Ηλικία : 39 Τόπος : Central Crete Heraklion City Registration date : 08/02/2009
Θέμα: Απ: Ποδηλατο Τρι Ιουλ 27 2010, 18:00
sakismip έγραψε:
dimitrisv έγραψε:
Αντε επειδη επιμενετε , και εχετε κατακλυσει το τηλεφωνικο μας κεντρο με μηνυματα, μολις κατεβει ο Σακης τελος Αυγουστου, θα βγουμε το διευριμενο κρητικο κλιμακιο μια βολτα με ...ποδηλατα.
την διαδρομή θα την βγάλω εγώ.....θα είναι έξω από ηράκλειο,προς βιομηχανική που έχει και ωραία θέα!!!!!!!!!!
εισαι συχαμενο ρε!!! θες να κυλισουμε στην αμαρτια παλι με το που θα κατεβεις????αισχος!!! ΑΙΣΧΟΣ!!!!
sakismip vstromhellasforum Fanatic
Θέμα: Απ: Ποδηλατο Τρι Ιουλ 27 2010, 18:05
big_tzo έγραψε:
sakismip έγραψε:
dimitrisv έγραψε:
Αντε επειδη επιμενετε , και εχετε κατακλυσει το τηλεφωνικο μας κεντρο με μηνυματα, μολις κατεβει ο Σακης τελος Αυγουστου, θα βγουμε το διευριμενο κρητικο κλιμακιο μια βολτα με ...ποδηλατα.
την διαδρομή θα την βγάλω εγώ.....θα είναι έξω από ηράκλειο,προς βιομηχανική που έχει και ωραία θέα!!!!!!!!!!
εισαι συχαμενο ρε!!! θες να κυλισουμε στην αμαρτια παλι με το που θα κατεβεις????αισχος!!! ΑΙΣΧΟΣ!!!!
καλά ρε big αφού δεν θέλεις δεν πάμε!!!!
big_tzo vstromhellasforum Enthusiast
Θέμα: Απ: Ποδηλατο Τρι Ιουλ 27 2010, 20:36
sakismip έγραψε:
big_tzo έγραψε:
sakismip έγραψε:
dimitrisv έγραψε:
καλά ρε big αφού δεν θέλεις δεν πάμε!!!!
ποιος σου ειπε οτι ο μπιγκ δεν θελει????μπιγκ θελει παρει δανειο αμα παει!!! καταναλοτικο,πρωτης κατοικιας....και τα λοιπα...ποσα δανεια να παρω?
dimitrisv vstromhellasforum Enthusiast
Ηλικία : 50 Τόπος : Ηρακλειο ΚΡΗΤΗΣ Registration date : 15/04/2009
Θέμα: Απ: Ποδηλατο Τρι Ιουλ 27 2010, 22:34
Big κρατα εσυ την αδεια και τα κλειδια της μηχανης, ταυτοτητα και μια υπευθυνη δηλωση (μη με χρεωσεις κιολας) και οι δρομοι ανοιγουν διαπλατα. Ολα τα αλλα αστα πανω μου!!!
Θέμα: Απ: Ποδηλατο Τετ Ιουλ 28 2010, 00:01
dimitrisv έγραψε:
Big κρατα εσυ την αδεια και τα κλειδια της μηχανης, ταυτοτητα και μια υπευθυνη δηλωση (μη με χρεωσεις κιολας) και οι δρομοι ανοιγουν διαπλατα. Ολα τα αλλα αστα πανω μου!!!
να ειχα μαυρη,πρασινη,γκρι,μπλε,γαλαζια..αντε μαυρο ματ...να πω...θες να συχναλαζεις....αλλα παλι πορτοκαλι....
tanuki Member
Registration date : 17/04/2009
Θέμα: Απ: Ποδηλατο Σαβ Ιουλ 31 2010, 09:01
Ελάτε στον Κοκκίνη για ποδηλατάδα λέμε!!!!
Υπάρχουν πολλοί βατοι χωματόδρομοι στον Κοκκίνη και λίγο πέρα απο αυτόν στους οποίους μπορούμε να κάνουμε την εισαγωγή μας στο χώρο του ποδηλάτου. Αλλά μόνος μου ψιλοβαριέμαι.
Στο βίντεο έχω παραλείψει τις ανηφοριές για ευνόητους λόγους.
dimitrisv vstromhellasforum Enthusiast
Ηλικία : 50 Τόπος : Ηρακλειο ΚΡΗΤΗΣ Registration date : 15/04/2009
Θέμα: Απ: Ποδηλατο Σαβ Ιουλ 31 2010, 09:20
Ωραιο βιδεακι... να μαζευτουμε να πατε!!!!
mikios vstromhellasforum Fanatic
Ηλικία : 42 Τόπος : Ηράκλειο, Κρήτη Registration date : 25/02/2008
Θέμα: Απ: Ποδηλατο Σαβ Ιουλ 31 2010, 11:48
tanouki έγραψε:
Ελάτε στον Κοκκίνη για ποδηλατάδα λέμε!!!!
μέσα!!! μέσα!!!
sakismip vstromhellasforum Fanatic
Θέμα: Απ: Ποδηλατο Σαβ Ιουλ 31 2010, 12:27
άιντε άιντε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
nickname Member
Θέμα: Απ: Ποδηλατο Τετ Αυγ 11 2010, 22:54
αφού δεν εμφανίστηκε κανείς στον καφέ , πήγαμε βραδινό βολταράκι στις αρχαιότητες
Θέμα: Απ: Ποδηλατο Τετ Αυγ 11 2010, 22:59
nickname έγραψε:
αφού δεν εμφανίστηκε κανείς στον καφέ , πήγαμε βραδινό βολταράκι στις αρχαιότητες
knossos?faistos?with bicycle?
mikios vstromhellasforum Fanatic
Ηλικία : 42 Τόπος : Ηράκλειο, Κρήτη Registration date : 25/02/2008
Θέμα: Απ: Ποδηλατο Πεμ Αυγ 12 2010, 10:20
big_tzo έγραψε:
knossos?with bicycle?
δε γουαϊτ γουαν... :albino:
Θέμα: Απ: Ποδηλατο Πεμ Αυγ 12 2010, 10:32
mikios έγραψε:
big_tzo έγραψε:
knossos?with bicycle?
δε γουαϊτ γουαν... :albino:
xm......τα δυο σας??κριμας που δεν ηρθα
painterakis gold member
Ηλικία : 49 Τόπος : Ο Δρόμος ... Registration date : 18/01/2008
Θέμα: Απ: Ποδηλατο Πεμ Αυγ 19 2010, 00:36
αντε τώρα να σας δώ να πηγαίνουμε (λέμε τώρα) καμιά βόλτα και να μου έρχεστε κάπως έτσι ...
Θέμα: Απ: Ποδηλατο Κυρ Αυγ 22 2010, 19:39
painter έγραψε:
αντε τώρα να σας δώ να πηγαίνουμε (λέμε τώρα) καμιά βόλτα και να μου έρχεστε κάπως έτσι ...
Θέμα: Απ: Ποδηλατο Τρι Σεπ 21 2010, 20:09
Ραντεβού από τις 16:30 αύριο στα Λιοντάρια για εγγραφές για την κλήρωση ποδηλάτων. 18:30 η μεγάλη ποδηλατοπορεία για την παγκόσμια ημέρα χωρίς αυτοκίνητο, διοργάνωση και συντονισμός Critical Mass Ηρακλείου. 19:30 κλήρωση των ποδηλάτων, χορηγεία του Δήμου Ηρακλείου
εγω θα παω...οποιος θελει...κλουθα!
black-v vstromhellasforum Enthusiast
Registration date : 02/01/2010
Θέμα: Απ: Ποδηλατο Τρι Σεπ 21 2010, 20:28
big_tzo έγραψε:
Ραντεβού από τις 16:30 αύριο στα Λιοντάρια για εγγραφές για την κλήρωση ποδηλάτων. 18:30 η μεγάλη ποδηλατοπορεία για την παγκόσμια ημέρα χωρίς αυτοκίνητο, διοργάνωση και συντονισμός Critical Mass Ηρακλείου. 19:30 κλήρωση των ποδηλάτων, χορηγεία του Δήμου Ηρακλείου
εγω θα παω...οποιος θελει...κλουθα!
Γιάντα δεν έχεις ποδήλατο και θα πάς να πάρεις κι άλλο ???? Αύριο είναι ο καφές της τετάρτης μπορεί να μην κληρώνουμε μοτο αλλά έχεις υποχρέωση να παραστείς .... Ανε θές ...
hargoul vstromhellasforum Enthusiast
Θέμα: Απ: Ποδηλατο Τρι Νοε 23 2010, 14:16
Αν και Αθηναιος ας το γραψω εδω. Σημερα αγορασα ενα IDEAL Megisto 2011. Ωραιο ειναι... Ειχα ξεκινησει εδω και κανενα μηνα και εκανα τις κοντινες διαδρομες με ενα σαραβαλο που ειχα (για γυμναστικη), αλλα διαλυσε καλα για καλα αυτο οποτε πηρα το καινουριο. Το στρωμα αναμενεται να καθεται τωρα μιας και αυτον τον καιρο δεν κανω διαδρομες που να μην μπορω να παω με το ποδηλατο!
Θέμα: Απ: Ποδηλατο Τρι Νοε 23 2010, 14:22
hargoul έγραψε:
Αν και Αθηναιος ας το γραψω εδω. Σημερα αγορασα ενα IDEAL Megisto 2011. Ωραιο ειναι... Ειχα ξεκινησει εδω και κανενα μηνα και εκανα τις κοντινες διαδρομες με ενα σαραβαλο που ειχα (για γυμναστικη), αλλα διαλυσε καλα για καλα αυτο οποτε πηρα το καινουριο. Το στρωμα αναμενεται να καθεται τωρα μιας και αυτον τον καιρο δεν κανω διαδρομες που να μην μπορω να παω με το ποδηλατο!
καλοριζικο!!!!
Rory moderator