Αυτό Μίλτο είναι το επόμενο προτζεκτ. Κάτσε να το χωνέψουν και οι γυναίκες μας. Μην τους πέσει και πολύ βαρύ με τη μία. Εφαρμόζουμε την κατα βήμα προς βήμα κατάκτηση των δικαιωμάτων μας γιατί δεν την έχουμε την έπανάσταση.
MILT vstromhellasforum Fanatic
Λοιπον διευκρινιζω, εγω με τα βιας μπορω μια μερα γιατι δουλευω μεχρι 11 το Σαββατο και πρωι Δευτερας απο 07:30. Επειδη λοιπον και η πανελληνια κοντα ειναι και εμενα προσωπικα με τα χιλια ζορια καταφερα να παρω μια μερα αδεια (Κυριακη μεσημερι), μπορω μονο φευγα Σαββατο βραδυ απο Ηρακλειο και Κυριακη βραδυ απο Πειραια. Χιλιομετρα ανοιχτα, αρκει να χει καλη μασα, καλο φρεντο και καλο γαλακτομπουρεκο!!!!
Λεω βεβαια οτι μπορουμε να χωριστουμε και σε δυο γκρουπ αυτους που μενουν (π.χ. Πλαστηρα) και αυτους που φευγουν για Πειραια με αναχωρηση βραδυ Κυριακης για Κρητη.
nickname Member
ναι ρε μήτσο, ότι πεις... οι μισοί να ανέβουν Σάββατο να πάνε Πλαστήρα κ να κατέβουν Κυριακή προς Πειραιά, να συναντηθούν με τους Κυριακάτικους που πάνε Πλαστήρα στα μισά, γιατί θα βιάζονται να φτάσουν κ να προλάβουν το καράβι το ίδιο βράδυ. Ή να μαζωχτούμε για καφέ στα μισά κ οι μισοί να πίνουν εσπρέσο αλα Ιταλιάνα με μια "μπουκιά" γιατί έχουν να πάνε Πλαστήρα κ να προλάβουν το βραδυνό καράβι, κ οι άλλοι να ρουφάνε αργά την φραπεδάρα τους παίζοντας τάβλι... χαχα, σε δουλεύω Είπαμε, ημερήσια, αναχώρηση Σάββατο, χωρίς μικιά
Κωστή, θα τα πούμε στο καράβι το άλλο Σάββατο! Δεν θέλω να σε πετύχω μπροστά μου μέχρι τότε!
εντιτ: Μίλτε, πολύ ωραία διαδρομή, έχω κάνει ένα κομμάτι κιόλας (από Άμφισσα για Ναύπακτο). Ίσως να την κάνουμε αυτή πηγαίνοντας στην Πανελλήνια όμως, αντί για Κορίνθου - Πατρών... τι λέτε οι υπόλοιποι; Υπάρχει καμια εναλλακτική;
ghostrider Member
Ηλικία : 54 Τόπος : Πειραιας-Μεγαρα Registration date : 27/09/2009
Ωραια η διαδρομη Μιλτο απλα επιστροφη φοβαμαι οτι θα βαρεθουμε και θα παμε ευθεια την Ε.Ο. Πατρων που θα την ξανακανουμε πανελληνια, οπως λεει και ο Φιλλιπος, μηπως θα βολευε απο Ναυπακτο να παμε δεξια προς Καρπενησι!!!! Ειναι καμια κατοσταρα παραπανω αλλα μετα μπαινουμε Εθνικη και γυρναμε καρφι!!!
Πειραια-Πειραια μεσω Ναυπακτο-Καρπενησιου
Βεβαια στην τελικη εσεις εκει πανω ξερετε τις διαδρομες οποτε οτι γουσταρετε!!!!!
big_tzo vstromhellasforum Enthusiast
Ηλικία : 39 Τόπος : Central Crete Heraklion City Registration date : 08/02/2009
Ωραια η διαδρομη Μιλτο απλα επιστροφη φοβαμαι οτι θα βαρεθουμε και θα παμε ευθεια την Ε.Ο. Πατρων που θα την ξανακανουμε πανελληνια, οπως λεει και ο Φιλλιπος, μηπως θα βολευε απο Ναυπακτο να παμε δεξια προς Καρπενησι!!!! Ειναι καμια κατοσταρα παραπανω αλλα μετα μπαινουμε Εθνικη και γυρναμε καρφι!!!
Πειραια-Πειραια μεσω Ναυπακτο-Καρπενησιου
Βεβαια στην τελικη εσεις εκει πανω ξερετε τις διαδρομες οποτε οτι γουσταρετε!!!!!
εισαι αρωστος ρε...αντε να σε δει κανας γιατρος....που μου θες τοσα χμ σε μια μερα...πρεζακι τοξικομανη!!!!!