|
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
SOTHRHS vstromhellasforum Enthusiast
Registration date : 01/06/2008
| Θέμα: Απ: Ανατομικη σελα..!! Πεμ Αυγ 19 2010, 21:42 | |
| πολυ ωραια δουλεια!!! και επειδη εχουμε τι ιδιο χρωμα μηχανακι μπορω πολυ αντικειμενικα να σου πω οτι του παει πολυ και η επιλογη χρωματισμου |
|
| |
man_OS gold member
Ηλικία : 47 Τόπος : Αγ. Παρασκευή Registration date : 23/08/2008
| Θέμα: Απ: Ανατομικη σελα..!! Πεμ Αυγ 19 2010, 21:55 | |
| ρε παιδί μου θα μπορούσα να πω κι άλλα νούμερα αν είναι να βάλουμε μεταβλητές! Άλλωστε ξέρεις τί είναι αυτός ο παλιοgmavrid Γιάννη όσο βλέπω τη σέλα σου τόσο περισσότερο γουστάρω... |
|
| |
fousekis vstromhellasforum Enthusiast
Ηλικία : 39 Τόπος : ΜΟΥΖΑΚΙ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ - ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ Registration date : 14/01/2009
| Θέμα: Απ: Ανατομικη σελα..!! Πεμ Αυγ 19 2010, 22:35 | |
| |
|
| |
tazakos gold member
Ηλικία : 44 Τόπος : Καλλιθέα ,από Καβαλα Registration date : 22/05/2008
| Θέμα: Απ: Ανατομικη σελα..!! Παρ Αυγ 20 2010, 00:08 | |
| μεγειά μαν, σκίζει πάτους! |
|
| |
John The Son vstromhellasforum Enthusiast
Τόπος : Ξανθη Registration date : 27/04/2009
| Θέμα: Απ: Ανατομικη σελα..!! Παρ Αυγ 20 2010, 13:58 | |
| |
|
| |
EKEINOS gold member
Τόπος : Θεσσαλονικη Registration date : 17/01/2008
| Θέμα: Απ: Ανατομικη σελα..!! Παρ Αυγ 20 2010, 17:05 | |
| Καλοτάξιδοι θα ειστε αφου την εκανες στα μετρα σου, ειναι και ωραια |
|
| |
John The Son vstromhellasforum Enthusiast
Τόπος : Ξανθη Registration date : 27/04/2009
| Θέμα: Απ: Ανατομικη σελα..!! Παρ Αυγ 20 2010, 17:19 | |
| - EKEINOS έγραψε:
- Καλοτάξιδοι θα ειστε αφου την εκανες στα μετρα σου
Σημαντικο αυτο.. - EKEINOS έγραψε:
- ειναι και ωραια
|
|
| |
kopeli gold member
| Θέμα: Απ: Ανατομικη σελα..!! Σαβ Σεπ 25 2010, 08:52 | |
| - kopeli έγραψε:
- H σέλα που γουστάρω εγώ είναι αυτή:
1. 2. 3.
Οι φώτο είναι απο τους Ιταλούς V-Strommers.Δοκίμασα να καθήσω σε μία τέτοια σέλα και ήταν SUPER.
Αυτή είναι η απάντηση απο τον Ιταλό (Μr. Oscar Ferrari ),για το κόστος της συνγκεκριμένης σέλας. Commerciale SR sellerie GoodMorning Mr. Michalis. This is our model Waterproof (attached photo) - 218,00 euro with special discount for Santa Margherita Ligure, instead of 312,00)......but the problem is the shipping cost for Greece( 180,00 euro for Italy-Greece).....moreover you must send yours to us for modification! Excuse for my simple English and thanks for your contact. Best Regards. -------------------------------------- Oscar Ferrari Responsabile Commerciale SR-SELLERIE Via Caduti del Lavoro N°52 25016 Ghedi (Brescia) Tel: 0309050669 Fax: 0309050669 Mobile: E-Mail: Info@sr-sellerie.it Web: www.sr-sellerie.it Πάρα πολύ καλή δουλειά αλλά και πάρα πολύ ακριβό το κόστος , 398 € και κατι χοντρά για να στείλει κάποιος τη δικιά του στο ITALIA. |
|
| |
domiemic65
| Θέμα: Απ: Ανατομικη σελα..!! Σαβ Σεπ 25 2010, 19:38 | |
| Φοβερός σελάς είναι και ο Κακουλίδης στην Λ. Αμφιθέας 91. Πολύ πορωμένος με την δουλειά του και μερακλής! Ακόμα δεν εχω ασχοληθει με την σελα του στρομ αλλά στο Domie που ειχα μου είχε κάνει απίστευτη δουλεια!!! |
|
| |
EKEINOS gold member
Τόπος : Θεσσαλονικη Registration date : 17/01/2008
| Θέμα: Απ: Ανατομικη σελα..!! Κυρ Σεπ 26 2010, 09:26 | |
| Εγω 90 πληρωσα για Αμερικη πανε ελα με το ταχυδρομειο αυτος με 180 απο ιταλια ψαχνει για μαλακες |
|
| |
nikos147 vstromhellasforum Enthusiast
Registration date : 06/08/2010
| Θέμα: Απ: Ανατομικη σελα..!! Παρ Ιαν 21 2011, 16:19 | |
| Ξερετε κανεναν στην Αθηνα που να φτιαχνει πιο ανατομικες σελες? Λέω να παω να φτιαξω την δικια μου...
Επίσης σημερα παρατηρησα οτι η σελα στο εμπρος μερος "παιζει" λιγακι πανω κατω και οταν την εβγαλα δεν ειδα να ρυθμιζετε αυτο απο καπου...τι μπορει να συμβαινει? |
|
| |
SOTOS80
| Θέμα: Απ: Ανατομικη σελα..!! Παρ Ιαν 21 2011, 16:21 | |
| Την δικιά μου την είχα φτιάξει στον Κώστα ΜΟΤΟ Κ στην Ν Σμύρνη. Υπάρχουν και άλλοι βέβαια στην Αθήνα.
Το πάνω κάτω που περιγράφεις νομίζω είναι φυσιολογικό. Κι εμένα παίζει λίγο άν θυμάμαι καλά. |
|
| |
derd
| Θέμα: Απ: Ανατομικη σελα..!! Τετ Ιουν 08 2011, 16:36 | |
| - SOTOS80 έγραψε:
- Την δικιά μου την είχα φτιάξει στον Κώστα ΜΟΤΟ Κ στην Ν Σμύρνη. Υπάρχουν και άλλοι βέβαια στην Αθήνα.
Το πάνω κάτω που περιγράφεις νομίζω είναι φυσιολογικό. Κι εμένα παίζει λίγο άν θυμάμαι καλά. και γω εκει την εφτιαξα προσφατα. καλη δουλεια και σχετικα καλη τιμη |
|
| |
groi1000 vstromhellasforum Fanatic
| Θέμα: Απ: Ανατομικη σελα..!! Τετ Ιουν 08 2011, 16:48 | |
| - nikos147 έγραψε:
- Ξερετε κανεναν στην Αθηνα που να φτιαχνει πιο ανατομικες σελες? Λέω να παω να φτιαξω την δικια μου...
Επίσης σημερα παρατηρησα οτι η σελα στο εμπρος μερος "παιζει" λιγακι πανω κατω και οταν την εβγαλα δεν ειδα να ρυθμιζετε αυτο απο καπου...τι μπορει να συμβαινει? 1)Τί εννοείς <πιό> ανατομικές Νίκο?Σε σχέση με τη ''μαμά'' σέλα? 2)Εμένα με ψιλοχαλάει που ακόμα και με πλύσιμο με λαστιχάκι μπάζει νερά η σέλα και γίνεται το ''σώσε'' από κάτω |
|
| |
terino gold member
| Θέμα: Απ: Ανατομικη σελα..!! Τετ Ιουν 08 2011, 18:14 | |
| - nikos147 έγραψε:
- Ξερετε κανεναν στην Αθηνα που να φτιαχνει πιο ανατομικες σελες? Λέω να παω να φτιαξω την δικια μου...
Επίσης σημερα παρατηρησα οτι η σελα στο εμπρος μερος "παιζει" λιγακι πανω κατω και οταν την εβγαλα δεν ειδα να ρυθμιζετε αυτο απο καπου...τι μπορει να συμβαινει? Το συγκεκριμένο σημείο έχει ΛΙΓΟ τζόγο, μιλάμε για μερικά χιλιοστά, αν έχεις παραπάνω κάτι δεν πατάει σωστά... τσέκαρε το. Για τη σέλα δες την προσφορά που μας έχει κάνει το ΜοτοΚ, είναι στην ενότητα ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ! - groi1000 έγραψε:
1)Τί εννοείς <πιό> ανατομικές Νίκο?Σε σχέση με τη ''μαμά'' σέλα? 2)Εμένα με ψιλοχαλάει που ακόμα και με πλύσιμο με λαστιχάκι μπάζει νερά η σέλα και γίνεται το ''σώσε'' από κάτω Ο χώρος κάτω από τη σέλα δεν έχει φτιαχτεί για να είναι αδιάβροχος, γι'αυτό και ο κατασκευαστής έχει φροντίσει να υπάρχει υδροροή στον χώρο ώστε να φεύγουν τα νερά που περνάνε. Αν παρατηρήσεις θα την δεις. Αυτός είναι και ο λόγος που η μηχανή πρέπει να πλένεται στο πλαϊνό σταντ και όχι στο διπλό, η υδροροή είναι φτιαγμένη στο πλάι γι'αυτόν τον λόγο! |
|
| |
groi1000 vstromhellasforum Fanatic
| Θέμα: Απ: Ανατομικη σελα..!! Τετ Ιουν 08 2011, 21:59 | |
| - terino έγραψε:
- ...Ο χώρος κάτω από τη σέλα δεν έχει φτιαχτεί για να είναι αδιάβροχος, γι'αυτό και ο κατασκευαστής έχει φροντίσει να υπάρχει υδροροή στον χώρο ώστε να φεύγουν τα νερά που περνάνε. Αν παρατηρήσεις θα την δεις. Αυτός είναι και ο λόγος που η μηχανή πρέπει να πλένεται στο πλαϊνό σταντ και όχι στο διπλό, η υδροροή είναι φτιαγμένη στο πλάι γι'αυτόν τον λόγο!
Λευτέρη μου το θέμα έχει ώς εξής...Καταρχάς ποτέ η μηχανή μου δεν έχει πλυθεί στο πλαινό stand,είτε από μένα είτε σε πλυντήριο Άλλωστε δε το ήξερα αυτό που έγραψες,αλλά ούτε και ο επαγγελματίας φαίνεται να το γνωρίζει Από κεί και πέρα,με αυτό που έγραψα εννοώ πως με την ανατομική σέλα,έχει ''παχύνει'' το μπροστινό χείλος (μέρος καλύτερα) της σέλας και φαίνεται να υπάρχει κάποιο ''ικανό'' κενό (που δεν υπήρχε με τη σέλα σε ''μαμά'' κατάσταση).Ίσως και γι'αυτό να βλέπω νερά όταν την πλένω.Θα ακολουθήσω τη συμβουλή σου για πλύσιμο υπό κλίση και θα δούμε τί θα δούμε |
|
| |
nikos147 vstromhellasforum Enthusiast
Registration date : 06/08/2010
| Θέμα: Απ: Ανατομικη σελα..!! Πεμ Ιουν 09 2011, 08:12 | |
| Την απορια για την σέλα την ειχα κανει πριν μαθω για το motoK και την προσφορα που εχουμε...ημουν νεος ακομη τοτε! |
|
| |
terino gold member
| Θέμα: Απ: Ανατομικη σελα..!! Πεμ Ιουν 09 2011, 10:29 | |
| Η καινούρια σέλα φτιάχνεται πάνω στο μαμά καλούπι, είναι λίγο δύσκολο να αλλάξει το σχήμα της... δεν το αποκλείω βέβαια αλλά χλωμό!!!! |
|
| |
toumpanos gold member
Ηλικία : 43 Τόπος : νεα σμυρνη Registration date : 31/01/2008
| Θέμα: Απ: Ανατομικη σελα..!! Πεμ Ιουν 09 2011, 10:44 | |
| - derd έγραψε:
- SOTOS80 έγραψε:
- Την δικιά μου την είχα φτιάξει στον Κώστα ΜΟΤΟ Κ στην Ν Σμύρνη. Υπάρχουν και άλλοι βέβαια στην Αθήνα.
Το πάνω κάτω που περιγράφεις νομίζω είναι φυσιολογικό. Κι εμένα παίζει λίγο άν θυμάμαι καλά.
και γω εκει την εφτιαξα προσφατα. καλη δουλεια και σχετικα καλη τιμη K γω εκεί την έφτιαξα.. Δεν είμαι ικανοποιημένος κ δεν παίρνει κ λίγα.... 120€ για ανατομική " ο Θεός να την κάνει" κ πάλι εξακολουθώ κ πιάνομαι... για τζελ ζήταγε άλλα 80€... Την έχει δει ιατρός!! |
|
| |
δίας vstromhellasforum Enthusiast
Ηλικία : 42 Τόπος : Θεσσαλονίκη Registration date : 07/06/2010
| Θέμα: Απ: Ανατομικη σελα..!! Τρι Απρ 30 2013, 10:26 | |
| Να επαναφέρω το θέμα της ανατομικής σέλας. Εκτός απο φτιάξιμο στα γνωστά μαγαζιά moto k, μπατζιο κτλ υπάρχει μαξιλαρακι αφτερμαρκετ όχι πατέντα που να τοποθετείται (σε οδηγο ή συνοδηγό) για χαλαρώνει λίγο τον μας; Ψαχνομαι για αγορά να δοκιμάσω και αυτό πριν την φτιάξω σε κάποιο μαγαζί. |
|
| |
jimkopa Member
Τόπος : Πτολεμαίδα Registration date : 06/05/2013
| Θέμα: Απ: Ανατομικη σελα..!! Παρ Ιουλ 11 2014, 15:22 | |
| επειδη περασε καιρος .και επειδη ειναι δυσκολο για μας στην βορειο Ελλαδα να εκμεταλλευτούμε την προσφορα του μαγαζιου της Αθηνας (80 Ευρα νομιζω) ..γνωριζει κανεις τι τιμη εχει τελευταια αυτην την Σελα Ο Μπατζιο στην θεσσαλονικη?
και γνωριζει κανεις μηπως παιρνει μετρα του κωλου μας 'η τις κανει ολες ιδιες?
http://tonimpatzio.com/motorcycle-seats/suzuki-v-strom-2/ |
|
| |
apostolis vstromhellasforum Enthusiast
| Θέμα: Απ: Ανατομικη σελα..!! Παρ Ιουλ 11 2014, 15:43 | |
| - jimkopa έγραψε:
- επειδη περασε καιρος .και επειδη ειναι δυσκολο για μας στην βορειο Ελλαδα να εκμεταλλευτούμε την προσφορα του μαγαζιου της Αθηνας (80 Ευρα νομιζω) ..γνωριζει κανεις τι τιμη εχει τελευταια αυτην την Σελα Ο Μπατζιο στην θεσσαλονικη?
και γνωριζει κανεις μηπως παιρνει μετρα του κωλου μας 'η τις κανει ολες ιδιες?
http://tonimpatzio.com/motorcycle-seats/suzuki-v-strom-2/ την έφτιαξα εγώ πριν κάνα χρόνο περίπου και είχε 100 |
|
| |
ammoulianiotis vstromhellasforum Fanatic
Ηλικία : 38 Τόπος : ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ - ΑΜΜΟΥΛΙΑΝΗ Registration date : 09/09/2009
| Θέμα: Απ: Ανατομικη σελα..!! Παρ Ιουλ 11 2014, 15:48 | |
| Αν δεν κανω λαθος, 120 ειναι η αρχικη και 100 ειναι η προσφορα για το φορουμ! |
|
| |
jimkopa Member
Τόπος : Πτολεμαίδα Registration date : 06/05/2013
| Θέμα: Απ: Ανατομικη σελα..!! Παρ Ιουλ 11 2014, 15:57 | |
| - ammoulianiotis έγραψε:
- Αν δεν κανω λαθος, 120 ειναι η αρχικη και 100 ειναι η προσφορα για το φορουμ!
Ok Ευχαριστω αυτο με τον κωλο>? εχει ετοιμες ? την αφηνω μου δινει αλλη ? με παιρνει μετρα? |
|
| |
bozosd vstromhellasforum Fanatic
Ηλικία : 49 Τόπος : ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ Registration date : 12/12/2009
| Θέμα: Απ: Ανατομικη σελα..!! Παρ Ιουλ 11 2014, 16:20 | |
| - jimkopa έγραψε:
Ok Ευχαριστω αυτο με τον κωλο>? εχει ετοιμες ? την αφηνω μου δινει αλλη ? με παιρνει μετρα? Αφήνεις την δική σου,σου δίνει μια άλλη προσωρινά να κάνεις την δουλειά σου και ξανα παίρνεις την δική σου αναβαθμισμένη. |
|
| |
|