registration date : 04/02/2010
Θέμα: Απ: Παγκρήτια μονοήμερη βόλτα vstrom....άδων με την συμετοχή ΟΛΩΝ ..!!!!!! Δευ Σεπ 20 2010, 22:06
black v εισαι απαιχτος τετοια οργανωση βρε παιδι μου ουτε ο παπανδρεας!!!
GOEF Member
Τόπος : ΚΡΗΤΗ Registration date : 25/01/2008
Θέμα: Απ: Παγκρήτια μονοήμερη βόλτα vstrom....άδων με την συμετοχή ΟΛΩΝ ..!!!!!! Δευ Σεπ 20 2010, 22:47
Μαύρε θα έρθω διπλός και πεινασμένος, η προτεινόμενη ταβέρα είναι πραγματικά άψογη, από σήμερα θα σταματήσω να τρώω για να ανταποκριθώ τη Κυριακή, κανόνισε να αλλάξεις πάλι ώρες και διαδρομές μα τότε θα σε
lioulios
Ηλικία : 45 Τόπος : Αγ.Νικολαος.Κρητη Registration date : 07/11/2009
Θέμα: Απ: Παγκρήτια μονοήμερη βόλτα vstrom....άδων με την συμετοχή ΟΛΩΝ ..!!!!!! Δευ Σεπ 20 2010, 23:01
Θα ξαναγράψουμε πάλι δηλ ; Δεν καλοκατάλαβα . Αν ναι
lioulios 2 άτομα ( 1.5 δηλ μιας και τρώει σαν το πουλάκι ) .
...Τον καιρό τον είδε κανείς ; Λέτε να μας βρέξει ;
ESCOBAR Member
Ηλικία : 42 Τόπος : ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ_ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ Registration date : 29/11/2009
Θέμα: Απ: Παγκρήτια μονοήμερη βόλτα vstrom....άδων με την συμετοχή ΟΛΩΝ ..!!!!!! Δευ Σεπ 20 2010, 23:40
ΠΡΩΤΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ ΓΙΑ ΤΙΣ ΦΩΤΟ ΜΑΝΩΛΙΟ ΕΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!ΔΕΥΤΕΡΟΝ ΘΑ ΠΩ ΟΤΙ ΕΝΩ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΟΤΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΟΜΟΡΦΟ ΧΩΡΙΟ ΚΑΙ ΜΙΑ ΩΡΑΙΑ ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΤΕΛΙΚΑ ΔΙΑΨΕΥΣΤΗΚΑ ΓΙΑΤΙ ΗΤΑΝ ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΣΩΣΤΑ ΑΠΛΑ ΤΕΛΕΙΑ ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΚΑΙ ΩΡΑΙΑ ΜΕΡΗ ΓΙΑ ΦΩΤΟ ΚΑΙ ΑΓΡΙΑ ΖΩΗ ΚΑΙ ΚΑΛΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΣΧΕΤΙΚΑ !!!!!!!! ΑΠΟ ΦΑΙ ΤΩΡΑ ΤΙ ΝΑ ΠΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΦΑΓΑΝΟΣ ΑΛΛΑ ΑΣ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΡΙΑ............!!!!!!!!!!!! ΤΕΛΟΣ ΛΕΩ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΜΙΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΛΙΣΤΑ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΑ ΑΤΟΜΑ ΣΤΗΝ ΤΑΒΕΡΝΑ !!!!!!!!!!!! ΚΑΙ ΣΑΣ ΤΟ ΛΕΩ ΡΕΜΑΛΙΑ ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ ΚΑΙ Ο ΠΑΠΠΟΥΣ ΚΑΝΟΝΙΣΤΕ ΕΩΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΣΤΙΣ 21.00 Η ΩΡΑ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΣΤΕΙΛΕΙ ΣΤΗΝ ΛΙΣΤΑ ΤΑ ΑΤΟΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΦΑΙ!ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΣΑΝ ΑΤΟΜΑ ΚΑΙ ΣΑΝ CLUB ΕΧΟΥΜΕ ΕΝΑ IMAGEEEEEEEEEE....... KAI ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΥΝΕΠΕΙΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΣΤΗΝ ΤΑΒΕΡΝΑ !
YΓ. TO MAΓΑΖΙ ΧΩΡΑΕΙ ΜΕΣΑ 40 ΑΤΟΜΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΠΟΦΥΓΗ ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΕΩΝ ΕΑΝ ΒΡΕΞΕΙ ΛΕΜΕ ΤΩΡΑ,ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΣΕΙΡΑ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑΣ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΠΡΩΤΟΓΡΑΦΤΕΙ ΣΤΗΝ ΛΙΣΤΑ ΕΩΣ ΤΟ 40ο ΑΤΟΜΟ ! :&^%*&%*&%^:
big_tzo vstromhellasforum Enthusiast
Ηλικία : 39 Τόπος : Central Crete Heraklion City Registration date : 08/02/2009
Θέμα: Απ: Παγκρήτια μονοήμερη βόλτα vstrom....άδων με την συμετοχή ΟΛΩΝ ..!!!!!! Δευ Σεπ 20 2010, 23:44
ESCOBAR έγραψε:
YΓ. TO MAΓΑΖΙ ΧΩΡΑΕΙ ΜΕΣΑ 40 ΑΤΟΜΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΠΟΦΥΓΗ ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΕΩΝ ΕΑΝ ΒΡΕΞΕΙ ΛΕΜΕ ΤΩΡΑ,ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΣΕΙΡΑ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑΣ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΠΡΩΤΟΓΡΑΦΤΕΙ ΣΤΗΝ ΛΙΣΤΑ ΕΩΣ ΤΟ 40ο ΑΤΟΜΟ ! :&^%*&%*&%^:
ΠΗΡΑ ΑΔΙΑΒΡΟΧΑ ΠΑΝΩ ΚΑΤΩ ΣΕΤΑΚΙ....ΔΕ ΜΠΑ ΝΑ ΧΙΟΝΙΣΕΙ ΚΙΟΛΑΣ....ΕΞΩ ΘΑ ΚΑΤΣΩ ΡΕΕΕ!!!
nickname Member
Θέμα: Απ: Παγκρήτια μονοήμερη βόλτα vstrom....άδων με την συμετοχή ΟΛΩΝ ..!!!!!! Δευ Σεπ 20 2010, 23:50
Κοπέλια καλησπέρα όπως θα καταλάβατε η βόλτα στα Ανώγεια έχει ακυρωθεί για πολλούς και διάφορους λόγους .
Οποιος δεν έρθει λόγω χιλιομέτρων ή άλλων υποχρεώσεων ας μου στείλει PM για να μην γίνουμε πάλι μπάχαλο μέσα στο τόπικ .
Πρέπει να ξέρω τον αριθμό των ατόμων μαζί με τις Γυναίκες σας που θα έρθουν στην βόλτα γιατί πρέπει να ενημερώσω τον ταβερνιάρη για να κανονήσει τα κρέατα και την ποσότητα .
Αυτό πρέπει να γίνει μέχρι την παρασκευή το βράδυ .
Θα φάμε στο χωριό Μάλλες και είμαι σίγουρος ότι θα περάσουμε τέλεια . Σας το υπόσχομαι . Ολα είναι κανονισμένα .
Δεν λέω τίποτα άλλο θα τα πούμε απο κοντά την Κυριακή !!!!
Μην ξεχνάτε 9 το πρωί στο Μαρίνα του Λιμανιού εκεί που έγινε η εκκίνηση του 36ωρου κι όχι στον κούλε που λέει ο Ρόρυ .
ΥΓ ( Μην ξεχάσετε να μου πείτε για τον αριθμό των ατόμων ) αλλοιώς θα φάτε σφίγγους ... Ποστάρω την διαδρομή που θα ακολουθήσουμε στις 26 / 09 .
Ηλικία : 42 Τόπος : Ηράκλειο, Κρήτη Registration date : 25/02/2008
Θέμα: Απ: Παγκρήτια μονοήμερη βόλτα vstrom....άδων με την συμετοχή ΟΛΩΝ ..!!!!!! Δευ Σεπ 20 2010, 23:55
Κοπέλια καλησπέρα όπως θα καταλάβατε η βόλτα στα Ανώγεια έχει ακυρωθεί για πολλούς και διάφορους λόγους .
Οποιος δεν έρθει λόγω χιλιομέτρων ή άλλων υποχρεώσεων ας μου στείλει PM για να μην γίνουμε πάλι μπάχαλο μέσα στο τόπικ .
Πρέπει να ξέρω τον αριθμό των ατόμων μαζί με τις Γυναίκες σας που θα έρθουν στην βόλτα γιατί πρέπει να ενημερώσω τον ταβερνιάρη για να κανονήσει τα κρέατα και την ποσότητα .
Θα φάμε στο χωριό Μάλλες και είμαι σίγουρος ότι θα περάσουμε τέλεια . Σας το υπόσχομαι . Ολα είναι κανονισμένα .
ΥΓ ( Μην ξεχάσετε να μου πείτε για τον αριθμό των ατόμων ) αλλοιώς θα φάτε σφίγγους ... Ποστάρω την διαδρομή που θα ακολουθήσουμε στις 26 / 09 .
Τόπος : Volos-->Piraeus-->Heraklion-->? Registration date : 28/09/2008
Θέμα: Απ: Παγκρήτια μονοήμερη βόλτα vstrom....άδων με την συμετοχή ΟΛΩΝ ..!!!!!! Τρι Σεπ 21 2010, 00:02
........με πρόλαβε ο Κώστας..........ΟΧΙ ΑΛΛΗ ΛΙΣΤΑ ΠΑΙΔΕΣ ΝΑ ΜΗ ΜΠΕΡΔΕΥΟΜΑΣΤΕ!!!! ........καναμε λιστα για τις συμμετοχές, μετά για τις μπλούζες, θεωρω δεδομενο και αυτονόητο πως οσοι θα ρθούνε.......θα κιόλας!!!
ΑΠΛΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΝΟΥΝΕ ΑΤΟΜΑ ΟΙ 2ΚΑΒΑΛΟΙ ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΕΡΘΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΛΟΓΟ ΤΟ ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΕΙ Η FINAL ΣΟΥΜΑ!
Υ.Γ. εξάλλου..........τον 41ο τον έχουμε!
big_tzo έγραψε:
ESCOBAR έγραψε:
ΠΗΡΑ ΑΔΙΑΒΡΟΧΑ ΠΑΝΩ ΚΑΤΩ ΣΕΤΑΚΙ....ΔΕ ΜΠΑ ΝΑ ΧΙΟΝΙΣΕΙ ΚΙΟΛΑΣ....ΕΞΩ ΘΑ ΚΑΤΣΩ ΡΕΕΕ!!!
συμπληρωνουμε για τα υπόλοιπα 40 (και πεινασμενα) παλληκάρια!
painterakis gold member
Ηλικία : 49 Τόπος : Ο Δρόμος ... Registration date : 18/01/2008
Θέμα: Απ: Παγκρήτια μονοήμερη βόλτα vstrom....άδων με την συμετοχή ΟΛΩΝ ..!!!!!! Τρι Σεπ 21 2010, 00:06
01. 1η Παγκρήτια Συνάντηση στίς 26 / 09 / 2010 ημέρα Κυριακή . 02. Τόπος Συνάντησης Μαρίνα Λιμένος Ηρακλείου ώρα 09:00 το πρωί . 03. Προορισμός Μάλλες (click για τη διαδρομή) 04. Στάση για φαγητό σε Ταβέρνα της περιοχής . 05. Οποιος δεν έρθει λόγω χιλιομέτρων ή άλλων υποχρεώσεων ας στείλει PM στον black-v (click). 06. Πρέπει να είναι γνωστός ο αριθμός των ατόμων, μαζί με τις ΓΥΝΑΙΚΕΣ ή ΦΙΛΟΥΣ που θα έρθουν στην βόλτα ώστε να ενημερωθεί ο ταβερνιάρης.
Αυτό πρέπει να γίνει μέχρι την παρασκευή το βράδυ (24/09/10).
Θέμα: Απ: Παγκρήτια μονοήμερη βόλτα vstrom....άδων με την συμετοχή ΟΛΩΝ ..!!!!!! Τρι Σεπ 21 2010, 00:48
Παντως χωρις πλακα πρεπει να εχουμε εναλλακτικο πλανο εντος Ηρακλειου, ή και οχι σε περιπτωση κακοκαιριας. Πληροφοριακα για Παρασκευη, Σαββατο παιζει καταιγιδα!!!! Περισοτερα πλησιαζοντας η 26/9
Giatros
Θέμα: Απ: Παγκρήτια μονοήμερη βόλτα vstrom....άδων με την συμετοχή ΟΛΩΝ ..!!!!!! Τρι Σεπ 21 2010, 02:42
01. 1η Παγκρήτια Συνάντηση στίς 26 / 09 / 2010 ημέρα Κυριακή . 02. Τόπος Συνάντησης Μαρίνα Λιμένος Ηρακλείου ώρα 09:00 το πρωί . 03. Προορισμός Μάλλες (click για τη διαδρομή) 04. Στάση για φαγητό σε Ταβέρνα της περιοχής . 05. Οποιος δεν έρθει λόγω χιλιομέτρων ή άλλων υποχρεώσεων ας στείλει PM στον black-v (click). 06. Πρέπει να είναι γνωστός ο αριθμός των ατόμων, μαζί με τις ΓΥΝΑΙΚΕΣ ή ΦΙΛΟΥΣ που θα έρθουν στην βόλτα ώστε να ενημερωθεί ο ταβερνιάρης.
Θέμα: Απ: Παγκρήτια μονοήμερη βόλτα vstrom....άδων με την συμετοχή ΟΛΩΝ ..!!!!!! Τρι Σεπ 21 2010, 03:28
θα Σπαμάρω δε μπορώ.... Γιατρέ, αυτό το χ2 είναι καινούριο αμόρε; Ή θα πάρεις κανένα καμένο συμφοιτητή μας στον γύρο της Κρήτης;
black-v vstromhellasforum Enthusiast
Registration date : 02/01/2010
Θέμα: Απ: Παγκρήτια μονοήμερη βόλτα vstrom....άδων με την συμετοχή ΟΛΩΝ ..!!!!!! Τρι Σεπ 21 2010, 07:16
dimitrisv έγραψε:
Παντως χωρις πλακα πρεπει να εχουμε εναλλακτικο πλανο εντος Ηρακλειου, ή και οχι σε περιπτωση κακοκαιριας. Πληροφοριακα για Παρασκευη, Σαββατο παιζει καταιγιδα!!!! Περισοτερα πλησιαζοντας η 26/9
Kαλημέρα Μήτσοοο .... Είπα να μην μιλήσω άλλο αλλά δεν αφήνεις άνθρωπο να ησυχάσει .... . ΤΟ θΕΜΑ ΚΑΙΡΟΥ είναι κι αυτό κανονισμένο . Την κυριακή 26 / 09 θα έχει καλό καιρό ίσως και λιακάδα . Γι αυτό άσε τις εναλλακτικές εντός ηρακλείου γιατί και να βρέξει θα πάμε με τα V-CAR . Σας είπα δεν θέλω να μου αγχώνεστε για τίποτα . Εσείς ποστάρετε τις δικαβαλιές που λέει ο φίλος μου ο χρήστος μέχρι την παρασκευή στις 9 το βράδυ και τα υπόλοιπα αφήστε τα πάνω μου . Μόνο εγώ θέλω να τα σκέφτομαι αυτά για να αγχώνομαι και να βρίσκω λύσεις ( κι αν φάτε τίποτα σφυρίξτε μου ... ) Αστιεύομαι... ! Χωρίς πλάκα τώρα μπήκα εχθές το βράδυ και είδα καλό καιρό ( χωρίς στάλα βροχής ) . Θέλω θετικές σκέψεις .......άιντε λέμε . Θα πάθετε με την οργάνωση κι αυτά που έχω ετοιμάσει ...... [/size]
Ν.ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ
Επισκέπτ Επισκέπτης
Θέμα: Απ: Παγκρήτια μονοήμερη βόλτα vstrom....άδων με την συμετοχή ΟΛΩΝ ..!!!!!! Τρι Σεπ 21 2010, 09:42
Θέμα: Απ: Παγκρήτια μονοήμερη βόλτα vstrom....άδων με την συμετοχή ΟΛΩΝ ..!!!!!! Τρι Σεπ 21 2010, 11:19
aris_n έγραψε:
θα Σπαμάρω δε μπορώ.... Γιατρέ, αυτό το χ2 είναι καινούριο αμόρε; Ή θα πάρεις κανένα καμένο συμφοιτητή μας στον γύρο της Κρήτης;
Χαχαχα... μην αφησεις τιποτα ασχολιαστο εσυ! Επεσες μεσα παντως, στο δευτερο. Απλα ο κακομοιρος με το GS καταλαβε οτι δεν θα μας φτανει κι ετσι θα τον εχω πισω μου για να τραβαει φωτογραφιες! Γυναικα εδω δεν φερνω, δεν τους εχω εμπιστοσυνη. Εχω ακουσει οτι οι μηχανοβιοι ειναι ρεμαλια και πεφτουλες!
windboy
Θέμα: Απ: Παγκρήτια μονοήμερη βόλτα vstrom....άδων με την συμετοχή ΟΛΩΝ ..!!!!!! Τρι Σεπ 21 2010, 16:32