Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

ΦόρουμΕικονοθήκηLatest imagesΕγγραφήΣύνδεση

Μοιραστείτε | 

Παγκρήτια μονοήμερη βόλτα vstrom....άδων με την συμετοχή ΟΛΩΝ ..!!!!!!

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω 
Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 15  Επόμενο
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
GOEF
Member
Member
GOEF

Τόπος : ΚΡΗΤΗ
Registration date : 25/01/2008

Παγκρήτια μονοήμερη βόλτα vstrom....άδων με την συμετοχή ΟΛΩΝ ..!!!!!! - Σελίδα 10 Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Παγκρήτια μονοήμερη βόλτα vstrom....άδων με την συμετοχή ΟΛΩΝ ..!!!!!!   Παγκρήτια μονοήμερη βόλτα vstrom....άδων με την συμετοχή ΟΛΩΝ ..!!!!!! - Σελίδα 10 Icon_minitimeΔευ Σεπ 20 2010, 14:33

Συγνώμη βρε κοπέλια, με το συμπάθειο δηλαδή, τελικά τη Κυριακή αυτή τί ώρα θα συναντηθούμε στο λιμάνι του Ηρακλείου (09:00 η 10:30) και που θα πάμε τελικά (Ανώγεια ή Ιεράπετρα)???? Δεν έχω καταλάβει ακριβώς.... please help me.... γιατί όσο και να έχω παρακολουθήσει το τόπικ άκρη δε βγάζω....

Question Question Question Question Question Question Question Question Question Question Question Question Question Question
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
Rory
moderator
moderator
Rory

Τόπος : Χανια
Registration date : 25/01/2009

Παγκρήτια μονοήμερη βόλτα vstrom....άδων με την συμετοχή ΟΛΩΝ ..!!!!!! - Σελίδα 10 Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Παγκρήτια μονοήμερη βόλτα vstrom....άδων με την συμετοχή ΟΛΩΝ ..!!!!!!   Παγκρήτια μονοήμερη βόλτα vstrom....άδων με την συμετοχή ΟΛΩΝ ..!!!!!! - Σελίδα 10 Icon_minitimeΔευ Σεπ 20 2010, 19:02

Γιωργη 09.000 ωρα εκκινησης και οχι 10.30 που θελει ο paitos για να μας φερει αντιδωρο απο την εκκλησια Very Happy ........... συγνωμη οινοποσια ηθελα να πω Razz
Οσο για την διαδρομη αυτη ειναι .................
Παγκρήτια μονοήμερη βόλτα vstrom....άδων με την συμετοχή ΟΛΩΝ ..!!!!!! - Σελίδα 10 Nisi

Uploaded with ImageShack.us

sakismip
vstromhellasforum Fanatic
sakismip

Τόπος : Kαστοριά
Registration date : 22/03/2009

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Παγκρήτια μονοήμερη βόλτα vstrom....άδων με την συμετοχή ΟΛΩΝ ..!!!!!!   Παγκρήτια μονοήμερη βόλτα vstrom....άδων με την συμετοχή ΟΛΩΝ ..!!!!!! - Σελίδα 10 Icon_minitimeΔευ Σεπ 20 2010, 19:16

παππού είσαι καλά?????έχεις πάθει κάτι απο τα ρεύματα εκεί στην γεράπετρο????????
dimitrisv
vstromhellasforum Enthusiast
dimitrisv

Τόπος : Ηρακλειο ΚΡΗΤΗΣ
Registration date : 15/04/2009

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Παγκρήτια μονοήμερη βόλτα vstrom....άδων με την συμετοχή ΟΛΩΝ ..!!!!!!   Παγκρήτια μονοήμερη βόλτα vstrom....άδων με την συμετοχή ΟΛΩΝ ..!!!!!! - Σελίδα 10 Icon_minitimeΔευ Σεπ 20 2010, 19:25

Καλα τα λεει ο παππους 09:00 στο λιμεναρχειο (να απαλλαγουμε απο μερικους!!!) και μετα προορισμος εκπληξη!!! bounce bounce
http://voltarakia.blogspot.com/
GOEF
Member
Member
GOEF

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Παγκρήτια μονοήμερη βόλτα vstrom....άδων με την συμετοχή ΟΛΩΝ ..!!!!!!   Παγκρήτια μονοήμερη βόλτα vstrom....άδων με την συμετοχή ΟΛΩΝ ..!!!!!! - Σελίδα 10 Icon_minitimeΔευ Σεπ 20 2010, 19:28

Ξεκινάνε απεργία τα φορτηγά και εδώ στο Ηράκλειο... το νου μας να έχουμε με τη βενζίνη Exclamation Exclamation Exclamation Exclamation
Rory
moderator
moderator
Rory

Τόπος : Χανια
Registration date : 25/01/2009

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Παγκρήτια μονοήμερη βόλτα vstrom....άδων με την συμετοχή ΟΛΩΝ ..!!!!!!   Παγκρήτια μονοήμερη βόλτα vstrom....άδων με την συμετοχή ΟΛΩΝ ..!!!!!! - Σελίδα 10 Icon_minitimeΔευ Σεπ 20 2010, 19:33

Σακη Αθερινολακκο ειμαι φιλε !!!!!!!!
ουτε ραδιοφωνικους σταθμους πιανω , τιποτα φιλε .... ωπααααααααααα επιασα ραδιο τομπρουκ !!!!!!!!

black-v

Registration date : 02/01/2010

ΔημοσίευσηΘέμα: ΔΙΑΔΡΟΜΗ 26 /09 /2010 ...   Παγκρήτια μονοήμερη βόλτα vstrom....άδων με την συμετοχή ΟΛΩΝ ..!!!!!! - Σελίδα 10 Icon_minitimeΔευ Σεπ 20 2010, 20:16

Παγκρήτια μονοήμερη βόλτα vstrom....άδων με την συμετοχή ΟΛΩΝ ..!!!!!! - Σελίδα 10 451272

http://maps.google.co.uk/maps?f=d&source=s_d&saddr=%CE%97%CF%81%CE%AC%CE%BA%CE%BB%CE%B5%CE%B9%CE%BF,+%CE%95%CE%BB%CE%BB%CE%AC%CE%B4%CE%B1&daddr=%CE%91%CF%81%CF%87%CE%AC%CE%BD%CF%89%CE%BD-%CE%A0%CF%8D%CF%81%CE%B3%CE%BF%CF%85,+%CE%91%CF%83%CF%84%CE%B5%CF%81%CE%BF%CF%8D%CF%83%CE%B9%CE%B1,+%CE%95%CE%BB%CE%BB%CE%AC%CE%B4%CE%B1+to:%CE%92%CE%B9%CE%AC%CE%BD%CE%BD%CE%BF%CF%82,+%CE%95%CE%BB%CE%BB%CE%AC%CE%B4%CE%B1+to:%CE%9C%CF%8D%CF%81%CF%84%CE%BF%CF%82,+%CE%99%CE%B5%CF%81%CE%AC%CF%80%CE%B5%CF%84%CF%81%CE%B1,+%CE%95%CE%BB%CE%BB%CE%AC%CE%B4%CE%B1+to:%CE%91%CE%BD%CE%B1%CF%84%CE%BF%CE%BB%CE%AE,+%CE%99%CE%B5%CF%81%CE%AC%CF%80%CE%B5%CF%84%CF%81%CE%B1,+%CE%95%CE%BB%CE%BB%CE%AC%CE%B4%CE%B1+to:%CE%9C%CE%AC%CE%BB%CE%B1%CE%B9,+%CE%99%CE%B5%CF%81%CE%AC%CF%80%CE%B5%CF%84%CF%81%CE%B1,+%CE%95%CE%BB%CE%BB%CE%AC%CE%B4%CE%B1+to:%CE%9C%CF%8D%CE%B8%CE%BF%CE%B9,+%CE%99%CE%B5%CF%81%CE%AC%CF%80%CE%B5%CF%84%CF%81%CE%B1,+%CE%95%CE%BB%CE%BB%CE%AC%CE%B4%CE%B1+to:%CE%92%CE%B9%CE%AC%CE%BD%CE%BD%CE%BF%CF%82,+%CE%95%CE%BB%CE%BB%CE%AC%CE%B4%CE%B1+to:%CE%97%CF%81%CE%AC%CE%BA%CE%BB%CE%B5%CE%B9%CE%BF,+%CE%95%CE%BB%CE%BB%CE%AC%CE%B4%CE%B1&hl=el&geocode=FYoUGwIdXpV_ASk_4WjQa1iaFDHwtrniLL0ABA%3BFUBAFwIdihmAASlnkzDuE_GaFDFgYvd9Bo69PQ%3BFRDSFgId29ODASkHYj9urI-aFDFAt7niLL0ABA%3BFWgeFgIdjmKGASmnpKntGoOaFDHQ-briLL0ABQ%3BFWq_FgId20aHASkDrKDiEoKaFDFwcLriLL0ABQ%3BFfFHFwIdemaGASmZmSz0o4aaFDEAz7riLL0ABQ%3BFVaoFgIdvjuGASmNIMZ7iYOaFDFwLLviLL0ABQ%3BFRDSFgId29ODASkHYj9urI-aFDFAt7niLL0ABA%3BFYoUGwIdXpV_ASk_4WjQa1iaFDHwtrniLL0ABA&mra=pr&sll=35.173808,25.405884&sspn=0.559024,1.234589&ie=UTF8&z=10

Κοπέλια καλησπέρα όπως θα καταλάβατε η βόλτα στα Ανώγεια έχει ακυρωθεί για πολλούς και διάφορους λόγους . Ποστάρω την διαδρομή που θα ακολουθήσουμε στις 26 / 09 .
Οποιος δεν έρθει λόγω χιλιομέτρων ή άλλων υποχρεώσεων ας μου στείλει PM για να μην γίνουμε πάλι μπάχαλο μέσα στο τόπικ . Πρέπει να ξέρω τον αριθμό των ατόμων μαζί με τις Γυναίκες σας που θα έρθουν στην βόλτα γιατί πρέπει να ενημερώσω τον ταβερνιάρη για να κανονήσει τα κρέατα και την ποσότητα . Αυτό πρέπει να γίνει μέχρι την παρασκευή το βράδυ . Θα φάμε στο χωριό Μάλλες και είμαι σίγουρος ότι θα περάσουμε τέλεια . Σας το υπόσχομαι . Ολα είναι κανονισμένα .
Δεν λέω τίποτα άλλο θα τα πούμε απο κοντά την Κυριακή !!!!

Μην ξεχνάτε 9 το πρωί στο Μαρίνα του Λιμανιού εκεί που έγινε η εκκίνηση του 36ωρου κι όχι στον κούλε που λέει ο Ρόρυ .

ΥΓ ( Μην ξεχάσετε να μου πείτε για τον αριθμό των ατόμων ) αλλοιώς θα φάτε σφίγγους ...

black-v

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Παγκρήτια μονοήμερη βόλτα vstrom....άδων με την συμετοχή ΟΛΩΝ ..!!!!!!   Παγκρήτια μονοήμερη βόλτα vstrom....άδων με την συμετοχή ΟΛΩΝ ..!!!!!! - Σελίδα 10 Icon_minitimeΔευ Σεπ 20 2010, 21:40

GOEF έγραψε:
Ξεκινάνε απεργία τα φορτηγά και εδώ στο Ηράκλειο... το νου μας να έχουμε με τη βενζίνη Exclamation Exclamation Exclamation Exclamation

Και η βενζίνη κανονισμένη είναι φίλε για τις 26 , δεν θέλω να μου αγχώνεστε για τίποτα . Εχω δικό μου βενζινά που θα μας καλύψει και σε αυτό . Χαλάρωσε αγόρι μου όλα τα σκέφτεται ο Μαυρομανώλης ..... drink
dimitrisv
dimitrisv

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Παγκρήτια μονοήμερη βόλτα vstrom....άδων με την συμετοχή ΟΛΩΝ ..!!!!!!   Παγκρήτια μονοήμερη βόλτα vstrom....άδων με την συμετοχή ΟΛΩΝ ..!!!!!! - Σελίδα 10 Icon_minitimeΔευ Σεπ 20 2010, 21:59

Μετα απο τοση φασαρια αμα δε φαμε καλα θα σε Παγκρήτια μονοήμερη βόλτα vstrom....άδων με την συμετοχή ΟΛΩΝ ..!!!!!! - Σελίδα 10 501340 (για τον Blackv παει αυτο μην πεταχτεις παλι πρασινουλι να προλαβεις)!!!!! geia
scarab

scarab

Τόπος : Χανιά - Θεσσαλονίκη-Αθηνα
Registration date : 04/02/2010

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Παγκρήτια μονοήμερη βόλτα vstrom....άδων με την συμετοχή ΟΛΩΝ ..!!!!!!   Παγκρήτια μονοήμερη βόλτα vstrom....άδων με την συμετοχή ΟΛΩΝ ..!!!!!! - Σελίδα 10 Icon_minitimeΔευ Σεπ 20 2010, 22:06

black v εισαι απαιχτος afro afro afro τετοια οργανωση βρε παιδι μου ουτε ο παπανδρεας!!! success success success
http://www.automagic.gr
GOEF
Member
Member
GOEF

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Παγκρήτια μονοήμερη βόλτα vstrom....άδων με την συμετοχή ΟΛΩΝ ..!!!!!!   Παγκρήτια μονοήμερη βόλτα vstrom....άδων με την συμετοχή ΟΛΩΝ ..!!!!!! - Σελίδα 10 Icon_minitimeΔευ Σεπ 20 2010, 22:47

Μαύρε θα έρθω διπλός και πεινασμένος, η προτεινόμενη ταβέρα είναι πραγματικά άψογη, από σήμερα θα σταματήσω να τρώω για να ανταποκριθώ τη Κυριακή, κανόνισε να αλλάξεις πάλι ώρες και διαδρομές μα τότε θα σε Παγκρήτια μονοήμερη βόλτα vstrom....άδων με την συμετοχή ΟΛΩΝ ..!!!!!! - Σελίδα 10 501340 Παγκρήτια μονοήμερη βόλτα vstrom....άδων με την συμετοχή ΟΛΩΝ ..!!!!!! - Σελίδα 10 501340 Παγκρήτια μονοήμερη βόλτα vstrom....άδων με την συμετοχή ΟΛΩΝ ..!!!!!! - Σελίδα 10 501340 Παγκρήτια μονοήμερη βόλτα vstrom....άδων με την συμετοχή ΟΛΩΝ ..!!!!!! - Σελίδα 10 501340 Παγκρήτια μονοήμερη βόλτα vstrom....άδων με την συμετοχή ΟΛΩΝ ..!!!!!! - Σελίδα 10 501340 Παγκρήτια μονοήμερη βόλτα vstrom....άδων με την συμετοχή ΟΛΩΝ ..!!!!!! - Σελίδα 10 501340 Παγκρήτια μονοήμερη βόλτα vstrom....άδων με την συμετοχή ΟΛΩΝ ..!!!!!! - Σελίδα 10 501340 Παγκρήτια μονοήμερη βόλτα vstrom....άδων με την συμετοχή ΟΛΩΝ ..!!!!!! - Σελίδα 10 501340
lioulios

lioulios

Τόπος : Αγ.Νικολαος.Κρητη
Registration date : 07/11/2009

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Παγκρήτια μονοήμερη βόλτα vstrom....άδων με την συμετοχή ΟΛΩΝ ..!!!!!!   Παγκρήτια μονοήμερη βόλτα vstrom....άδων με την συμετοχή ΟΛΩΝ ..!!!!!! - Σελίδα 10 Icon_minitimeΔευ Σεπ 20 2010, 23:01

Θα ξαναγράψουμε πάλι δηλ ; Δεν καλοκατάλαβα . Αν ναι

lioulios 2 άτομα ( 1.5 δηλ μιας και τρώει σαν το πουλάκι ) .

...Τον καιρό τον είδε κανείς ; Λέτε να μας βρέξει ;
ESCOBAR
Member
Member
ESCOBAR

Τόπος : ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ_ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Registration date : 29/11/2009

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Παγκρήτια μονοήμερη βόλτα vstrom....άδων με την συμετοχή ΟΛΩΝ ..!!!!!!   Παγκρήτια μονοήμερη βόλτα vstrom....άδων με την συμετοχή ΟΛΩΝ ..!!!!!! - Σελίδα 10 Icon_minitimeΔευ Σεπ 20 2010, 23:40

ΠΡΩΤΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ ΓΙΑ ΤΙΣ ΦΩΤΟ ΜΑΝΩΛΙΟ ΕΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!ΔΕΥΤΕΡΟΝ ΘΑ ΠΩ ΟΤΙ ΕΝΩ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΟΤΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΟΜΟΡΦΟ ΧΩΡΙΟ ΚΑΙ ΜΙΑ ΩΡΑΙΑ ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΤΕΛΙΚΑ ΔΙΑΨΕΥΣΤΗΚΑ ΓΙΑΤΙ ΗΤΑΝ ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΣΩΣΤΑ ΑΠΛΑ ΤΕΛΕΙΑ ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΚΑΙ ΩΡΑΙΑ ΜΕΡΗ ΓΙΑ ΦΩΤΟ ΚΑΙ ΑΓΡΙΑ ΖΩΗ ΚΑΙ ΚΑΛΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΣΧΕΤΙΚΑ !!!!!!!!
ΑΠΟ ΦΑΙ ΤΩΡΑ ΤΙ ΝΑ ΠΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΦΑΓΑΝΟΣ ΑΛΛΑ ΑΣ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΡΙΑ............!!!!!!!!!!!!
ΤΕΛΟΣ ΛΕΩ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΜΙΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΛΙΣΤΑ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΑ ΑΤΟΜΑ ΣΤΗΝ ΤΑΒΕΡΝΑ !!!!!!!!!!!!
ΚΑΙ ΣΑΣ ΤΟ ΛΕΩ ΡΕΜΑΛΙΑ ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ ΚΑΙ Ο ΠΑΠΠΟΥΣ ΚΑΝΟΝΙΣΤΕ ΕΩΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΣΤΙΣ 21.00 Η ΩΡΑ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΣΤΕΙΛΕΙ ΣΤΗΝ ΛΙΣΤΑ ΤΑ ΑΤΟΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΦΑΙ!ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΣΑΝ ΑΤΟΜΑ ΚΑΙ ΣΑΝ CLUB ΕΧΟΥΜΕ ΕΝΑ IMAGEEEEEEEEEE....... KAI ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΥΝΕΠΕΙΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΣΤΗΝ ΤΑΒΕΡΝΑ ! geia geia geia VSTROM VSTROM geia mas geia mas geia mas kalmi goodnight xapia xapia xapia xapia xapia xapia xapia xapia xapia xapia xapia xapia xapia xapia xapia xapia xapia xapia xapia xapia xapia xapia xapia xapia xapia xapia xapia xapia xapia goood goood sm6 sm6 sm6 moto

ΛΙΣΤΑ ΓΙΑ ΤΑΒΕΡΝΑ ΣΤΙΣ ΜΑΛΛΕΣ 26-9-2010
1. BLACK-V +?
2. ESCOBAR +?
3.
4.
5.
6.
7.
8.
9.
10.
11.
12.
13.
14.
14.
15.
16.
17.
18.
19.
20.
21.
22.
23.
24.
25.
25.
26.
27.
28.
29.
30.

YΓ. TO MAΓΑΖΙ ΧΩΡΑΕΙ ΜΕΣΑ 40 ΑΤΟΜΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΠΟΦΥΓΗ ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΕΩΝ ΕΑΝ ΒΡΕΞΕΙ ΛΕΜΕ ΤΩΡΑ,ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΣΕΙΡΑ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑΣ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΠΡΩΤΟΓΡΑΦΤΕΙ ΣΤΗΝ ΛΙΣΤΑ ΕΩΣ ΤΟ 40ο ΑΤΟΜΟ ! :&^%*&%*&%^: Παγκρήτια μονοήμερη βόλτα vstrom....άδων με την συμετοχή ΟΛΩΝ ..!!!!!! - Σελίδα 10 327746 Παγκρήτια μονοήμερη βόλτα vstrom....άδων με την συμετοχή ΟΛΩΝ ..!!!!!! - Σελίδα 10 327746 Παγκρήτια μονοήμερη βόλτα vstrom....άδων με την συμετοχή ΟΛΩΝ ..!!!!!! - Σελίδα 10 327746
http://PAOKFC.GR
big_tzo

Τόπος : Central Crete Heraklion City
Registration date : 08/02/2009

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Παγκρήτια μονοήμερη βόλτα vstrom....άδων με την συμετοχή ΟΛΩΝ ..!!!!!!   Παγκρήτια μονοήμερη βόλτα vstrom....άδων με την συμετοχή ΟΛΩΝ ..!!!!!! - Σελίδα 10 Icon_minitimeΔευ Σεπ 20 2010, 23:44

ESCOBAR έγραψε:

YΓ. TO MAΓΑΖΙ ΧΩΡΑΕΙ ΜΕΣΑ 40 ΑΤΟΜΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΠΟΦΥΓΗ ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΕΩΝ ΕΑΝ ΒΡΕΞΕΙ ΛΕΜΕ ΤΩΡΑ,ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΣΕΙΡΑ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑΣ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΠΡΩΤΟΓΡΑΦΤΕΙ ΣΤΗΝ ΛΙΣΤΑ ΕΩΣ ΤΟ 40ο ΑΤΟΜΟ ! :&^%*&%*&%^: Παγκρήτια μονοήμερη βόλτα vstrom....άδων με την συμετοχή ΟΛΩΝ ..!!!!!! - Σελίδα 10 327746 Παγκρήτια μονοήμερη βόλτα vstrom....άδων με την συμετοχή ΟΛΩΝ ..!!!!!! - Σελίδα 10 327746 Παγκρήτια μονοήμερη βόλτα vstrom....άδων με την συμετοχή ΟΛΩΝ ..!!!!!! - Σελίδα 10 327746

miffy miffy miffy miffy ΠΗΡΑ ΑΔΙΑΒΡΟΧΑ ΠΑΝΩ ΚΑΤΩ ΣΕΤΑΚΙ....ΔΕ ΜΠΑ ΝΑ ΧΙΟΝΙΣΕΙ ΚΙΟΛΑΣ....ΕΞΩ ΘΑ ΚΑΤΣΩ ΡΕΕΕ!!! yeye yeye yeye
nickname
Member
Member
nickname

Τόπος : Ηράκλειο
Registration date : 04/08/2009

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Παγκρήτια μονοήμερη βόλτα vstrom....άδων με την συμετοχή ΟΛΩΝ ..!!!!!!   Παγκρήτια μονοήμερη βόλτα vstrom....άδων με την συμετοχή ΟΛΩΝ ..!!!!!! - Σελίδα 10 Icon_minitimeΔευ Σεπ 20 2010, 23:50

Κοπέλια καλησπέρα όπως θα καταλάβατε η βόλτα στα Ανώγεια έχει ακυρωθεί για πολλούς και διάφορους λόγους .

Οποιος δεν έρθει λόγω χιλιομέτρων ή άλλων υποχρεώσεων ας μου στείλει PM για να μην γίνουμε πάλι μπάχαλο μέσα στο τόπικ .

Πρέπει να ξέρω τον αριθμό των ατόμων μαζί με τις Γυναίκες σας που θα έρθουν στην βόλτα γιατί πρέπει να ενημερώσω τον
ταβερνιάρη για να κανονήσει τα κρέατα και την ποσότητα .

Αυτό πρέπει να γίνει μέχρι την παρασκευή το βράδυ .

Θα φάμε στο χωριό Μάλλες και είμαι σίγουρος ότι θα περάσουμε τέλεια . Σας το υπόσχομαι . Ολα είναι κανονισμένα .

Μην ξεχνάτε 9 το πρωί στο Μαρίνα του Λιμανιού εκεί που έγινε η εκκίνηση του 36ωρου κι όχι στον κούλε που λέει ο Ρόρυ .

ΥΓ ( Μην ξεχάσετε να μου πείτε για τον αριθμό των ατόμων ) αλλοιώς θα φάτε σφίγγους ...
Ποστάρω την διαδρομή που θα ακολουθήσουμε στις 26 / 09 .
Παγκρήτια μονοήμερη βόλτα vstrom....άδων με την συμετοχή ΟΛΩΝ ..!!!!!! - Σελίδα 10 451272

ΔΙΑΔΡΟΜΗ

01. Black-v
02. ESCOBAR
03. lioulios x2
04. GOEF
05. JEFFakhs
06. tanouki
07. Robs
08. big_tzo
09. almeros
10. Rory
11. nickname
12. dimitrisv
13. painter
14. Chrisreth
15. geo
16. pitsirikas
17. Scarab
18. paitos
19. Edward
20. mikios
21. windboy
22. Giatros
23. Nick414
24. AntonisPsar
25. v-strom_650
26. stratos sydeknos geo
27. Μανώλης sydeknos giatrou
28. Johnioo
29. sartzegian
30. manos
31.

mikios
mikios

Τόπος : Ηράκλειο, Κρήτη
Registration date : 25/02/2008

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Παγκρήτια μονοήμερη βόλτα vstrom....άδων με την συμετοχή ΟΛΩΝ ..!!!!!!   Παγκρήτια μονοήμερη βόλτα vstrom....άδων με την συμετοχή ΟΛΩΝ ..!!!!!! - Σελίδα 10 Icon_minitimeΔευ Σεπ 20 2010, 23:55

Κοπέλια καλησπέρα όπως θα καταλάβατε η βόλτα στα Ανώγεια έχει ακυρωθεί για πολλούς και διάφορους λόγους .

Οποιος δεν έρθει λόγω χιλιομέτρων ή άλλων υποχρεώσεων ας μου στείλει PM για να μην γίνουμε πάλι μπάχαλο μέσα στο τόπικ .

Πρέπει να ξέρω τον αριθμό των ατόμων μαζί με τις Γυναίκες σας που θα έρθουν στην βόλτα γιατί πρέπει να ενημερώσω τον

Θα φάμε στο χωριό Μάλλες και είμαι σίγουρος ότι θα περάσουμε τέλεια . Σας το υπόσχομαι . Ολα είναι κανονισμένα .

ΔΙΑΔΡΟΜΗ

01. Black-v
02. ESCOBAR
03. lioulios x2
04. GOEF
05. JEFFakhs
06. tanouki
07. Robs
08. big_tzo
09. almeros
10. Rory
11. nickname
12. dimitrisv
13. painter
14. Chrisreth
15. geo
16. pitsirikas
17. Scarab
18. paitos
19. Edward
20. mikios + mikia
21. windboy
22. Giatros
23. Nick414
24. AntonisPsar
25. v-strom_650
26. stratos sydeknos geo
28. Johnioo
29. sartzegian
30. manos
31.
JEFFakhs
JEFFakhs

Τόπος : Volos-->Piraeus-->Heraklion-->?
Registration date : 28/09/2008

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Παγκρήτια μονοήμερη βόλτα vstrom....άδων με την συμετοχή ΟΛΩΝ ..!!!!!!   Παγκρήτια μονοήμερη βόλτα vstrom....άδων με την συμετοχή ΟΛΩΝ ..!!!!!! - Σελίδα 10 Icon_minitimeΤρι Σεπ 21 2010, 00:02

ΔΙΑΔΡΟΜΗ

01. Black-v
02. ESCOBAR
03. lioulios x2
04. GOEF
05. JEFFakhs
06. tanouki
07. Robs
08. big_tzo
09. almeros
10. Rory
11. nickname
12. dimitrisv
13. painter
14. Chrisreth
15. geo
16. pitsirikas
17. Scarab
18. paitos
19. Edward
20. mikios + mikia
21. windboy
22. Giatros
23. Nick414
24. AntonisPsar
25. v-strom_650
26. stratos sydeknos geo
28. Johnioo
29. sartzegian
30. manos
31.

........με πρόλαβε ο Κώστας..........ΟΧΙ ΑΛΛΗ ΛΙΣΤΑ ΠΑΙΔΕΣ ΝΑ ΜΗ ΜΠΕΡΔΕΥΟΜΑΣΤΕ!!!!
........καναμε λιστα για τις συμμετοχές, μετά για τις μπλούζες, θεωρω δεδομενο και αυτονόητο πως οσοι θα ρθούνε.......θα peinao κιόλας!!!

ΑΠΛΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΝΟΥΝΕ ΑΤΟΜΑ ΟΙ 2ΚΑΒΑΛΟΙ ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΕΡΘΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΛΟΓΟ ΤΟ ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΕΙ Η FINAL ΣΟΥΜΑ!

Υ.Γ. εξάλλου..........τον 41ο τον έχουμε!

Παγκρήτια μονοήμερη βόλτα vstrom....άδων με την συμετοχή ΟΛΩΝ ..!!!!!! - Σελίδα 10 451272 Παγκρήτια μονοήμερη βόλτα vstrom....άδων με την συμετοχή ΟΛΩΝ ..!!!!!! - Σελίδα 10 451272 Παγκρήτια μονοήμερη βόλτα vstrom....άδων με την συμετοχή ΟΛΩΝ ..!!!!!! - Σελίδα 10 451272

big_tzo έγραψε:
ESCOBAR έγραψε:

miffy miffy miffy miffy ΠΗΡΑ ΑΔΙΑΒΡΟΧΑ ΠΑΝΩ ΚΑΤΩ ΣΕΤΑΚΙ....ΔΕ ΜΠΑ ΝΑ ΧΙΟΝΙΣΕΙ ΚΙΟΛΑΣ....ΕΞΩ ΘΑ ΚΑΤΣΩ ΡΕΕΕ!!! yeye yeye yeye

συμπληρωνουμε για τα υπόλοιπα 40 (και πεινασμενα) παλληκάρια! lol! lol! lol!
painterakis
gold member
gold member
painterakis

Τόπος : Ο Δρόμος ...
Registration date : 18/01/2008

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Παγκρήτια μονοήμερη βόλτα vstrom....άδων με την συμετοχή ΟΛΩΝ ..!!!!!!   Παγκρήτια μονοήμερη βόλτα vstrom....άδων με την συμετοχή ΟΛΩΝ ..!!!!!! - Σελίδα 10 Icon_minitimeΤρι Σεπ 21 2010, 00:06

01. 1η Παγκρήτια Συνάντηση στίς 26 / 09 / 2010 ημέρα Κυριακή .
02. Τόπος Συνάντησης Μαρίνα Λιμένος Ηρακλείου ώρα 09:00 το πρωί .
03. Προορισμός Μάλλες (click για τη διαδρομή)
04. Στάση για φαγητό σε Ταβέρνα της περιοχής .
05. Οποιος δεν έρθει λόγω χιλιομέτρων ή άλλων υποχρεώσεων ας στείλει PM στον black-v (click).
06. Πρέπει να είναι γνωστός ο αριθμός των ατόμων, μαζί με τις ΓΥΝΑΙΚΕΣ ή ΦΙΛΟΥΣ που θα έρθουν στην βόλτα ώστε να ενημερωθεί ο ταβερνιάρης.
Αυτό πρέπει να γίνει μέχρι την παρασκευή το βράδυ (24/09/10).

01. Black-v
02. ESCOBAR
03. lioulios x2
04. GOEF x2
05. JEFFakhs
06. tanouki
07. Robs
08. big_tzo
09. almeros
10. Rory
11. nickname
12. dimitrisv
13. painter
14. Chrisreth
15. geo
16. pitsirikas
17. Scarab
18. paitos
19. Edward
20. mikios x2
21. windboy
22. Giatros
23. Nick414
24. AntonisPsar
25. v-strom_650
26. stratos sydeknos geo
28. Johnioo
29. sartzegian
30. manos
31.

dimitrisv
dimitrisv

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Παγκρήτια μονοήμερη βόλτα vstrom....άδων με την συμετοχή ΟΛΩΝ ..!!!!!!   Παγκρήτια μονοήμερη βόλτα vstrom....άδων με την συμετοχή ΟΛΩΝ ..!!!!!! - Σελίδα 10 Icon_minitimeΤρι Σεπ 21 2010, 00:48

Παντως χωρις πλακα πρεπει να εχουμε εναλλακτικο πλανο εντος Ηρακλειου, ή και οχι σε περιπτωση κακοκαιριας. Πληροφοριακα για Παρασκευη, Σαββατο παιζει καταιγιδα!!!! Περισοτερα πλησιαζοντας η 26/9 bounce bounce
Giatros

Giatros

Registration date : 31/08/2009

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Παγκρήτια μονοήμερη βόλτα vstrom....άδων με την συμετοχή ΟΛΩΝ ..!!!!!!   Παγκρήτια μονοήμερη βόλτα vstrom....άδων με την συμετοχή ΟΛΩΝ ..!!!!!! - Σελίδα 10 Icon_minitimeΤρι Σεπ 21 2010, 02:42

05. Οποιος δεν έρθει λόγω χιλιομέτρων ή άλλων υποχρεώσεων ας στείλει PM στον black-v (click).
06. Πρέπει να είναι γνωστός ο αριθμός των ατόμων, μαζί με τις ΓΥΝΑΙΚΕΣ ή ΦΙΛΟΥΣ που θα έρθουν στην βόλτα ώστε να ενημερωθεί ο ταβερνιάρης.

01. Black-v
02. ESCOBAR
03. lioulios x2
04. GOEF x2
05. JEFFakhs
06. tanouki
07. Robs
08. big_tzo
09. almeros
10. Rory
11. nickname
12. dimitrisv
13. painter
14. Chrisreth
15. geo
16. pitsirikas
17. Scarab
18. paitos
19. Edward
20. mikios x2
21. windboy
22. Giatros x2
23. Nick414
24. AntonisPsar
25. v-strom_650
26. stratos sydeknos geo
28. Johnioo
29. sartzegian
30. manos
31.

aris_n
gold member
gold member
aris_n

Τόπος : Άθενς
Registration date : 08/04/2008

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Παγκρήτια μονοήμερη βόλτα vstrom....άδων με την συμετοχή ΟΛΩΝ ..!!!!!!   Παγκρήτια μονοήμερη βόλτα vstrom....άδων με την συμετοχή ΟΛΩΝ ..!!!!!! - Σελίδα 10 Icon_minitimeΤρι Σεπ 21 2010, 03:28

θα Σπαμάρω δε μπορώ....
Γιατρέ, αυτό το χ2 είναι καινούριο αμόρε; Ή θα πάρεις κανένα καμένο συμφοιτητή μας στον γύρο της Κρήτης; Razz Laughing
black-v

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Παγκρήτια μονοήμερη βόλτα vstrom....άδων με την συμετοχή ΟΛΩΝ ..!!!!!!   Παγκρήτια μονοήμερη βόλτα vstrom....άδων με την συμετοχή ΟΛΩΝ ..!!!!!! - Σελίδα 10 Icon_minitimeΤρι Σεπ 21 2010, 07:16

dimitrisv έγραψε:
Παντως χωρις πλακα πρεπει να εχουμε εναλλακτικο πλανο εντος Ηρακλειου, ή και οχι σε περιπτωση κακοκαιριας. Πληροφοριακα για Παρασκευη, Σαββατο παιζει καταιγιδα!!!! Περισοτερα πλησιαζοντας η 26/9 bounce bounce

Kαλημέρα Μήτσοοο ....
Είπα να μην μιλήσω άλλο αλλά δεν αφήνεις άνθρωπο να ησυχάσει .... lol! . ΤΟ θΕΜΑ ΚΑΙΡΟΥ είναι κι αυτό κανονισμένο . Την κυριακή 26 / 09 θα έχει καλό καιρό ίσως και λιακάδα . Γι αυτό άσε τις εναλλακτικές εντός ηρακλείου γιατί και να βρέξει θα πάμε με τα V-CAR .
Σας είπα δεν θέλω να μου αγχώνεστε για τίποτα . Εσείς ποστάρετε τις δικαβαλιές που λέει ο φίλος μου ο χρήστος μέχρι την παρασκευή στις 9 το βράδυ και τα υπόλοιπα αφήστε τα πάνω μου . Μόνο εγώ θέλω να τα σκέφτομαι αυτά για να αγχώνομαι και να βρίσκω λύσεις ( κι αν φάτε τίποτα σφυρίξτε μου ... yeye ) miffy Αστιεύομαι... !
Χωρίς πλάκα τώρα μπήκα εχθές το βράδυ και είδα καλό καιρό ( χωρίς στάλα βροχής ) .
Θέλω θετικές σκέψεις .......άιντε λέμε . Θα πάθετε με την οργάνωση κι αυτά που έχω ετοιμάσει ......
[/size]

success yeye success yeye merci merci pappous Ν. ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ

Επισκέπτ
Επισκέπτης

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Παγκρήτια μονοήμερη βόλτα vstrom....άδων με την συμετοχή ΟΛΩΝ ..!!!!!!   Παγκρήτια μονοήμερη βόλτα vstrom....άδων με την συμετοχή ΟΛΩΝ ..!!!!!! - Σελίδα 10 Icon_minitimeΤρι Σεπ 21 2010, 09:42

01. Black-v
02. ESCOBAR
03. lioulios x2
04. GOEF x2
05. JEFFakhs
06. tanouki
07. Robs
08. big_tzo
09. almeros
10. Rory
11. nickname
12. dimitrisv
13. painter
14. Chrisreth
15. geo
16. pitsirikas
17. Scarab
18. paitos
19. Edward
20. mikios x2
21. windboy
22. Giatros x2
23. Nick414
24. AntonisPsar
25. v-strom_650
26. stratos sydeknos geo
28. Johnioo
29. sartzegian
30. manos
31. Moystakias (κατά 99% θα σας βρώ στην Ταβέρνα, ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΩ που λέει και ο ΒΕΓΓΟΣ)
Giatros

Giatros

Registration date : 31/08/2009

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Παγκρήτια μονοήμερη βόλτα vstrom....άδων με την συμετοχή ΟΛΩΝ ..!!!!!!   Παγκρήτια μονοήμερη βόλτα vstrom....άδων με την συμετοχή ΟΛΩΝ ..!!!!!! - Σελίδα 10 Icon_minitimeΤρι Σεπ 21 2010, 11:19

aris_n έγραψε:
θα Σπαμάρω δε μπορώ....
Γιατρέ, αυτό το χ2 είναι καινούριο αμόρε; Ή θα πάρεις κανένα καμένο συμφοιτητή μας στον γύρο της Κρήτης; Razz Laughing

Χαχαχα... μην αφησεις τιποτα ασχολιαστο εσυ!
Επεσες μεσα παντως, στο δευτερο. Απλα ο κακομοιρος με το GS καταλαβε οτι δεν θα μας φτανει κι ετσι θα τον εχω πισω μου για να τραβαει φωτογραφιες! Γυναικα εδω δεν φερνω, δεν τους εχω εμπιστοσυνη. Εχω ακουσει οτι οι μηχανοβιοι ειναι ρεμαλια και πεφτουλες!
lol! lol! lol! lol! lol!
windboy

windboy

Registration date : 17/03/2010

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Παγκρήτια μονοήμερη βόλτα vstrom....άδων με την συμετοχή ΟΛΩΝ ..!!!!!!   Παγκρήτια μονοήμερη βόλτα vstrom....άδων με την συμετοχή ΟΛΩΝ ..!!!!!! - Σελίδα 10 Icon_minitimeΤρι Σεπ 21 2010, 16:32

01. Black-v
02. ESCOBAR
03. lioulios x2
04. GOEF x2
05. JEFFakhs
06. tanouki
07. Robs
08. big_tzo
09. almeros
10. Rory
11. nickname
12. dimitrisv
13. painter
14. Chrisreth
15. geo
16. pitsirikas
17. Scarab
18. paitos
19. Edward
20. mikios x2
21. windboy x2
22. Giatros x2
23. Nick414
24. AntonisPsar
25. v-strom_650
26. stratos sydeknos geo
28. Johnioo
29. sartzegian
30. manos
31. Moystakias (κατά 99% θα σας βρώ στην Ταβέρνα, ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΩ που λέει και ο ΒΕΓΓΟΣ)[/quote]

Παγκρήτια μονοήμερη βόλτα vstrom....άδων με την συμετοχή ΟΛΩΝ ..!!!!!!

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή 

Παρόμοια θέματα

+
Σελίδα 10 από 15Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 15  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
 :: ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΜΕΛΩΝ ΦΟΡΟΥΜ :: Ενότητα μελών φόρουμ Κρήτης-
Μετάβαση σε: